מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא לאחר החזרת עובר- ערכים- האם תקין?Lau18/01/2021
שלום רב
בתאריך 5.1 ביצעתי החזרת עובר בן שלושה ימים. היום, 18.1, עשיתי בדיקת בטא. יצא 1639. האם זה תקין? מה זה אומר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר18/01/2021זה אומר, שבשלב זה זה נראה הסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויכוח ולחץ לאחר החזרת עובריםלילי18/01/2021
שלום ד"ר
יום לאחר החזרתם עוברים נקלעתי לויכוח סוער עם בעלי. שכלל צעקות והרבה לחץ נפשי.
רציתי לדעת האם יכולה להיות לכך השפעה על יכולת השתרשות העובר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויכוח
פרופ` דוד בידר18/01/2021לא צריך להשפיע אך עדיף להיות רגועים .
אם תהיה עוד החזרה הרופא צריך להגיד לכם להימנע מדיבורים 3 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
אורית18/01/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הערכתי את השימוש בציניות שלך
לילי18/01/2021התכוונתי מבחינת מחקרים אם ישנם מסקנות לגבי הקשר בין לחץ נפשי והשפעות על הצלחות הטיפול.
זוהי תקופה לא קלה עבור מטופלות, והזלזול בתגובתך לא התקבל אצלי בברכה.
אני שמחה שאתה לא הרופא שלי. אני מרחמת על המטופלות שלך. יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ` דוד בידר18/01/2021לא זלזלתי ועניתי לך שלא.
מצטער שמעט ניסיון מצידי להורדת לית התקבל אצלך כזלזול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ` דוד בידר18/01/2021הורדת לחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבחנה בדופק עם בטא גבוהאורית18/01/2021
בוקר אור!
אחרי החזרה היו לי הכפלות יפות 2+
בשבוע 5+3 היה בטא 11260 .
ואתמול בראשון שבוע 5+5 בבדיקת א.ס שק הריון וחלמון ללא דופק .
האם בבטא של אתמול שאני מניחה שהוכפלה ל 20 אלף , האם הגיוני לא לראות דופק?
( נבדק בא.ס של פרופ בהריון בסיכון, שבדכ שומעים אצלו דופק בשבוע חמש וקצת)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבחנה
פרופ` דוד בידר18/01/2021לרוב רואים דופק בדש פלוס ומה שראו באולטרה סאונד זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.שאלה אחרונה
תודה18/01/2021האם שאומרים שבטא מגיעה לעשר אלף ורואים דופק זה לא נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר18/01/2021לא תמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 14 יום לאחר החזרת עובריעל17/01/2021
שלום פרופ'
14 יום לאחר החזרת עובר יום 3.
בטא קטן מ-3
פרוגסטרון מעל 190
אסטרדיול 265
LH - 2.4
הבוקר עוד לקחתי תמיכה (טרם התשובות), כמובן שלא אמשיך.
1. האם אפשר להתחסן מחר לקורונה או שיש להמתין לירידת פרוגסטרון/ מרחק מהתמיכה?
2. מתי צפוי להגיע מחזור?
3. במידה ומתחסנת מחר (חיסון ראשון), מתי אפשר לחדש טיפולי פוריות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה.
פרופ` דוד בידר17/01/20211.אפשר להתחסן.
2. תוך 3-6 ימים.
3.לאחר החיסון השני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשה לפני החזרת מוקפאיםמ17/01/2021
שלום פרופ׳,
אני ביום 11 לוסת. מיום 3 לוסת מדביקה 2 מדבקות אוורל 50 ומחליפה כל 3 ימים.
אמורה לעשות בדיקות רק ביום שלישי הקרוב אבל הלכתי ביום חמישי והיום והתוצאות הן שהרירית היא 6.5 אבל האסטרדיול בירידה.
יום חמישי (יום 8 לוסת):
רירית: 5.5
זקיקים קטנים - זקיק 10 בשחלה שמאל.
אסטרדיול: 323
פרוגסטרון: 1.6
LH: 1.5
היום (יום ראשון (יום 11 לוסת):
רירית: 6.5
זקיקים קטנים- זקיק 11 בשחלה שמאל
אסטרדיול: 282
פרוגסטרון: 2
LH: 3.4
1. למה האסטרדיול בירידה?
2. האם היית ממליץ להוסיף משהו? אסטרופם?
3. האם יש סיכוי לבצע החזרה החודש במצב כזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שיש מקום בהגברת המינון של אסטרוגן(אסטרופם בהחלט אופציה רילוונטית,עדיין קיים סיכוי להחזרה ייעודית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך בבקשה
מ17/01/2021תודה על המענה פרופ אשכנזי.
הרופא ביקש בדיקות ביום שלישי (19.1).
בהנחה והתוצאות שכתבתי כאן הן מהיום (17.1)- יום 11 לוסת.
האם יום שלישי (יום 13 לוסת) יהיה מאוחר מדי להוספת אסטרופם?
מה יכולה להיות הסיבה לאסטרדיול הנמוך?
כמה זמן צריך שהאסטרדיול יהיה גבוה לפני החזרה (בהנחה והרירית גדלה גם בלי אסטרדיול גבוה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה. אודה מאוד לתשובה.
מ18/01/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/01/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פער בקביעת גודל העובר לאחר החזרהמירי17/01/2021
שלום ותודה מראש על המענה!
שאיבת ביציות בתאריך 3.11 החזרה עובר יום 3 ב 6.11 (חישוב וסת אחרונה שבועיים אחורה מהשאיבה 20.10)
ובכל זאת בכל הבדיקות עד כה שבוצעו על ידי רופאים שונים נראה שיש פער של יומיים (שהעובר גדול ביומיים) מהתאריכים
על אף שיודעים בדיוק מתי הייתה שאיבה והחזרה
האם יש לזה משמעות ליומיים האלה? ידוע למה יש פער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין משמעות עוד יותר שהפער נשמר במורה עקבית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות amh והמשך טיפול- בת 37עדי17/01/2021
שלום אני בת 37. שני הריונות ספונטניים(בן 6 ובן 2). מנסה להכנס להריון מזה חצי שנה. ביצעתי amh והתוצאה הייתה 1.36 . האם לאור התוצאה יש לפנות לטיפולivf או שיתכן שגם הזרעות יעזרו? האם בכלל יש סיכוי להריון טבעי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות
פרופ` דוד בידר17/01/2021AMH לא אומרת מה הבעיה אלא שיש עוד רזרבה שחלתית.
את צריכה לעבור ברור מדוע את לא מצליחה להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם סמים פוגעים באיכות הביציותלירית16/01/2021
יוצא לי לחשוב על זה שאם סמים פוגעים בפוריות אז מה זה אומר לגבי אישה שלמשל יוצא שעוברת שאיבה פעם ב40 יום בערך? האם הפרופופול עצמו לא עלול להיות גורם שפוגע באיכות הביציות? ואז האם יש משהו לעשות בנידון? לפחות להעלות זאת לתודה ולבדוק אופציות? אולי לעשות שאיבות עם משככי כאבים חזקים במקומו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר16/01/2021החומר פרופופול הוא חומר הרדמה וזה לא החומר הנהוג בטיפולי הרדמה להפריה.
בכל אופן הוא לא מזיק לביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי אוביטרל- תוצאות בדיקות דםורוניקה16/01/2021
שלום רב,
בדיקת דם 12.1 : בטא 52.3 E2 1303 ופרוגסטרון 39.62
בדיקת דם 14.1 : בטא 126.10 E2 1103 ופרוגסטרון 53.3
חצי אוביטרל ב3.1+6.1+9.1
האם השפעה של אוביטרל והאם תיתכן הכפלה עם אוביטרל
או היריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבטא
פרופ` דוד בידר16/01/2021בטא לא מכפילה את עצמה כאשר מזריקים אוביטרל.
בשלב זה ,זה הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ורוניקה16/01/2021יכול להיות שהבדיקה הביתית תראה פס מאוד מאוד חלש?
כמו כן, למרות שהזרקתי חצי אוביטרל ב12.1 והדם נעשתה ב14.1 עדיין ייתכן הריון ולא השפעה של אוביטרל ברמה כזו של הבטא והערכים של ההורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר16/01/2021תעשי בדיקה חוזרת ביום א .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ורוניקה16/01/2021מחר אמורה לעשות בטא. החזרה הייתה ב03.1. מחר יהיה 14 יום אחרי החזרה. פשוט אני מאוד רוצה שזה יצליח וחוששת שזה עדיין השפעה של האוביטרל. לכן שאלתי. בגלל שהזרקתי חצי אוביטרל פעם אחרונה ב12.1 לכן תהיתי האם ייתכן הכפלה של הבטא למרות האוביטרל. כי עם אוביטרל אין הכפלות אלא עליות לא תקינות. האם ייתכן בכל זאת הריון לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר17/01/2021אם הבטא תהיה , לפחות, כפולה אחרי יומיים אז זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ורוניקה17/01/2021שלום רב,
תודה רבה על התשובות קודם כל
היום בטא יצאה 31 14 יום אחרי החזרה. זריקת אוביטרל אחרונה הייתה ב12.1 לפני 5 ימים. ייתכן הריון או שאריות אוביטרל? האחות אמרה שנצטרך לבדוק בשלישי שוב. מה דעתך בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר17/01/2021יתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לביוץ לפני שאיבה- בת 36עידית16/01/2021
שלום , בת 36 ללא הריונית.
אני נוטלת כבר 11 יום פרגרובריס וחמישה ימים מתוכם צטרוטייד.
ביום רביעי , יום 9, נבדקתי והתוצאות הן:
est-2790
prog-1.0
זקיקים בגדול 16 הכי גדול ועוד גדלים מתחת וקטנים, בחמישי בערב נבדקתי שוב אצל הרופא והזקיקים גדלו מעט.
בשישי הונחתי לקחת אויבטרל בחצות לקראת שאיבה ביום ראשון ב12:00.
מציינת שבשישי בבוקר היו לי הפרשות שקופית צימגיות .
האם יתכן ובייצתי ובשאיבה לא יצא כלום?? הצטרוטייד מידי בוקר לא אמור למנוע ביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש
פרופ` דוד בידר16/01/2021הצטרוטיד מונע ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
עידית16/01/2021והערכים תקינים? לשעתך נכון לשאוב בראשון ולא בשבת?
פשוט הרופא שלי דתי אז אין סיכוי לשאיבה בשבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר16/01/2021היות ולא ידוע לי גודל זקיקים ואין ערכי דם מיום ו אז אין לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם בהפרש של 3 ימיםחני16/01/2021
היי
בטא 156 ו3 ימים לאחר מכן בטא 810
נשמע תקין?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר16/01/2021כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות יתר בעת בדיקה בת 37שלי15/01/2021
שלום לרופא
יש לי שאלה מעט מוזרה אני בת ו37 וחצי והיתחלתי טיפולי הפריה אני כעת בשלב מעקבי זקיקים אני סובלת מרגישות יתר בנרתיק בעת הבדיקה אולי זה מפני שבעברי לא קיימתי יחסים מעוניינת לנסות להיכנס להריון כאם יחידנית עכשיו שאלתי היא האם זה עלול לפגוע לי בתהליך ההריון אם אני מבקשת לעשות את הבדיקה בצורה שהיא לא חודרנית ? ביקשתי מהרופאה כבר פעמיים לבצע את הבדיקה חיצונית בשל קושי אך זה נראה שהיא כאילו לא אהבה את והתחילה לחקור אותי והסברתי לה את המצב שלי רציתי לדעת האם המיקרה שלי הוא מיוחד ואין עוד נשים שבמצבי עושות את הטיפולים האלה או שאני המיוחדת? זה לא אמור לפגוע לי בתהליך? אני ממש סובלת בבדיקה פנימית מה עושים במצב הזה ? אני כל פעם חוזרת מהבדיקה הזאת ומרגישה לא נעים ושני הורסת לעצמי את הטיפול אשמח להתייחסות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות
פרופ` דוד בידר16/01/2021יש נשים, כמוך , אם תופעה זו, וזה משהוא לא שכיח.
בכל אופן בדיקת גינקולוגית צריך לעשות לפחות פעם אחת .
אם החזרת עוברים, שנעשית כמו בדיקה גינקולוגית ,היא בעייתית בשבילך ,תעשי החזרה בהרדמה.
בכל אופן, מה שאת מתארת לא קשור להצלחת הטיפול ולא פוגע בסיכויי להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי
שוב16/01/2021עשיתי פעמיים בדיקה גינקולוגית בעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי
פרופ` דוד בידר16/01/2021זה מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון בטא ואסטרדיול לאחר הזרעהאאא15/01/2021
היי
עברתי הזרעה ב 26.12.2020. בתאריך 12.1.2021 עשיתי בדיקת בטא ויצא 63. זה היה 18 יום אחרי הזרעה (הזרעה ראשונה).. אני מצרפת בדיקת הדם עם ההורמונים.
האם זה תקין ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר15/01/2021זוהי בדיקה ראשונה המראה שאת בהריון.
רק הבדיקות בהמשך יראו אם זה מתפתח טוב
כמובן שרוב הסיכויים שיתפתח במקובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא שנייה
אאא17/01/2021היי
זו בדיקה שנייה של בדיקת בטא .. האם הכל תקין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בשלב זה עדיין צקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא תקין- החזרה של בלסטוציסטאורית14/01/2021
לפני 11 יום הוחזר לי בלסטוציסט.
5 ימים לאחר ההחזרה ביצעתי בדיקה בייתית שיצאה ממש חיובית.
3 ימים לאחר מכן, 8 ימים אחרי ההחזרה החל דימום כבד מאוד שלא נפסק, כמו מחזור ויותר.
בטא היום 11 יום אחרי ההחזרה 163(הדימום ממשיך).
כיוון שהדימום התחיל ממש כמה ימים אחרי ההחזרה הייתי בטוחה שזה הריון כימי אבל עכשיו לאחר קריאה בפורום, ראיתי שבהריון כימי הדימום מגיע לאחר התאפסות הבטא ואצלי כאמור יש בטא בנוסף לדימום. הפרוגרסטורון 29.
אני יודעת שללא בדיקה לא ניתן לדעת בוודאות אבל האם יש תסמינים שיותר מחשידים להריון חוץ רחמי או הריון כימי?
לפי הנתונים הללו אשמח לדעת מה אתם חושבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר14/01/2021בדיקת ההריון בשלב זה היא בסדר.
אומנם דימום זה חא סימן טוב אך רק בדיקות בטא נוספות יראו אם ההריון מתפתח בסדר או לא.
אין קשר , בשלב זה ,להריון חוץ רחמי או כימי.
רק בהמשך הזמן והבדיקות התמונה תתבהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת דם חוזרת המשך
אורית17/01/202114 יום אחרי החזרת בלסטוציסט
בטא: 626
פרוגרסטרון: 47
אסטרדיול: 1700
המחשבה על הריון חוץ רחמי משגעת אותי😕😕😕
מה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי
פרופ` דוד בידר17/01/2021אין האיון לוץ רחמי.
בנתיים בסדר
תעשי אולטרה סאונד בעוד שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
אורית17/01/2021למרות הדימום הרב שהיה לי בהתחלה???
תודה רבה לך!
לפי מה אפשר לדעת שזה לא חוץ רחמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר17/01/2021הריון לוץ רחמי נחשד כאשר לא רואים שק ברחם כבר בשבוע 5 להריון .
בדיקות הבטא לא עולות טוב אלא לאט ולא מכפילות את הערכים,
מתחילים כאבי בטן בהמשך ודימום.
בדלב זה אצלך זה לא מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב אז מסתבר שיש לי עוד כמה שאלות
אורית19/01/20211. מה האפשרויות לדימום ווסתי בהריון ממש בהתחלה כפי שהיה לי? במידה וזה לא הריון חוץ רחמי. כמה ימים רצופים של דימום חזק מאוד. מציינת שמהרגע שנפסק הדימום הוא לא חזר.
2. אני פתאום חושבת על זה שאולי היה נכון להגביר/ לשנות תמיכה לא?
בעבר כשנקלטתי עם עובר טרי לאחר שאיבה התמיכה הייתה גסטון
והפעם אחרי שאיבה קרינון.
ושוב תודה על העזרה שלך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר19/01/2021לפי הניסיון שלי של השנים הרבות, אני יודע שזה לא חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגמר המונופור ויש לי פרגורבריס מסבב קודםעמליה14/01/2021
שלום.
חשבתי שיש לי מונופור בבית ואני צריכה לקחת היום 400, אני רואה שאין לי. האח יש אפשרית שאקח פרגורבריס במקום? נשאר לי מפעם קודמת.
אני ביום העשירי , לקחתי כבר 9 ימים מונופור והבוקר גם לקחתי צטרוטייד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגמר
פרופ` דוד בידר14/01/2021יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)