מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול של מוקפאיםג'וד12/09/2008
שבת שלום אני 8 ימים אחרי החזרה יש לי כבר כאבי ראש שבדרך כלל זה סימן לבוא המחזור אני יודעת שנישארו מוקפאים הייתי רוצה לדעת מה הפרוצדורה של טיפול מוקפאים האם מתחילים מהיום ה1 למחזור? אבקש פירוט ומה מומלץ תודה ויום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'וד שלום
פרופ' שחר קול12/09/2008טיפול תרופתי לקראת מחזור הפשרה מתחיל ביום 2 - 3 למחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט מעולה !!!! תודה רבה
ג'וד13/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהגלית12/09/2008
לד"ר קול היקר שלום, היום 12 יום לאחר החזרת עוברים טריים,קיבלתי תשובה של בטא =158 פרוגסטרון גדול מ127 , , E2=7617 בהמלצתך,(ואני מאוד מודה לך על כך) תמיכה ביוםהחזרת העוברים חצי אוביטרל, ולאחר 3 ימים שוב חצי אוביטרל, האם על פי הנתונים הנוספים שמסרתי עכשיו בנוגע לפרוגסטרון וE 2 יש צורך בתמיכה נוספת מלבד חומצה פולית וברזל? בהרבה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול12/09/2008אין צורך בתמיכה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןדנה12/09/2008
שלום רב, לאחר החזרת עוברים (טריים). התמיכה שקיבלתי היא נרות אנדומטרין. ואני רוצה לשאול: ביחידה הקודמת שבה טופלתי היה נהוג לבצע שבוע לאחר ההחזרה בדיקת דם שעל פיה שינו לי את מינון האנדומטרין מ- 2 ל-3. זה היה לפני כשנתיים. ביחדה הנוכחית בה אני מטופלת, לא נהוג לבצע בדיקת דם לאחר שבוע, ונותנים כתמיכה באופן קבוע רק 2 אנדומטרין (או 3 אוטרוגסטן), כששאלתי את הרופא הוא אמר "אז תקחי 3 נרות אנדומטרין". ברצוני לדעת: האם מומלץ לקחת 3 נרות אנדומטרין? והאם במידה ורמות הפרוגסטרון שלי בסדר ולא נמוך, המינון הזה של אנדומטרין יכול להזיק באיזשהוא אופן? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
דנה12/09/2008האם שיפור באיכות הביציות יכול להעיד גם על שיפור (עליה) בפרוגסטרון? האם יש קשר בין הדברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום
פרופ' שחר קול12/09/2008מינון של 2 נרות ליום אמור להספיק.
לדעתי, בדיקת הדם שבוע לאחר ההחזרה היא מיותרת.
מינון של 3 נרות ליום לא יגרום לנזק.
גם מינון של 4 נרות ליום לא יגרום נזק.
וכו'.
אין קשר בין איכות הביציות לרמת הפרוגסטרון הנמדדת שבוע לאחר השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
דנה12/09/2008תודה רבה על תשובתך. האם עדיף להוריד לשני נרות? אני עם הנרות מיום רביעי, היום הייתה ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
דנה12/09/2008מתי כן בודקים את רמת הפרוגסטרון - במקרה שהושג הריון? כלומר, אם הבנתי נכון, לפני זה, זה לא רלוונטי ולא חסר (במינון של 2 נרות)? המון תודה : -)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול12/09/2008ביום בדיקת הדם להריון מומלץ לבדוק גם פרוגסטרון.
אם הושג הריון ורמת הפרוגסטרון מאוד גבוהה אפשר להפסיק ה"תמיכה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני נרות - מספיק
פרופ' שחר קול12/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה פוליציסטית ומחזור סדירמאיה12/09/2008
הי, בת 30, צילום רחם תקין, מחזור סדיר (מדי 30-37 יום) לאחר 5 נסיונות הזרעה על בסיס מחזור טבעי עם תזמון אוביטרל (בגלל ספירת זרע נמוכה). במעקב זקיקים היום בפעם הראשונה נרשם ששחלה ימין פוליציסטית (+זקיק 12), כאשר בבדיקות גניקולוגיות קודמות הכל היה תקין. 1. יכול להיות ששימוש באוביטרל הוא שגרם לשחלה להיות פוליציסטית? 2. בחודש הבא (אם ההזרעה הפעם לא תצליח) אני אמורה להתחיל הזרעות עם טיפול הורמונלי (גונל F) - האם לאור הממצא החדש כדאי איקקלומין במקום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול12/09/2008מכיוון שיש לך ביוץ סדיר, הרי יש להתעלם מההערה לגבי השחלה.
הכוונה שיש זקיקים קטנים רבים. בוודאי שאין כאן "ממצא חדש".
ממצא זה הוא תקין, ואין לו שום קשר לבעיות ביוץ.
מציע להמשיך עם גונאל F.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם?רונה.12/09/2008
15 יום לאחר אוביטרל+צטרוטייד. 13 יום לאחר שאיבה 10 ימים לאחר החזרה הבוקר- בדיקת שתן ביתית חיובית.פס בהיר. האם זהו הריון צעיר או שאריות? כמובן שביום ראשון אעשה ב.דם. אבל- לבינתיים...אודה מאוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונה שלום
פרופ' שחר קול12/09/2008אם לא קיבלת תמיכה הכוללת אוביטרל או דומיו - קרוב לוודאי שמדובר בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה שבוע אני?סיגלי11/09/2008
שאיבה ב22.8 החזרה ב24/08 איזה שבוע אני ומתי אוכל לראות דופק? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב
פרופ' שחר קול12/09/2008גיל ההריון=
מספר הימים שחלפו מיום השאיבה + 14
את הסכום הנ"ל יש לחלק ב - 7 .
מקבלים תוצאה בשבועות, השארית - ימים.
דופק - לרוב ניתן לראות 4 שבועות לאחר השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכוי+פרוגסטרוןחסוי11/09/2008
ערב טוב רציתי לשאול מה תפקידו של הדיכוי בפרוטוקולים של IVF ולמי זה נועד ? ושאלה נוספת מה הערכים של פרוגסטרון שאמורים להיות בזמן שאיבת הביציות ושיכולים להעיד שהמצב של הפרוגסטרון הוא טוב? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוון שלום
פרופ' שחר קול12/09/2008המילה דיכוי היא בעייתית, ומטעה.
עדיף - מניעת ביוץ מוקדם, או ניטרול מסלול הביוץ הטיבעי.
לגבי רמת הפרוגסטרון - אין משמעות לרמתו ביום השאיבה, שכן האוביטרל הניתן 35 שעות קודם מפעיל את שרשרת הביוץ, כולל עליה של הפרוגסטרון.
מידת עליית הפרוגסטרון ביום השאיבה היא בקורלציה למספר הזקיקים שבשחלות, כך שלא ניתן לקבוע ערך אוניברסלי תקין או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה של בדיקה HCGטלי ב.11/09/2008
בתוצאה יש לי ערך 11 האם זה אומר שאין הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי שלום
פרופ' שחר קול11/09/2008לא. מתחיל תהליך של הריון, ולכן יש מקום למעקב.
כמובן שיש לדעת את מלוא הפרטים לגבי הטיפול שקיבלת, ובעיקר האם קיבלת אוביטרל או פרגניל שימים האחרונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
טלי ב.12/09/2008אני מטופלת באוביטרול אבל לפני יומיים התחיל לי דימום חזק (מחזור), האם עדיין יש סיכויים שיהיה הריון. אם לא יש לי 5 עוהרים מוקפאים, מתי אפשר להתחיל את התהליך? תודה רבה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול12/09/2008כנראה שאין הריון.
ניתן להמשיך מיד במחזור הפשרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לפני החזרת עוברים שהוקפאו
לידיה14/09/2008בוקר טוב ברגע שהתחיל הוסת הפסקתי את אוביטרל. האם עלי היה להמשיך בטיפול למחזור הבא של החזרת עוברים ? תוך כמה זמן מפשרים את המוקפאים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמון lhחסוי11/09/2008
מנסה חצי שנה להרות . יש לי דימומים במחצית השניה של המחזור לאחר ביוץ. בדיקת lh כיומיים לפני מחזור קו האדום בעוצמה של חצי קו הבקרה בנתיים קיבלתי מחזור ועדיין יומיים אחרי קו אדום בעוצה של חצי מקו הבקרה . האם זה אומר משהו? האם זה אומר שהחודש לא יהיה ביוץ ? האם זה קשור לדימומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל שלום
פרופ' שחר קול11/09/2008מציע שלא לנסות ולהגיע לאבחנה על סמך בדיקת השתן.
יש מקום למעקב מסודר על בסיס בדיקות דם וא.ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןחסוי11/09/2008
ערב טוב אני אחרי החזרת עוברים טריים, קיבלתי אנדומטרין כל יום 2 לנרתיק. רציתי לשאול מה תפקידו של אנדומטרין האם זה פרוגסטרון? האם זה מספיק 2 טבליות ביום? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונית שלום
פרופ' שחר קול11/09/2008אנדומטרין מכיל פרוגסטרון.
2 טבליות ביום - מספיק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיללילך11/09/2008
שלום ד"ר לפני כשבועיים הפסקתי טיפול בדקפפטיל לקראת הפריה חוץ גופית כיוון שלא הושג הדיכוי. לקחתי 0.1 מ"ג ליום במשך שבועיים בלי תרופות נוספות. לאחר שבוע מהפסקת הטיפול הופיעו הפרשות חומות וכאבי מחזור אשר נפסקו לאחר כמה ימים והיום, שבועיים לאחר הפסקת הטיפול עדיין לא קיבלתי מחזור. בתוך כמה זמן מהפסקת דקפפטיל אני אמורה לקבל שוב מחזור? האם יש משמעות לסימני המחזור שהופיעו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שלום
פרופ' שחר קול11/09/2008טיפול של שבועיים בדקפפטיל יביא בהכרח לשיבוש במנגנון הביוץ הרגיל שלך.
קשה להעריך מתי הביוץ הרגיל יתחדש, ובעיקבותיו מחזור סדיר.
בכל מקרה ניתן לגרום למחזור באופן תרופתי, גם ללא ביוץ טיבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל - שאלה נוספת
לילך12/09/2008תודה רבה על התשובה. האם יתכן שנגרם נזק (מסוכן) מכך שההזרקות לא הביאו לתוצאות הרצויות אלא רק לציסטות? ובכל זאת, האם יש פרק זמן מסויים לאחריו כדאי לבדוק עיכוב במחזור? שבועיים בינתיים זה נורמלי? (כרגע אני לא כ"כ מעוניינת בהקדמת המחזור באמצעות תכשירים אחרים) יש פתרון למצב כזה שדקפפטיל לא משפיע או שמדובר בתופעה חד פעמית ולהבא יתכן שיצליח הטיפול? ושאלה אחרונה - האם יהיה ביוץ טבעי החודש? מהתשובה הקודמת הבנתי שכן, אבל את זה לא ידעתי. שוב תודה רבה על התשובות והסבלנות לכל השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך שלום
פרופ' שחר קול12/09/2008לא ייגרם כל נזק עקב הטיפול בדקפפטיל.
אפשר לבסס מחזור טיפול על אנטגוניסטים (כגון ציטרוטייד ואורגלוטרן) במקום אגוניסטים (כגון דקפפטיל).
לא בטוח שיהיה ביוץ ספונטאני החודש, יש לעקוב אחר ההורמונים בדם והזקיקים בשחלות כדי לקבוע זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל Fאורית11/09/2008
שלום ד"ר, אני אני מתחילה להזריק גונאל F ויש לי 2 שאלות: 1. באיזה שעה הכי מאוחרת אפשר להזריק באופן קבוע 2. אני צריכה להזריק בבטן, האם תמיד באותו צד? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית שלום
פרופ' שחר קול11/09/20081. לא ממש חשוב, כל זמן שמקפידים על שעה קבועה.
2. אפשר להחליף את צד ההזרקה לפי הרצון והנוחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עם הריריתשמחה11/09/2008
שלום רב. עברתי טיפול הפריה אחד שנכשל.אז לקחתי אסטרופם ונרות לתמיכה. יש לי קפואים ועל כן נתנו לי אסטרופם בשבועיים האחרונים על מנת להחזיר את העוברים. באולטראסאונד הראשון רירית הרחם הייתה 7.5,בשני 7 ובשלישית ,אתמול 6.5! חלה נסיגה ברירית במקום עליה! אני כל כך מופתעת,כי בכל חיי [ואני שנה + במעכבים] לא הייתה לי בעיה עם עובי רירית והייתי מייצרת עבה לבד,ללא תרופות...! דיברתי עם רופא מהמחלקה והוא אמר שאני כנראה לא מגיבה לאסטרופם טוב,עד כדי נסיגה! האם שמעת על תופעה כזו? למה כל הניסים והנפלאות קורים לי?! אמרו לי לקחת אחד בבוקר דרך הפה ואחד בערב דרך הנרתיק ולבוא יום ראשון.אם היא לא גדלה,אז פשוט להפסיק וטיפול הבא יהיה טבעי ללא אסטרופם,כדי שאייצר לבד את הרירית. שאלותי: 1.האם נתקלת בתופעה כמוני? 2.האם יש סיכוי שיום ראשון זה יגדל פתאום? מה המינימום להחזרה? 3.האם לעשות הפריה תוך תהליך טבעי של הגוף ללא כדורים ,זה טוב? זה אותם סיכויים? כי הרי עם האסטרופם הרירית [אמורה בכל אופן] להיות גדולה יותר מהטבעי. 4.אם בתהליך הטבעי הרירית לא תגדל מספיק להפריה [בדרך כלל יצרתי בשיא רירית 9.1,טבעי] יש כדור אחר שנחליף אסטרופם? אם לא,מה יהיה? 5.היום אני ביום ה-16 מקבלת המחזור האחרון.גם כך,לא מאוחר מדי להחזרה?..[רק יום ראשון תהיה הבדיקה שתקבע אם תהיה החזרה] תודה וסליחה על אורך המכתב.אני נורא מתוסכלת שאין לי ולבעלי שום בעיה ממשית והכל כל כך מסובך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעלי שלום
פרופ' שחר קול11/09/2008רירית מצטמקת אינה תופעה שכיחה.
האם הבדקות בוצעו ע"י אותו בודק(ת)?
אם הרירית במחזורים טבעיים היתה 9 ממ אין כל בעיה לבסס מחזור הפשרה על הרירית הטבעית שלך.
התוצאות דומות. אין שום יתרון להכנה תרופתית מעבר לנוחות שיש בכך מבחינת תוכנית העבודה של היחידה.
אם יש ספק לגבי הרירית עדיף לבטל הניסיון הנוכחי, וליצור רירית חדשה, טובה יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
שמחה11/09/2008האם יש סיכוי שהרירית תעלה עד יום ראשון שאני יעשה את הבדיקה? היום אני ביום ה-15 לטיפול באסטרופם [עד לפני יומיים 3 כדורים ליום,מלפני יומיים כדור בבוקר דרך הפה,ואחד בערב דרך הנרתיק]? מה הסיכוי לאור מה שסיפרתי קודם? ושאלה נוספת-האם מתרחש ביוץ טבעי עם האסטרופם? [יכול להיות שאלה ימים חשובים..אז חשוב לי לדעת]. תודה.
פרופ' שחר קול12/09/2008מסלול של התכווצות הרירית ובהמשך התעבותה מחדש אינו ארוע שכיח, אם בכלל.
הפיזיולוגיה של הרירית לא עובדת כך. לכן קשה מאוד להעריך הסיכוי להשגת רירית תקינה והריון.
כמובן שאין נזק במדידה חוזרת ביום א.
לגבי ביוץ טבעי - ברוב המקרים (90% + ) אין ביוץ טבעי במקביל לטיפול באסטרופם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהשירי11/09/2008
לדר' שלום. טופלתי 6 ימים בפיוריגון 200 ב- 29.8 US זקיקים בגודל 11,14,16,17,20 ורירית 9 קיבלתי הוראה להזריק אוביטרל ב-10.30 בלילה. ב- 31.8 בוצעה הזרעה האם יש סיכוי להריון בטיפול הנ"ל (תרומת זרע) נאמר לי שהזרע תקין. והאם אפשר לבצע בדיקת הריון ביתית מחר בבוקר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגית שלום
פרופ' שחר קול11/09/2008יש סיכוי טוב.
עדיף לבצע בדיקת דם להריון ביום א הקרוב. 14.9
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליך החזרת מוקפאיםלחוצה11/09/2008
בוקר טוב, רציתי בבקשה לדעת מהו התהליך בהחזרת מוקפאים..מה בעצם הגוף עובר??? מה מטרת כדורי האסטרוגן?? האם מתרחש ביוץ באותו חודש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים
פרופ' שחר קול11/09/2008לרוב לא מתרחש ביוץ.
כדורי אסטרוגן מכינים הרחם לקליטת העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)