מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שימוש בבקבוק מים חמים לא על הבטןהדס15/12/2019
האם מותר בהיריון להשתמש בבקבוק מים חמים בהיריון? לא על הבטן על המפרק בפנים? על הצוואר?או נניח על הרגליים? שואלת מבחינת נזק לעובר או להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מופנית לפר בידר
הדס15/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר15/12/2019מותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה הפרשה מימית גדולהאור14/12/2019
שלום בבוקר עשיתי הזרעה ובאותו ערב היה לי הפרשה מימית חומה.(יוגעת שלעתים יכול להיות הפרשות אחרי הזרעה).
האם זה קשור לזרע שיצא , זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר15/12/2019הזרע צריך להיות מוזרק לרחם.
ההפרשה יכולה להיות מהחדירה דרך הצוואר לרחם.
אך למעשה קשה לדעת למה את מתכוונת בהפרשה שאת מתארת ורק המבצע יודע האם הכל היה תקין בהזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה המשך 2
אור15/12/2019הבנתי, בגדול הוא אמר שהלך בסדר ויהיו הפרשות.
אבל ההפרשה הייתה מימית מדי..
האם זה יכול לקרות שהזרע יצא החוצה או לא צלח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ` דוד בידר15/12/2019אם הזרע הוזרק לרחם אז ההפרדה לא קשורה לזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפרוטוקול ארוך לאחר הפלה עם ציטוטקSharona14/12/2019
שלום,
עברתי הפלה בעזרת ציטוטק להריון בשבוע 7 שלא התפתח.
בבדיקה השבוע , 4 ימים לאחר הציטוטק נאמר שהרחם התרוקן ואני יכולה לחזור לרופא המטפל שלי לאחר המחזור הבא
אני מטופלת בפרוטוקולים ארוכים.
האם יהיה אפשר להתחיל את הפרוטוקול הארוך ביום ה 21 של המחזור הקרוב? או שצריך לחכות רק למחזור שאחרי זה ?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` דוד בידר14/12/2019צריך לטפל רק אחרי שבדיקת הבטא התאפסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לבלוציסט יש סיכוי טוב יותר?סמדר14/12/2019
שלום לרופאים,
האם לבלוציסט יש סיכוי טוב יותר להשתרש ברחם מעובר בן יומיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר14/12/2019השאלה הזו מורכבת ותלויה בגורמים רבים, כמו גיל, טיב העוברים ומספרם ,המעבדה המטפלת ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתן והחזרה של עוברים - האם הדבר נפגע?רונה14/12/2019
ביום שני הקרוב צפויה לי החזרה ואני מרגישה תסימינים של דלקת בשתן.
האם בעקבות הדלקת יש מצב שזה יפגע בתהליך ההשתרשות של העוברים ברחם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
פרופ` דוד בידר14/12/2019אםשר להחזיר.
תתחילי לשתות מיץ חמוציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני בזמן היריון והזרמת דםחבצלת13/12/2019
שבוע 16 האם מותר דיקור סיני? הרי ידוע שבדיקור מזרימים את הדם האם מותר או שאוליי עדיף להימנע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין מניעה לדיקור סיני מותאם בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת פחות קשורה - כאבים וסיטי ראשנועה13/12/2019
היי, אז אמנם אני בהיריון בת 34 אך השאלה הזאת אינה קשורה לנושא הפורום אך מתוקף היותך רופא מאמינה שבכל זאת יהיה לך מענה עבורי. יש לי קצת כאבי ראש הולך ובא. לפני 5 שנים עשיתי סיטי ראש זה היה הסיטי היחיד שעשיתי בחיים ( לא חובבת הדמיות) ועכשיו מתחילה לפחד שהקרינה אולי חס ושלום השפיעה ויכול להיווצר חס ושלום משהו.
מה דעתך האם סיטי אחד יכול לגרום לדברים שאפילו לא מעזה להגיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר14/12/2019לא ישפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם ופרוברה - רירית רחם דקההילה12/12/2019
שלום רב,
אני 3 חודשים אחרי הריון כימי ועם הפסקה בטיפולים.
כעת ביום השלישי של הווסת.
רירית 3 מ"מ ואין בעיה עם הביוץ בדרך כלל.
קיבלתי פרוטוקול טיפול חדש עם אסטרופם ופרוברה;
5 ימים 6 אסטרופם, 2 כדורים 3 פעמים ביום.
5 ימים 4 אסטרופם , 2 כדורים 2 ביום.
5 ימים 2 אסרופם פעם ביום.
לאחר מכן 15 ימים פרוברה 2 ביום ואסטרופם 1 ביום.
הרופא אמר שהפעם לא ייתן גונל , כי הרירית מאוד דקה וצריך לשקם אותה.
האם גם החודש הזה יהיה ביוץ? יהיה ניתן להיקלט? ואם כן, מתי אמור להיות הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הטיפול שקיבלת אינו משרה ביוץ אולם מיועד להכין את רירית הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרפסים קטנים האם אלה תנועות עוברניצה12/12/2019
הי שבוע 15+4 יש לי גרפסונים קטנים כאלה גם כשלא אוכלת מפעם לפעם. מישהי אמרה לי שזה תנועות העובר הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרפסים
פרופ` דוד בידר12/12/2019המישהיא הזאת המציאה את זה בזמן שעשתה גרפסונים
ליד החברים שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקלחת במים חמים האם מזיק בזמן היריוןיהודית12/12/2019
היי, שבוע 15+4
יודעת שיש בעיה להיכנס לגקוזי וכו...אבל מה לגביי מקלחות? חורף עכשיו וקשה לי מאוד להתקלח במים פושרים אני מתקלחת במים חמים לא מכוונת ישירות על הבטן אבל מן הסתם זה מגיע גם לבטן האם מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים חמים
פרופ` דוד בידר12/12/2019לא מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטרון לאחר החזרהאנונימית12/12/2019
היי פרופסור
אני לאחר החזרת בלסטוציסט (יום 5) שבוצעה ב 8/12. תמיכה של 50 יחידות אוביטל החל מ 6/12 ועד ליום 10/12.
ב 8/12 פרוגסטרון עמד על 31
ב 10/12 פרוסטרון עלה ל 40
ב 12/12 עמד על 41.2
ב 8/12 הזרקתי בפעם האחרונה ומאז ללא תמיכה.
האם לדעתך תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערכים בטווח התקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי הורמונים תקינים לפני ביוץ - מה הטווח?יעלי11/12/2019
היי ד״ר,
בבדיקות דם שנעשות למטופלות הם פרוגסטרון, אסטרודיול ולעיתים גם רמת LH. ובגלל שאלה מושפעים מההורמונים שמקבלים, שאלתי היא מה הם הרמות הסבירות / טווח סביר של כל הורמון לפני ביוץ?
כלומר לי בשאלה קודמת היה
אסטרודיול - 9923.3
פרוגסטרון - 2.6
LH -3.1
ולפי דברים שאני קוראת נראה שבכלל ה-LH הוא נורא נמוך או שלא?
מתי לדעתך צפוי הביוץ?
אני עדיין יושבת בעצבים מחכה להנחיות מהרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי
פרופ` דוד בידר11/12/2019הכל בסדר ואת צריכה לקבל אוביטרל ואולי גם דקפפטיל לביוץ ושאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 15 ומרחק ממישהו שעשה חיסוןנירית11/12/2019
היי.שבוע 15.
האחיינית שלי עשתה היום חיסונים יש סיבה שבגללה עדיף שלא אתקרב אליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים
פרופ` דוד בידר11/12/2019זאת לא סיבה טובה לא להתקרב לאחותך.
יש לחפש סיבות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמוךךךךךךךךךך
נירית11/12/2019מתעלפת מצחוק מהתשובות שלך🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 כייף שיש לך כזה חוש הומור . מי שמטופלת שלך מרוויחה ובגדול. תידע שזה שאלות של נשים שהשיגו היריון במאמץ בטח אתה רגיל לזה🤣🤣🤣 תודה רבה רבהההההה❤❤❤❤
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להתרחק מאחיינית שעשתה חיסוניםנירית11/12/2019
היי.שבוע 15.
האחיינית שלי עשתה היום חיסונים יש סיבה שבגללה עדיף שלא אתקרב אליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בד״כ אין סיבה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים הורמונליים לפני שאיבהיעלי11/12/2019
הי דר
אני לפני שאיבה (בת 26) טיפול איי וי אף ראשון.
היום לאחר שבוע של פרוגובריס שהתחיל מהיום השני למחזור (פרוטוקול קצר). אלה התוצאות-
פרוגסטרון - 2.6
אסטרודיול E2- 9923.3
Lh- 3.1
זקיקים בשחלה שמאלית- 22,22,20,20,18,17,13,13,13,12,11,10,8,8
זקיקים בשחלה ימין- 22,22,20,19,16,16,14,13,12,11
רירית רחם תלת שכבתית -12.5
—————
כיצד אתה מתרשם מהנתונים? האם יש סיכוי טוב? האם התגובה טובה? או גירוי יתר כי זה מלא זקיקים? מה דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים
פרופ` דוד בידר11/12/2019יש גירויי אובר, אך נראה בסדר לגילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז המצב לא טוב?
יעל11/12/2019מה זאת אומרת יש גירוי אבל עדיין מותאם לגיל..לא הבנתי זה בסדר או לא טוב - יש מצב שלא תהיה החזרה? או שפשוט זה ישפיע על הסיכויים להיכנס להריון?
אפשר הסבר מפורט יותר בבקשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בבקשה..
יעלי11/12/2019??....
ממש נלחצתי מהתגובה שלך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר
פרופ` דוד בידר11/12/2019נראה בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)