מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי בטןמאושרת22/06/2008
שלום ותודה על המענה המקסים שאתם נותנים כאן
הפריה ראשונה
שאיבה 12/6
החזרה של 2 עוברים 15/6.
בשבוע שחלף כאבי בטן שהחלו כדקירות בצדדים ועברו לכאבי ממוקדיים יותר אך לא חזקים מידי
היום בשעות האחרונות כאבי חזקים יותר ברמה שבה אני מרגישה שצריך משכך כאבים.
האם כדאי לפנות למרפאה לבדיקה ?
יש לציין שאני סובלת מאנדומטריוזיס וE ביום האובטריל היה כמעט 15000.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי56
ד''ר דוד ישי23/06/2008כאב הבטן שאת מתארת חריג ואת צריכה לגשת לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מאושרת23/06/2008הייתי אצל הרופא, הוא ראה שחלות מוגדלת אבל אמר שהמצב בסדר ונתן לי מנוחה בבית
רציתי לשאול האם העובדה שהשחלות מוגדלות יכול להעיד על הצלחת הטיפול ?
או שיש עוד סיבות לכך שהן מוגדלות
(כמו העבודה שאני לוקחת אנדומטרין )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אבל יש עוד משהו
סיכוי 5623/06/2008האם מותר להשתמש במשחת קומאגיס בתקופה הזו ?
תודה על העבודה המקסימה שלכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהירדן22/06/2008
שלוםותודה מראש!
אני שבוע לאחר החזרה עוברים טריים פרוגסטרון 59 האם זה ערך תקין לשלב כזה?
היום נסעתי באוטובוס וכל הזמן הרגשתי שהאוטובוס קופץ האם זה יכול להזיק לטיפול בלחץץץץץץץץץץץץץץץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ירדן
ד''ר דוד ישי23/06/2008הנסיעה באוטובוס אינה בעייתית. הפרוגסטרון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורחסוי22/06/2008
שאלתי היא מניסיונך,מה הסיבה לקבלת מחזור או סימנים מוקדמים של מחזור 7-10 ימים אחרי ההחזרה, יש לציין תמיכה לוטאלית טובה כגון: קרינון+גסטון, או לחלופין אסטרופם+קרינון, וכדומה
מה אתה ממליץ מניסיונך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
ד''ר דוד ישי23/06/2008יש הבדל. הפרשות דמיות אינן בהכרח סמנים לוסת ובהחלט אפשר שמדובר בהריון. אם זה וסת ממש זה קשור לתגובה הלא רגילה של השחלות כתוצאה מהטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוקשות בחזהגל22/06/2008
שלום,
אני בת 42, מנסה להרות דרך בנק הזרע מזה מס' חודשים.
שמתי לב שבתקופה האחרונה אני חשה נוקשות בחזה, החזייה לא נוחה, התחושה היא של כאב בתנוחת שכיבה על הבטן, למשל.
האם זה סביר לנוכח הזרקת האוביטרל או הזרקת גונל אף (פעם אחת)?
או שיש בעיה כלשהי? יש עוד סיבות לנוקשות בחזה פרט להיריון וטרום מחזור?
בתודה,
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
ד''ר דוד ישי22/06/2008יש אפשרות שמדובר בהשפעה הורמונלית אבל צריך להיות מאד עירניים בענייני שד ולכן אני מציע שתבדקי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי לפנות?
גל23/06/2008ד"ר שלום,
למי צריך לפנות במקרה זה? לרופא שד?
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גל
ד''ר דוד ישי23/06/2008אפשר לרופא משפחה או רופא נשים, או עדיף כירורג שד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה מספר 3אלמונית22/06/2008
שלום רב!
לפני שבועיים עשיתי הזרעה השלישית במספרה. השאלה שלי האם קיים בכלל סיכויי להריון בהזרעות. סיבת הטיפול היא ספירת זרע נמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלמונית
ד''ר דוד ישי22/06/2008כמובן שיש סיכוי, אחרת לא היינו עושים את הטיפול הזה. הסיכויי תלוי במצב הזרע במס' הבייציות ואיכותן ובמצב הרירית. מאד קשה לכמת את זה במספרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאני22/06/2008
שלום
לפני שבוע בטא 871
שבוע לאחר מכן בטא9241
האם זה מראה על בטא תקינה??.
מתי אפשר לראות דופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי22/06/2008לא בודקים בטא בהפרש של שבוע. אבל הרמה נראית לי תקינה. דופק אפשר לראות משבוע 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובריםחסוי22/06/2008
מה הסיכויים של 3 עוברים טריים בני 4 עם שברים של 10 אחוז ,רירית 9 להשתרש?
2. מה גורם לשינוי במספר התאים של העוברים מהפרייה להפרייה גם בהפרש של חודש?
3. מה בודק ההורמוןLH? וכמה צריך להיות ערכו לפני שאיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
ד''ר דוד ישי22/06/2008הסיכויים טובים ( כ 30% )
השינוי באיכות העוברים ובתנאים שיש להם
ה LH צריך להיות נמוך. אם הוא גבוה הוא מעיד על ביוץ ספונטני לא מבוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובריםירדן22/06/2008
לרופאים שלום לאחר כשלון הפריה 1 ושני מחזורי מוקפאים שכשלו(בעיית זרע)
הוחזרו לרחמי בטיפול חדש לפני כשבוע 3 עוברים(אציין שגילי26)
7 תאים דרגה 2++
8 תאים דרגה 2++
7 תאים דרגה 3
שאלתי האם הם נחשבים עוברים יפים ויש להם סיכויי טוב להיקלט?
4 עוברים אחרים גדלו לבלסטוציטים והוקפאו האם זה מעיד משהו על העוברים הטריים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
פרופ' שחר קול22/06/2008סיכויים טובים מאוד להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי IVFאני22/06/2008
בוקר טוב,
אחרי IVF
וסת אחרונה 18.05
שאיבה 31.05
החזרה 03.06
בדיקת בטא 15.06 - תוצאה: 250
בטא נוספת 19.06 - תוצאה 1050
1. האם תקין?
2. באיזה שבוע אני? איך סופרים?
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני שלום
פרופ' שחר קול22/06/20081. כן.
2. מס' השבועות מיום השאיבה + 2 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטרוטאיידחסוי22/06/2008
לרופא שלום,
האם נטילת צטרוטאייד+פרדינזון מאפשר הורדת רמת הפרוגסטרון בגוף בזמן טיפולים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול22/06/2008זו פרקטיקה מקובלת, שאינה מגובה דייה בראיות מדעיות ברורות.
חשוב לדעת את רמת הפרוגסטרון ביום תחילת גירוי השחלות.
חשוב להתחיל ציטרוטייד בזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאלחסוי22/06/2008
לרופא שלום,
האם החלטה של רופא להמליץ על מינון של 225 גונאל בכל טיפול מלמד על תפקוד שחלה ירודה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול22/06/2008תלוי באיזה טיפול, ובאיזו אינדיקציה.
למשל - בטיפולי IVF זה נחשב למינון די ממוצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טובשיר22/06/2008
לפני שבועיים עברתי הזרעה לאחר נטילת איקקלומין + זריקת אוביטרל בשבועייםמ הללו היו לי כאבי בטן תחתונה ואתמול בלילה היה לי דימום חד פעמי שלא היה על התחתון אלא בניגוב האם יש לי סיבה לדאגה ? אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאור שלום
פרופ' שחר קול22/06/2008אם לא יגיע מחזור ביומיים הקרובים, יש לבצע בדיקת דם להריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום יתרדנה21/06/2008
שלום רב,
לפני 13 יום הזרקתי אוביטרול ולפני 11 ימים עשיתי הזרעה, יש לי היום דימום כמו מחזור אך עצום ממה שבדרך כלל, מה זה יכול להיות ? האם זה מחזור רגיל ואם כן מדוע הוא מוגבר ? ואולי יש עוד סיכוי קטנטן שזה היריון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי22/06/2008יש עוד סיכוי להריון. אין לי מספיק פרטים כדי לנסות להבין מדוע הדימום היה חזק יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מחוץ לרחםמרגלית21/06/2008
האם יכול להיווצר מצב של הריון מחוץ לרחם בצד בו אין לי חצוצרה? בעקבות הריון מחוץ לרחם קודם הורידו לי את החצוצרה בצד ימין, כעת יש לי תחושות דומות (של כאבים בצד ימין) וכל הסימנים (בטא ואולטראסאונד) מראים על הריון מחוץ לרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מרגלית
ד''ר דוד ישי22/06/2008אם החצוצרה נכרתה בשלימותה, הדבר בלתי אפשרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםמירי21/06/2008
שלום רב! עברתי שאיבה ביום רביעי שמצוכן שאבו לי 16 ביציות והרופא שלי רוצה שנעבור החזרה רק ביום שני,מדוע ההחזרה היא כולכך מאוחרת שבדר"כ ההחזרה לוקחת רק יומים,הבנתי שאת יתר העוברים שהופרו מקפיאים ואם הרופא מחכה לחלוקה של 8 אז בדר"כ העוברים בשלב זה כבר לא מחזיקים מעמד,האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי22/06/2008את העוברים מקובל להחזיר ב 3 תחנות. יום 2, יום 3 ויום 5. נכון שככל שמחכים יותר יש פחות עוברים להקפאה, אבל סביר להניח שאלה שלא שרדו לא היו מצליחים גם אם היו מחזירים אותם לרחם בשלב מוקדם יותר או מקפיאיפ אותם. זאת שיטה מקובלת ויש יחידות שעובדות בעיקר איתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)