מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצה על פרופ' בידר דוד.רחל20/04/2020
מעונינת להמליץ על פרו בידר דוד רופא אנושי סובלני,מקצועי על כל שאלה שלי קבלתי תשובה בכל זמן היה זמין בווטספ ובהודעות,הגעתי אליו להחזרה של עובר בן 5 ימים עובר קפוא וכבר בהחזרה הראשונה
זכיתי להריון הוא התייחס מאוד לעניין ההחזרה ושקל מתי להחזיר שזה בעצם הסיכוי להצליח כל כך הרבה החזרות היו לי ואף רופא לא התייחס בכובד ראש לזמן ההחזרה כמו פרופסר בידר ,חבל שלא זכיתי להגיע אליו קודם,הייתי חוסכת זמן יקר והרבה עוגמת נפש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
פרופ` דוד בידר20/04/2020עניתי לעניין זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על פרופ' בידר דוד.רחל19/04/2020
ברצוני להמליץ על פרופ בידר הייתי אצלו בהחזרה של עובר בן 5 ימים עובר קפוא ומיד בהחזרה הראשונה אצלו זכיתי להכנס להריון,פרופסור בידר היה זמין תמיד בטלפון בהודעות בווטסאפ והיה הכי סובלני נעים מקצועי וקשוב הרגשתי בטוחה ורגועה שיש למי לפנות שיש אוזן קשבת שיש תשובה לכל שאלה שלי,חבל שלא זכיתי להגיע אליו קודם.ממליצה עליו בחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל
פרופ` דוד בידר20/04/2020הי
תודה על ההמלצות אך אני כותב, שוב, הפורום כאן הוא לעזור לנשים, במיוחד בימים אלו,
להבין מה קורה להם בטיפולים או בהריון וזה לא מדור פרסומי.
נקווה שהכל יחזור במהרה לשגרה הרגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי פרינאוםיעל19/04/2020
היי עיסוי פרינאום האם עוזר בלידה ולהפחתת תפרים?
האם יכול להזיק? לגרום לצירים וכו? עם מה להשתמש מצרפת מוצר האם בסדר:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי
פרופ` דוד בידר20/04/2020להזיק זה לא יזיק.
אני לא חושב שעיסוי כפי שאת מתארת עוזר בלידה.
היות והדבר לא נבדק כפי שמקובל לבדוק מוצר כלשהוא אזי הכל זה עניין מסחרי בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעלת בידר פריעל19/04/2020
שבוע 34 . מתלבטת לגביי חיסון השעלת. כרגע אנחנו גם בקיץ וגם ישנה זהירות יתר אפס הפרדה בין האמא לתינוק וגם בה אחרי הלידה ( משוער 31.5) לא ניפגש עם אף אדם בגלל הקורונה מה שאומר שהסיכוי לחלות נמוך. מה דעתך? ואגב נניח שלא התחסנתי בהיריון אפשר לחסן את התינוקת בגיל חודשיים נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעלת
פרופ` דוד בידר19/04/2020תמיד כדאי להתחסן ל שעלת גם בהריון וגם לא בהריון
החיסונים לנולדים ניתנים לפי פרוטוקול שלא קשור למתן החיסון לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרימת דם מוגברת??נעמה19/04/2020
שבוע 34 . עמדתי היום על הרגליים קצת יותר מבדרך כלל..בזמן שעמדתי ושטפתי כלים הבחנתי בכמו עיגולים אדומים בשתיי הרגליים לאורך כל הרגליים הלכתי לשבת הרמתי רגליים ועבר לי. הרם זה זרימת דם מוגברת כתוצאה מעמידה ממושכת..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרימה
פרופ` דוד בידר19/04/2020עקב העמידה יש יותר גודש ברגליים והתרחבות כלי דם.
אם מרימים רגליים זה חולף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה עם מרקם פולציסטיDolev19/04/2020
היי רציתי לשאול האם לנשים עם שחלה עם מרקם פולציסטי יש בעיות פריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עלולות להיות בעיות בתפקוד ההורמונאלי ובהליך הביוצי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה עם מרקם פוליפולקולריVital Asher19/04/2020
היי שלום הבנתי ששחלה עם מרקם פוליפולקולרי היא שחלה עם זקיקים אז רציתי לשאול לנשים עם שחלה כזו יש קושי בפריון?
והבנתי שזה בעיקר אצל נערות מתבגרות אני בת 17 זה תופעה שעוברת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדובר בשחלה עם מירקם פוליציסטי שעשויה להיות לו משמעות הורמונאלית השווה התייחסות של הרופא שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה במרקם פוליפולקולריVital Asher19/04/2020
היי שלום אני בת 17 ועשיתי בדיקת אולטרסאונד שגרתית אצל הרופאה
נשים שלי
התשובה של האולטרסאונד שבשחלה ימנית היא במרקם פוליפולקולרי ורציתי לדעת מה זה אומר ? נשים עם שחלה כזו יש להם בעיה לפריון או משהו כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלה
פרופ` דוד בידר19/04/2020המילה פוליקולרית משמעותו שחלה עם זקיקים. דז’ה מה שרואים באופן נורמלי בשחלה, ואין עם זה כל בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה עם זקיקים
Vital Asher19/04/2020
יש נשים שיש להם שחלה עם זקיקים אז זה גורם לבעיות? או שזה לא מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה
פרופ` דוד בידר19/04/2020לא מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טיפולי הפוריות מתחדשים כרגיל ביום ראשון הקרוב?תקווה18/04/2020
האם בעקבות פתיחת המשק לפעולה ביום ראשון הקרוב - כל טיפולי הפוריות חוזרים כרגיל עבור התחלת טיפולים? ואם לא, מתי מחזירים הכל כרגיל? מי יודיע על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בינתיים המצב לחא שינוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר19/04/2020בעוד שבועיים תהיה יעדה ותחליט
מי שרוצה כפעזרה או יעוץ ערב המצב, ללא תגמול כספי,
להתקשר אלי
0505254143* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשהההדנה17/04/2020
לפעמים בלילה תוקפת אותי מן תחושה של חולשה בירכיים..זה לא כאב אבל הרגשה מציקה זההקורה לעיתים נדירות גם בשתיי הידיים בחלק העליון..מה זה?
שבוע 34* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה
פרופ` דוד בידר17/04/2020חולשה בהריון מופיע מסיבות שונות כגון : רמת סוכר בדם, ערכי ההמוגלובין המודד רמת ברזל או בדיקת ברזל .
בדיקת לחץ דם ועוד.
צריך לעבור על הבדיקות לבצע בדיקה שלך ואז להגיע למסקנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה פרטית? יש דבר כזה? פר בידריעל16/04/2020
אמורה ללדת ב"ה 31.5 ( משוער) מאוד חשוב לי אפס הפרדה וחדר לבד. מוכנה לשלם כמה שצריך! אבל לפי הבנתי אין דבר כזה שיתחייבו לי לאף אחד משתי הדברים שחשובים לי...למה? יש בתי יולדות פרטיים שיכולים למלא את בקשותיי? זה ממש חשוב לי.. מבחינתי גם לקחת רופא פרטי ( לא יודעת אם יש קשר) אבל אני ממש בחרדה ורוצה לדעת לקראת מה הולכת... היריון ראשון ivf
ההיריון תקין לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה
פרופ` דוד בידר17/04/2020אני חושב שבלניאדו זה אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 33מעיין16/04/2020
היי שבוע 33+4 גדילת עובר 2300 האם העוברית גדולה מידיי / קטנה מידיי? תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע
פרופ` דוד בידר17/04/2020תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 7 אשמח לעזרהשרית16/04/2020
שלום
שבוע 7 להריון
לפני כשבוע הופיעו לי דימומים במשך יומיים ממש כמו מחזור
ביום א נבדקתי ונצפה שק תואם פלוס דופק
ושק שני עם הדים של קרישי דם ולא היה ברור אם יש בו קוטב עוברי
מה עליי לעשות בשלב הזה?
האם יהיה בעצם הריון אחד תקין ? והשק השני יספג?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר16/04/2020אני חושב שעניתי לך כבר.
ההריון הלא תקין יספג והשר האחר יתפתח.
בשלב זה לנוח ולקחת זריקות של פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 7 אשמח לעזרהשרית12/04/2020
שלום
לאחר יומיים של דימום כמו מחזור עשיתי אולטרסאונד
נצפו 2 שקים אחד עם דופק ותואם לשבוע
והשני לא נצפה קוטב עוברי בבירור ויש הדים של קרישי דם
לחזור לבדיקה חוזרת
האם מדובר בשק שהולך להיספג? או שיש סיכוי שיופיע דופק?
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר12/04/2020שק הריון אחד לא תקין.
רוב הסיכויים שמזה הדימום.
יהיה הריון עם עובר אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שבוע 7 המשך
שרית המשך12/04/2020תודה על המענה
אז בעצם כול הדימום שהיה ועכשיו מלא הפרשות חומות
זה בעצם השק שעומד להיספג?
זה יכול להפריע לשק השני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר12/04/2020לא צריך להפריע לשק השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר לישון?????ענבל12/04/2020
שבוע 33 משתדלת לישון על צד שמאל. המלצתכם היא לא לישון על הגב ולא על צד ימין. אז רוב הזמן משתדלל לישון על צד שמאל וחלק מהזמן על צד ימין אבל הגב כואב לי לא נוח לי כבר משתגעתתתת
עצות????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך
פרופ` דוד בידר12/04/2020כשישנים את לא יודעת על איזה צד את כי הגוף מסובב את עצמו בשינה ,מידי פעם.
בשבוע 33 זה לא משנה אם תשכבי על הצד או על הגב..
ההמלצה לשכב על הצד היא בשבועות מתקדמים כי אז יש לחץ מסויים של הרחם על כלי הדם מימין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)