מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לרופאיםחסוי20/06/2008
האם גונאל אפ במינון 150 נחשב נמןך?
האם מקובל להתחיל עם מינון זה או נמוך יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול20/06/2008המינון הוא עיניין אישי, ומותאם לכל אישה בנפרד לפי שורה ארוכה של פרמטרים רפואיים.
מינון של 150 הוא תקין בהחלט. השאלה למי ולצורך איזה טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל אפ - שאלה גם לבנות הפורוםחסוי20/06/2008
הרופא רשם לי מרשם לגונאל אפ 900.
צריכה 150 ליום.
העט הראשון - יגמר אחרי 6 ימים.
העט השני - אעשה בו שימוש עד שיסתמן שהגיע ביוץ.
מה עושים עם שארית העט? ניתן לשמור לפעם הבאה? זורקים? אם זורקים אז עדיף לקנות עטים של פחות מ-900 לא?
ועוד שאלה -
למי מכן שבקופת חולים לאומית - יש לי אישור של ועדת פריון של קופת החולים לקנות הזריקות. האם אני יכולה לקנות אותם עם מרשם של הרופא הפרטי שלי (אינו עובד הקופה) או שצריכה מרשם של רופא נשים מקופת החולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל
פרופ' שחר קול20/06/2008גונל משווק בעטים של 300 , 450, , 900
זה מאפשר ניצול יעיל וביזבוז אפסי. כדאי לנצל זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש ביוץ? אין ביוץ?חסוי20/06/2008
שלום.
אני ממתינה לראות אם יש ביוץ; החודש ללא טיפול הורמונלי להשראת ביוץ.
מה עושים אם נניח, לא יהיה החודש ביוץ, והווסת יאחר להגיע? (כבר קרה לי בעבר שלא קיבלתי מחזור מס' שבועות - אבל אז עוד לא הייתי בנסיונות כניסה להריון אז פשוט חיכינו...).
להבנתי יש כדורים שלוקחים על מנת לקבל ווסת, האם, במידה ואקבל אותם, אפשר יהיה לקחת באותו חודש טיפול בגונאל אפ?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול20/06/2008אפשר להתחיל טיפול גם שלא מיד לאחר וסת. תלוי במצב ההורמונאלי, ובשחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
חסוי20/06/2008לא בטוחה שהבנתי דברייך:
נניח שלא אקבל ווסת.............אזי, עמ"נ להתחיל טיפול בגונאל אפ, לא בהכרח צריך לחכות לווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול21/06/2008נכון.
אך חייבים לבצע א.ס. של השחלות, ובדיקת דם כדי לוודא שניתן להתחיל טיפול בלי להמתין למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.ס. של שחלות
חסוי21/06/2008כיצד עושים א.ס. של שחלות? האם זה צילום רחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי21/06/2008האם א.ס. וגינלי ? צילום רחם?
או חיצוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרסאונד נרתיקי.
פרופ' שחר קול21/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו במעקב זקיקים?
חסוי21/06/2008או משהו יותר מורכב??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, פשוט מאוד
פרופ' שחר קול21/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה בפעם השלישיתהילה20/06/2008
ד"ר שלום
לפני כשבועיים התברר לי שהחזרת עוברים בפעם ה 2 לא הצליחה ולאחר כ 3 ימים נסעתי לאילת ועל מנת שלא אקבל מחזור המשכתי לקחת אוטרסטגורון ופוגינובה ואתמול כשחזרתי הפסקתי אם הטיפול שאלתי היא מתי אני אקבל מחזור ?
והאם צריך לחכות עכשיו הרבה זמן עד להחזרה הבאה או שאין צורך לחכות ?
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול20/06/2008הוסת יגיע ימים ספורים לאחר הפסקת הטיפול.
אין צורך לחכות.
אפשר להמשיך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםיסמין20/06/2008
דוקטור שלום,
לפני כחודשיים ביצעתי הזרעה אשר לא הצליחה, שתיתי 2 ביום איקקלומין במשך 5 ימים ובזמן הנכון ,אחרי זריקת אוביטרל ,בוצעה ההזרעה.
ביום ה 12 למחזור היה לי רירית 6.6 ובצד שמאל 3 זקיקים : 11,13,15
וביום ה 14 למחזור היה לי רירית 9 ובצד שמאל 3 זקיקים : 13,16,18
ביום ה 17 בוצעה ההזרעה שלא הצליחה :-(
הפעם לקראת הזרעה שנייה בוצע אותו טיפול בדיוק רק שהפעם ביום ה12 למחזור התגלה זקיק אחד בגודל 11, רירית 6.5
מה יכולה להיות הסיבה שיש רק זקיק אחד אחרי כדורים בעוד שבטיפול הקודם היו 3?
האם זה אומר משהו על ההזרעה הקרבה????
האם יש אפשרות לחזק את הזקיקים עם מתן זריקות ?
תודה על העבודה המדהימה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין שלום
פרופ' שחר קול20/06/2008כל מחזור והתגובה שלו, למרות השימוש באותו מינון.
זה תקין.
זקיק של 11 ממ יגדל במשך מפסר ימים עד שיגיע למעל 20 - גודל מתאים לביוץ.
מציע שלא לתת במקביל זריקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יסמין22/06/2008דוקטור שלום שוב,
הבוקר ביצעתי שוב אולטרסאונד והזקיק היחידי גדל רק ל 12 מ"מ.
האם זה מעיד על כך שגם הטיפול הזה לא יצליח?
מיואשת ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיסמין שלום
פרופ' שחר קול23/06/2008כנראה שהזקיק לא גדל בקצב הצפוי.
יתכן ומחזור זה אינו מוצלח.
אל יאוש - יש ברשותנו מגוון רחב של תרופות שיבואו לעזרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יסמין23/06/2008למה אתה מתכוון שלל של תרופות , מתי אני אוכל לקחת אותן למחזור הזה ?
או שאני אצטרך להמתין למחזור הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת...
יסמין24/06/2008דוקטור שלום,
אתמול בלילה כאשר נכנסתי לשירותים ראיתי שהייתה לי הפרשה חומה , מעין כתם חום בהיר.
וזהו זה נעלם , מה זה יכול להיות ?(אף פעם אין לי את ההפרשות האלו רק לפני מחזור)
האם זה אומר משהו לגבי הטיפול החודש ? עדיין לא בוצעה ההזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול25/06/2008כנראה שמחזור זה אינו מוצלח
מציע לחזור אל הרופא המטפל ולהתייעץ איתו לגבי ההמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט על סף ייאוש
יסמין26/06/2008דוקטור עכשיו נכנסתי לשרותים וגיליתי הפרשה כהה מאוד והרבה וגם קצת דם ממש כמו לפני שאני מקבלת מחזור . מה לעשות???.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת טיפול
יסמין04/07/2008דוקטור שלום, בהמשך לכל ההתכתבות מלפני ביצעתי ב 29.6 מעקב זקיקים והזקיק נשאר 12 ללא כל שינוי. דיברתי עם רופא מטפל אחר(כי בביה"ח בכל פעם שמגיעים יש רופא אחר)והראתי לו תוצאות מחודש מאי של בדיקת שתן שיצא תרבית שתן מושבות במ"ל 100,000 POSITIVE ותוצאות של GLUCOSE(MG/DL) 69.3 כשערך נורמה מינימלי 70.00 וערך נורמה מקסימילי 110.00 ותוצאות של (INSULIN(PMOL/L 69.7 כשערך נורמה מינימלי 43.00 וערך נורמה מקסימילי 195.00 כאשר הוא ראה את התוצאות הוא אמר לי שיש לי סיכוי לחלות בסכרת בעתיד וזה יכול להשפיע על ההיריון בעתיד (הפלות מרובות / סכרת היריון וכו') דבר שהלחיץ אותי מאוד. ואמר לי שיש לי דלקת בשתן ונתן לי לשתות זינט 2 ביום 250 מ"ג במשך 7 ימים והפנה אותי לרופא אנדוקרינולוגיה לקבל שם טיפול תרופתי ובנוסף הוא אמר שצריך להפסיק את הטיפול למשך חודשיים והביא לי לשתות כדורים לקבל מחזור דופסטון וביום החמישי למחזור להתחיל לשתות גלולות יסמין במשך חודשיים. והכי חשוב זה שהוא הפסיק לי את הטיפול עכשיו למשך חודשיים , התייעצותי איך היא האם כדאי לי ללכת לרופא אחר או מה שהפרופסור אמר זה מה שצריך לעשות ? כי רופא משפחה שראה את הבדיקות דם אמר לי שאין לי שום סכרת וערער על החלטת הפרופסור. ממש אי לי מושג מה לעשות בבקשה תעזור לי... דרך אגב אני כבר 27 יום אחרי המחזור הראשון ועדיין לא קיבלתי מחזור האם זה אומר שאני לא אקבל גם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שדילגת עלי....
יסמין05/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אני מחכה לתשובה..............
יסמין08/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמימרגלית20/06/2008
שלום. האם יש הסבר לכך ששני עוברים שמוחזרים ישירות לרחם מגיעים למצב של הריון חוץ רחמי? לאחר ההחזרה הבטא עלתה באופן תקין עד שלב מסויים ואז התברר שיש כנראה הריון מחוץ לרחם. האם יש לכך הסבר? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגלית שלום
פרופ' שחר קול20/06/2008למרות שמחזירים עוברים לרחם הם לעיתים מוצאים דרכם לחצוצרות. אין לכך הסבר ברור ומבוסס.
זה פשוט קורה, ולא כל כך נדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהלולי20/06/2008
שלום,
אתמול (יום חמישי)בוצעה החזרה של 2 עוברים (השאיבה הייתה ביום שלישי )
, הרופא אמר לי שהם בדרגה 4/4.
מה זה אומר 4/4?
ודבר נוסף, האם אני צריכה היום , יום לאחר השאיבה כל היום לשכב במיטה, או שאני יכולה לעשות פעילויות יומיומיות (כמו ללכת לחברות ולעבודה) ורק לא להתאמץ יתר על המידה?
תודה ושבת שלום,
אין כמוכם !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחר שלום
פרופ' שחר קול20/06/2008לכל יחידה צורת דירוג שונה. הדרגה שאת מציינת לא מוכרת לי. כנראה מדובר על עוברים בני 4 תאים. מציע לשאול את הרופא.
את יכולה לחזור לפעילות שיגרתית. אין צורך לשכב במיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממוגרפיה ואולטרסאונד שד בטיפולי הפרלירז20/06/2008
שלום,
אני בטיפולי פוריות (תרומת ביצית) בת 45 כמעט . עכשיו אני במחזור נוסף לאחר הרבה ניסיונות.
מדי שנה אני עושה ממוגרפיה. כל פעם התשובה טובה אך מכיון שיש לי רקמת שדיים סמיכה אני עושה אולטרסאונד של השד.
לפני שנתיים הכל היה תקין. בשנה שעברה נשלחתי רק לממוגרפיה. והשנה הכיררוג המליץ בנוסף לממוגרפיה גם אולטרסאונד ליתר ביטחון.
התוצאות מלחיצות מאוד. כתוב בתוצאה שבצד שמאל לא הודגם גוש סולידי או ציסטי.
בצד ימין כתוב:
שעה 10 ציסטה בקוטר 0.5.
האם התשובה טובה? אני לחוצה מאוד. מה עלי לעשות. אני כבר בתהליך של ההפריה. ובכלל מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירז שלום
פרופ' שחר קול20/06/2008אען צורך להילחץ.
ממליץ להפנות השאלה לפורום המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהציפי20/06/2008
שלום וברכה לרופאים היקרים! שאלתי כזו-בשבוע שעבר נצפה זקיק אחד בגודל-20\21 מ"מ.אתמול בבדיקה הוא נעלם...בבדיקת-דם הפרוגסטרון עמד על-19.10 מה המשמעות לכך?
מתי אוכל לדעת בוודאות האם יש הריון ? [קיימנו יחסים ביום ראשון וביום שלישי]
תודה רבה ושבת-שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני שלום
פרופ' שחר קול20/06/2008היה ביוץ, אולי יהיה הריון. יש סיכוי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים אחרי 4 ימיםמירי20/06/2008
שלום רב! עברתי שאיבת ביציות ביום חמישי ושאבו לי 16 ביציות ,למחרת התקשרו ואמרו שכל הביציות הופרו,הרופא החליט על החזרת עוברים רק ביום שני,הור רצה להחזיר לי עובר אחד וביקשתי שנים[אני בת 30 ,יש לי אנדומטריומה 2 ס"מ וחסימה בחצוצרה אחת] האם יכולתי לבקש החזרה גם של 3 עוברים על מנת להבטיח שלפחות ישרדו שנים ? מה עם יתר העוברים ? האם ניתן להקפיא את כולן ? אני מקבלת תמיכה ,אנדומטרין ,פרגינובה ,פרדינזון וציפורקסין ,הרופא אמר לי להזריק היום אוביטרל ולא חשב מתי ,באיזה שעה כדאי להזריק אם החזרת העוברים תהיה ביום שני בשעה 13:00? עדין יש לי כאבי בטן ,האם אפשר לקחת אדקס? שאלה אחרונה וחשובה ,האם החזרת העוברים ביום שני לא מאוחרת????? בדר"כ החזרת עוברים עד 48 שעות ץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
פרופ' שחר קול20/06/2008לרוב מחזירים עוברים לאחר יומיים או שלושה או 5 (שלב בלסטוציסטים).
משרד הבריאות ממליץ על החזרת עד 2 עוברים (כלומר אחד או שניים) לנשים עד גיל 35.
לגבי האוביטרל - יש לשקול הנושא בזהירות בשאלה של חשיפה לסיכון לגירוי יתר שחלתי.
יש לשער שאנדומטרין יספיק כמקור תמיכה של פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים
שירה26/02/2011לתשובתך אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמוטי20/06/2008
האם במהלך טיפולי פוריות מספר ימים לפני החזרת עוברים ניתן לקיים יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטי שלום
פרופ' שחר קול20/06/2008תלוי בעוצמת הגירוי השחלתי. אם יש זקיקים רבים ושחלות גדולות - עדיף להימנע.
אם מדובר במחזור הפשרה - אין כל מיגבלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוך לעומת פרוטוקול קצרדבי19/06/2008
שלום. אני מבקשת לשאול לגבילכמות ההורמונים שמקבלים בפרוטוקול ארוך לעומת פרוטוקול קצר ?
האם זה באותו יחס, או לא?
האם בפרוטוקול ארוך בד"כ שואבים יותר ביציות ?
האם סיכויי ההריון גדלים בפרוטוקול ארוך ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרה שלום
פרופ' שחר קול20/06/2008"הורמונים" הוא מושג חסר משמעות.
בטיפולי IVF נותנים תרופות שונות שמטרתן להגדיל את מספר הביציות שהשחלה מייצרת, ולשלוט במועד הביוץ.
בפרוטוקול ארוך לרוב יש צריכה רבה יותר של גונדוטרופינים, יש מעט יותר ביציות, וסיכויי ההריון כנראה מעט טובים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר' קול ודר' ישי המקסימיםדנית19/06/2008
רציתי לציין שהפורום הנ"ל ועזרתכם עם התגובות המהירות לשאלות שלנו הנשים הלחוצות - עוזר ביותר ומהווה תמיכה בעיקר נפשית !! שאו ברכה והמשיכו בתמיכתכם !!!! שבת שלום ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת - אכן אנשים יקרים
לימונית20/06/2008גם אני מצטרפת לתודות אליכם, אתם אכן עושים כאן עבודת קודש ו זה הפורום הכי טוב בנושא שמצאתי. אתם עונים תשובות כנות, וגם מהירות התגובה בד"כ טובה מאוד.
כל הכבוד לכם,
בהמון המון הערכה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב
פרופ' שחר קול20/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מצטרפת, אתם רופאים מדהימים
לולי20/06/2008כ"כ עוזר לדעת שיש את מי לשאול כל מה שעל ליבנו.
תודה על היחס המקצועי והאכפתי שלכם
תודה על עבודת הקודש שאתם עושים בבי"ח וגם כאן.
מאחלת לכם רופאים יקרים רק טוב ונחת בחייכם....
שחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שחר ואושרית
ד''ר דוד ישי20/06/2008תודה
ברצון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודהגלית19/06/2008
שלום לרופאים,
רק רציתי להגיד תודה גדולה שאתם קיימים ומאפשרים לנו הבנות להביא ביפנכם שאלות שאנו לא תמיד יכולות לשאול במקום אחר, באמת תודה מכל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלית
ד''ר דוד ישי20/06/2008תודה ( אני מניח גם בשמו של דר' קול )
אנחנו שמחים שאנחנו מצליחים לעזור ולהרגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלית19/06/2008
שלום,
יש לי שאלה אולי קצת מצחיקה אבל אני לא רוצה לעשות משהו פזיז שיפגע בהריון שלי
אז ככה האם שימוש ב אנדומטרין ושבוע 6+ יכול לימנוע מימני ללכת לים?
כמובן עם קרם הגנה וישיבה בצל
בתודה מראש , גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, תהני.
פרופ' שחר קול19/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)