מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגסטרון ואסטרדיולמאיה19/01/2009
כרגע אני מקבלת תמיכה של פרוגסטרון שבוע לאחר החזרה. האם במהלך הריון חלה עליה מתמדת ברמות הפרוגסטרון והאסטרדיול או שיש שלב שבו רמתם יורדת...? (התשובה חשובה לי בגלל מלפורמציה ורידית שיש לי שכואבת לי מאוד כנראה בגלל עלייה באחד ההורמונים הנ"ל שמעלה את הקרישה. מהסיבה הזו נמנעתי מנטילת גלולות...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים
פרופ' שחר קול19/01/2009ההורמונים עולים במהלך ההריון.
הריון הוא מצב של קרישתיות יתר.
במצבי סיכון משתמשים ב"מדללי דם" כגון קלקסאן.
מציע להתייעץ עם הרופא שעוקב אחר ההריון, ובפורום הריון בסיכון גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה פרוטוקול יתאים לי?חוצרחמית19/01/2009
בת 35, 6 הזרעות מתרומה ללא הריון. ivf ראשון פרוטוקול ארוך - הריון כימי. החזרת מוקפאים מהטיפול הראשון - שלילי. יש לי מספר בעיות שבמהלך הדרך הצלחנו לפתור חלקית - מבייצת מוקדם מדי בזקיקים קטנים (מינון של 50 פוריגון הביא ל-8 זקיקים כשהגדול 14, ביוץ מוקדם וביטול הסבב) - נפתר על ידי הפחתת מינון פוריגון ל-25 והוספת צטרוטייד בהזרעות אך לא הושג הריון. פרוגסטרון גבוה בשלב הפוליקולרי - נפתר ע"י פרדניזון. רירית שנפגעת מטיפול הורמנלי. בטבעי (שזה אומר פרדניזון, מיקרטפירין, ויטמין E והרבה אכילת סלק) מצליחה להגיע ל-8.5 בשאיבה לקראת ה-ivf הרירית היתה תקועה על 6 מתחילת הסטימולציה ולא זזה משם. נטייה להעלות אסרדיול מהר מאוד וגירוי יתר בעבר. לשאיבה הראשונה הלכתי כשהיו 11 זקיקים בין הגדלים 12-15 ועוד קטנים. האסטרדיול היה 5900. הבחירה היתה בין שאיבה בזקיקים קטנים לבין קוסטינג. נשאבו 19 ביציות כשמתוכן 8 היו בשלות ו-5 המתוכן הופרו. כל העוברים היו טובים. גם הטריים גם המוקפאים היו בעלי 4 תאים ובדרגה 1. כעת אני לקראת ivf שני. אני מבינה שמבחינת הביציות הפרוטוקול התאים לי, אבל פגע מאוד ברירית. פרוטוקול עם צטרוטייד לא יתאים בשל הנטייה לביוץ מוקדם עם מינון הורמונים נמוך. מה עוד אפשר לנסות? האם דיכוי של חצי מזרק דכא אפשרי, או שבסיטואציה שלי והנטייה שלי לבייץ זה מסוכן? האם ניתן להוסיף תוספת פרוגינובה/אסטרופם בשלב הסטימולציה? האם משהו אחר? האם אולי התחלת דיכוי וסטימולציה במקביל (כלומר דקא מיום 1 למחזור) עשוייה להועיל? סליחה על האורך ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאיר שלום
פרופ' שחר קול19/01/2009בנטייה לגירוי יתר - מעדיף פרוטוקול קצר, על בסיס אנטגוניסטים, שימוש ב - HMG שמקביל לאנטגוניסט, ביוץ עם דקפפטיל. הקפאת העוברים והחזרתם במחזורי הפשרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלות
חוצרחמית19/01/2009לא כ"כ הבנתי מה הכוונה HMG? כ"כ כיצד ניתן לעשות פרוטוקול קצר ל- ivf כאשר תחת מינון כ"כ נמוך של סטימולציה בהזרעות אני מבייצת? האם כוונתן היא להתחיל דיכוי (של צטרטייד נניח) יחד עם הסטימולציה? כי במקרה אחר ולאור ניסייון העבר סביר שאני אבייץ קודם לכן, לא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול19/01/2009HMG = מנוגון או מנופור.
ניתן להתחיל ציטרוטייד במקביל לגירוי , אך זה לרוב מיותר בימים הראשונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העדר סימניםחסויה19/01/2009
דוקטור קול שלום רב, אני כבר 10 ימים אחרי החזרת עוברים שהוגדרו יפים מאוד. ביום שישי הקרוב אעשה בדיקת בטא. נכון לעכשיו אני לא מרגישה כלום, לא כאבי מחזור, לא הפרשות, ולא כלום! (קצת כואב בחזה, אבל מהניסיון שלי זה רק מהפרוגסטרון שאני מקבלת). האם העדר סימנים יכולים להעיד על כשלון ההפריה או שממש אין קשר בין הדברים ויתכן הריון ללא סימנים מקדימים? אני פשוט מתחרפנת כבר! ככל שיום הבטא מתקרב אני יותר ויותר לחוצה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים
פרופ' שחר קול19/01/2009אין סימנים אמינים.
נסי לחזור לחיי שיגרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר
חסויה19/01/2009נותר לי רק לקוות לטוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
לי19/01/2009גם אני בדיוק כמוך, ללא שום סימנים מיוחדים, ממש כמו שאת תיארת. מחזיקה לשתינו אצבעות. בהצלחה. לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי
חסויה19/01/2009שיהיה המון בהצלחה גם לך! קצת רקע עלי: אני בת 30, נשואה שנה + ובטיפולים עקב בעית זרע. מקווה מאוד שסוף סוף זה יצליח, הפריה מספר 2 ואחרונה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי
ענת19/01/2009גם אני אחרי החזרת עוברים וטיפול עקב בעית זרע, הבנתי שיש בנות שיש להן סימנים שלפני מחזור ואף דימומים ובכל זאת הן בהריון ויש שאין להן אף סימן וגם כן בהריון, אף תופעה מלבד מחזור ממש איננה מעידה על כשלון הטיפול כך שהכי חשוב להצלחה שתנסי להרגע ולא לחשוב על זה כי המתח לא מועיל. ב ה צ ל ח ה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה ל"אני" אבל בהצלחה גם ללי!
ענת19/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לעדי ול"אני"
לי19/01/2009כיף שיש את הפורום הזה, מאוד מעודד. מחזיקה אצבעות לכולנו! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועזרה
חסויה19/01/2009בבדיקה ביתית שעשיתי lh בשיאו מחר אני אבקש אולי מרופא המשפחה שיתן לי אם הוא יסכים. מה המשמעות של lh גבוה לאורך 3 ימים ? על מה תשובת ה lh אמורה להעיד?? רוב תודות על עזרתך וסבלנותך! אתה מקבל מטופלות בת"א במקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהאירנה19/01/2009
שלום ד"ר! אני מטופלת באיקקלומין - פעם רביעית - החודש לקחתי 2 כדורים למשך חמישה ימים, אבל זקיקים לא גדלו- 10 מ"מ הכי גדול ואז רופא אמר לי לא לחכות למחזור הבא אלא לקחת 3 כדורים למשך 5 ימים. ולבוא היום למעקב( שזהו יום 24 חמחזור) והיום במעקב אמרו לי שזקיקים קטנים והכי גדול זה 11 מ"מ. אני כבר מיואשת אני לקחתי בחודש אחד גם 2 כדורים וגם 3 כדורים למשך 5 ימים ושום דבר לא עוזר. רופא אמר שאם עם כדורים לא ילך הפעם אז נעבור לזריקות. האם יכול להיות שזריקות גם לא יגרמו לביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירנה שלום
פרופ' שחר קול19/01/2009יש לקוות שהזקיק של 11 ימשיך לגדול.
אפשר לעלות עד מינון ש 4 כדורים ליום.
זריקות יגרמו לביוץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - בבקשה
אירנה19/01/2009שלום ד"ר ותודה על התשובה המהירה שלך רופא התקשר אלי היום ואמר שאני אבוא עוד פעם למעקב ביום חמישי בבוקר- כי היום לעומת שהיה זקיק 11 מ"מ - רמת ההורמונים היא: אסטרדיול- 430 ( פעם שעברה היה 230) ופרוגסטרון 3.8 האם אתה גם חושב שעוד יכול להיות ביוץ? אני לא חיכיתי למחזור חדש כדי לקחת איקקלומין מהתחלה אלא באמצע המחזור אז איך הגוף צריך להגיב אחרי כמה ימים למחזור שני באמצע המחזור? היום כבר יום 24 למחזור ואתמול סיימתי איקקלומין 3X5 תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונדעינת19/01/2009
אני ביום הרביעי אחרי החזרה, האם בדיקת אולטרא סאונד וגינלית יכולה להעלות את הסיכוי להפלה טבעית? היו לי כאבים חזקים אתמול במשך רבע שעה מתחת לבטן התחתונה ואני הולכת לרופא להיבדק ומניחה שיעשה אולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול19/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםשמחה19/01/2009
שלום דר' שחר קול, הייתי היום אצלך במרפאה אחרי צילום רחם שביצעת עבורי. (אני בת 37 + 1מהריון ספונטני) קראתי את התשובה באינטרנט: נמצא ש: גודל וצורת חלל הרחם בגדר הנורמה הודגמו חצוצרות תקינות נראה מעבר חומר ניגוד דרך חצוצרה ימנית אך ללא התפשטות תקינה בחלל האגן. לא נצפה מעבר של חומר נגודי דרך הצוצרה שמאלית. הודגמה הרחבה סקולרית של חלקה דיסטלי סוכם : בבדיקה זו נמצאו ממצאים חריגים המחייבים התייחסות רפואית נוספת. שאולתי הן: 1. איך כותבים בממצאים שחצוצרות תקינות, אבל ממשיכים שמעבר החומר לא היה תקין? 2. האם הרחקת החצוצרה הסתומה יעלה הסיכוי גם בIVF? 3. האם צינתור חצוצרה רלוונטי במקרה שלי? תודה על הכל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
פרופ' שחר קול19/01/20091. החצוצרה השמאלית בוודאי שאינה תקינה.
2. כן
3. לא. צנתור רלוונטי בחסימה קריבנית (קרוב לרחם), וזה לא המצב אצלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שמחה19/01/2009תודה דר על התשובה המהירה.... שיהיה לך יום נהדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתמיכל18/01/2009
שלום אם הוסת האחרונה הייתה ב- 29/11/08 שאיבה ב- 15/12/08 וההחזרה ב- 17/12/08 מה השבוע של ההריון בו אני נמצאת ובאיזה גודל אמור להיות שק ההריון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב
פרופ' שחר קול19/01/2009וסת אחרון מחושב לפי 2.12
אמורים לראות עובר עם דופק בשלב זה. גודל השק פחות חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת יותר
אני19/01/2009אם כך אני במצב רע אתמול הייתי אצל הרופא נצפה שק ללא דופק נתבקשתי לחזור בעוד שבועיים. האם יש משהו אחר שעלי לעשות? תודה על תגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה לעשות.
פרופ' שחר קול19/01/2009רק להמתין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןיעל18/01/2009
בחודש רגיל הפרוגסטרון שלי לפני הביוץ הוא פחות מ 1 nmol. החודש, לאחר הריון כימי, הוא עומד על 3 ומשהו בזמן גדילת הזקיק. אני יודעת שפרוגסטרון גבוה עלול לפגוע באיכות הביציות. האם רמה של 3 ומשהו יכולה לפגוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול18/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותחסוי18/01/2009
אסטרודל 50.00 > 2 - IU/L 12.7 LH 3 - IU/L 6.34 FSH 29.2- 2.8 ng/mL 8.89 PROLACTIN 4.2- 0.4 uIU/ml 1.96 TSH פירוט הערות מציין הערה 1 Children <36 Males 7.1-45 Follicular Phase 7.1-178 Midcycle 48-388 Luteal Phase 31-247 Post Menopausal 1.9-46 2 Males 2-12 Follicular Phase 1-18 Mid-Cycle Peak 24-105 Luteal Phase 0.4-20 Post Menopausal Fem 15-62 3 en 1-8 id-Cycle Peak 5-22 ollicular Phase 4-13 uteal Phase 2-13 ost Menopausal Fem 20-138 שלום! רציתי לדעת מה אומרות התשובות הנ"ל אני מעוניינת להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' שחר קול18/01/2009הבדיקות רומזות לכיוון של בעיית ביוץ, וזאת על סמך רמת LH שהיא פי 2 מרמת FSH.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי19/01/2009כנראה שביצעתי את הבדיקות האלו ביום השלישי לדימום ולא לווסת, כי היה לי במשך שישה ימים דימום ורק ביום השלישי לדימום ביצעתי את הבדיקות ויום אחרי הבדיקות הגיעה הווסת. יכול להיות שבגלל זה הערכים לא תקינים? או שאין קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר
פרופ' שחר קול19/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי19/01/2009האם אפשר לפתור לדעתך בעיה זו של הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת אותי
חסוי19/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שכחת אותי
חסוי20/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתך תודהעדי18/01/2009
שלום ד"ר אני אחרי 5 ימים איקקלומין ביום שישי האחרון שזה יום 9 למחזור היה זקיק מוביל של 16 מ"מ ורירית 5.6 היום יום ראשון שזה יום 11 למחזור בזקיקים נראה נוזל בדוגלס,רירית 6 מ"מ ובבדיקת דם פרוגסטרון 3.1 ואסטרדיול 310 הרופא אמר להגיע להזרעה ב-16:00 האם משהו פה הגיוני?האם אלו ערכים של לפני ביוץ ואם כן אז איפה הזקיק?האם ההזרעה לא פספסה את הביוץ לפי ערכים אלו ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול18/01/2009ללא מידע מדויק לגבי יחידות המדידה לא ניתן לקבוע המצב.
אם מדובר ביחידות חדשות - לא היה ביוץ.
אם מדובר ביחידות ישנות - יתכן והיה.
בכל מקרה, רצוי גם לדעת רמת LH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
עדי19/01/2009היחידות הן: prog-3.1 nmol/L E2-309 PMOL/l האם לפי ערכים אלו עדיין לא היה ביוץ?אם לא -היתכן שהיה ביום שישי זקיק מוביל 16 מ"מ ואתמול יחד עם בדיקת הדם ראו נוזל בדוגלס וזקיק 11 מ"מ? מה קרה לדעתך?אולי טעות מדידה? להזכיר:5 ימי איקקלומין ובדיקת דם נעשתה ביום ה-11 לוסת.
פרופ' שחר קול19/01/2009לא היה ביוץ.
קשה להתייחס לבדיקות הא.ס.
יתכן ומה שנראה כזקיק למעשה לא היה כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה-אתה תמיד עונה מהר ולעניין
עדי19/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים פתאומייםנטע18/01/2009
ביום חמישי הוחזרו לי עוברים והיו לי כאבים פנימיים בבטן העליונה במגע ובבטן התחתונה ומתחת לבטן דקירות חזקות וגם מצד שמאל במפשעה ולמחרת זה עבר ומאז יש לי רק כאבים מתחת לבטן התחתונה ודקירות מידי פעם אבל נסבלות היום בערב פתאום אחרי שעמדתי שעה (לא בטוחה שקשור) התיישבתי ופתאום התחלתי להתפתל מכאבים בבטן העליונה ומתחת לבטן התחתונה דקירות חזקות במשך רבע שעה וזה נרגע, עדיין כואב אבל נסבל, ביום ההחזרה הרופא אמר שטבעי שיש כאבים ומניחה שראה גם בשאיבה שאין גירויי יתר, האם יתכן שאחרי כמה ימים יתחיל גירויי? האם יכול להיות שבעת ההשרשה שאמורה להיות בערך היום (השאיבה היתה בשלישי) מרגישים כאבים??? אני מטופלת באנדומטרין פעמיים ביום ואסטרופן 2 מ"ג פעמיים ביום. מה לעשות? האם להתעקש לבוא לבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע שלום
פרופ' שחר קול18/01/2009תהליך ההשרשה אינו מלווה בכאבים.
את מתארת כאבים עזים, לכן יש מקום להיבדק ע"י הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליצטסיותחסוי18/01/2009
ערב טוב, האם למי שיש שחלות פולצטסיות הטיפול משתנה ב- IVF? ואם כן במה הוא משתנה? תודה, וערב נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול18/01/2009הטיפול זהה, אך יש לשים לב לסיכון הגבוה יותר לגירוי יתר של השחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אין הריוןרות18/01/2009
שלום, אני בת 39. לי ולבעלי יש שני ילדים שנולדו בהריונות ספונטניים. היו לנו גם שני הריונות ספונטניים נוספים אותם הפסקנו בצורה יזומה. לפני ארבע שנים רצינו ללדת ילד נוסף אך לא הצלחנו. הבדיקות הראו שספירת הזרע ירדה ולכן הופננו לIVF בטיפול שעשינו נשאבו 11 ביציות מהן הופרו תשע. שתיים התחלקו ל 8 תאים והשבע הנותרות ל4-5 עם שברים והמעבדה אמרה שהם לא שרדו את התהליך. את שני העוברים הטובים החזירו והרירית היתה מצויינת. יש לי שתי שאלות: 1. היום עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית. מה הסיבה לכך שהעוברים הטובים לא נקלטו. 2. מה הסיבה לשברים בעוברים הנוספים ולכך שהם לא שרדו. המון תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה?
פרופ' שחר קול18/01/20091. עוברים "טובים" על סמך המראה המורפולוגי שלהם אינם בהכרח עוברים שנותנים הריון. יש מיתאם בין הדברים, אך רחוק מאוד מ - 100%.
2. איכות ירודה של עוברים מתבטאת, בין השאר, ב"שברים". כנראה שאיכות ירודה של ביציות גוררת איכות ירודה של עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין הריון
רות18/01/2009תודה על התשובה. מה עושים בהפריה הבאה כדי לקבל ביציות יותר איכותיות? מתי אני יכולה להתחיל מחזור חדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים
פרופ' שחר קול19/01/2009עוברים עם הרופא המטפל בצורה יסודית על תוצאות המחזור הקודם, כולל כל המידע הקיים מהמעבדה. על בסיס המידע הזה ניתן לתכנן מחזור חדש, כולל תיזמונו, כדי לשפר התוצאות בפעם הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורת הזרקהשוש18/01/2009
בת 40 עברתי 5 מחזורים עם פיוריגון וגונל וללא הריון מנסה עכשיו מנוגון 3 אמפולות ליום אחיות הקופה ציינו כי אפשר להזריק בבטן עובדה שמאד מחזקת אותי לא אצטרך לגשת לאחיות להזרקה רוצה להיות בטוחה האם באמת נכון הדבר ? אני מפחדת שההשפעה תהייה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון מאוד.
פרופ' שחר קול18/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהקרן18/01/2009
מה זה בעצם הזרעה? מתי עושים בפועל? מתי מחליטים שצריך להתחיל לעבור טיפולי הזרעה??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
פרופ' שחר קול18/01/2009מכינים את הזרע במעבדה, ומזריקים אותו לחלל הרחם ע"י צינורית דקה (קטטר).
מחליטים לפי הממצאים בברור, הן של בת הזוג והן של בן הזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)