מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש דבר כזה עודף תמיכה והאם זה יכול להזיק ?yaeli06/12/2019
בוקר טוב ,
אני סוף שבוע 6. בא.ס נצפה עובר ללא דופק שמתאים לשבוע 5.5
אני מקבלת 4 אנדומטרין ביום.
הסתכלתי פה בפורום וראיתי שבדרך כלל המינון הוא 2-3 ליום.
האם עודף תמיכה יכול להאט התפתחות של עובר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר06/12/2019עודף תמיכה לא מזיק.
רק מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייתכן שיש שק וקוטב עוברי ללא דופק?מיכל05/12/2019
פרופ׳ אשכנזי שלום רב,
אני בת 39.5 ללא חצוצרה שמאלית ,כמובן עושה ivf, היתה לי קליטה אחת ולצערי לא התפתח ,לאחר כמה ניסיונות של ivf שלא צלחו לאחר ההפלה (לפני חצי שנה) נקלטתי טבעי ,אז לצערי היום הרופא עדכן אותי שיש שק וקוטב עוברי קטן אך אין דופק ולכן נאלצת שוב לקחת כדורים להפלה. מה הסיבה שלא מחזיק לי הריון ? האם יכול להיות שלמרות שכבר היו אמורים לראות דופק יש אולי עדיין סיכוי שבכל זאת הוא עוד יתפתח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היתכן
פרופ` דוד בידר06/12/2019יתכן כל דבר.
ברגע שאין דופק זה קובע.
יש בעיות של הפלות וצריכה לבדוק גורמי קרישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הביוץ קרוב? תוצאות בדיקות דםרוני05/12/2019
שלום,
אני לקראת החזרת מוקפא על ביוץ טבעי.
אלה תוצאות בדיקת הדם מהיום:
Estradiol 1079
Progesteron 1.9
Lh 14.2
האם הביוץ קרוב?
מתי לדעתכם הוא צפוי להתרחש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר06/12/2019הביוץ קרוב
תלוי גם בגודל הזקיק וביום של המחזור בו את נמצאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעה של רעש על עובר שבוע 14מיכל05/12/2019
היי, יושבת באירוע עם מוסיקה בעוצמה גבוהה וחושבת לעצמי האם זה לא מפריע לעובר? שבוע 14 מה ההשפעה של הרעש על העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעש
פרופ` דוד בידר05/12/2019העובר יהיה מוזיקלי.אולי מתופף.
פרט לכך הרעש לא מפריע לו
אך לך זה הפריע ,ואפשר לבקש שינמיכו מעט את הרמקולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אחרי החזרת עובר מוקפאאביטל05/12/2019
שלום
3 שבועות אחרי החזרת עובר מוקפא עדיין עם תמיכה,גיליתי שאני בהריון הבדיקות בטא מראות עלייה תקינה אבל לא מרגישה כלום. אין שום תופעות. מתי אפשר לעשות בדיקת דופק ושק הריון. אולטרסונד ראשון? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעוד לפחות שבוע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא 10 ימים אחרי מוקפא בהחזרה טבעינטע05/12/2019
האם זה לא מוקדם לעשות בדיקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקדם להמתין לפחות עוד יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל ברחם לאחר ניתוח נישהשרית05/12/2019
שלום רב, אני אמא לשני ילדים,לפני שנתיים עברתי לידה שקטה בחודש תשיעי בניתוח קיסרי,לפני חצי שנה עברתי ניתוח תיקון נישה, לפני שבוע הייתי אצל הרופא ואמר שיש נוזל ברחם וזה מונע ממני להכנס להריון, מאז אני חרדה לא ישנה בלילות,אם עשיתי תיקון נישה זה לא היה אמור לפתור את הבעיה של הנוזל, אני מצד אחד לא רוצה לעבור עוד ניתו ומצד שני אנט רוצה עוד ילדים ולהכנס להריון,יש לציין שההריונות ספונטניים ללא טיפולים, המליצו לי ןהשתמש בקלקסן בגלל שגילו בעיית קרישי ת,השאלה שלי איך אפשר להפתר מהנוזל ברחם ללא ניתוח נוסף? אובדת עצות,רוצה עוד ילדים,תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במעי צילום רחם לשלול מקור חצוצרתי לנוזל(עקב הידבקויות בעקבות הניתוח)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות בצינון שבוע 14אלין04/12/2019
שבוע 14 הייתי אצל חברה אמרנו שלום נשיקה חיבוק .
ואז קולטת שהיא מצוננת שואלת אותה אם היא חולה אומרת שעכשיו מרגישה יותר טוב אך לפני כמה כמה ימים היה לה כאבי גרון וכו..
מציינת שהיא ילדה לפני חודש. איך שיצאתי מאצלה התחלתי להרגיש קצת משהו בגרון. אולי גם מדמיינת יש מצב שנדבקים באותו הרגע ומרגישים כבר תחושה משונה.? מה הסיכוי שנדבקתי במשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הידבקות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2019אופן ההדבקה מוירוסים של דרכי הנשימה הנם עיטוש, שיעול ומגע ידיים (שנגעו קודם לכן באף, בפנים או במישהו חולה) עלולים להעביר את הנגיפים מאדם לאדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על הזרעה ונתונים חשוביםאור04/12/2019
שלום, אשמח לדעת על פי הנתונים, האם ההמלצה לעשות הזרעה כדאית?(מהסיבה שיש לי חסימה בחצוצרה שמאלית).הרופא ביקש שאמשיך בכל זאת במעקב ולקיחת פורגורס 62.5 שחלה ימין נצפה מספר זקיקים, מבנה ציסטי 14*15 שחלה שמאל זקיק 12,15 רירית 9.9 בדיקות דם פוליקלור 3> לוטאל 8-68 Post.. 1.3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך העלאת קובץ
אור04/12/2019
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ` דוד בידר04/12/2019מה הכוונה האם כדאי לעשות הזרעה?
קודם כל צריך להגיע לבעיה ולפי הבעיה לטפל.
הרופא שנתן לך את הזריקות לגרימת גירוי שחלתי צריך להסביר לך למה הטיפול הזה ומה מטרתו.
אם יש בעיה בזרע אז כדאי לעשות הזרעה אך אם זרע תקין אזי את עושה טיפול ב ״כאילו״.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך 1
אור04/12/2019יש לנו בעיית זרע קלה וחסימה בחצוצרה שמאל..ו 2 הזרעות שלא צלחו עם גונל 62.5
בכל אופן התכוונתי על פי הנתונים הנל אם נעשה הזרעה כי יש לי חסימה בחצוצרה שמאל וכרגע הצד השמאל כיבכול הוא המוביל, ואני חוששת שההזרעה לא תצלח בגלל הסיבה הזו.
הרופא אמר לי בכל זאת להמשיך עם זריקת ההורמונים ולבצע שוב מעקב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר04/12/2019חסר נתונים לגבי הבעיה שלך ככה שאת צריכה ללכת לפי מה שהרופא המטפל להציע.
צריך לעבור על כל הסיפור שלך כמו ;
הריונות בעבר
בדיקות הורמונים
הזרע שנבדק וכו׳
ככה לענות זה לא אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת 'אגן קטן'טל04/12/2019
שלום רב בוצע בדיקת אגן קטן מצ'ב תוצאות. מטופלת פוריות מזה 3 שנים ב ivf אשמח להבין את תוצאות הבדיקה והאם רחם שרירני כמו שניראה אצלי גורם לאי הצלחות.. ואם כן מה ניתן לעשות? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקה בוצעה ביום ה5 למחזור.
טל04/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הסיכוי ששרירן כזה הנו גורם פרוגנוסטי להצלחתך הנו שולי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה צמחים בהיריון חודש שלישיזיוי04/12/2019
יש דעות חלוקות האם מותר תה צמחים בהיריון. מצרפת את הקופסה של התה. האם מותר חודש שלישי?
להערכתי אין מניעה בשימוש בחליטה זו בהיריון,יחד עם זאת יש לבדוק זאת מול המלצת היצרן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא עולה פי 1.7 כל 72 שעות האם זה תקין?רחל03/12/2019
היי,
האם הכפלה של 1.7 כל 72 שעות זה יכול להיות תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר03/12/2019לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אולטרסאונד שבוע 6+6Sharona03/12/2019
היום הייתי בבדיקת אולטרסאונד , מחר מתחילה שבוע 6+6
נצפה קוטב עוברי שמתאים לשבוע 5.5
הרופא לא נותן סיכוי להריון תקין ( מה גם שעליית הבטא לא הייתה הכי תקינה)
מכיון שמדובר בטיפולי פוריות ומועד השאיבה וההחזרה ידועים אז אין טעות בחישוב השבוע של ההריון.
האם באמת אין סיכוי? האם לחכות עוד כמה ימים לראות אם העובר כן יתפתח או שזו תקווה לשווא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הצדק הוא עם הרופא שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ... יכול להיות שהיה צורך להגביר את התמיכה...
Sharona03/12/2019במקום 3 אנדומטרין למשל לקחת 4? יכול היה להיות לזה השפעה על ההתפתחות ?
הרופא שלי לא כזה מאמין בתמיכות אבל לפי מה שקראתי יכול לעזור ולהשפיע ...
מה כדאי לפעם הבאה ?
4 אנדומטרין זה סביר או הרבה מדי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פרופ` דוד בידר03/12/2019יותר תמיכה אך פעם לא משפרת תוצאות הריון.
מינון רגיל הוא 2 אנדומטרין ליום ואת לוקחת מינון עודף.
עובדה שזה לא עוזר.
המחשבה שאם נוסיף תמיכה ,כאשר רואים שהמהלך לא תקין, שזה ישפר משהוא זוהי טעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה... אולי טיפשית אבל...
Sharona03/12/2019קראתי שאולטרסאונד וגינלי כדאי לעשות עם שלפוחית ריקה
אצלי היא הייתה מלאה והטכנאית גם ציינה את זה
יכולת להיות שהיא לא ראתה את הגודל המדויק בגלל זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר03/12/2019לפני בדיקה נרתיקית צריך לרוקן שלפוחית.גם אם השלפוחית לא מרוקנת והבודק מצליח לראות היטב את העובר אז זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על כל התשובות
Sharona03/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 7 - בטא נמוכהShron02/12/2019
היי,
אני יודעת שבשבוע 7 מה שקובע תקינות הריון זה האולטרסאונד.
אבל מה הסיכוי להריון תקין עם כל בדיקות הבטא עד לשבוע זה היו נמוכות משמעותית ממה שצריך להיות ?
גם אם רואים שק הריון עם עובר ואולי רואים דופק , עדיין בגלל הבטא הנמוכה זה מרמז על התפתחות עובר לא תקינה ? בעיות בהמשך ההריון ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לבחון את מצב העובר ביחס לשבוע ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים ללידה תקינה בשל גילדנה01/12/2019
שלום,
יש הרבה איזכורים על הסיכוי של אישה מבוגרת להיכנס להריון. אבל רציתי לשאול שאלה קצת שונה. אני בת 41.5 ויש לי ילד בן 8 שנולד בניתוח קיסרי. עשיתי לאחרונה החזרה והבטא יצאה חיובית. ברצוני לדעת מה הסיכויים שהעובר יתפתח תקין ויוולד תינוק בריא לאחר שכבר יש הריון בהתחלה. עדיין הסיכויים מאוד נמוכים? אם כן, מהם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאחר ושיעור ההפלות בגיל זה הנו גבוה הסיכוי ללידת חיי בריא הנה בגבולות 50%
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אשמח להבהרה..
דנה02/12/2019בעיקרון הרי מדובר בגיל הזה על 10% סיכוי פלוס מינוס - אז זה בעצם כולל בתוכו את הסיכוי של בכלל להכינס להריון? ואם אני כבר בהריון אז זה מעלה את הסיכוי ל-50% ללידת חי בריא? זה נשמע יחסית מצויין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכוונה ל-50% מההריונות שמתקבלים מסתיימים בהפלה מה שמפחית את הסיכוי שמימלא נמוך ללידת חיי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)