מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ בידר - החזרת מוקפאים בגיל מבוגרגלית02/11/2019
פרופ שלום, ברצוני להחזיר בזמן הקרוב מוקפאים רודה לך אם תשיב לי על מס' שאלות:
1. בת 43 רוצה לעבור החזרת מוקפאים, עברתי טיפול פיריון אחרון היה לפני שנתיים וחצי והסתיים בכישלון לאחר החזרת 2 בלסטוציסטים, נשארו מוקפאים גם בלטוציסטים מאותו מחזור שאיבה. האם הסיכויי הוא נמוך שהמוקפאים לא טובים בגלל שמה שהוחזר לא הניב הריון?
2. האם קופת החולים יכולה עקב הגיל לא לאשר לי להחזיר מוקפאים?
3. אגש לאסותא להוציא דוח מעבדה לראות דירוג עוברים האם אפשר לדעת לפי דו"ח אם יש טעם להחזיר אותם ומה הסיכויי להניב הריון?
לפי מה שראיתי מדובר בעוברים שהופרו בשיטת ICSI
4. לבסוף ילדתי 2 ילדים באופן טבעי ונקלטתי מהר מאוד לאחר הפסקת IVF . עברתי 7 שאיבות שלא הניבו כלום . האם יש דבר כזה שיש מצב שעוברים לא תמיד נקלטים ברחם כאשר מדובר בהליך לא טבעי והאם זה יכול להשפיע במקרה שלי בהחזרת מוקפאים שמראש גם לא יקלטו גם אם אחד תקין בגלל שאוליי הגוף שלי דוחה הליך לא טבעי או שלפי דעתך פשוט כל העוברים שהופרו לא היו תקינים כרומוזומלית? והיו המון בדרגה A* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר02/11/20191. סיכויי המוקפאים תלויים בגיל , באיכותם טרם ההקפאה ואיך יצאה ההפשרה.
כל עובר קפוא שיצא טוב בהפשרה יש לו סיכויים להיקלט, וזה גם עניין אישי.
יתר הדברים הם ספקולציות.
2.קופת חוחים מאפשרת החזרת כל מוקפא שיש לך עד גיל 54.
3. תמיד יש סיכויים כשמחזירים עוברים ושיטת ההפריה לא משנה.
4.אין דבר כזה שהעובר ניקלט במחזור טבעי ו הפריה לא. זה קרה אצלך וסה קורה גם לאחרות.
לעניין הכרומוזומים, זה יתכן אל זה לא משנה.
כל עוד עש מוקפאים כדאי להחזיר, תמיד יהיה סיכוי לעוברים ששרדו הקפאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי אולטראסאונד בטנידינה01/11/2019
היי שבוע 10 אם אעשה us בטני רצוף יום אחרי יום ( יומיים . לא יותר) זה עלול להזיק לעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרה
פרופ` דוד בידר02/11/2019לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפר בידר סבירות?מעיין01/11/2019
היי , שבוע 10 ביקשתי מבעלי קלמנטינה הגאון במקום להביא לי זרק לי . אני שכבתי על הצד וזה פגע במותן בצד ימין זה לא כאב אבל מאז )שעתיים) יש תחושה קצת מציקה באזור ובצד ימין למטה בבטן התחתונה . מה הסבירות שקרה משהו שפגע בעובר? לא רוצה לרוץ למיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר02/11/2019לא קרה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב העוברררר
מעיין02/11/2019ליתר דיוק זה כאב אבל קצת כי זה פגע לי במות,ן בעצם. למרות שהייתי עם מכנס טרנינג די עבה. זה כל כך מעצבן שאני מנסה בכל כוחי לשמור על ההיריון ופתאום סייטואציה שכזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת להרגיע
רוגע02/11/2019יקירתי בהצלחה רבה עם המשך ההריון, מניחה שיש לך עוד כמה חודשים.. תנסי לא להלחיץ את עצמך כל כךךך מכל סיטואציה קטנה והזויה, העובר מוגן ברחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין שום סיכוי לפגיעה בעובר בנסיבות שתוארו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר מומלץ של עוברים להחזרהSharona01/11/2019
היי,
האם זה נכון שעדיף להחזיר עובר אחד באיכות טובה
מאשר אחד באיכות טובה או שניים באיכות טובה ועוד ואחד באיכות בינונית או פחות
כי הרחם ״משקיע מאמץ״ בקליטת כל העוברים מן הסתם ללא אבחנה ?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר
פרופ` דוד בידר02/11/2019זה לא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ..מקווה שלא מטופשתנוגה01/11/2019
היי, הייתי רוצה לדעת מה מתרחש אצל העובר שלי כאשר אני עוצרת את הנשימה נניח לדקה? שבוע 9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר02/11/2019העובר ממשיך לקבל את אספקת בדם ולא יקרה כלום.
אבל למה את צריכה להפסיק לנשום.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשימות
נוגה02/11/2019כי יש לי בעיה עם ריחות וכאשר עוברת במקומות עם ריח של סיגריות ועוד ריחות לא נעימים אני מפסיקה לנשום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשימות
פרופ` דוד בידר02/11/2019כל עוד את חוזרת לנשום זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמוך פרופסור בידר!
נוגה02/11/2019אם הייתי חיה במרכז אין ספק שהייתי מטופלת שלך הרופא הכי מקצועי הכי טוב הכי אנושי ובנוסף גם חוש הומור.
מה עוד אפשר לבקש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר - בתגובה לקביעתךבטא01/11/2019
קבעת בנחרצות כי ההריון שלי אינו תקין וכי אין תקוה, כי הכפלת הבטא לא היתה בדיוק פי 2 (1.8- 1.7). במשך ימים לא הפסקתי לבכות בגלל הקביעה הנחרצת.
היום בUS קוטב עוברי תקין, שק תקין. בטא שילשה עצמה ביומיים האחרונים ל2500.
מעריכה מאוד את פועלך ואת המענה שאתה נותן, אבל גם קצת צניעות לא תזיק לפעמים, ותשובות פחות נחרצות.
בכל אתרי האינטרנט עליה תקינה נחשבת מעל 66% (כן, כולל PUBMED).
שיהיה לי בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר02/11/2019זוהי לא עליה תקינה ואם אין טעות בבדיקות או שמות אנשים אחרים על הבדיקה שונות,זה נדיר מאוד שמתפתח הריון תקין ,ככה שאשמח לשמוע מה קורה אם ההריון.
גם אם יראו דופק יש לעקוב בקפידות על מעקב אולטרה סוני של העובר.
דיעה אישית לא קשורה לצניעות ועדיין אני חושב שאני צודק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזים לאחר החזרהsharona01/11/2019
היי,
אולי שאלה טיפשית אבל ....אני אחרי החזרת עוברים היום בבוקר.
אחרי החזרת העוברים לא הרגשתי שאני צריכה לשירותים לרוקן את השלפוחית שהייתה מלאה אבל במהלך הדרך הביתה
התחילו לי ממש כאבים חזקים שאני לא יודעת אם הם בגלל ההחזרה והאם זה טבעי כאבים כאלה אחרי החזרה, או בגלל הלחץ של השלפוחית.
הכאבים נרגעו אחרי שהגעתי הביתה והתרוקנתי.
השאלה שלי ... האם הכאבים האלה הגיוניים? והאם לחץ כזה של השלפוחית יכול לפגום בתהליך ההחזרה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט סביר שהכאבים נבעו מהלחץ של השלפוחית,לא סביר שהם שיבשו משהו בהליך הטיפולי שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות מערכת עצבים עובריעל31/10/2019
באיזה שבוע העובר מפתח את כל מערכת העצבים ואת כל מה שקשור לתלות בחומצה הפולית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות
פרופ` דוד בידר01/11/2019ההתפתחות חלה מיצירת העובר ועד שבוע 8 המערכת קיימת.
בשלבים אלה יש חשיבות לחומצה פולית.
כאשר המחסנים תקינים בגוף ישנה סברה שזה עוזר בהתפתחות מערכת עצבי עמוד השדרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Hpv זן 16 חיובי ופאפ תקין, לפני שאיבהרויטל31/10/2019
שלום עברתי בדיקת פאפ ובתוצאות hpv יצא זן 16 חיובי ובדיקת פאפ תקינה
הופניתי לקולפוסקופיה, אני מיועדת לשאיבה ומחכה לקבלת מחזור
האם אוכל לבצע שאיבה לפני הקולפוסקופיה?
אין תורים עד מרץ וחוששת שידחו לי את הטיפול...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זן
פרופ` דוד בידר01/11/2019רצוי מאוד לסיים בדיקת צוואר הרחם.
יש לדחות השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 9 - פרופסור בידר בבקשהמיכל31/10/2019
היי אני בשבוע 9+6 היום הייתי באולטראסונד והכל היה נראה תקין דופק, העובר זז ,ראש, רגליים תחילת שילייה. והטכנאית אמרה שהכל נראה מעולה מה שהטריד אותי שאני שבוע 9+6 והיא אמרה 9+3 רק שיצאתי חשבתי על זה.זה הבדל בעייתי? מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 9
פרופ` דוד בידר01/11/2019מדדי העובר בשבעות אלו הן -+ 3 ימים לכאן או לכאן ככה שזה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מוקדם ותחילת הזרעהאני30/10/2019
היי, הייתי אמורה לעבור החודש טיפול הזרעה ראשון, אך
לצערי הודיעו לי שכנראה היה ביוץ.
אשמח לחוות דעת
בדיקת דם - יום 13 למחזור
E2-937
Lh-7.8
Fsh-5.9
Prog-22.8
אולטרסאונד- נוזל בדוגלס- מועט
זקיק מוביל -16
אשמח לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרבה הצער הבדיקה בוצעה לאחר הביוץ שהתרחש זה מכבר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני31/10/2019תודה על התגובה
אז בעצם הביוץ שלי מתרחש ביום ה 12 על זקיק קטן מ 16? הזקיק מספיק בשל בגודל כזה?
אני מניחה שבמחזור הבא המעקבים שלי יהיו צמודים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובתך
אני01/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני בהחלט תמים דעים איתך המעקב חייב יהיה להתחיל מוקדם וצמוד יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מוקדם???? הזרעהאני30/10/2019
היי, הייתי אמורה לעבור החודש טיפול הזרעה ראשון, אך
לצערי הודיעו לי שכנראה היה ביוץ.
אשמח לחוות דעת
בדיקת דם - יום 13 למחזור
E2-937
Lh-7.8
Fsh-5.9
Prog-22.8
אולטרסאונד- נוזל בדוגלס- מועט
זקיק מוביל -16
אשמח לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת AMH בדיקת מצב ביציותלין28/10/2019
רציתי לשאול מתי מומלץ לבצע בדיקת AMH ? יש הנחיות מיוחדות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AMH
פרופ` דוד בידר29/10/2019בדיקת ה AMH נעשית כאשר רוצים להוכיח לאישה שהרזרבה השחלתית קטנה מאוד או כבר לא קיימת.
למעשה לבדיקה חשיבות מועטה היות וכבר טרם הבדיקה ברור לרופא מה מצב השחלות, אלא שהבדיקה השתרשה כיום בקרב הרופאים כדי ל ״שכנע״ את האישה שקיימת בעיה שחלתית.
כאשר רמות FSH גבוהות ברור שהרזרבה בעייתית , אך שולחים גם לבדיקת AMH , שהיא מיותרת לחלוטין, כדי שהמטופלת ״תבין״ סופית את המצב.
נוצר מצב שהבדיקה היא חשובה וקובעת אך למעשה ברוב המקרים היא מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר, כל פעם אני מתפעלת מתשובותיך
סיגל29/10/2019מה שמייחד אותך זה כנות וישירות, גם בנושאים שרופאים אחרים מעדיפים למסמס ולהציג אחרת, אם כדי לעודד את המטופלות, או להימנע מעימות איתן, או משיקולים אחרים. למדתי ועדיין לומדת ממך המון, וזו רק דוגמה אחת מיני רבות. המון תודה על תרומתך לפורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד בידר29/10/2019👍
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקתnipt התלבטותרבקה28/10/2019
שלום רב
שבוע 16
מתלבטת אם לעשות מי שפיר או בדיקת דםnipt.
הבדיקות נכון לעכשיו שנעשו תקינות.
המלצתכם לגבי הבדיקת דם והאם אתם יודעים שיש החזר מקופת חולים הבנתי שזה בדיקה פרטית( חברה בלאומית)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר29/10/2019החלטה על מי השפיר היא החלטה דל בני הזוג.
על הרופא להסביר מה מטרת כל בדיקה.
אם כל הבדיקות תקינות עד כה בדיקת הדם משלימה עוד יותר את תמונת תקינות ההריון.
בבדיקת מי שפיר יש יותר אינפורמציה על ידי בדיקה יותר נרחבת של המצב הגנטי.
יש לזכור שיכול להיות סיבוכים עד כדי הפלה בעקבות הפעולה.
לכן יש לשוחח עם הרופא המטפל לקבלת הסברים אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדללילה28/10/2019
האם יש הבדל במגמת עליית HCG בIVF לבין הריון ספונטני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל
פרופ` דוד בידר28/10/2019לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)