מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עודף חומצה פולית בתחילת הריוןשירה19/06/2021
שלום ד"ר. לפני ההריון היה לי חוסר בחומצה פולית ולקחתי תוסף של 5 מ"ג ביום. 3 חודשים לפני כניסה להיריון לקחתי גם פרנטאל בו יש 1 מ"ג חומצה פולית. חשוב לי לדעת האם יש סיכון בכך שעד שבוע 3 של ההריון לקחתי 6 מ"ג? האם לקחת רק פרנטאל מעכשיו והלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות ואיכות הביציות בטיפולי הפריהאלין19/06/2021
פרופסור זיידמן שלום,
אני שונאת לא מעט מהנשים שעוברות טיפולי פוריות מושג שכמות גדולה של ביציות שמגייסים בטיפולים באה ע״ח איכות, האם זה כך?
אני מגייסת בממוצע בין 10-16 ביציות בסבב קצר וארוך גייסתי 20 ביציות עם מינונים של 225-300 יח׳ פרגובריס, האם כדאי לי לנסות לגייס פחות ביציות בתקווה שיהיו איכותיות יוצר ויובילו אותי עד ללידת חי?
תודה רבה מראש!
אלין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות
פרופ` דוד בידר19/06/2021הי
בפורום הזה פרופ זיידמן לא פעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון 13 יום אחרי אוביטרלחמוטל18/06/2021
שלום
לאחר החזרת עובר אחד לפני 13 יום לקחתי אוביטרל 250 )בזריקה)
היום (היום ה13 לאחר ההזרקה) עשיתי בדיקה ביתית והיא חיובית
האם זה השפעות האוביטרל עדיין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ` דוד בידר19/06/2021לא של אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנחיית לאחר שאיבת ביציותקארין17/06/2021
שלום,
מותר לעשות מסאז׳ שלושה ימים לאחר שאיבת ביציות?
מה לגבי ג’קוזי ובריכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי נמנע מעיסוי בטן וגב באזור האגן,אין מניעה מבריכה,הייתי נמנע מגקוזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת זקיקים שהסתיימה ללא ביציותקורלי17/06/2021
שלום רב
אשמח לשמוע את חוות דעתך. אני מיואשת ומאוכזבת כל כך.
התחלתי טיפול 3 של הפרייה חוץ גופית (ניסיון של שנה בקיום יחסים ובבדיקות גיליתי רזרבה שחלתית של 0.77) בת 29. טיפולים קודמים- לקחתי גונל 200 ושאבו 4 ביציות מתוך 6 זקיקים היה הריון כימי. טיפול נוסף פרגובריס 350 שאבו 2 ביציות מתוך 4 זקיקים. הטיפול הנוכחי לקחתי מנופור 450 . יום ראשון 13.6 היה יום 15 למחזור: שחלה ימין- 18,16,15,14,13,12,11 . שחלה שמאל- 19,17,14,13 ובשתי השחלות עוד הרבה קטנים מתחת ל10. אסטרדיול 6000 , lh 1.98, פרוגסטרון 0.98. קיבלתי הנחייה להזריק ביום שני 14.6 שוב מנופור 450 וצטרוטייד ובלילה שבין שני לשלישי (2 בלילה) להזריק 2 מזרקים של דקפפטיל. היום 16.6 הייתה לי שאיבה ב14 בצהריים, כל הזקיקים היו ריקים, לא הייתה אפילו ביצית אחת. זאת פעם ראשונה שדבר כזה קורה. מיותר לציין שהאכזבה עצומה. הרופא אמר שהיו כ13 זקיקים שנשאבו אך ללא ביציות ולדעתו זה קשור לזריקה של הדקפפטיל. אך אני כן הזרקתי בזמן והזרקתי באופן הנכון. הוא לקח לי בדיקות דם ואמר שמחר יהיו תשובות ונוכל לדעת יותר. בבקשה אשמח לעזרתך מה יכול להיות מה שקרה, ולמה לדעתך הוא לא נתן לי אוביטרל ובחר דווקא בדקפפטיל?? כי לי הרופא אמר שהעדיף דקפפטיל ורצה לתת אוביטרל אחרי השאיבה. אשמח לשמוע את חוות דעתך אני ממש מיואשת כי היו הרבה זקיקים והשחלות הגיבו ממש טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי הטיפול הוחמץ עקב תגובה לא הולמת לדקפפטיל ולכן המניע בעתיד מלהשתמש בו למטרה זו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים ללא ביציות האם שכיח?מ.פ16/06/2021
היי,
אתמול עברתי שאיבה ראשונה
לצערי לא הצליחו לשאוב לי ביציות
הזקיקים היו ללא
רציתי לדעת האם התופעה שכיחה
או שזה אומר שישנה בעיה עם הביציות שלי
מצרפת טופס שקיבלתי בביה"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ` דוד בידר17/06/2021לא כתבת מה גילך.
לא כתבת כמה זקיקים היו.
צריך את בדיקות האסטרוגן והפרוגסטרון.
ולבסוף האם נלקח דם לבדוק האם זריקת האוביטרל פעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים ללא ביציות המשך
מ.פ19/06/2021אני עוד מעט בת 39 ללא ילדים
הוציאו להבנתי 2 זקיקים ללא ביציות
הזרקתי 36 שעות לפני את האוביטרל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוצאה תלויה במהלך הפרוטוקול שביצעת
פרופ` דוד בידר20/06/2021כשגדלים 2 זקיקים זה מראה על רזרבה שחלתית מאוד נמוכה.
הסיבות לחוסר ביציות תלוי במצבך ההורמונלי וחשוב לדעת מה הפרופיל שלך.
כמו כן התוצאה תלויה במהלך הפרוטוקול שביצעת.
אין מספיק נתונים להגיד לך מדוע נשאבו זקיקים ללא ביציות אל ברור שמשהוא לא היה תקין במהלך ההחלטה על הטיפול ובמהלך הטיפול עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים ללא ביציות המשך
מ.פ19/06/2021אני עוד חודשיים בת 39 ללא ילדים
הוציאו להבנתי 2 זקיקים ללא ביציות
הזרקתי 36 שעות לפני את האוביטרל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת שני זקיקים ללא ביציות
פרופ` דוד בידר20/06/2021שאיבת שני זקיקים ללא ביציות מראה על רזרבה שחלתית בעייתית.
חשוב גם מהלך הפרוטוקול.
חשוב גם לדעת מה היה הפרופיל ההורמונלי טרם הטיפול.
לכן ברור שכל המהלך היה בעייתי אך חסר נתונים כדי לדעת מה בדיוק קרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פרוברה יכולה למנוע הריוןשיר16/06/2021
שלום
האם נטילת פרוברה תוביל לדימום גם במקרה שהריון נקלט באותו החודש?
והאם יכולה לפגוע בהריון במידה ואכן נקלט?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא יגרום,לא יפגע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן צריך לחכות בין נטילת כדורי פרוברה מחודש לחודש?
שיר כהן19/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפחות שבועיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה היאלורונית בסמוך לטיפולי פוריותתמי16/06/2021
הזרקה של חומצה היאלורונית בסמוך לטיפול פוריות? יום לפני התחלת הטיפול יומיים לפני.. האם זה בסדר?
והאם ניתן במהלך הטיפול פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא רצוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה היאלורונית האם בסדר לקחת?
תמי16/06/2021מתי לא רצוי. כי נכתב פה שזה בסדר . אז באיזה שלב זה לא רצוי? יכול לפרט לפי מה ששאלתי..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי
פרופ` דוד בידר17/06/2021חומצה הילורונית לא רשומה בין החומרים הפוגעים בעובר אך החדרת חומרים מסוגים שונים כמו זה לא רצויים בהריון.
נכון שאפשר לטפל אך רצוי זמן מה טרם החזרה וזאת להיות בצד הבטוח למרות שאין שום תימוכין לכך שהחומצה גורמת לבעיות כלשהן.
לכן בעקרון זה אפשרי אך רוב הרופאים יזהירו משימוש של כל חומר שאין עליו עדויות חותכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חומצה היאלורונית בסבב טיפול
תמי17/06/2021הבנתי. אם זה זמן מה טרם החזרה זה אומר שבתחילת ההזרקה לבטן (בסבב טיפול) אפשר להזריק חומצה היאלורונית לפנים או לפניה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במקומך הייתי נמנע בשלב טרום הריוני וזאת למרות לא הוכחה סכנה לאם ולעובר אך גם לא שללו זאת ולכן עד שיהיה מחקר מקיף עדיף להמנע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים - מה מותר ומה אסורקאי16/06/2021
שלום,
כמה שאלות כללית לגבי מה מותר ואסור לאחר החזרת עוברים
כמה זמן לאחר החזרה מותר לעשות עיסוי (שוודי)?
מה לגבי טיפול פנים, כניסה לבריכה וג'קוזי?
יש עוד דברים שנחשבים אסורים או עדיף להימנע מהם לאחר החזרת עוברים?
למעט כמובן הדברים הידועים כמו אלכוהול/עישון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת
פרופ` דוד בידר16/06/2021אחרי שלושה ימים מההחזרה אםשר לעשות מסג וטיפולי פנים.
לגבי ג’קוזי ובריכה אין אומנם נתונים אבל לפי דעתי אפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד מתי תמיכה????ליאת15/06/2021
שבוע 6+3 נצפה דובק ב"ה.. זה החזרת בלסטוציסט קפוא על בסיס אסטרופם( לא טיבעי..) במקרה של מוקפאים עד מתי לקחת תמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד מתי
פרופ` דוד בידר15/06/2021שבוע 9 מלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלה בתחילת סבבמיכל15/06/2021
שלום,
הייתי בביקורת ביום השלישי לוסת במטרה להתחיל סבב הקפאת ביציות היום אבל מצאו ציסטה בשחלה בגודל של כ 2 ס"מ.
במידה והציסטה לא מפרישה הורמונים האם כדאי להתחיל את הסבב או שעדיך לדחות בכל מקרה? האם ההורמונים יכולים להשפיע על הציסטה? האם הציסטה יכולה להפריע לזקיקים?
במידה ויחליטו לדחות את הסבב האם כדאי לקחת גלולות גינרה? מה הסיכונים או תופעות הלוואי האפשריות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה
פרופ` דוד בידר15/06/2021אם אין הפרשה מהציסטה אפשר להתחיל.
לא צריך גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות לא תקינות לאחר שאיבהרומי14/06/2021
שלום,
ivf לצורך pgd- בגיל 30 עברתי שאיבה ראשונה, נשאבו 18 ביציות מתוכן הופרו 8, ו-5 לאחר pgd. מתוכן 2 היריונות- היריון חי 1 והפלה 1.
לפני 4 ימים בגיל 33 עברתי שאיבה נוספת, נשאבו 12 ביציות מתוכן רק 2 הופרו, הומלץ להקפיא את העוברים כי הם די חלשים ולוותר על החזרה.
לי ולבן זוגי אין בעיית פוריות, הופננו לטיפולים בגלל נשאות גנטית לצורך pgd. הרופא אמר כי הביציות שנשאבו לא תקינות וכי הזרע מאוד התקשה לחדור אליהן, והמליץ על הקפאת 2 העוברים החלשים ושאיבת ביציות חוזרת בחודש הבא.
האם הגיוני שיהיה הבדל כזה משמעותי בין 2 השאיבות?
האם הגיוני לעבור שאיבה נוספת בעוד חודש? לא מעמיס על הגוף?
האם עדיף שאמתין 90 ימים ע״מ לחזק את עצמי ורק אז לגשת לשאיבה נוספת?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות
פרופ` דוד בידר14/06/2021לא הבנתי את העניין דל ל קפוא עוברים כי חלשים.
אין עוברים חזקים ואין עוברים חלשים.
התוצאה תלויה בפרוטוקול .
שאיבה חוזרת נעשית אחרי 45 יום.
אין דבר כזה להתחזק אחאי 90 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד איזה שבוע בהריון תאומים אפשר לקיים יחסים?מיה14/06/2021
אני בסוף שבוע 18 וברצוני לשאול עד איזה שבוע מותר לקיים יחסים (הריון תאומים), ללא דימום ברוך ה' או צוואר פתוח...
תודה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד
פרופ` דוד בידר14/06/2021עד ללידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להחליף תמיכה קרינוןאוריה14/06/2021
שלום. אני משתמשת. ב קרינון פעמיים ביום כבר חודש.. ומאז יש לי גרד חזק בנרתיק שלא עובר ואפילו המצב החמיר.רופאת הנשים שללה פטריה בבדיקה ואני מניחה שזה מ קרינון.. זה פשוט בילתי נסבל ומציק ושורף.. האם ניתן. להחליף את התמיכה ואם כן מה מומלץ. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר14/06/2021אם את בהריון אז את יכולה להםסיק תמיכה בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוריה14/06/2021אני נמצאת בשבוע שש.. הרופא אמר להמשיך תמיכה עד שמוודאים שהריון תקין.. אמורים להפסיק תמיכה מבטא חיובית? או עד ששליש הראשון יעבור בשלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
פרופ` דוד בידר15/06/2021תעשי אולטרה סאונד ואם יש דופק לא חייבים תמיכה ואם הרופא שלך חושב שכן שיחליף לך לזריקות לסרוגין, יום כן יום לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה שלילית חמישה ימים אחרי החזרהסופי14/06/2021
שלום,
אני חמישה ימים אחרי החזרת 2 בלסטוציסטים, לא התאפקתי ועשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית, אני יודעת שצריך לעשות 10 ימי אחרי החזרה, אבל אם השתרשות עובר קורת תוך 24 שעות מרגע הההחזרה והשיליה מפרישה את הבטא, מדוע צריך להמתין 10 ימים?
והאם עלי להספיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה
פרופ` דוד בידר14/06/2021זה עוד מוקדם לבדיקה
סביב יום 9 לאחר החזרת בלסטוציסט תתיכן בדיקה חיובית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)