מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעה וגלולותדנה10/06/2008
שלום רופאים יקרים,
לקראת ההזרעה הבאה בתוכנית טיפול נאמר לי שאני צריכה לקחת גלולות לשבועיים בערך.
היום לפי הבדיקות דם והUS אני כבר אחרי ביוץ. לפי מה שהבנתי מהרופא מהיום אני כבר אמורה לקחת גלולולת, אך האחות שהתקשרה לומר לי את התוכנית טיפול אמרה לי להודיע לה כאשר אקבל ווסת ואז להתחיל גלולות.
מה נכון?מהיום מתחילים או מקבלת הווסת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -
דנה11/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתחיל גלולות עם בוא הווסת.
פרופ' שחר קול11/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך,הרגעת אותי
דנה11/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורחסוי10/06/2008
שלום מחזור אחרון היה לי ב 20.05.08
מחזור כל 29 יום
היום זה 6 ימים לפני המחזור
רציתי לדעת אם אפשר כבר לעשות בדיקת הריון ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול11/06/2008מוקדם מידי.
מציע להמתין לאיחור של כמה ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה אלרגית לפרוגסטרון?אופטימית...10/06/2008
אני לאחר החזרת מוקפאים בפעם השלישית.
לאחר כ-שבוע עם גסטון ואוטרוגוסטן החלו גירודים בכל הגוף.
האם ייתכן שפתאום פיתחתי תגובה אלרגית לפרוגסטרון או אולי לאסטרופם?
במחזורים הקודמים עם אותה תמיכה זה לא קרה. מה ההסבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
פרופ' שחר קול11/06/2008סביר כי מדובר בתגובה לגסטון.
יש להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי הפסקת הגסטון ושימוש בחלופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף...אירנה09/06/2008
ערב טוב, רופאים יקרים! הוחזרו לי שני עוברים אחרי שאיבה לפני שבוע וחצי. עוד יומיים צריכה להיות בדיקת דם לראות אם זה הצליח. היום יצא לי גוש דם (קצת אפור, מורכב מגושים קטנים ומוזרים...). אני רוצה לדעת אם זה אומר בוודאות שאיבדתי את ההריון ושהעוברים לא נקלטו או אם יש סיכוי כלשהו עדיין? מה זה יכול להיות? זה יכול להיות עדיין שאריות של השאיבה (שנעשתה לפני שבועיים)??
תודה רבה! אירנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אירינה
ד''ר דוד ישי10/06/2008זה יכול להיות דימום שקשור בהשרשה, וממש אינו מעיד על כך שלא יהיה הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו.... תודה רבה!
אירנה10/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעןד שאלה על הבוקר
אירנה10/06/2008בוקר טוב! הדימום המשיך והוא מלווה בכאבים כמו של מחזור. בנוסף, עשיתי בדיקת הריון עם שתן (סטוק) ויצא שלילי.מה הסיכויים שהתוצאה הזאת היא נכונה או לא נכונה? זה עדיין לא שולל את הסיכוי להריון? מה היית ממליץ לי? תודה! אירנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התפתחויות
אירנה10/06/2008שלום רופאים יקרים! מאז שכתבתי פה בבוקר, הדימום נהיה יותר ויותר חזק, וגם כאבי הבטן התגברו. מה זה אומר לגבי העוברים, סיכויים להריון וכו' (בהתחשב בתוצאת בדיקת סטיק השלילית של הבוקר)? האם זה משהו שמצריך בדיקה רפואית או אפשר לחכות לבדיקת דם מחר? תודה! אירנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראשהילה09/06/2008
ערב טוב..
רציתי לשאל אם יש סכנה בלקיחת אקמול פוקוס אחרי החזרת עוברים
ברצוני לציין שבדרך כלל סובלת מכאבי ראש ושום כדור לא עוזר חוץ מאקמול פוקוס האם יש בזה איזשהוא סיכון להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול11/06/2008להלן מתוך אתר חברת טבע:
"מתי אין להשתמש בתכשיר?
אל תשתמשי בתרופה כאשר הינך בהריון או מניקה."
לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהמיכל09/06/2008
שלום, בדיקה ביתית הראתה עלייה (טבעית - ללא כדורים/זריקות) ברמת הביוץ, במידה והומלץ לי לבצע הזרעה. כמה ימים לאחר הבדיקה ניתן לבצע את ההזרעה בהנחה כי הבדיקה אכן אמינה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי10/06/2008יום לאחר הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד יש היריון חוץ רחמי בהפרייה?לימונית09/06/2008
ד"ר שלום רב,
הייתי רוצה להבין כיצד דווקא בהפרייה חוץ גופית יכול להתרחש היריון חוץ רחמי?
כלומר, אני מבינה שהיריון כזה נוצר בשחלה או בחצוצרה או בחלל הבטן במקום ברחם. אבל מכיוון שבהפרייה חוץ גופית משתילים את העובר ברחם, ובעצם אין צורך שהוא יעבור בחצוצרה (אם הבנתי נכון) כיצד קורה בעצם שיש אפשרות כזו שהוא יתמקם במקומות שהוא אמור כבר 'לדלג' עליהם?
כמו כן, האם ייתכן שעלייה לא תקינה של בטא, שמעידה בד"כ על היריון מחוץ לרחם או על היריון בלתי תקין ברחם, יכולה בעצם להיות עיכוב בהשתרשות ולהניב אח"כ היריון תקין?
בתודה מראש
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש. שלא נענתה - מקפיצה
לימונית09/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי10/06/2008העוברים של IVF מוחזרים לרחם כ3 ימים לפני השתרשותם. חלק מהם מוזרקים לחצוצרות ( בטעות )או נעים לשם. חלק קטן נשארים שם ומשתרשים שם - והנה לך הריון אקטופי.
עליה כמו אצלך מעידה ל הריון לא תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי הנפלא - תודה ועוד שאלה
לימונית10/06/2008ד"ר ישי הנפלא,
קודם כל תודה לך על כל היחס הנהדר שלך.
שאלה נוספת שמעניינת אותי מאוד, היא מתי, במידה וההיריון לא יספג מעצמו, ניתן יהיה לראות את מיקום העובר?
האם רק כאשר ערך הבטא יגיע ל-1000 ומעלה? (אני מודאגת כי לפי העליות אצלי זה יכול לקחת עוד המון זמן, והגיל שלי מאוד מלחיץ אותי).
האם אין שום דרך, תרופתית נניח, לדאוג לסיום ההיריון מוקדם ככל האפשר?
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת שנייה
לימונית10/06/2008במידה ויהיה דימום, כיצד אדע אם זה המצב שאני צריכה להגיע למיון, או שזה בעצם המחזור?
או, בצורה אחרת - האם במידה ויהיה דימום, תוך כדי שהבטא עדיין מראה סימני עלייה, מצריך אותי להגיע למיון? (אם או בלי כאבי בטן?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעקבות תוצאות בטא מהיום - 10/6/08
לימונית10/06/2008לד"ר ישי שלום רב,
בעקבות התוצאות היום של בטא 267 וגם עלייה ניכרת של האסטרדיול ל-778, אני מבולבלת האם לא לקחת קלקסאן? האם אני לא בסיכון? (שכן הפסקתי את הקלקסאן ביחד עם הג'סטון ביום ג' שעבר - ה-3/6/08, בגלל ההיריון הלא תקין) ובעצם אני אמורה לקחת קלקסאן מרגע שיש בטא חיובי.
כמו כן, עדיין ממשיכים לי כאבי הבטן (בערך כמו שהיו בערב החג כשבדקת אותי, לא יותר חזקים) ויש גם קצת חולשה וכאבי גב.
אני מודה שאני גם קצת בפאניקה בעקבות התוצאה של הבטא היום.
כמו כן, נאמר לי לבוא לבדיקת דם נוספת ביום ה', אבל רציתי לשאול מדוע לא לעשות שוב אולטרסאונד, האם אין שום סיכוי בעקבות העלייה המתמשכת לראות כבר איפה זה נמצא?
אודה לתשובתך,
וסליחה על ממטר השאלות,
בהערכה רבה מאוד
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לימונית10/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימונית שלום
פרופ' שחר קול11/06/2008העובר מועבר לרחם אך לפעמים הוא מוצא דרכו לחצוצרה. כך נוצרים הריונות חוץ רחמיים ב - IVF.
עלייה לא תקינה של הבטא היא לרוב סימן להריון לא תקין, או חוץ רחמי. במקרים נדירים מאוד מתפתח הריון תקין. זו הסיבה שיש לעקוב בקפדנות ובזהירות אחר העליה ובדיקות א.ס. בזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זקיקיםסיגל09/06/2008
שלום בת 26 יום א יום ה10 של המחזור 8.6.08 עשיתי מעקב זקיקים היה לי בצד ימין זקיק 20.3*15.3 רירית 3.1 אני לקחתי החודש אקקלומין . היום יום שני רציתי לדעת מתי יום הביוץ המשוער ? ידוע לי שזקיק 20.3 זה טוב אבל רירית קטנה מאוד האם אפשר הריון עם רירית קטנה וזקיק 20.3? ובאיזה גודל צריך להיות זקיק ורירית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל שלום
פרופ' שחר קול09/06/2008הביוץ יהיה בימים הקרובים. קשה לדעת בדיוק, אלא אם תקבלי זריקת ביוץ כגון אוביטרל.
הרירית דקה, ויתכן ויש לשקול חלופות לאיקקלומין אם לא יושג הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןאלונית09/06/2008
בוקר טוב..
החזרה לפני 10 ימים 29.06 אתמול ביצעתי בדיקת סטיק להריון , ויצא חיובי
עד כמה זה אמין?? האם אני בהריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונית שלום
פרופ' שחר קול09/06/2008סביר שה אמין.
מציע בדיקת דם מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןיסמין09/06/2008
דוקטור חג שמח..
ביום חמישי הקרוב אני צריכה לשתות 2 איקקלומין ביום במשך 5 ימים,
שאלתי היא איך עדיף לשתות 2 כדורים יחד ? או אחד בבוקר אחד בערב?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עקרוני.
פרופ' שחר קול09/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf ושחלה גבוההסיכוי 5609/06/2008
שלום לכם
אני אמורה לעבור שאיבה ביום חמישי הקרוב
הדאגה שלי היא שלא ישאבו כל הזקיקים כי אחת השחלות שלי לא נראית בUS רגיל רק אם עושים בטנית.
אשמח אם תוכלו להרגיע אותי בנושא זה
וגם איך התהליך נעשה בזמן ההרדמה ? איך יודעים ששואבים את כל הזקיקים ?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול09/06/2008בהרדמה כללית ניתן לרוב לקרב את השחלה לכיוון מתמר הא.ס. הנמצא בנרתיק, ובכך לאפשר הגעה לשחלה.
תהליך השאיבה נעשה תחת בקרת א.ס. ע"י החדרת מחט ארוכה לזקיקים ושאיבת תוכנם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקר טלפוני ע"י חברה אנגליתפרופ' שחר קול09/06/2008
להלן הודעה מאת החברה המבצעת:
"פרוסט וסליבאן היא חברה העוסקת במחקרי שוק ובייעוץ, ומתמחה במחקרים בין לאומיים בתחומי הבריאות והרפואה.
אנו עורכים סקר הנועד לסייע בפיתוח טיפולים חדשים שישפרו את סיכויי הצלחה של הפריה חוץ גופית. (IVF) . מסיבה זו אנו עורכים ראיונות טלפוניים עם נשים שעברו טיפולי הפריה חוץ גופית בהם נעשה שימוש באנדומטרין כתמיכה לוטאלית של פרוגסטרון.
המידע שייאסף יישמר באופן אנונימי ובסודיות מוחלטת.
כהבעת תודה עבור שיתוף הפעולה החברה תשלם 45 יורו."
הראיון ייערך באנגלית.
למי שמעוניינת: כתבי לי למייל [email protected]
אבקש לציין מספר טלפון (אפשר גם טלפון נייד) ומועד מתאים לביצוע הראיון.
תודה.
דר' קול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניה מיועדת לכל משתתפות הפורום.
פרופ' שחר קול09/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר' קול - ותודה על הכל האם
דרך מאושרת10/06/2008הסקר נועד רק לבנות שנתמכו עם אנדומטרין כמוזכר בפניה שלך??
או בכל סוג של תמיכה ... תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקר טלפוני
פרופ' שחר קול11/06/2008מדובר במטופלות שקיבלו או מקבלות אנדומטרין.
תודה לאלו שכבר הביעו הסכמתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאחסוי09/06/2008
שלום רב,
19.5- החזרה של 3 עוברים מוקפאים באכות טובה (ממחזור שאיבה שיש לי ממנו בת). ב1.6 בטא 255, ב3.5 בטא 294 (במעבדה אחרת) וב 5.6 בטא 414 במעבדה השניה.
אין לי דימום או כאבים. האם יש סיכוי כל שהוא להריון תקין? אגב בהריון הקודם היתה לי בעיה שלייתית ורעלת וילדתי מאד מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול09/06/2008העליה אינה לגמרי תקינה.
יש להמשיך ולעקוב.
יש לקחת בחשבון אפשרות של הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה
חסוי09/06/2008ושאלה נוספת. האם לא יכול להיות מצב בו התחילו שני שקי הריון להתפתח - אחד הפסיק והשני ממשיך מה שיכול להסביר את ההאטה בבטא. האם העובדה שאני חולת סכרת משנה את התמונה במשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת על אולטרה סאונד
חסוי10/06/2008תודה רבה על תשובתך המהירה- בינתיים עשיתי היום אולטרה סאונד והטכנאית ראתה שק הריון קטן וברור בתוך הרחם- לשאלתי האם הוא מתאים לשבוע היא אמרה שזה נראה בסדר- ושיש שוני בגדלים בשבוע הזה. בנוסף היא ראתה משהו פחות ברור שיתכן והוא התחלה של שק נוסף אבל לא יכלה לאמר בודאות כי אכן זהו שק הריון. מה דעתך? האם יתכן שהבעיה בבטא נבעה מהתחלה של התפתחות של שניים שהפכה לאחד? ומה הסיכויים להריון תקין משלב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול11/06/2008אם רואים שק הריון תקין ברחם זה מעודד.
אין טעם להמר על תקינות ההריון.
יש לקוות לטוב, ולהמשיך לעקוב ע"י בדיקות חוזרות בא.ס.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!
חסוי11/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת אנדרומטריה ותיפקוד לקוי בשחלהרנית08/06/2008
בIVF הלפני אחרון שאבו לי בטעות אנדרומטריה. באותה שאיבה ובזו שאחריה היתה ירידה משמעותית במספר הביציות שנשאבו. האם ייתכן קשר בין השניים? הייתכן כי השאיבה בטעות של האנדרומטריה גרמה לירידה בתפקוד השחלתי?
תודה!
והמשך חג שבועות נעים:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רנית לשום
פרופ' שחר קול09/06/2008שאיבת האנדומטריומה אינה אמורה להשפיע על התפקוד של השחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםדנה08/06/2008
שלום רב,
החזירו לי עוברים מוקפאים בני שלושה ימים. מה צריכה להיות רמת הבטא ביום ה-12 מההחזרה במידה ויש הריון?
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל תוצאה מעל 5
פרופ' שחר קול09/06/2008או 10 תלוי במעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)