מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה אחרי החזרהאופטימית20/01/2009
שבוע אחרי החזרת 2 עוברים טריים, לוקחת אוטרוגסטן 600*3 דרך הנרתיק (מאז ההחזרה) תוצאות הורמונים היום אי2 - 300 , פרוג. - 60 . האם התמיכה מספקת? או שכדאי לעבור לבליעת הכדורים? האם ניתן להסיק מהתוצאות על הצלחת הטיפול כולו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אופטימית
ד''ר דוד ישי20/01/2009רמת נהפרוגסטרון טובה. לא ניתן להסיק על הצלחת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי באותו עניין
נטע20/01/2009אני ביום החמישי אחרי החזרה ולוקחת אסטרופן פעמיים ביום מיום ההחזרה ואנדומטרין פעמיים ביום מיומיים לפני ההחזרה, נאמר לי רק לבצע בדיקת דם שבועיים מיום השאיבה. לא צריכה גם לעשות בדיקות באמצע לוודא שהמינון אכן מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובהחסויה20/01/2009
שלום ד"ר קול אני 11 יום אחרי החזרת עוברים והיום בבוקר שכחתי לקחת פרוגינובה. האם זה קריטי שאקח את הכדור של הבוקר כשאחזור מהעבודה בסביבות 6 ושבשעה 11בלילה אקח את הכדור של הליליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה שלא נענתה
חסויה21/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןלימור20/01/2009
שלום רב, יש לי מחזור סדיר כל 27 יום, לקחתי איקקלומין אחד כל יום מהיום החמישי למחזור, ברך כלל הביוץ שלי ביום 13-14 למחזור (בלי איקקלומין), החודש לאחר נטילת האיקקלומין אני בודקת ביוץ עם ערכת ביוץ כל יום מהיום 11 למחזור ואין עדיין ביוץ ואני כבר ביום ה 14 למחזור, יכול להיות שהביוץ מאחר לי בגלל האיקקלומין???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועה
ד''ר דוד ישי20/01/2009כן.
מעקב ע"י אולטרסאונד יותר מדוייק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיורוגןיעלי20/01/2009
בוקר טוב, ד"ר. האם ניתן להתחיל להזריק פיורוגן מיום שני של המחזור ולא מהיום השלישי? ועוד שאלה האם יש משמעות באיזה שעה מזריקים אותו? אפשר גם בסביבות שעה 23:00? (סורי על התשובה הטיפשית) אודה לתשובתך... המשך יום קסום :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעלי
ד''ר דוד ישי20/01/2009אפשר. אני מניח שהתגובה תהיה יותר חזקה. אפשר להזריק בכל שעה משעות היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךאירנה20/01/2009
שלום ד"ר ותודה על התשובה המהירה שלך רופא התקשר אלי היום ואמר שאני אבוא עוד פעם למעקב ביום חמישי בבוקר- כי היום לעומת שהיה זקיק 11 מ"מ - רמת ההורמונים היא: אסטרדיול- 430 ( פעם שעברה היה 230) ופרוגסטרון 3.8 האם אתה גם חושב שעוד יכול להיות ביוץ? אני לא חיכיתי למחזור חדש כדי לקחת איקקלומין מהתחלה אלא באמצע המחזור אז איך הגוף צריך להגיב אחרי כמה ימים למחזור שני באמצע המחזור? היום כבר יום 24 למחזור ואתמול סיימתי איקקלומין 3X5 תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אירנה
ד''ר דוד ישי20/01/2009איקקלומין לוקחים בד"כ מיום 5 למחזור. אין לי מושג מה קורה כאשר לוקחים איקקלומין באמצע מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגניל / אוביטרלטלי20/01/2009
האם אפשר להשתמש באוביטרל כתמיכה (בשלב הלוטאלי) במקום פרגניל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי20/01/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלאור20/01/2009
שלום, עשיתי החזרה על ביוץ טבעי (ביוץ לפני 16 ימים) החזרה לפני 13 ימים, אוביטרל לפני שבוע, אני 33 יום מאז הווסת הקודמת. האם אוביטרל מעכב מחזור? האם העדר ווסת יכול להיות סימן חיובי? תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
ד''ר דוד ישי20/01/2009האוביטרל אינו דוחה את הוסת. יש אפשרות שאת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אור22/01/2009שלום, אכן בבדיקת דם שעשיתי (שבועיים אחרי החזרה; 8 ימים אחרי אוביטרל) בטא= 125. נאמר לי שאני בהריון. האם הערך תקין? תודה!!!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
אור22/01/2009בטא=135.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץקרן19/01/2009
שלום רב יש לי שאלה: ביום ה12 למחזור עשיתי בדיקת זקיקים שהגודל היה 25 הפרוגסרון היה 3.1 והe2 היה 1642 ביום למחרת הזקיק היה 28 ופרוגסטרון היה5.6 והe2 היה 1808 אני טבלתי ביום ה12 מה זה אומרת לגבי הביוץ והאם התשובות תקינות אני לא מבינה את המספרים תודה ויום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי20/01/2009כמו אוביטרל. אחרי כ 36 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קרן22/01/2009אני לא לוקחת אוביטרל לא הבנתי איך התשובה קשורה לשאלה שלי מתי נראה לך שהיה ביוץ והאם בכלל היה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים טבעיתחוצרחמית19/01/2009
כשמחזירים מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי, מה קורה לביצית כאשר מגיע זמן הווסת? שואלת מפני ש- 4.1. החזרת מוקפאים בני 4 תאים 10.1- חצי אוביטרל לתמיכה 17.1.- מתחיל דימום שנראה כמו ויסתי, נמשך עד היום (כולל) הייתי בטוחה שזה ווסת ולא טרחתי אפילו ללכת לבטא (מה גם שממילא לא יכולתי לפחות עד מחר בגלל האוביטרל) בדיקת הריון ביתית מהיום חיובית חלשה מאוד מאוד. האם ייתכן שהדימום שהחל בשבת הוא כתוצאה מהביצית שלא הופרתה, או שאין קשר? האם ייתכן הריון או שהחיובי בבדיקה עשוי להיות מהאוביטרל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועם
ד''ר דוד ישי20/01/2009יתכן שיש הריון. תעשי בדיקה בדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נועם
ד''ר דוד ישי21/01/2009לדעתי ההשפעה של האוביטרל חלפה. מה שאומר שיש הריון. הדימום אינו שולל הריון. כדאי שתעשי בדיקת דם להריון ותעקבי אחר הרמה במשך תקופה מסויימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל וביוץיוקו19/01/2009
שלום רב. ברצוני לדעת תוך כמה זמן מתרחש ביוץ מרגע הזרקת הדקפפטיל באופן חד פעמי (דקפפטיל במקום אוביטרל בשל חשש לגירוי יתר). תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יוקו
ד''ר דוד ישי20/01/2009תוך כ 36 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מחוץ לרחםאני19/01/2009
שלום אני מנסה להרות ומטופלת ב IFV איקקלומין ויחסים טבעיים. לפני שנה כמעט היה לי הריון מחוץ לרחם,שלחו אותי לצילום רחם וב"ה יצא תקין. שאלתי אם ייתכן שחלילה יקרה שוב הריון מחוץ לרחם? חברתי אמרה לי משהו על זריקות שמונעות זאת עכב קרישות דם. האם יש בדיקה שבודקת זאת? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי20/01/2009יש סיכוי שיהיה שוב הריון מחוץ לרחם. . אבל אם צילום הרחם תקין, הסיכוי שיהיה הריון אקטופי חוזר הוא קטן. אי אפשר למנוע את זה עם טיפול כלשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האםמירי19/01/2009
זה בסדר לעשות דיקור אחרי הזרעה? אני עושה דיקור במכבי טבעי לא יודעת אם המדקר מומחה לפוריות האם כדאי לעשות דיקור או עדיף לוותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שרה20/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שירה
ד''ר דוד ישי20/01/2009אצל חלק מהנשים, לדיקור יש תועלת. עדיף כמובן אצל מי שמתמצא בטיפולי פוריות ובסינכרוניזציה עם הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לבצע כעת IUI?מיכאלה19/01/2009
אני ובעלי בני שלושים בקירוב. מנסים להיכנס להיריון בחצי שנה האחרונה לאחר שלקחתי גלולות 4 שנים ברצף. . בדיקות הורמנליות שלי תקינות לחלוטין וביוץ מזוהה בערכות ביוץ. בדיקות זרע של בעלי בעות נתונים כלליים נפח-3ml,ריכוז של 75 מיליון, תנועתיות של 60% אחרי שעה ו-40% אחרי ארבע שעות ומורפולוגיה של 5% תקינים. אני מאוד מאוד לחוצה ולא מבינה כיצד יתכן שאנו לא נכנסים להיריון.כל ששת הנסיונות נעשו תמיד מסביב לביוץ. רופא הנשים שלי המליץ לאחרונה לבחון אפשרות לIUI אם אני כל כך לחוצה וההמלצה הזאת הלחיצה אותי אפילו יותר. האם יש מקום ל-IUI מול הנתונים הללו? האם יכול להיות שהכל תקין ואנו מקיימים יחסים מלאים סביב הביוץ ואין היריון? האם הזרע של בעלי בעיקרון תקין? אודה מאוד לתשובתך. לחוצה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לחוצה
ד''ר דוד ישי20/01/2009הזרע תקין. אין לך מה להלחץ. נסו להרות במשך עוד חצי שנה ( קרוב לודאי שתצליחו ) אם לא ילך תעשי אז צילום רחם ורק אם הצילום תקין לכו ל IUI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינה ????פיי19/01/2009
סליחה על הבורות אבל רציתי בבקשה להבין מזה E2 ??? פרוגסטרון???? בטא??? איזה אחד מהם מראה על הריון ??? ומה המספרים שאמורים להיות שם ??? אני קוראת בפורום ולא מצליחה להבין כשאומרים לפעמים הE2 לא הכפיל הרפוגסטרון גבוהה??? בבקשה תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פיי
ד''ר דוד ישי20/01/2009ההורמון של ההריון הוא הבטא. ה E2 = אסטרוגן והפרוגסטרון הם הורמונים שמפריש הזקיק שמבשיל ( עם הבייצית בתוכו ) ותפקידם להכין את רירית הרחם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!!שפרה19/01/2009
אני בשבוע 8 מטיפול הפריה רביעי.שבוע שעבר כבר נצפה דופק. בשבוע האחרון סבלתי מבחילות נוראיות,וממש התאפקתי לא להקיא. הרבה דברים הגעילו אותי כמו נס קפה והרבה סוגי אוכל.הבחילה הייתה ממש נוראית בבוקר ובערב בעיקר.התחלתי לקחת כדורי גינגר טבעיים,שמעתי שזה עוזר לבחילות. היום בבוקר קמתי עם כמעט ללא בחילות.בצהריים היה לי מעט מעט וזהו נעלם. אני עכשיו,שעות הערב מסוגלת לשתות נס קפה ולאכול הכל ואין בחילה בכלל. אני ממש בלחץ-האם משהו קרה שם? האם משהו לא בסדר? יש צורך לגשת למיון לראות שיש דופק? הרי זה לא הגיוני שהיה לי שבוע סיוט ופתאום היום יום נפלא? בבקשה...דחוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שפרה
ד''ר דוד ישי20/01/2009קרוב לודאי שלא קרה כלום. אבל תשובה חד משמעית אפשר לקבל רק באולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)