מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אין מחזור לאחר 8.5 שבועות מגרידהמיכל26/06/2008
שלום, אני בת 33.5, בעבר מחזורים לא סדירים (לאחר שימוש ממושך בגלולות), היה היריון ראשון (ללא רישומי יום ראשון מחזור)- קליטה בחודש הראשון. לא נצפה דופק- כנראה בשבוע 8+, שאיבה, מאז כאבי-בטן תחתונה לעיתים ללא קבלת- מחזור, בבדיקת-מעקב ע"י רופא לאחר 3 שבועות, נצפה שהיה ביוץ, לאחר 6.5 שבועות- הפרשה צמיגית (ביוץ??). קיימנו יחסים- עדיין אין מחזור (כעת 8.5 שבועות אחרי השאיבה). האם אני בהיריון בשלבים המוקדמים או שמא הורמון ההיריון צריך לרדת ל- 0 ואז אקבל מחזור? בבדיקת-דם נצפו הערכים הבאים:הורמון היריון+פרוגסטרון (ביוץ) שם הבדיקה | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון | אנדוקרינולוגיה Estradiol (E2) | pmol/l | * 526 | Progesterone | nmol/l | * 44.3 | HCG-B Qualitative (B) | IU/L | * 7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול26/06/2008יתכן ומתחיל הריון חדש.
מציע לחזור על בדיקת הבטא מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלוקה לתאיםחסוי26/06/2008
לרופא שלום, 1.כמה תאים צריך להיות לעובר בן 46 שעות מיום השאיבה כדי שיחשב לטוב? 2. האם נכונה השמועה כי בהחזרת עוברים טריים ככל שעובר "נכנס" לרחם מוקדם יותר כך סיכוייו להשתרש גדולים יותר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהל שלום
פרופ' שחר קול26/06/20081. 4
2. לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
חסוי26/06/2008לגבי תשובה 2 שבה אמרת שלא נכונה השמועה שככל שמחזירים עובר לרחם מוקדם יותר גדלים סיכוייו להשתרש. מדוע הרבה רופאים בוחרים להחזיר עוברים לאחר 48 שעות ביום השני ולא ביום השלישי כפי שנהוג? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסה לעזור
טלי26/06/2008הרופא שלי הסביר לי שככל שלעובר יש יותר תאים (כלומר הוא ותיק יותר) כך סיכוייו להיקלט גבוהים יותר. לפחות זו ההנחה. אבל מצד שני, ככל שמחכים יותר לפני שמחזירים עוברים, כך מתים יותר עוברים במעבדה. וזו הסיבה שרוב ההחזרות נעשות אחרי יומיים ולא שלושה ומעלה. אז מתי כן מחכים יותר? למשל כשיש המון עוברים מופרים ולא נורא אם חלק מתים בדרך. מקווה שעזרתי קצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהל שלום
פרופ' שחר קול27/06/2008אין הוכחה גורפת שהחזרה ביום 2 עדיפה על החזרה ביום 3.
אישית, אני מעדיף שעוברים יגדלו ברחם, לא באינקובטור.
הרחם הוא האינקובטור המושלם.
אבל, רופאים רבים מעדיפים דווקא החזרה ביום 3 - בעיקר אם יש עוברים רבים שיש לבחור את הטובים ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםמירי26/06/2008
שלום רב! ביום שני החזירו לי 2 עוברים בולציסטים ,מה ההבדל בין בלוציסט לזיגוטה? האם הסיכוים כבר לא עומדים על 30 אחוזים? כמה ימים עוברים מהחזרת עוברים ועד להשרשה ?מתי אני אמורה לבצע בדיקת דם? האם כעס יכולה להפריע בקליטת עוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
פרופ' שחר קול26/06/2008זיגוטה = ביצית מופרית.
בלסטוציסט: עובר ביום 5 או 6 לאחר השאיבה.
הסיכויים טובים, ותלויים בגיל האישה.
ההשרשה ביום ההחזרה או למחרת.
בדיקת דם - שבועיים מיום השאיבה.
כעס לא יפריע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים שלוםחסוייה25/06/2008
אני בתאריך 4.5 קיבלתי מחזור והייתי אמורה לעשות החזרה לקראת ה 20.6 יום הביוץ בסופו של דבר דחינו בחודש את ההחזרה אני עכשיו רציתי לשאול אני עוד שבוע לפני קבלת מחזור אני רציתי לזרז את המחזור כמה שיותר מהר בכדי להתחיל טיפול להחזרה שניה אני הלכתי לרופאה שלי וביקשתי כדורים ברוברה שאני יודעת שהם לזירוז המחזור כבר לקחתי אותם פעם אז ביקשתי מהרופאה והיא נתנה לי רציתי לדעת האם זה לא יעכב את המחזור או שזה יקדים מה נראה לכם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול26/06/2008לא תמיד טיפול בפרוגסטרון יזרז את המחזור. תלוי במצב ההורמונאלי, ובעיקר בלוח הזמנים של הביוץ הטיבעי אם אומנם היה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שהקדיםsol25/06/2008
שלום לרופאים היקרים. בת 27+1.מנסה מזה כשנתיים להרות, ללא הצלחה.הריון ראשון טבעי ויחסית מהר.בשנה האחרונה ניסיתי 4 הזרעות ללא הצלחה, איקקלומין,אוביטרל (ומה לא...).לפני חודשיים התבשרתי שאני בהריון אך לאחר מספר ימים החל דימום חזק ולצערי זו הייתה הפלה טבעית. החלטתי שאני עושה הפסקה של חודשיים להירגע קצת ולחשוב מה עושים הלאה. המחזור שלי מאוד סדיר (כל 28 יום). השבוע קיבלתי לאחר 24 יום בלבד ומחזור עם דימום חזק במיוחד. איך לחשב את הביוץ?כרגיל?לאחר 14 יום? האם אתם ממליצים לי לנסות כבר IVF או שלחכות? (הרופא שלי אומר שהכל עניין של כמה סבלנות יש לי, כי כל הבדיקות גם שלי וגם של בעלי תקינות). והאמת-כבר אין לי כל כך סבלנות...אני כל כך רוצה!!! אשמח לעצתכם. לילה טוב ושקט:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ' שחר קול26/06/2008הביוץ קורה 14 יום לפני המחזור.
יש לדעת את מלוא הנתונים הפרואיים כדי ליעץ לגבי ההמשך: פרופיל הורמונאלי, צילום רחם , בדיקת זרע, טיפולים שבוצעו עד כה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי רירית הרחםשרית25/06/2008
ד"ר שלום רב! אני נמצאת כ10 ימים לאחר 3 עוברים טריים( בת 26) מאתמול התחלתי להרגיש כאבים באיזור הרחם ממש הרגשה כמו לאחר השאיבה , הלכתי לבדיקה אצל הרופא והיא עשתה לי אולטרסאונד על הבטן ואמרה: יש מעט נוזלים בבטן רירית 15 מ"מ יפה השאלות שלי הן: מה עושים במצב של מעט נוזלים בבטן? מה מעיד רירית גדולה בשלב זה? תודה שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
פרופ' שחר קול25/06/2008מציע לנוח, לשתות הרבה נוזלים, ולהמשיך מעקב ע"י הרופא המטפל, שכן יתכן גירוי יתר שחלתי.
הרירית תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוני? את פה?דורית25/06/2008
היי רוני, מעניין אותי לדעת מה קורה איתך, האם כבר ביצעת בדיקת היריון? בסבב הראשון של הטיפול באיקקלומין היה לי ביוץ יפה!! (גם הזרקתי אוביטרל) והשבועיים עד הבדיקה נראו לי כמו נצח!!! לצערי קיבלתי מחזור.... למרות שבדיעבד אני חושבת שהיה לי הריון כימי. ממש ימים מורטי עצבים... אני מקווה שאת עוברת אותם בקלות. תמשיכי לעדכן בשורות טובות. דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה...
ציפי26/06/2008היי דורית.מה שלומך? ממש נחמד שיש לי פה מישהי "מוכרת"... תודה על ההתעניינות.כרגע חזרתי מבדיקות-דם.היום בדקו לי רק ערכי פרוגסטרון. עדיין מוקדם מידי לדעת אם אנחנו בהריון.רק בשבוע הבא-ביום חמישי-יוכלו לבדוק בטא. אני משתגעת מרוב מתח...אני כ"כ בציפייה.מקווה כ"כ לא להתאכזב. היד שלי נראית כמו מסננת!!! אני כבר מכירה את כ-ל האחיות שלוקחות דם אצלי בקופה... הקיצור-אנחנו בהמתנה דרוכה מאוד...נראה לי שלא אתאפק ואני יעשה בדיקת-הריון בייתית ביום רביעי הבא. אני ממש סקרנית.אוףףףףףףףףף!!! די לדבר עלי-מה איתך?! הצטערתי לשמוע שקיבלת מחזור.סליחה על הבורות אבל מה זה "הריון כימי"? מאחלת לך שממש בקרוב יהיו בשורות טובות... אשמח להמשיך לעדכן ולהתעדכן. אחלה יום! שולחת לך חיבוק מבין... רוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוני....
דורית26/06/2008היי רוני, טוב לשמוע ממך, אני כ"כ מבינה את הלחץ שאת עוברת, אני מקווה מאוד שלא תתאכזבי. אני בינתיים פשוט משתגעת מהמחשבות... אני לא מפסיקה לחשוב על הטיפולים, ביוצים, זקיקים והריון ואפילו על הזריקות שאולי אצטרך. גם בעבודה זה לא עוזב אותי בגלל שהרבה בנות בהריון וכל הזמן מדברים על זה. בעלי אומר לי שאני מגזימה עם כל ההתעסקות בנושא. אולי אני צריכה קצת להרפות, וגם האינטרנט לא עוזר במיוחד. האם גם לך זה קורה? דר"כ, לגבי בדיקת הריון ביתית- תנסי לדחות כמה שיותר את הבדיקה משום שהיא לא בטוחה וזה סתם מאכזב ואם הזרקת אוביטרל זה גם יכול להטעות את הבדיקה. הכי טוב לחכות לבדיקת דם ואני יודעת כמה זה קשה.... מחזיקה לך אצבעות :) בקרוב מאוד ניפגש בטיפת חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוני....
דורית26/06/2008היי רוני, טוב לשמוע ממך, אני כ"כ מבינה את הלחץ שאת עוברת, אני מקווה מאוד שלא תתאכזבי. אני בינתיים פשוט משתגעת מהמחשבות... אני לא מפסיקה לחשוב על הטיפולים, ביוצים, זקיקים והריון ואפילו על הזריקות שאולי אצטרך. גם בעבודה זה לא עוזב אותי בגלל שהרבה בנות בהריון וכל הזמן מדברים על זה. בעלי אומר לי שאני מגזימה עם כל ההתעסקות בנושא. אולי אני צריכה קצת להרפות, וגם האינטרנט לא עוזר במיוחד. האם גם לך זה קורה? דר"כ, לגבי בדיקת הריון ביתית- תנסי לדחות כמה שיותר את הבדיקה משום שהיא לא בטוחה וזה סתם מאכזב ואם הזרקת אוביטרל זה גם יכול להטעות את הבדיקה. הכי טוב לחכות לבדיקת דם ואני יודעת כמה זה קשה.... מחזיקה לך אצבעות :) בקרוב מאוד ניפגש בטיפת חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי הזרעהלימור25/06/2008
שלום לרופאים הנכבדים, חודש שעבר הזרקתי אורביטל ועברתי הזרעה+ השבחה, אחרי כ 6 ימים קיבלתי מחזור. הרופא שלי שלח אותי לצילום רחם והכל היה תקין. החודש , לפני 4 ימים עברתי הזרעה (יומיים לפני כן אורביטל) והיום החלו לי דימומים קלים. עלי לציין שהיה לי לפני כחצי שנה הפלה טבעית בחודש השני. 1. האם הדימומים החודש יכולים להיות דימומי השרשה? או שזה קצת מוקדם מדי. 2. מה לדעתכם הגורם שמקדים את המחזור? היתכן שעלי לבדוק את רמת ההורמונים שלי אחרי ההזרעה? אשמח לתשובה מהירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול25/06/2008"דימום" של השרשה הוא מינימאלי, אם בכלל.
יש לברר מקור הדימום, ולשלול בעייה בצוואר הרחם.
בהמשך יש לוודא תקינות הרומונאלית לוטאלית, ולשלול פתולוגיה רחמית ע"י היסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- :רמות הורמונים לפני שאיבהד25/06/2008
שלום רב. לפני IVF. מטופלת בגונאל אף ובסינרל לדיכוי. בבדיקות דם שנערכו לי שלשום ביום התשיעי לזריקות הייתה רמת הפרוגסטרון 2.1 ורמת ה E2 היא 5000. האם הערכים נורמליים? נקבעה לי שאיבה למחר ואני חוששת שמא הביוץ יקרה לפני כן. האם השימוש בסינרל (אותו נאמר לי להמשיך להסניף עד לזריקת האוביטרל אתמולי בלילה) מבטיח שלא יהיה ביוץ מוקדם? העם ערכי ה- e2 אינם נמוכים מידי ומעידים על מעט ביציות טובות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד שלום
פרופ' שחר קול25/06/2008הערכים תקינים ונורמליים.
הסיכון לביוץ מוקדם - אפסי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסים טבעישני25/06/2008
אחרי שהפריה שלישית נכשלה ביום הבטא התחיל דימום שנמשך 4 ימים הפסיק וחזר לעוד מס' ימים כהפרשות חומות קלות. , האם זה טבעי ?
שאלה שניה אנחנו ננסה טבעי החודש אז אם התחיל הדימום ב- 17/6 והמחזור מגיע בימים שאין טיפולים כל 30 יום בערך...מתי הביוץ?
ושאלה שלילית ואחרונה אם המחזור יתאחר או "יעשה בעיות" זה אומר שלא היה ביוץ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
פרופ' שחר קול25/06/20081. לא
2. יום 16
3. לא בהכרח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קל
שני26/06/2008אז מה בכל זאת יכול לגרום להפרשות החומות כי המחזור כבר נגמר ועדיין מידי פעם יש הפרשות? אם אפשר לתת כיוון למה זה קשור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור שלום
פרופ' שחר קול26/06/2008יש לברר מקור ההפרשות. אולי לא מהרחם. לכן יש צורך בבדיקה גינקולוגית, בדיקת א.ס. , וידוא פרוגסטרון לוטאלי תקין, ולפעמים גם צילום רחם והיסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמת וIVFמיכלי25/06/2008
שלום ,
אני לפני IVF ראשון
במהלך 3 בדיקות שביצעתי לאדמת התקבלו תוצאות שונות .
אימי אמרה לי שחוסנתי בוודאות בילדותי .
1. האם ייתכן מצב כי השפעת החיסון במהלך השנים פגה?
2. האם אני נמצאת בסטטוס "אזהרה" ?(לא רוצה לקבל עכשיו חיסון כי אצטרך להמתין 3 חודשים עד הטיפול)
3. האם יש סיכוי בנתונים כאלה להידבק ?
Rubella IgG | | 23/06/08 | IU/ml | *
19.6
Rubella IgG | | 08/08/07 | IU/ml | *
26.1
Rubella IgG | | 17/10/01 | IU/ml | *
27.1
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכלי שלום
פרופ' שחר קול25/06/2008מקובל שרמה מעל 15 מעידה על חיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתחסוי25/06/2008
באופן טבעי ללא טיפולי הפרייה לפני מחזור יש לי כתמים חומים, התייעצתי עם רופא הנשים ולטענתו כנראה יש היחלשות של הגופיף הצהוב,כ רגע אני בטיפול הפרייה והבנתי כי לאחר קבלת זריקות הומונאליות הגופיף הצהוב חלש יותר שאלתי היא האם אוביטרל שעל פי דבריך מתשובה קודמת אין בו LH (הבנתי כי בהורמון זה יש חיזוק של גופיף צהוב)יהיה טוב לתמיכה לוטאלית אחרי החזרת עוברים טריים כאשר יש השערה על היחלשות הגופיף הצהווב?יש לציין כי בטיפולים קודמים קיבלתי מחזור 10 ימים לערך אחרי ההחזרה.טענה שמחזקת את דברי הרופא
מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול25/06/2008אוביטרל אינו מכיל LH, אך יש לו פעילות ביולוגית כמו LH.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ו IVFחסויה25/06/2008
יש לי שאלה: עברתי שתי הזרעות לא מוצלחות. היום התחיל המחזור.
הסיכום עם הרופא היה שאחרי הזרעה שלישית עוברים ל IVF.
שאלתי: האם החודש ניתן לעשות הזרעה וגם להתחיל דקא חמישה ימים לפני המחזור הצפוי או שבהכרח אני צריכה לעבור את החודש הזה, לחכות את כל החודש הבא בלי טיפול ורק אז לעבור ל IVF?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול25/06/2008לא מקובל להתחיל בדקפפטיל בכוונה של מחזור ארוך ב - IVF במחזור בו מנסים להשיג הריון עם הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFטל25/06/2008
שלום רב,
לפני 3 ימים הוחלט כי השלב הבא אשר עלינו לעבור הוא IVF.
זאת כמובן לאחר טיפולים של שנתיים .
קיבלנו מהרופא המטפל שלנו חוברת הסבר על ההפריה וכמובן על כל הסיכונים והסיכויים והסיבוכים שיכולים להיות ועד למוות ח"ו.
האמת שמאז אתמול שקראתי את החוברת ממש נרתעתי והנתמלאתי פחדים לגבי הפריה.
רציתי לשאול מהם האחוזים הסטטיסטים לגבי כל האמור בחוברת מבחינת סיכונים וסיבוכים ביחס לכלל הנשים שעוברות IVF.?
תודה רבה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטטיסטית - הסיכונים אפסיים.
פרופ' שחר קול25/06/2008יותר מסוכן לנסוע בכביש למרפאה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מאוד, הרגעת אותי
טל25/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאלפאי25/06/2008
אני מתחילה החודש בהזרקת גונאל.
הבנתי שההזרקה הינה מהיום החמישי למחזור.
מה קורה כאשר זה שבת? (זו הפעם הראשונה ואין לי מושג איך מזריקים לבד). מה הסיכון אם אתחיל ביום השישי? יש לציין כי המחזורים שלי יחסית קצרים (האם זה קשור?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאי שלום
פרופ' שחר קול25/06/2008יש לשקול עם הרופא המטפל האפשרות להתחיל ביום 3 למחזור.
ההזרקה פשוטה.
מציע לבקש הדרכה מאחות המרפאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)