מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיסוןדנה29/04/2020
האם אפשר לחסן תינוק לשעלת בגיל חודשיים? אם אני מתכוונת לא לצאת מהבית. בידוד.( בגלל הקורונה) ושאף אחד לא ייגע בתינוק חודשיים אני יכולה להרשות לא להתחסן בהיריון לשפעת ובגיל חודשיים לחסן את התינוק,?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל החלטה השונה ממדיניות החיסון המקובלת הנה על דעתך ובאחריותך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה פעמים תינוק מקבל חיסון שעלת?יעל28/04/2020
היי כמה פעמים תינוק מקבל חיסון שעלת? זה לא רק בפעם כשהוא עוד בבטן שנאמא מקבלץ את החיסון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעלת
פרופ` דוד בידר28/04/2020החיסון שנעשה בהריון הוא לך ולא מחסן את העבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגדנים
יעל29/04/2020החיסון בשבילי? לא הבנתי...
לפי מה שהבנתי אני מתחסנת בכדי שהעובר לא יחלה שיקבל את הנוגדנים ממני זו לא הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגדנים
פרופ` דוד בידר29/04/2020חיסון נגד שעלת גורם לגופך לייצר נוגדנים כך שאם יתקוף אותך הנגיף אזי את תהיה מחוסנת וכך הנוגדנים ילחמו בנגיף והנגיף לא יפגע בך ולכן לא בעובר.
העובר עצמו לא עובר חיסון כמו שאת, אך כמו שאת מחוסנת לאדמת, חצבת וכו׳, בגלל שיש נוגדנים, את לא תחלי במחלה וגם העובר לא יחלה, אך הוא לא מחוסן.
בשלבים הראשונים לאחר הלידה יש לילוד נוגדנים מספיק כדי להגן עליו מפני וירוסים אך בהמשך העובר צריך לקבל חיסונים.
העוברים לא מתחסנים ברחם בזמן שאת מקבלת חיסון כלשהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע נבדוק שהבנתי נכון ...פר בידר
יעל29/04/2020אז חיסון השעלת בהיריון לא נותן לתינוק שלי נוגדנים זא שאם ישר אחרי לידה הוא נניח נחשף לחולה שעלת ( לא אני) הוא יידבק ממנו?
ואם אני צודקת במה שכתבתי שואלת...אני לא נדהקתי מימי למה שפתאום אדבק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע
פרופ` דוד בידר29/04/2020חיסון שעלת ניתן לאישה בהריון כי אם תחלי בשעלת בהריון זה יחמיר את מצבך ומכאן גם העובר.
אחרי הלידה, במשך כחצי שנה, יש לתינוקות הרבה נוגדנים והשעלת לא תיפגע בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעלת בידר פר
יעל30/04/2020אוקיי אז גם אם אני לא מתחסנת לשעלת ( ולא נדבקת) התינוקת אחרי הלידה תהיה מוגנת בחצי שנה הראשונה ( בגלל הנוגדנים שהזכרת) וזה ללא תלות באם אני מבצעת את החיסון או לא.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעלת
פרופ` דוד בידר30/04/2020אם את לא נדבקת בשעלת, לילד יהיו מספיק נוגדנים להגן על עצמו.
אבל אני ממליץ לך להתחסן ל שעלת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי...שאלה אחרונה בנושא
מיכל30/04/2020האם אישה נדבקת משבוע 35 והלאה בשעלת זה עובר שילייה? התינוק יוולד כשהוא חולה שעלת?
דבר שני באיזה גיל נהוג לחסן תינוק לשעלת לאחר שנולד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדחפתת ...לא הבנתי ..
דנה01/05/2020רוצה להבין חד משמעית למה ישנם רופאים שאומרים שברגע שהאם מתחסנת בהיריון זה מעביר נוגדנים לילד בכדי שלר יחלה בשעלת
ואתה ועוד כמוך פר בידר אומרים שזה נותן נוגדנים רק לאם ולא לעובר...אשמח להבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעלת
פרופ` דוד בידר01/05/2020נכון.
החיסון הוא בשביל שלא תחלי בהריון . שעלת בהריון יכולה לגרום ללידות מוקדמות, מצב כללי לא טוב ועוד בעיות שונות שלא טובים חך ולא לעובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור דוד בידרשרית28/04/2020
היי
בבדיקת הריון נמצאו 2 שקים 1 תקין ו1 ריק
איך ניתן לדעת שהשק הריק לא מולארי ?
נעשה פעמיים אולטרסאונד עיי טכנאית ורק נאמר שזה שק ריק או שק שהפך להמטומה
אשמח לעזרה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר28/04/2020להריון מולרי יש אפיון מיוחד באולטרה סאונד שכל מבצע מכיר אותו.
מה שנכתב בתוצאות בדיקות האולטרה סאונד לא תואם מראה כזה.
בנוסף בהריון מולרי ערכי הורמון ההריון גבוהים ביותר.
אם היה חשד כזה כבר היו מפנים אותך לבדיקה.
מראה של שק לא מתאים להריון מולרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה לפרופסור דוד בידר
שרית28/04/2020תודה רבה לך דוקטור הצלחת להרגיע אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מותר בהריון ?רונה28/04/2020
שלום
הריון שבוע 9 רוב היום בחילות
האם זה בסדר שאני שותה 2 כוסות תה ביום זה הקופאין היחיד
ו2 לימונים ליום אני סוחטת ושותה עם המים
זה בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה
פרופ` דוד בידר28/04/2020זה בסדר.
בשבוע 12 זה יחלוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוה, e2 גבוה - בתחילת מחזורדניאל27/04/2020
שלום רב,
בת 38.5
בשל מצב הקורונה אני בהפסקת טיפולי פוריות (בנק הזרע).
התבקשתי לבצע בדיקות עדכניות לפני חזרה לטיפולים.
אתמול התחיל דימום (לא קל- לא כבד) והיום ביצעתי בדיקות;
פרוגסטרון 43.7
E2 1776
Fsh 4.3
Lh 7.6
מסבבים קודמים נראה שהדימום אינו ווסת...
הגיוני ווסת עם ערכים כאלו?
אם לא - ממה נובע הדימום יום 26 מהווסת האחרונה??
* אני בלי שום תרופה כבר חודש וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר28/04/2020רמות אלו של הורמונים מופיעים אחרי ביוץ או אחרי הריון שנקלט.
אם לא קיימת יחסים, ההורמונים ירדו ויגיע וסת.
כדאי לחזור על הבדיקות ואם צריך גם הורמון ההריון ואז נראה מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון גהוה ו e2 גבוה - ויש דימום
דניאל28/04/2020תודה על המענה פרופסור.
אין סיכוי להריון וברור שאלו ערכים אחרי ביוץ.
אבל התחיל דימום יום לפני הבדיקה.
לכן שאלתי- אם זו לא ווסת,
מה יכולה להיות הסיבה לדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר28/04/2020דימום יכול להופיע ממספר סיבות.
אם זה דימום של וסת אז נדע אם תעשי הבדיקות.
כדי לדעת מה קורה מבחינת הדימום צריך לבדוק אותך, אם הבדיקות יראו אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתר - קורונהאין שם27/04/2020
שלום,
יש לי מס' שאלות על קרישיות יתר:
1. האם אפלה מהווה גורם סיכון במקרה של קורונה.
2. בבדיקות דם מלפני מס' שנים בהם אובחנה האפלה התוצאות היו:
beta 2 glycoprotein 1 IgG 11.6
beta 2 Glycoprotein IgM 8
cardiolipin IgM ab 7.1
במהלך ההיריונות נטלתי קלקסן במינון בהתאם למשקל ואספירין.
השאלה האם לדעתכם אני צריכה ליטול אספירין באופן קבוע גם לא בזמן היריון כדי להימנע משבץ?
תודה רבה,
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישיות
פרופ` דוד בידר28/04/2020כל מצב יכול להיות קשור להחמרת קורונה, אך עניין מצבך עדיין לא ידוע.
אספירין לדעתי מיותר, אלא אם רופא המטולוג מתרשם משאר בדיקות הקרישיות שיש יעילות לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה רפואיתאורנית27/04/2020
שלום, ברצוני לברר האם הנושא מקנה אחוזי נכות רפואיים
מגיל 36 סובלת משיבוש ווסת, פרופיל הורמונאלי ערכים גבוהים - רזרבה שחלתית נמוכה
בגיל 39-40 הופסק הוסת לחלוטין - אי ספיקה שחלתית מוחלטת , מנפואוזה מוקדמת.
כיום בת 43. האם אי פריון, מגיע אחוזי נכות רפואי? ספר המבחנים משויך לסעיף לעקרות או סעיף אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר27/04/2020המצב שאת מתארת אינו מקנה אחוזי נכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק בתהליכי ספיגהשני26/04/2020
שלום
2 שקים
1 תקין
השני לא
כמה זמן יקח לשק הלא תקין להיספג?
ואיך קורה שהוא גדל ? או שזה טעויות במדידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ככל שההיריון. עיר יותר סיכויי השק להיספג תוך זמן קצר טובים יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתמור26/04/2020
היי,
אם היו לי הפרשות של ביוץ(הפרשות כמו חלבון של ביצה)(לא עשיתי בדיקה)וזה היה ביום שבת בתאריך 18.4 וביום שלישי עדין היה ביוץ לפי בדיקה ביתית, מתי עלי לעשות בדיקת הריון ביום שבת או ביום שלישי? יש לי שחלות פוליציסטיות והמחזור לא סדיר אז איך אוכל לדעת מתי לבצע בדיקה.?
נכון לעכשיו אין לי כלל יותר כאבים ביוץ ומחסור זה יכול להעיד על טוב?
תודה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפחות 14 יום מהביוץ המשוער
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 9 אשמח לעזרהרונה26/04/2020
שלום וברכה
שבוע 9 להריון שק אחד תקין ושק אחד ריק (לא ברור האם זה שק או המטומה)
במידה והיה מדובר בהריון מולארי היו רואים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות קיימת,אם כי לא תמיד הבדיקות כולל האולטרסאונד מעידות על האפשרות הזו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוא נדבר על זהזוהר26/04/2020
בת 25 שחלות פוליציסטיות , מטופלת ב ivf
לפני שבועיים רכשתי את התוסף אינוזיטול.
מה אומר עליו ? מכירים את התוסף הזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוא
פרופ` דוד בידר26/04/2020התוסף הוא חומר העשוי מצמחים כלשהם וויטמין B.
לפי החברה המייצרת מדובר בתוסף שטוב לכל דבר.
בענייני פוריות- זה מועיל רק לפוריות של החברה המוכרת את המוצר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות יום לאחר קיום יחסיםאני26/04/2020
אתמול אני ובעלי קיימנו פעמיים יחסים . ולפני שבוע בערך הרגשתי כימעט יומיים כאבים קלים בשחלה בצד ימין.
הלשתי לעשות פיפי עכשיו והתחתון היה רטוב ויצא הפרשה שקופה ונימתחת. השאלה שלי היא כזו: האם זה זרע של אתמול שיוצא כעת או שזו הפרשה פוריה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ` דוד בידר26/04/2020ההפרשות קיימות בגלל המצב ההורמונלי שקיים לאורך החודש וגם שאריות נוזלי הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורנה26/04/2020
שלום, בת 39, ללא וסת, אי ספיקה שחלתית. בדיקות גנטיות תקינות.
1. ברפואה מאיזה גיל נחשב מנופאוזה מוקדמת?
2. ברפואה אי ספיקה שחלתית זו עקרות?
אשמח להסבר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר26/04/20201.גיל המנופאוזה הממוצע בארץ הוא גיל 47-48.
גיל הפסקת הוסת והיעלמות פעילות שחלתית היא אישית לכל אישה. יש נשים שגיל המעבר מגיע יותר מוקדם ויש כאלה שיותר מאוחר.
אנחנו קובעים גיל שבו השחלות כבר לא מייצרות ביציות לפי בדיקות הורמונליות שאליהם מתוספים הרגשות גיל המעבר.
2.כאשר יש אי ספיקה שחלתית הדבר תלוי בחומרת האי ספיקה ואם האישה לא מצליחה להרות באופן עצמוני אז זה חלק ממה שנקרא עקרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירה על הבריאותנעמה26/04/2020
שלום. מאוד חשוב לי לשמור על הבריאות בהיריון ידנם דברים שרצוי שאמנע? או דברין שרצוי לעשות?
למשל שתיית מים מרובה פוגעת בכליות? והרי בהיריון צריך לשתות הרבה מים אני בשבוע 35 ואמרו לי שצריך אפילו יותר מליטר וחצי .
2 ליטר עד 3 ליטר בשלב הזה. אשמח לטיפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירה
פרופ` דוד בידר26/04/2020צריכה לשתות רגיל וללכת לפי הוראות המנחים של הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה כמסייעת לכניסה להריוןדנה25/04/2020
שלום לכולם.
בעבר ניכתב בפורום שאורגזמה מסייעת לכניסה להריון
1.רציתי לדעת האם מדובר גם באורגזמה דגדגנית"שקטה"או בנרתיקית"רועשת"המלווה ב"שפיכה נשית"או גם וגם?
2.להעלאת הסיכויים-האם בן הזוג אמור לפלוט את הזרע מיד אחרי האורגזמה שלי או אפשר גם לפני?
תודה וסליחה על השאלות המביכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה
פרופ` דוד בידר25/04/20201.אורגזמה שקטה או רועשת, עם זיקוקי דינור או בלי
וכל מיני שפכים לא קשורים לסיכויים להרות.
2. קשה לנווט בן זוג שיפלוט בדיוק לפני אורגזמה.
בכל אופן אין קשר להצלחת הריון ככה שפתרתי לבן זוג את הבעיה.
בהפריה חוץ גופית אין אורגזמות בכלל ואחוז ההריונות אצל הצעירות דומה.
בכל אופן אני חושב שתמיד עדיף אורגזמה רועשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההתכווצויות כמסייעות בהסעת זרע
דנה25/04/2020אבל מה שהוסבר בעבר בפורום זה שמחקרים הוכיחו שההתכווצויות באורגזמה מסייעות בכך שהן כביכול מסיעות את הזרע טוב יותר אל המקום שאליו הוא אמור להגיע ולכן לכאורה האורגזמה כן מסייעת
ואם כך-זה לא בדיוק מסתדר עם ההסבר שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
👍👍
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוציות
פרופ` דוד בידר25/04/2020את באמת חושבת שבדקו את העניין באופן מדעי או שזה
מעשיה כמו שיש הרבה מעשיות התחום הבריאות בכלל ו רפואת הפריון בפרט?
האם קראת איפושהוא שנשים שיש להן אורגזמה אז מצליחות יותר להרות.?
את יודעת מה אחוז הנשים שחוות אורגזמה?
אם את מאמינה במעשיות האלו אז תנהגי לפי אמונתך.
אם את שואלת אותי אז אין קשר בין מה שאת כותבת לסיכויי הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגבהת האגן גם מעשיה?
דנה25/04/2020אם כבר הזכרת מעשיות באמונות להעלאת סיכוי הכניסה להריון-רציתי לברר האם גם הגבהת האגן על ידי כרית מתחת לישבן אחרי השפיכה של בן הזוג ו/או החזקת הרגליים כך שהבירכיים יהיו כפופות לכיוון החזה להעלאת הסיכויים זה גם אמונות ללא בסיס או דווקא לדברים האלה יש בסיס?ואם כן אז למה מ-2 הפעולות שהזכרתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגבהת
פרופ` דוד בידר25/04/2020זה נעשה עקב פרסומת לכריות ואז הוסיפו גם את הברכיים ואחר כך, לסוף גם את האורגזמה.
יש פעם בשנה, בירושליים , ערב מספרי סיפורים.
אפשר לצרף את כל מה שכתבת לערב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)