מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התחלת טיפולעינת22/01/2009
אנחנו מנסים בסה"כ 7 חודשים, כאשר נקלטתי פעמיים להריון. הראשון הסתיים בשבוע 12 לפני כארבעה חודשים,והשני הריון כימי קצר לפני כחודש. רופא הנשים שלי חושב שיש מקום לטיפול הורמונלי כדי "לקצר תהליכים",ובשל גורם הגיל-אני בת 32 ובן זוגי בן 34 אצלי, פרופיל הורמונלי תקין ומחזור סדיר למרות תמונת שחלות פוליציסטיות באולטרסאונד. זה לא קצת מוקדם מדי לטיפול הורמונלי, סה"כ אני נקלטת להריון יחסית מהר (לפחות עד עכשיו)? האם מקובל להתחיל טיפול ללא בדיקות נוספות (בדיקת זרע, צילום רחם -הרופא אומר ששניהם מיותרים, בסוף סיכמנו על בדיקת זרע החודש וצילום רחם בחודש הבא)? תודה מראש על התשובה, מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל שלום
פרופ' שחר קול22/01/2009אם היו שני הריונות בתוך 7 חודשים לדעתי אין מקום להתערב (בדיקות או טיפולים).
סיכוי טוב להשגת הריון תקין ללא כל טיפול או בדיקות נוספות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
עינת23/01/2009זאת גם האינטואיציה שלי לגבי התחלת טיפול. הרופא שלי,לעומת זאת, מאוד בעד טיפול הורמונלי, בעיקר בגלל תמונת השחלות באולטרסאונד+ הגברת הסיכויים להריון בכל מחזור טיפול=קיצור תהליכים. אני מבינה את ההמלצה שלך לגביי צורך בבדיקות נוספות כעת, שאלתי היתה לגבי הצורך בבדיקות לפני התחלת טיפול, האם לא מקובל לברר קודם לכן ששאר הדברים תקינים (זרע/רחם)? האם סביר לבקש בירור כזה לפני הטיפול, או שפשוט מקובל להתחיל , ואם לא הולך, אז לבדוק.... אני לא רופאה, אבל קצת מפריע לי הרעיון של לקחת הורמונים בלי לדעת שיש בעיה שהם אמורים לעזור לפתור, ובלי לברר קודם שאין בעיה אחרת (כלומר שלא נלקחים לחינם). שוב תודה, מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול23/01/2009רפואת הפריון אינה מדע מדויק.
יש גישות כאלה ואחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עינת24/01/2009חבל שזה לא מדע מדוייק. אני כנראה צריכה למצוא רופא עם גישה שמתאימה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתיפית21/01/2009
שלום שוב ? האם מותר לקיים יחסים ללא חשש כעת שאני בשבוע 6.5 והרופא ראה תאומים ואחרי טיפולים האם זה בסדר לקיים או שאני צריכה להתנזר כמה חודשים בכדי שההתחלה תעברו בשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר
פרופ' שחר קול22/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מוזרהיפית21/01/2009
ערב טוב, עשיתי אולטרסאונד השבוע והרופא ראה תאומים ( בשעה טובה ) אך עדיין אין דופק כי מהלחץ ניגשתי לעשות בשבוע 6 ... והיקש שאגיע אליו ביום ראשון 25/1 כשאהיה 4.5 שבועות אחרי ההחזרת עוברים. שאלתי היא : אם ומחר בבוקר אני ניגשת לעשות בדיקת דם יש מצב שהבטא תירד ואז זה אומר שאחד התאומים נספג ונותר אחד ? .......האם אפשר להסתמך על הבטא עד יום ראשון .. מרוב קראת הפורמים ושאלות של נשים שעולות ומספרות אני נלחצת שאולי עובר אחד ייעלם עוד לפני ששמעו דופק . האם זה קיים ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפית שלום
פרופ' שחר קול22/01/2009הכל יתכן...
אבל חייבים לשמור על אופטימיות.
אין צורך להמשיך מעקב בטא. זה מיותר.
מציע להמתין לבדיקת א.ס. ביום א.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמי ברכהברכה21/01/2009
שלום רב. יש לי שאלה ואשמח אם תענו לי. אני בחורה בת 44 גרה באזור נתניה ועשיתי שתי הזרעות ללא הצלחה לצערי בביה"ח איכילוב (אני לא ממש מרוצה מהרופאים שם)יש לציין שכול הבדיקות אצלי בסדר, חברה המליצה לי בחום על בית החולים כרמל במיוחד על ד"ר ישי. הייתי בבקשה שמחה לקבל אינפורמצייה איך אני עוברת לטפל אצלכם?, מה אני צריכה לעשות... ? ומה העלות של כול הזרעה? אשמח מאוד לקבל תשובה תודה מראש ברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ברכה
ד''ר דוד ישי21/01/2009אם את מבוטחת בכללית,תקבעי פגישה לשיחה עם דר' ישי בבי"ח כרמל בטלפון 048250335
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :-)
ברכה21/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלברכה
לימונית21/01/2009ברכה שלום, אני מצטרפת לחברתך בהמלצתה החמה על ד"ר ישי - רופא אגדי ומדהים. שיהיה לך בהצלחה. לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות פרוגסטרוןמאיה21/01/2009
האם קיים סיכון לבעלי שיקלט בגופו פרוגסטרון בעקבות יחסי מין בימים בהם אני מקבלת תמיכה בנרות פרוגסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי21/01/2009אני מניח שכן, בכמויות קטנות. לא נראה לי שיש לזה משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהחסוי21/01/2009
ערב טוב ביום ראשון בתאריך 11/1 הוזרק אוביטרל, ביום שלישי 13/1 הזרעה, מתי אוכל לבצע בדיקת בטא? תודה, וערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 27.1
פרופ' שחר קול21/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםחסויה21/01/2009
לאורך כמה זמן אפשר להזריק בטיפול( במחזור אחד) אחד גונל ? מה נהוג ? ובאיזה תקופה אין סיכון? האם 27 יום זה טווח נורמלי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול21/01/2009אפשר להזריק עד שיש תגובה.
אין סיכון.
סבלנות ואורך רוח ימנעו ריבוי עוברים וגירוי יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- lhחסויה21/01/2009
מיום שבת עד היום הlh שלי עולה מ 23.3 ועד 33.1 בבדיקה מקבילה - ביתית יש שיא לאורך כל הימים. אני מקבלת טיפול בגונל . אסטרדיול 850 פרוגסטרון 4 . זקיקים קטנים + 13 ממ +10 ממ רירית 9 מה משמעות הlh הגבוה שבמשך כמה ימים לא הביא לביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH
פרופ' שחר קול21/01/2009רמה בסיסית גבוהה של LH כביטוי לתגובתיות נמוכה של השחלות. כנראה בלי קשר לביוץ.
לכן אין טעם לבדוק ביוץ בבדיקת השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- US שניאור21/01/2009
שלום, ב22/12 עשינו הזרעה שנקלטה , רק ב 15/1 גיליתי שאני אכן לשימחתי בהריון , ב 18/1 עשיתי US בו נראה שק הריון רחמי ודופק.... כרגע אני נמצאת אצל רופאת פריון, והוסבר לי ע"י האחיות כי לא נדרש לבצע שום דבר נוסף עד לשבוע שתיים עשרה...אני כנראה יעבור לרופא במטפל בחודש הקרוב, אבל מתי נהוג לעשות אולטראסונד שני, נראה לי מוזר משום מה.. (שאלה לא מורכבת:)) תודה מראש, אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
פרופ' שחר קול21/01/2009זו שאלה של גיאוגרפיה.
ברוב ארצות העולם עושים אולי 2 בדיקות א.ס. בכל ההריון (בסיכון נמוך).
בארץ - לפעמים גם פעם בשבוע לא מספיק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים נמשכים שחלפו בפתאומיותהדס21/01/2009
אני שבוע אחרי שאיבה, עד לשאיבה לא היו לי כאבים כלל מלבד מעט כמו כאבי ביוץ אבל חלשים הרבה יותר מבטבעי. יום לאחר השאיבה התחלתי להשתמש פעמיים ביום באנדומטרין וגינלי ומיום החזרת העוברים (ביום השלישי מהשאיבה) התחלתי לבלוע אסטרופם 2 מ"ג פעמיים ביום. מיום החזרת העוברים היו לי כאבים מאוד חזקים לאורכה ולרוחבה של כל הבטן ומתחתיה, הרופא אמר לי שזה טבעי בגלל גודל השחלות כעת ולשתות הרבה מים הכאבים לאט לאט נרגעו אך תמיד נשארו לי כאבים ודקירות מתחת לבטן התחתונה ונאמר לי שגם זה טבעי. היום אין לי כאבים כלל באף מקום, האם זה בסדר או שזה מעיד על אי הצלחה? ולידע כללי, האם הכאבים עקב השחלות המוגדלות חולפים לאט לאט מעת הביוץ בטבעיות? כלומר אין קשר בין התרופות לתמיכה לבין השחלות המוגדלות? כי הכאבים החלו רק מהיום שהתחלתי להשתמש באנדומטרין אז חשבתי שיהיו כל עוד עם תמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך קצר...
הדס21/01/2009עשיתי חיפוש בנושא ומצאתי שמישהי שאלה בעבר באיזה פורום את אותו הדבר והרופא אמר לה שאם אין הריון זה חולף ואם יש זה עשוי להמשיך, האם זה נכון? כי מכאבים בלתי נפסקים פתאום היום אין בכלל, מזכירה שאני ביום השישי אחרי ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הדס
ד''ר דוד ישי21/01/2009יש סיבות רבות לכאבים במצבך. חשוב שהכאבים פחתו או חלפו. הכאבים אינם קשורים להריון ולכן העלמותם אינה מבשרת על כשלון הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים נוראיםאלונה21/01/2009
שלום, אני אחרי טיפול IVF החזרה ב- 27/12 ביום ה-11 להחזרה בטא 29 ביום ה- 13 להחזרה בטא 64 ביום ה- 16 להחזרה בטא 304 עשיתי US ב- 19.01 בגלל כאבים נוראים לא ראו שק הריון וגילו שהשחלות מוגדלות הרופא אומר שהכל בסדר ולהמשיך להמתין הבעיה שיש לי כאבים נוראיים ובלי כדורים אני לא מסוגלת לתפקד אני לא מצליחה לישון בלילות ולא לעבוד מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיבדק שוב
פרופ' שחר קול21/01/2009האם גירוי יתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומרחסויה21/01/2009
אני לוקחת גונל מזה 3 שבועות ממנון נמוך עד 150קימים שני זקיקים 12 ו10 שמאז שהמינון עלה ל 150ש כבר שלושה ימים לא מתפתחים. אסטרודיול עלה ל 780 מ 550 וגם הרירית כבר 8.1 מה זה אומר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי להמשיך במינון הנוכחי.
פרופ' שחר קול21/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל שק היריוןרויטל21/01/2009
ד"ר ישי שלום, אני בשבוע 1+5, אחרי החזרת 2 עוברים (היו הרבה הפרשות חומות וגם מעט דימומים - ושאלתי אותך כאן לגבי זה). ביום חמישי שעבר הבטא היתה 558 ונאמר לי להגיע היום כדי לראות שק/י היריון. נצפה שק אחד, בגודל 7X4 מ"מ (כמובן ללא שק חלמון וללא קוטב עוברי). האם השק אינו קטן מדי לשבוע זה? (עשיתי היום בדיקת בטא נוספת - טרם הגיעו תוצאות. האם התוצאה תוכל לתת אינדיקציה לגבי תקינות התפתחות ההיריון?). תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שואלת21/01/2009הבטא היום היא 3718 - ואם מחשבים לפי הבטא הקודמת שבוצעה ביום חמישי שעבר אין הכפלה של ממש (היה צריך להיות בסביבות 4600). האם זה מעיד על משהו או שיכול להיות גם שנקלטו שני עוברים ואחד נספג? אשמח לקבל כמובן תשובה מעודדת, אבל רק אם היא תהיה אובייקטיבית... תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רויטל
ד''ר דוד ישי21/01/2009בשבוע 5+1 צריך לראות שק חלמון. אבל לא הייתי ממהר לקבוע קביעה נחרצת אלא חוזר על אולטרסאונד כעבור שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור21/01/2009
שתי שאלות: עשיתי זריקה דקא ארוך ב- 23/9/08 לא עשיתי טיפול הפריה ואני במתנה לקבלת מחזור שלפני הטיפולים היה סדיר כל 35 יום. אני רוצה לחכות למחזור טבעי ...כמה זמן להמתין? הכוונה מתי אני אמרוה להתחיל לדאוג שלא מגיע המחזור. שאלה שניה עשיתי צילום רחם (לאחר ניתוח קיסרי ונמצאו הידבקויות לאחר שנתיים עשיתי היסטרוספופיה אבחנתית ונאמר לי שלא רואים כל בעיה ושלא נראית חסימה כי הנוזל זורם לכל הכיוונים ולא נראית כל בעיה ברחם. מודה לך על התייחסותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
ד''ר דוד ישי21/01/2009ההשפעה של דקפפטיל ארוך היא של 4-6 שבועות.
את השאלה השניה אני לא מבין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכה את השאלה
אור21/01/2009עשיתי כאמור צילום רחם לאחרקיסרי ואמרו לי שיש הדבקויות בשתי החצוצרות ובאחת חלקי. לאחר שנתיים טיפולים ללא הצלחה עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית ושם הרחם נראה טוב ללא כל ממצא חריג והרופא אמר שהוא מופתא שנאמר לי שיש הידבקויות כי הוא ראה שהנוזל זורם יפה פנימה ולא חוזר..מה שהיה אמור להיות אם היתה חסימה. אני בת 37 ורוצה הריון נוסף הראשון היה טבעי ובקלות. מבקשת לדעת אם הבדיקה של ההיסטרוסקפיה שוללת את החסימה או לפחות נותנת סיכוי יותר טוב להריון ספונטאני. ואם היית מליץ לי על בדיקה נוספת כדי להיות קצת יותר בטוחה לגבי הסיכויים של טבעי. מקווה שעכשיו יותר ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספתי תגובה ונראה לי שפספסת
אור22/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSHאורלי21/01/2009
4 חודשים אחרי הריון של IVF עשיתי בדיקה של FSH ביום השלישי למחזור התוצאה היתה 14.6 האם יש השפעה להריון על הבדיקה או שזה ערך מוחלט לפני ההריון הFSH הכי גבוה במספר בדיקות היה 12 האם לנוכח זה כדאי לי לנסות שוב IVF עכשיו עד לאיזה ערך של FSH אפשר להכנס להריון (לא נמצאה אצלי סיבה מוחלטת לאי פוריות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירן
ד''ר דוד ישי21/01/2009אני מניח שה FSH שלך "מתנדנד" ויהיו חודשים טובים יותר. כדאי להמשיך ולנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)