מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרומת ביציתשרה21/11/2007
היכן ניתן להשיג בארץ תרומת ביצית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית
פרופ' שחר קול21/11/2007נושא כאוב ביותר.
99% מהביציות לתרומה הם מחו"ל.
מידע פרטני ניתן להשיג בכל היחידות בארץ.
יש צורך לייבא ביציות מחו"ל בגלל החוק שבתוקף.
אולי ישנו אותו, אך לפי הצעת החוק הנידונה כעת כנראה שלא יהיה שיפור במצב....
כנראה שאין חברי כנסת הזקוקים לתרומת ביציות, לכן לא ממש איכפת להם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםסמר21/11/2007
שלום ד"ר
היתה לי החזרת עוברים מוקפאים ב 11.11.07 ומועד הווסת היה ב 18.11.07 . יש לי כאבי בטן שבדרך כלל אני מרגישה כאשר אני מקבלת ווסת. האם זה אומר משהו? והאם יכול להיות שלא קיבלתי ווסת בגלל הכדורים שאני לוקחת (פרוגינובה ואינדומיטרין)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים מוקפאים
פרופ' שחר קול21/11/2007בוודאי.
חייבת להמשיך בטיפול לפי ההוראות.
לא אמור להגיע מחזור.
אסור להפסיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקאקלומין-ביוץסיוון21/11/2007
התחלתי לקחת איקאקלומין ביום השביעי של הוסת למשך חמישה ימים. מתי צפוי להיות הביוץ מיום סיום הכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקאקלומין-ביוץ
פרופ' שחר קול21/11/2007קשה לדעת.
רצוי לעקוב עם אולטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ביוץ
יעל21/11/2007מעבר לבדיקת אולטרסאונד, האם עליי לקיים יחסי מין יום כן יום לא?
אציין כי הרופאה שלי לא בארץ, ואני ממש לא רוצה לפספס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ' שחר קול22/11/2007בדיוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי פריון הגברראפי21/11/2007
שלום לצוות המייעץ
אני בחור נשוי מזה שמונה שנים-ללא ילדים בבדיקת זרע לא נמצאו תאים כלל
קיבלתי זריקות הורמונליות ללא תוצאה
פרופיל גנטי תקין
עברתי ביופסיה TESAללא תוצאה-לא ניצפו זרעונים
שאלתי--האם יש אופציות טיפוליות נוספות חוץ מתרומת זרע
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי פריון הגבר
פרופ' שחר קול21/11/2007פרופיל הורמונאלי?
אפשר לחזור על TESA.
סיכויים קלושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות!!
חסוי06/12/2007בעלי עשה ניתוח tese ראשון ללא הצלחה אך בשני נמצאו זרעים, אפילו זרעים בתנועה, את הניתוח הראשון ביצע לו אחד הרופאים שנותנים כאן מענה לכל המיואשים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי06/12/2007אני מאד מודה לך בשם המטופלים שבפורום על העיתה החשובה שלך. אני חושב שבתחום הזה אחד דברים שאסור לו להשתלט עלינו זה היאוש. מי שמתמיד ולא נכנע, בדרך זו או אחרת מצליח.
חבל לי רק שאת מסתתירה את זהותך ומדברת ברמזים ( למשל על הרופא שביצע את הניתוח הראשון )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "להרוג את העוברים שלי כדי לחיות"מערכת BeOK21/11/2007
שלום לכולם, אנחנו מצרפים כאן [a href=http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5694 id=link]כתבה[/a] שעסקה בסיפור שהתפתח כאן בפורום, על המקרה של ר'.
מומלץ לקרוא.
גלישה נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגש
מיקה21/11/2007קראתי את הכתבה המרגשת, ואני רוצה לאחל לאותה בחורה שיהיה לה רק טוב, ושתצליח סוף סוף לקבל את מה שהיא מבקשת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרעות מכל הלב
טל21/11/2007
קראתי את הכתבה, והתרגשתי מאוד. כולנו עוברות את הגיהנום הזה של הטיפולים, כל אחת בצורה זו או אחרת, אבל גם כשאנחנו חושבות שגרוע מזה לא יכול להיות, ושסבל גדול מזה לא יתכן, אנחנו מגלות פתאום שיש אנשים שעוברים את אותו גיהנום אבל הרבה יותר קשה, עם הרבה יותר "צרות" וקשיים, סיבוכים ותלאות.
אני רק רוצה להגיד לך חזקי ואמצי, אספי כוחות ומשאלות בדרך לפעם הבאה. התרגשתי עד דמעות ובעיקר כאב לי נורא בשבילך, ואני מאחלת לך כל טוב, במלוא המובן. מתחשק לי לחבק אותך ולחזק, ואני אפילו לא מכירה אותך- ככה זה כשמרגישים בגוף כאב של מישהו אחר.
הלוואי שתצליחו במהרה ובקלות, והעיקר הבריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי זה קרה הסיפור הזה?
ARIKA21/11/2007ומי זה הרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי הרופא?????
ריבקי22/11/2007בבקשה בבקשה בבקשה אמרו לנו מי הרופא שטיפל בה וכמעט הרג אותה. אתם רוצים שגם לנו יקרה אותו הדבר????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא
נ.22/11/2007יש הרבה רופאים בארץ. לא כולם כמוהו, אל תיכנסו ללחץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפור יפה מאוד
מישהי22/11/2007מאחלת לך הרבה מזל בפעמים הבאות. מגיע לך לקבל את מבוקשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפר יפה - כל הכבוד לרופאים
טולה23/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תגידו מי הרופא
טל23/11/2007דוקא בגלל שהוא מוערך וידוע זה חשוב לדעת. אין פה שום ענין של הוצאת דיבה או משהו כזה, כי העובדות מתוארות כלשונן, באופן אוביקטיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכל המברכות
רעות23/11/2007תודה לכל המאחלים והמברכים. גם אני מאחלת לכולן בהצלחה בטיפולי הפוריות. ושוב תודה ענקית לדר' קול ודר' ישי המקסימים שהצילו את חיי ולפורום הזה. בנוסף אני רוצה להזכיר לכל הבנות שאם אתן בסיכון לגרוי יתר שחלתי יש טיפול חליפי שבו אין שום סיכון! כנסו לאתר של דר' קול וקראו עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת זרעטלטל21/11/2007
שלום ד"ר,
הבדיקה נעשתה ב- 6/2007, האם יש צורך לחזור על הבדיקה?
SEMEN PH 8.5
SEMEN VISCOSITY -NORMAL
SEMEN VOLUNE -פחות מ-1cc
SEMEN COLOUR -לבן
SPERM MOTILITY 1 HR - 42*חלק בתנועה מהירה מאוד
CONCENTRATION - 75 MILION
SEMEN WBC 1-2
ABSTINENCE DAYS 3
MORPHO NORMAL - 5 KRUGER STRICT
MORPHO ABNORMAL 75 PRECENT HEAD DEFECTS
MORFHO DEF TAIL 13
IMMATURE CELLS 1
NECK 6
האם תקין? האם אפשר להכנס להיריון בצורה טבעית?
מה עושים עם המורפולוגיה הנמוכה?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע
פרופ' שחר קול21/11/2007רצוי לחזור על הבדיקה.
יש בעיית נפח, וריבוי פתולוגים.
יש אפשרות להריון טיבעי.
לרוב, אין תיקון לנושא המורפולוגיה, אך כדאי לערוך ברור אם הבדיקה החוזרת תהיה לא תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
טלטל21/11/2007האם השבחה והזרעה תגדיל לדעתך את הסיכויים?
תודות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"השבחה"
פרופ' שחר קול22/11/2007למעשה לא "משביחים" את הזרע.
רוחצים את תאי הזרע, מנסים למצות את הזרעים בתנועה ומזריקים לרחם.
המילה "השבחה" היא לא לעניין כאן.
בודאי שהליך כזה ישפר את הסיכוי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך הטיפולשואלת21/11/2007
שלום רב,
ברצוני לדעת מתי מומלץ לעבור לטיפולי IVF ?
האם לאחר 2 מחזורי גונל והזרעות שנכשלו יש לשקול זאת?
ברצוני לציין כי עד כה, לא הצליחו לגייס יותר מזקיק אחד מוביל בטיפול ההורמונלי, במינון של 75 ו- 150.
האם כדאי להגדיל את המינון או להקטינו ולקחת זריקות לאורך זמן רב יותר על מנת "לגדל" את הזקיקים הקטנים יותר שלא מספיקים להבשיל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך הטיפול
פרופ' שחר קול21/11/2007רצוי להגדיל מינון במיסגרת ניסיון אחרון לפני IVF.
לא ניתן "לשחק" עם משך הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LHלימורי21/11/2007
מהו הורמון ה- LH?
מה נמדד לפיו?
תודה רבה,
לימורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH
פרופ' שחר קול21/11/2007בעיברית - הורמון ההצהבה.
תפקידו העיקרי - לגרום לביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דםנני20/11/2007
שלום רב,
ביום ו' אני אמורה לעבור שאיבת בייציות.
הבוקר עשיתי בדיקות דם ולהלן התוצאות:
E2 1717
LH 4.1
פרוגסטרון 3 .
האם בסדר? מעיד על משהו לקראת איכות הבייציות והחזרתן?
(יש 4 בייציות).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם
פרופ' שחר קול21/11/2007התוצאות מתאימות.
יש 4 זקיקים, לא ביציות.
אין ללמוד מרמות ההורמונים על איכות הביציות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה לטיפולנני20/11/2007
שלום רב,
אני בעלת FSH גבוה.
במחזור הטיפול הקודם קיבלתי גונל 300 ML למשך שישה ימים וסבלתי קשות מכאבי בטן, נפיחות קשה בבטן עד קושי ללכת.
והתוצאות היו בייצית 1 טובה ועוד אחת קטנה ולא מפותחת.
*החודש אני בטיפול שני הכולל כמו בפעם הקודמת גונל 300ML אך הפלא הוא שהפעם אין לי שום תופעות לוואי כמו כאבי בטן ונפיחות ויש אפילו 4 בייציות!!!!!!
*איך מסבירים את הדבר הזה?
שכשהיה לי קשה מאוד עם הטיפול הקודם לא היו בייציות
והפעם יש 4 בייצות ואני חשה נפלא?????????
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לטיפול
פרופ' שחר קול21/11/2007אכן, אין קשר ישיר בין התגובה השחלתית לבין התלונות.
התגובה השחלתית משתנה ממחזור למחזור.
הזקיקים באים בגלים.
בחודש מוצלח את רוכבת על הגל - יש יותר ביציות.
בחודש פחות מוצלח - מיעוט ביציות.
את מקבלת מינון די גבוה, כך שמשחק עם מינונים לא יצלח.
העיקר - שתשיגי הריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאירנה20/11/2007
שלום וערב טוב!
מה היחס בין ערכי הבדיקות של pmol/l ל pgr/ml
nmol/l ל ngr/l
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרדיול
אירנה21/11/2007שלום!
החודש עושים מעקב ביוץ טבעי
האם ביום 12 למחזור אסטרדיול 1060 pmol/l זה נורמלי?
pr -2.3nmol/l
Lh- 13.9
לא מקבלת שום טיפול הורמונלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרדיול
פרופ' שחר קול21/11/2007זה תקין.
מעיד על ביוץ מתקרב.
מעבר בין היחידות ע"י הכפלה ב - 3.7
למשל: 100 פיקוגרם למיליליטר זה בערך 370 פיקומול לליטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קולהילה20/11/2007
ערב טוב
אני שבוע אחרי החזרת עוברים יש לי כאבי גב + הפרשות על מה זה מעיד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים
פרופ' שחר קול21/11/2007אם מחזור הפשרה - ללא משמעות. להמשיך בטיפול.
אם לאחר שאיבה - רצוי להיבדק ביחידה המטפלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקההנני20/11/2007
שלום..
ביום ג' שעבר עברתי החזרת עוברים מופשרים, אתמול מתוך סקרנות
ביצעתי בדיקת הריון , וזה שלילי!!!
האם התוצאה נכונה??? או שדי מוקדם ביצעתי את הבדיקה
תודה
וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סקרנית
ד''ר דוד ישי20/11/2007אין שום משמעות לבדיקת הריון שנעשת לפני שחלפו 12 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקש הסבר לפרופיל הורמונלי שעשיתישירה32220/11/2007
שלום רב,
קיבלתי את התוצאות הנל בקשר לפרופיל הורמונלי.
אשמח אם תוכלו לתת לי תשובות אם הם תקינות או לא.
הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
2.6- < 0.7 nmol/L 1.5 TESTOSTERONE- TOTAL
85.00- 11.00 nmol/L 53.50 SHBG
6.0- 0.1 2.8 FREE ANDROGEN INDEX
- pmol/L <200 ESTRADIOL (E-2)
- nmol/L בעבודה. 17-OH-PROGESTERONE
5.500- 0.350 mIU/L 2.065 TSH
- IU/L 19.6 LH
- IU/L 4.9 FSH
619.0- 59.0 mIU/L 281.4 PROLACTIN
- nmol/L 4.1 PROGESTERONE
- IU/L <2 BETA-HCG
11.60- 0.90 µmol/L 4.29 DHEA SULPHATE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי20/11/2007אני מקוה שהבדיקה נעשתה כנדרש ביום 3-5 למחזור.
כל ההורמונים תקינים לעט ה LH הגבוה שיכול להיות קשור לPCO ולהפרעות במחזור ובביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' שאלותלילך20/11/2007
שלום רב,
1. ביום 4 למחזור (לאחר 3 שעות ערות) עשיתי בדיקות דם הורמונליות שהתוצאות הם:
FSH-9.69
LH-4.50
PROGESTERONE-1.30
PROLACTIN-236.82
בת 31. האם התוצאות תקינוות?
2. לאחר סיכום טיפול הפריה שכשל, נאמר לי כי הביציות שנשאבו לי היו אלסטיות,באיכות מאד ירודה, חומות ומגורגרות - מה זה אומר? והאם כל הביציות שלי יהיו באיכות הזאת?
3. האם יש סיכוי גדול יותר שההריון יקלט אם טיפולי ההפריה מבוצעים בזה אחר זה, לעומת ביצוע הפסקות של מספר חודשים בין טיפול אחד לשני (טיפולים ללא מוקפאים)?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות
פרופ' שחר קול20/11/2007בדיקת הדם תקינה.
רצוי לערוך הפסקה של לפחות חודש בין טיפול לטיפול.
קשה לדעת אם כל הביציות יהיו באיכות נמוכה.
רצוי לנסות ולהגיע לגירוי שחלות אופטימאלי.
זה עשוי לשפר הביציות. זה הדבר היחידי שניתן לעשות, שכן אין לנו הידע והכלים לתקן ביציות לקויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי הפריה
לילך20/11/2007ראשית, המון תודה על המענה המהיר.
אשמח לקבל הבהרה:
1. עד כה עשיתי 2 טיפולי הפריה ואני לפני הפריה נוספת (ללא מוקפאים). בין ההפריות יש הפסקות של כ- 6 חודשים - האם הסיכוי להיקלטות הוא גבוה יותר כשלא מבצעים הפסקות כאלה גדולות (אלא רק הפסקות של חודש), או שאין קשר?
2. בתשובתך כתבת "גירוי שחלות אופטימאלי" - מה זה אומר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי הפריה
פרופ' שחר קול21/11/2007אין קשר בין אורך ההפסקה לסיכוי להרות.
מבחינת גירוי השחלות - הכוונה למצוא את הפרוטוקול והמינונים המיטביים לך.
ניתן להגיע לכך על סמך הניסיון שניצבר עד כה בטיפולים הקודמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)