מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחיצה יכולה לגרום להפלות? היסטרו אבחנתית תקינהאפרת10/05/2020
שלום וברכה!!
האם מחיצה 30 אחוז יכולה לגרום להפלות?
אני בת 29 בטיפולים בגלל בעיות זרע. (ללא ילדים עדיין)
עשיתי היסטרו אבחנתית ששם הכל תקין.
תלת מימד ראו 30 מחיצה
הרופא שלי אומר שלא כדי להוריד -
מחשש לפגיעה ברחם. למרות שהבנתי שזה הליך פשוט..
עברתי לפני 8 חודש הפסקת דופק אחרי הזרעה בשבוע 9 שמאז הרירית לא חזרה לעצמה היא בערך 7 וקצת... לפני הירידה הייתה 9 , 10!!
(ומאז הגרידה מחזורים נהיו דלילים מאוד מה שלא היה)
מה אתה אומר על כך האם כדי לשקול כן להוריד?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
פרופ` דוד בידר10/05/2020לא צריך ניתוח מחיצה.
יש רושם לפגיעה ברירית הרחם בעקבות הגרידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אפרת10/05/2020תודה על התשובה
האם אבל זה לא מסוכן גם להשאר את המחיצה .?. יש לכך השלכות וזה די מפחיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההוראה להסרת מחיצה ברחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2020כאשר המחיצה ברחם הינה עמוקה ועומקה הנו מעל 25% מעומק החלל ובנוסף לאישה יש היסטוריה של סיבוכים במהלך ההריון, כמו הפלות חוזרות או לידה מוקדמת, מקובל להמליץ על הסרת בניתוח של המחיצה הרחמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זירוז טבעי ללידה בשבוע 37 הריון ivfזהר10/05/2020
היי פר בידר היריון יקר ivf.
אני בשבוע 37. האם היית ממליץ לי כבר להתחיל לנסות כל מיני זירוזים טבעיים כדי ללדת? הבנתי שמסוכן להגיע לשבוע 40 האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרוז
פרופ` דוד בידר10/05/2020הייתי מחכה בסבלנות ללידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע רביעי להיריון ואיבוד תחושותאורלי10/05/2020
היי,
אני בשבוע 4 להריון בערך, ממש אתמול עשיתי בדיקת הריון שיצאה חיובית.
זה נשמע מוזר אולי, אבל בימים שקדמו לאיחור במחזור הרגשתי בהריון כבר, ומאז יומיים לפני הבדיקה אני לא מרגישה כלום. האם יכול להיות שההיריון לא תקין? אציין כי בהמלצת רופאי מיום גילוי ההיריון אני לוקחת אנדומטרין שלוש פעמים ביום.
יש לציין שאני ברקע של של שלוש הפלות ואני מאוד מודאגת.
בברכה,
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע
פרופ` דוד בידר10/05/2020אפשר לעשות בדיקת הריון נוספת לראות אם הערך תקין או לחכות לאולטרה סאונד בעוד שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אעשה מחר בטא בכל מקרה
אורלי10/05/2020אני מנסה להבין אבל אם זו תחושה נורמלית? האם זה אומר משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בטא
אורלי12/05/2020היי פרופ' בידר,
עשיתי בטא שיצאה אלף שלוש מאות בערך, ואני אעשה עוד אחת עוד יומיים.
אני לוקחת אנדומטרין מאז הגילוי שלוש פעמים ביום, והפרוגרסטרון יצא 166.
האם יש משמעות לערך הפרוגרסטרון? האם לא יותר מדי?
תודה,
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי
פרופ` דוד בידר12/05/2020לא צריכה לחזור על הבדיקה
תעשי אולטרה סאונד בעוד 10 ימים.
אנדומטרין לוקחים 2 ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה פרופ' בידר - עוד שאלה
אורלי12/05/2020אני עושה בטא נוספת כי הרופא שלי מלפני רצה לוודא שהיא מוכפלת.
והסיבה לשלוש הפעמים זה בגלל שהרופא אמר שלוש פעמים, למרות שזה מרגיש לי המון. אין בזה סיכון?
אם אני ארד מ-3 ל-2 אין בזה סיכון להפלה?
תודה,
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד
פרופ` דוד בידר12/05/2020אין סכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורלי12/05/2020מעריכה את זה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בטא
אורלי13/05/2020שלום פרופ' בידר- הבטא גדלה ב- 2.64 מ - 1300 ל- 3300 בערך - האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר13/05/2020כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגעה לרופא פריון - כמה פעמים צריך?שני09/05/2020
שאלה:
השלב הראשון שצריך לעשות לאחר שאמרו שאני צריכה טיפול ivf הבנתי שזה לבחור רופא פריון.
האם אני חייבת כל הזמן לפגוש את רופא הפיריון, אם אחליט על רופא שהוא מקבל במרכז הארץ ואני גרה בדרום, איך זה הולך? בבקשה את עזרתך לפני שאתחיל ו/אשלם כסף וזמן, לדעת מה זה אומר כל הזמן צריך להגיע עד אליו או המשך בדרום?
כל כך לא ברור הנושא הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגעה
פרופ` דוד בידר09/05/2020צריכה להגיע פעם אחת והיתר אפשר דרך ווטסאפ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציות בגיל 42טינה09/05/2020
האם ניתן להקפיא ביציות בגיל 42 ? שואלת כי אין לי בן זוג ומעדיפה להביא ילד עם מישהו. יש נשים שיולדות טבעי בגיל הזה ולכן שואלת אם זה מקובל/ אפשר באופן עקרוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאה
פרופ` דוד בידר09/05/2020בארץ מקפאים עד גיל 41.
יכולה לנסות בחו״ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון טבעי בגיל 40 פלוסטלי09/05/2020
שלום.
הייתי אצל רופא אחד של פוריות אמר שאני צריכה ללכת לivf (אני בת 42 ביררתי את זה לפני שיצאתי עם מישהו) אבל יש לי 2 חברות שבגילי שילדו טבעי ממש עכשיו.
אני רוצה לדעת האם דעתו היא סופית או שכל רופא נותן דעה אחרת בנושא? מה גם שממש עכשיו התחלתי קשר עם מישהו ואני מעדיפה ללדת טבעי כמו החברות שציינתי לך פה. אז האם דעתו היא רק דעתו, או ברגע שרופא אחד אמר ivf אז כולם יגידו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר09/05/2020הסיכויים להרות תלויים בגיל. אם הרופא המטפל ראה בדיקות דם הורמונליות וחושב שאת צריכה למהר אז אולי הוא צודק.
בשלב זה ,הכרת מישהוא ואת צריכה לשאול האם הוא מוכן מיד שתהיה בהריון.
כמובן שאם מישהוא שהכרת היום מוכן לעזור בעניין תנסי חודשיים שלושה כאשר במקביל הרופא המטפל צריך להסביר לך מה הרזרבה השחלתית שלך בדיוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת לילה אחרי לידה - מה ניתן לעשות?חיפה09/05/2020
שלום רב.
לא יודעת אם זה הפורום הנכון לשאלתי.
אני שבוע אחרי לידה, התחלתי להזיע בלילה, כל לילה בזמן שינה, עד כדי החלפת בגדים.
הבנתי שזה תופעה בגלל צניחת הורמונים.
שתי שאלות:
האם אני צריכה לעשות בדיקות כלשהן?
מתי זה אמור להיגמר?
האם יש דרך לטפל?
מאוד מפריע לי.
אשמח לתשובה בהקדם,
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה
פרופ` דוד בידר09/05/2020הזעה לאחר לידה נגרמת עקב הצורך לאבד נוזלים שהצטברו בלידה וזה חולף.
בנוסף יש לבדוק אם בלוטת התריס בסדר.
אם הזיעה לא חולפת כעבור כ3 שבועות יש להיבדק על ידי רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ :)))
חיפה09/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור בגיל מאוחר וכניסה להריוןדנה08/05/2020
שלום.
חושבת ללכת לתרומת זרע כי אין לי בן זוג כרגע.
רוצה לדעת באופן עקרוני אם מקבלים מחזור מאוחר, אז גם מבחינת הביציות זה אורח חיים גדול יותר, לא? לעומת מישהי שקיבלה בגיל 12 מבחינת נוכחות של ביציות לעומת מישהי שקיבלה מחזור בגיל 14?
ושאלה נוספת מבחינת יכולת כניסה להריון מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר09/05/2020צריך לעשות מעקב מחזור טבעי ואז לענות על השאלות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור וכניסה להריונות המשך
דנה09/05/2020מה הכוונה מעקב מחזור.
אם קיבלתי בגיל 14 לעומת מישהי שקיבלה בגיל 12 ואנחנו באותו גיל זה לא אומר שאני אקבל יותר זמן אחריה מחזור וכך כניסה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
פרופ` דוד בידר09/05/2020יש תוכנית שבעזרתו אפשר לדעת איך הולך הביוץ.
זאת על ידי עקב אולטרה סאונד ובדיקות דם.
בעזרת , מה שנקרא מעקב מחזור טבעי, אפשר בדיוק לדעת איך הולכים תהליכי הביוץ ומתי זה קורה בדיוק.
שהרופא המטפל יסביר לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית חיוביתשיי08/05/2020
קיבלתי אוביטרל שלם לתמיכה ביום רביעי לביוץ (לפני 8 וחצי ימים)
11ו-12 ימים אחרי ביוץ בדיקת הריון ביתית חיובית.
האם אפשר לשמוח?
מנסה להכנס להריון מעל שנה וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת
פרופ` דוד בידר08/05/2020זה לא קשור לאוביטרל.
ככה שבהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא בדם
שיי08/05/2020וואו קשה לי להאמין אחרי ככ הרבה זמן
יום ראשון ככל הנראה אעשה בטא
לאיזה ערך מצפים לראות (14 יום אחרי ביוץ)?
תודה על התשובה המהירה! מעריכה את זה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר09/05/2020הרמה תלויה לעניין ההשרשה.
בין 100 ל600* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםיעל08/05/2020
שלום, לאחר 2 הזרעות עם פרגובריס ואוביטרל, הראשונה הצליחה אך הסתיימה בהפלה בשבוע 8, השניה לא הצליחה. כעת לפני ניסיון נוסף. במצב רגיל המחזור שלי כל 25-28 יום. אבל עם פרגובריס, ההזרעה מתבצעת כבר ביום 8. בשל כך המליצו לי הפעם על 3 ימים של אסטרופם החל מיום 2 למחזור ורק לאחר מכן פרגובריס. מה ההיגיון העומד מאחורי זה? היות וההזרעה הראשונה הצליחה יש באמת משמעות להארכת הזמן עד הביוץ? במידה ואני מקבלת מחזור בערב, האם יום 2 נחשב כבר למחרת בבוקר או שיש להמתין יום נוסף עם התחלת האסטרופם? (כלומר יום וחצי מתחילת המחזור). המון תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ` דוד בידר08/05/2020אסטרופם יכול למנוע ביוץ ואולי הרופא המטפל מעוניין בשיטה כזו של איפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
יעל08/05/2020תודה על המענה.
קיבלתי מחזור הערב, בינתיים ממש התחלה, מאמינה שיתגבר במהלך הלילה.
האם להתחיל אסטרופם מחר או מחרתיים? מה נחשב יום 2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
פרופ` דוד בידר08/05/2020מחרתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
יעל08/05/2020תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאבון מועט ונזק לעובר שבוע 36מעיין07/05/2020
היי שבוע 36.
מתחילת הקורונה אוכלת מעט אין לי תאבון האם זה יכול להזיק לעובר?
אוכלת נניח בשש וחצי בבוקר עוגי עם חלב.
באחת איזה סנדויץ'
ולקראת ערב ארוחה נניח אורז עוף וכו'... בין לבין לפעמים פירות
ופה ושם גלידות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורונה
פרופ` דוד בידר07/05/2020לפי מה שאת כותבת יש לך תיאבון טב.
העובר לא ינזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל לביוץ ובדיקה ביתיתשני07/05/2020
היי שלום
ביוץ היה באופן טיבעי ב26.4
הזרקתי אוביטרל שלם לתמיכה ב30.4
היום 7.5 בבוקר ביצאתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית לגמרי
האם זה שאריות אוביטרל או שיש סיכוי שזה הריון?
תוך כמה זמן מתנקה האוביטרל מהדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ` דוד בידר07/05/2020אחרי 4 ימים אין אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני07/05/2020תודה על התגובה
אז זה אומר שזה הריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר07/05/2020כנראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
שני10/05/2020הבטא היתה שלילית הבוקר
כנראה שאוביטרל לא נעלם אחרי 4 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר10/05/2020אוביטרל נעלם מקסימום אחרי 4 ימים, לרוב גם פחות.
אין סיכויים שזה מהאוביטרל.
הקיט שבדק לא תמיד אמין כמו הדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני10/05/20203 בדיקות ביתיות חיוביות בהפרש של יומיים אחת מהשניה
והבטא שלילית
אז הבדיקות הריון לא טובות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סביר להניח שאלו פני הדברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון חד פעמי של מריחואנה שבועיים לפני היריון מתוכנן - בעייתי?סיוון07/05/2020
עישנתי ג׳וינט מריחואנה חד פעמי ויש לי החזרת מוקפא עוד שבועיים.
אני מפחדת שעלול לפגוע בסיכויי הקליטה או חס וחלילה לפגוע בעובר הזעיר איכשהו.
האם ייתכן בגלל עישון חד פעמי נזקים כלשהם וכדאי לחכות עם הטיפול בגלל זה?
האם כדאי להמתין פרק זמן נוסף משבועיים כדי שהגוף "יתנקה?"
האם אפשר לעשות את הטיפול כרגיל??
אשמח ממש לדעתכם המקצועית והרפואית, חוששת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון
פרופ` דוד בידר07/05/2020אפשר לעשות הטיפול.
לא יפריע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הריון שק תקין ושק ריקרונית06/05/2020
שלום
לפני שבועיים נבדקתי ונצפה שק תקין ואחד ריק
היום הייתה אמורה להיות לי בדיקה שהיא בוטלה
ונקבע לי תור לשבוע הבא
האם זה קריטי ש3 שבועות לא אעשה בדיקה?
שבוע 10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר07/05/2020לא קריטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ ברחם לאחר היקלטות ובזמן לידהנורית06/05/2020
שלום פר בידר.
אני בשבוע 36 היריון ivf אי פוריות לא מוסברת ( נקלטתי בהחזרה שלישית בסיס טבעי). לפני שנקלטתי היה פוליפ ברחם שהוסר בניתוח למקרה שמפריע... בדיעבד לא הפריע כי גם אחרי ההוצאה לא נקלטתי.
בכל מקרה לאחר שנתיים שכבר הייתי אחרי שאיבה. והייתי במהלך ההחזרות. בחודשיים שלפני ההחזרה שצלחה הייתי באה למעקב זקיקים ופתאום הטכנאית כל פעם לפני הביוץ הייתה אומרת לי ששוב נראה חשד לפוליפ אך אולי זאת הרירית לא הייתה בטוחה. התייעצתי עם הרופא שניתח אותי להוצאת הפוליפ והוא אמר כל עוד בימים הראשונים למחזור לא נצפה כביכול "הפוליפ" זה לא פוליפ שכנראה רירית מעובה או התקפלה וכו....וכך באמת במשך חודשיים ראו את הפוליפ רק כשהייתי בסמוך לביוץ כשהרירית עבה... בימים הראשונים תמיד נראתה סדירה.
הרופא שלי העדיף שלא אבצע את ההחזרה למקרה שזה כן פוליפ וזה כן מפריע לא רצה לבזבז עוברים רצה שאעשה היסטרוסקופיה אני שנמאס לי למשוך זמן החלטתי שמבצעת החזרה ואכן נקלטתי.
שאלתי עכשיו כזאת:
נניח וזה אכן היה פוליפ. בלידה הם יראו את זה? זה משהו שמוציאים בכל מקרה תוך כדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ
פרופ` דוד בידר07/05/2020לא רואים בסמן הלידה.
מציע לך לשכוח מנושא הפוליפ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)