מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חום יומיים אחרי הזרעהנאדיה21/02/2020
היה לי שאיבת ביציות ביום ראשון שעבר נשאבו מספר זקיקים אך לא נצפו ביציות לכן נאלצו לעשות הזרעה במקום אם ומדובר על ביתיות שכבר יצאו דרך חצוצרה.
יומיים אחרי סבלתי מחום גבוה 39 למשך 36 שעות ומאז החום נעלם.
אתמול והיום אין חום.
האם זה מעיד על משהו??? במיוחד שזה אחרי יומיים מההזעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום
פרופ` דוד בידר21/02/2020אם אין כאבי בטן והחום נעלם אז החום הוא, בשלב זה, מסיבה בלתי ברורה וצריך מעקב בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
נאדיה21/02/2020סליחה עם חום 37.9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום
פרופ` דוד בידר21/02/2020אם אין חום אז רק מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוקף עט פרגובריס לאחר פתיחהשאלה פרגובריס21/02/2020
שלום, כמה זמן מותר להשתמש בעט 900 של פרגובריס לאחר שכבר נפתח? (ששומש חלק ממנו...)
התרופה הרי מגיעה מוכנה, לא מוהלים אותה..
אז תהיתי אם התוקף משתנה אחרי שימוש ראשון (למשל 28 יום? כמו מנופור..) או שהיא טובה לשימוש עד המועד האחרון של התוקף שלה הרשום על הקופסא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוקף
פרופ` דוד בידר21/02/2020לפי מה שכתוב על הקופסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווידוא...
שאלה פרגובריס21/02/2020על הקופסא לא כתוב מה קורה אחרי שמתחילים שימוש. האם כוונתך שהתוקף לא משתנה עקב כך שנעשה שימוש בחלק מהעט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוקף
פרופ` דוד בידר21/02/2020אם לא כתוב אז בעיה...
תנסי להזריק 3ימים ותראי אם זה עובד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוקץ של דבורה והשלכותמאור20/02/2020
שלום
עקיצת דבורה בכף היד פוגעת בתהליך ייצור הזרע ובזרע בכללי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא פוגעת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באלכוהול ג'ל בזמן היריון ונזק לעוברנוגה20/02/2020
היי שבוע 25 אתמול חיטאתי את הידיים עם אלכוהול ג'ל נוזלי כזה... שמתי על הידיים ועוד לפני שזה נספג בידיים הרמתי וופל עם הקצוות של הציפורן שהיה עליהם גם ג'ל ושמתי את הוופל בפה. האם יכול להיות מזה נזק לעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול
פרופ` דוד בידר20/02/2020לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר בשבוע 26 ולא 24גילת18/02/2020
היי. למה העמסת סוכר יוצאת מדוייקת יותר בשבוע 26 ופחות בשבוע 24? הרבה רופאים אומרים בשבוע 26.
למרות שההנחייה משבוע 24 עד 28
מה בעצם השוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסה
פרופ` דוד בידר18/02/2020אין שום שוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופית וזריקות גונאללי18/02/2020
היי דוקטור ש לי כמה שאלות קודם כל האם לדעתך זריקות בשם גונאל 300 ארבעה ימים ברצף בטיפולים ivf עלול לגרום לגירוי יתר בשחלות מפני שזה מינון גבוה? 300 לזריקה.. לאחר כמה זמן הזריקה מתחילה להשפיע?ף ואפשר לדעת אם יהיה גירוי אולא? שאלה נוספת אם נניח שאני בתולה ומעולם לא קיימתי יחסים אני יכולה לעשות מעקב ביוץ/זקיקים ? אם כן איך המעקב ייעשה חיצונית או פנימית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
פרופ` דוד בידר18/02/2020לא ציינת גיל ולמה את מקבלת המינון והאם זה להקפאת ביציות או למטרה אחרת.
אם להקפאת ביציות זה בסדר.
אפשר לבדוק מהבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריה חוץ גופית
לי18/02/2020תודה רבה על המענה המהיר
בת 34 ללא ילדים מתן התרופה היא לטיפולי ivf
לאחר בדיקות דם לפרופיל הורמונלי ביום הרביעי למחזור הרופא אומר שהבדיקטוץ יצאו לא טובות הרזרבה השחלתית נמוכה מפחדת שמינון זה עלול לגרום לי גירוי יתר מה אתה אומר שכדאי לי לעשות? להתחיל בטיפול ? אני ממש מפחדת כי קראתי על זה דברים שממש גרמו לי לחרדה
ובקשר אולטרסאונד זה לא מהווה בעיה בטיפול ועלול להטעות את הרופאים שזה מהבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריה
פרופ` דוד בידר18/02/2020אין חשש כיום לגירוי יתר.
אם ההחלטה לתת מהפינוי גבוה כנראה שזה ערב התקדמות של רזרבה שחלתית נמוכה.
אפשר לכשות מהבטן ואין דום טעות בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריה חוץ גופית
לי18/02/2020יודה לך מאוד על זה
הרגעת אותי מאוד עכשיו פשוט קראתי באינטרנט מחקרים שגרמו לי כמעט כבר להתחרט מהפחד אבלאם אתה אומר שאין חשש אני סומכת עליך תודה רבה על על המענה המהיר והיחס זה לא מובן מאליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סף עילפון, חולשה וצפצופים באוזנייםמיכל18/02/2020
היי שבוע 25 היום הייתה לי תופעה מפחידה מעולם לא קרתה. ניקיתי קצת את הבית שטפתי כלים אירגנתי סידרתי (לא זכור לי שהתכופפתי) פתאום באמצע שטיאטאתי את הבית תקפה אותי חולשה סחרחורת הרגשתי שאני עומדת להתעלף נשענתי על השיש החזקתי את עצמי ממש הרגשתי שאני עוד שנייה נופלת לריצפה היה לי גם ציפצוף באוזן במקביל בעלי הביא לי קצת מתוק עבר לי... ממש נבהלתי בחיים לא קרה לי דבר כזה. יש הסבר מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סף
פרופ` דוד בידר18/02/2020לרוב זה מירידת לחץ דם. הגברים חולפים ולרוב לא חוזרים.
אם יחזור יש להיבדק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מרמז שהעמסת הסוכר עלולה לצאת לא תקין או שאין קשר?
שאלה נוספת18/02/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר18/02/2020אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגודל זזה לבד בקפיצות קטנות וקשר להיריוןדנה17/02/2020
היי מהבוקר האגודל שלי זזה לבד קפיצות קטנות כאלה זה קשור להיריון? אולי בגלל שאני רוב הזמן משתדלת לישון על צד שמאל? (זה באגודל ביד שמאל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע
פרופ` דוד בידר17/02/2020יתכן מההריון ויתכן שלא.
לא קשור לצד שמאל או ימין.
זה יחלוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקל שניה בהיריון ראשון - האם תקין?רבקה17/02/2020
שלום רב
לפני כ3 שבועות לערך עשיתי הערכת משקל שיצאה שבוע פחות מהשבוע שלה..היום אחרי 3 שבועות אני בשבוע 32 פלוס 5 עשיתי הערכת משקל נוספת ויצאה מתאימה לשבוע 29+6. נשלחתי לרופא למעקב.
האם תקין? מה יכולות להיות הסיבות להערכה נמוכה.יש לציין שברקע שלי צליאק.הריון ראשון. מצורף תוצאות
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת
פרופ` דוד בידר17/02/2020הערכה נעה במרווח של משתנים לכאן ולכאן וזה עדיין בגדר הנורמה.
מי שביצע את הבדיקה צריך היה להגיד לך האם את באחוזון המתאים.
לפי דעתי זה בגדר הנורמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא ראשונה והכפלה תקינהטל17/02/2020
היי פרופ, הייתה לי החזרת עובר יום 5 ב4.2 ,אתמול ביצעתי דם לבטא אחרי 12 ימים ממועד ההחזרה ויצא לי 1994
הבוקר ביצעתי שוב ויצא 2145 האם זה בסדר?
כל כמה זמן אמורה להיות הכפלה תקינה של בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר17/02/2020לא עושים בדיקה יום אחרי יום.
בינתיים נראה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה אחרי שאיבה וסיכויי קליטהאמל17/02/2020
אתמול היה לי שאיבה, נשאבו מספר זקיקים אל לא נצפו ביציות. לפיכך בוצעה הזרעה. האם יש סיכוי להיקלט?? האם פספסו ביוץ והביציות כבר יצאו? קיימתי יחסים עם בעלי לפני יומיים זה מעלה סיכוי? הזרעה במצב זה תורמת??
האם היו מקרים כאלה והצליחו?? יש תקווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר17/02/2020תמיד יש סיכויים רק מאוד מאוד קטנים לפי מה שאת כותבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות שירותים לאחר החזרההילה17/02/2020
שלום ד"ר וסליחה מראש על השאלה.
האם לאחר החזרה גם באותו יום ההחזרה אפשר להיכנס לשירותים למספר 2 ללא חשש לפליטת העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרותים
פרופ` דוד בידר17/02/2020אין דרך אחרת לעשות.
לא יפלטו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק איטי וסיכוי להסתדרות בהמשךאוריה17/02/2020
שלום. שבוע 7+1. נצפה עובר עם דופק איטי. הרופאה לא אופטימית. יש סיכוי שהדופק יסתדר או שזה לא מבשר טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
פרופ` דוד בידר17/02/2020אני חושב כמו הרופאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה סליצלית האם מסוכן?אני17/02/2020
שלום רב. ראיתי עכשיו שכל מוצרי הקוסמטיקה שהשתמשתי בהם עד עכשיו מכילים חומצה סליצילית שאסורה לשימוש בהריון.. 🤔 אני כבר בשבוע מתקדם.. כמה זה מסוכן? מדובר על שמפו מרכך שיער קרם פנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה
פרופ` דוד בידר17/02/2020לא מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיונות להיכנס להיריון בזמן חום גבוהיעל17/02/2020
שלום, אני לקחתי טיפול של לטרזול והביוץ מתקרב. בעלי עם חום עד 39.0 האם מותר לנסות בזמן חום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיונות
פרופ` דוד בידר17/02/2020רצוי שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)