מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא עליה פי 1.5Sharona17/11/2019
היי,
ב 13.11 בטא 67
היום. ארבעה ימים אחרי בטא שניה 156
1. הכפלות של 1.5 כל יומיים- האם יכול להיות הריון תקין ?
2. בגלל שמראש התחלתי עם בטא נמוכה , האם חוץ מהכפלות יש ערך למספר עצמו לאחר הכפלה, שהוא גם נמוך יחסית ... 156
3. האם יש קשר בין עליית פרוגרסטרון ואסטרידול לאופן עליית הבטא ? איזה עלייה מצפים לראות בשני ההורמונים האחרים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה
פרופ` דוד בידר17/11/2019העליה לא תקינה .
רמות האסטרוגן והפרוגסטרון , אם לא לוקחים תמיכה, גם נמוכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמץ גופני אחרי החזרת עובר מוקפאאביטל17/11/2019
שלום אני אחרי החזרת עובר מוקפא ואני מאוד רוצה שזה יצליח. הבנתי שאסור לעשות מאמץ כלשהו אחרי החזרה ולאחרונה כשאני בשירותים יש לי עצירות מאוד קשה שגורמת לי להתאמץ. סליחה על התיאור.לאחר ההחזרה הגעתי הביתה והיתי בשירותים ואני חוששת שאולי פעולת העצירות גורמת לרחם להתכווצויות וזה יוריד את הסיכוי להיקלט. אשמח לחוות דעת מקצועית. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר17/11/2019אין ברירה, תמיד מריך ללחוץ...
זה לא קשור להצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים מוקדמים וקיצור צוואראני16/11/2019
שבוע 27 כבר זמן מה מרגישה לחץ בין הרגליים אבל מעקב גניקולוגי תקין. בשבוע האחרון הבטן מתכווצת ומתקשה וביום חמישי האחרון זה הגיע לתזמון של כל 5 דקות במנוחה.פניתי לרופא בבדיקה צוואר התקצר מ36 ל27 בשבוע. שלח אותי חבצע מוניטור צירים. במוניטור צירים מוקדמים.קיבלתי 2 ליטר עירוי.בדיקת מוניטור חוזרת ללא שינוי.
הופנתי למיון.במוניטור צירים לא סדירים ,בבדיקה צוואר סגור 35 ממ,ללא פתיחה .קיבלתי עוד ליטר עירוי.מוניטור חוזר הצירים נרגעו.שוחררתי בהנחיה של לחזור על בדיקת צוואר מחר ,מנוחה ולא לקיים יחסים.
בבית מעט נרגע.אני במנוחה טוטאלית.יש עדיין כאב גב תחתון. ותחושה מעט לא נעימה בתחילת הטלת שתן(במיון שתן כללי תקין ) אבצע תרבית מחר. עד כמה אני נמצאת בפני לידה מוקדמת?
2. האם הכוונה בלא לקיים יחסים היא ליחסים עם חדירה או לבכלל אורגזמה? (אוננות הדדית) .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם אין לך רקע רפואי קודם המעמיד אותך בפני סכנה של לעדה מוקדמת,נראה שמדובר על התייבשות ולכן משטר נוזלים נכון עשוי לשפר את מצבך בתנאי ששאר הבדיקות תקינות,הייתי נמנע מיחסי מין פרק זמן עד שיובהר המצב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירים מוקדמים
אני17/11/2019תודה פרופ' אשכנזי.חזרתי היום על בדיקת צוואר הרחם 38 ממ. מוניטור יבוצע מחר .אני במנוחה מוחלטת וזה ככול הנראה עוזר..
הרקע הקודם שלי הוא לידה 1 -שבוע 37. לידה שניה -שבוע 40+. שלישית-לידה מוקדמת יזומה בשבוע 35 עם בלון וזירוז עקב מצוקה עוברית.
יכול להיות שהתייבשתי כי בשבוע האחרון סבלתי משילשולים והחרפת ההקאות(עוד מקיאה פעם-פעמיים ביום תחת טיפול יומי בזופרן) .
במיון אכן קראטנין עלה קצת.אנמיה של 8.6 . מגנזיום ירד ל1.2 . האם יתכן ואחד מהם גורם לצירים המוקדמים?
מבחינת גדילת העובר הכול תקין.גדל באחוזונים גבוהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כנראה ההתייבשות ו אנמיה הגבירו את רגישות הרחם שלך,רצוי לשפר תפקודים אלו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביום 7 לאיחוראלון16/11/2019
שלום לך/לכם.
כתוצאה מאילוצים שונים-בדיקת דם להריון תהיה רק ביום השביעי של האיחור במחזור,בהנחה שיהיה עד אז איחור.זה יהיה ב20 לחודש(והביקור אצל הרופא ניקבע דרך אגב ל28 לחודש כי לפני זה אין אפשרות).
אשתי משתתפת בחוג שחיית חתירה שניקרא חתירה בסגנון ti.
החוג גם ב20 לחודש והוא מתקיים בשעה שעדיין לא תהיה ידועה תוצאת בדיקת הדם להריון שגם תהיה באותו היום.
בהנחה שיש הריון ובשלב כל כך מוקדם-סוף שבוע 5-האם פעילות גופנית שכזו-חוג שחיית חתירה שעה בשבוע יכול לגרום להפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון כימי והערכת סיכויים להמשך
אלון22/11/2019שלום לך.
לא הגענו לבדיקת הדם כי התחילו לה הכתמות אחרי 3 ימי איחור במחזור,וכעבור יומיים נוספים זה הפך לדימום של ממש ולאור נסיון קודם כבר יודעים את ההבדל בין ווסת ובין הפלה מוקדמת וגם מעצם זה שהיה איחור של כמה ימים מניחים שזה היה הריון כימי עם הפלה מוקדמת מאוד כבר בשבוע 5.
בכל אופן בקיץ האחרון היה הריון מפתיע וטבעי עם בטא 250 ואז פרופ'בידר המליץ להמשיך לנסות עד גיל 45 של האישה שהיה לפני חודש בסוף אוקטובר ואם לא יהיה כלום אז לעשות פרופיל הורמונלי ותיתנו הערכה להמשך.
אז הבדיקה שהיתה לפני חודש בגיל 45 בדיוק כיומיים מהתחלת הווסת היתה
fsh 8
lh 4.39
אסטרדיול 102
פרוגסטרון 0.65
הזרע תקין
לפי נתונים אלה וברזולוציה של חצאי שנים,עוד כמה זמן להערכתכם היא עוד תוכל באופן תאורטי להיכנס להריון טבעי?(כי מעקבים אצל רופא כבר לא יהיו)גם אם רוב הסיכויים שהוא יהיה לא תקין
עוד חצי שנה?עוד שנה?שנה וחצי?יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לטעמי הסיכוי להיריון תקין נמוך ביותר ולכן יש לשקול פנייה לאופציה אלטרנטיבית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדד פרוגסטרון האם תקין..15/11/2019
שלום. עושה ברור הפלות
עשיתי בדיקת פרוגסטרון ביום ה20 למחזור יצא לי 1.4
האם נורמלי?
יש לי שחלות פוליצסטיות
ללא הורמונים. בהפסקה מטיפולי פוריות
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמת הפרוגסטרון מצביעה על העובדה שלא התרחש ביוץ עד ליום הנדון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות מחזור ללא ביוץ?
..15/11/2019יתכן כזה דבר? או שחייב ביוץ שיהיה מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
פרופ` דוד בידר15/11/2019בשביל וסת תקין צריך להיות ביוץ תקין.
במצב של חוזר ביוץ יש לעיתים דימום עקב רירית לא תקינה שלא קיבלה הספקת הורמונים תקינה ,אך זה לא נקרא מחזור אלא הפרשות קלות עקב חוסר מהלך תקין של המחזור החודשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Cmv סיכון בהדבקה ומשמעויות למי שחלתה בעבראני15/11/2019
ב"ה הריון ivf שבוע 11.
אני מחוסנת cmv לפני שבוע עשיתי את הבדיקה יש נוגדנים אין מחלה פעילה.
כעת ילד בגן של הבן שלי חלה ונודע שזאת מחלת הנשיקה. הוא בקבוצה של הבן שלי ואני לא יודעת אם חלילה הוא נדבק או לא. מה הסיכון לגביי ההריון שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסכנה להיריון מחשיפה מחודשת לוירוס אצל אישה מחוסנת פחותה משמעותית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגילת14/11/2019
היי יש סיבה למה לא לאכול סנדויץ טונה עם ביצה בחוץ? ועדיף להכין בבית? קצת מתעצלת🥴 וליד העבודה שלי יש את קפה נאמן שמוכרים שם את הסנדויץ בטוח לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר14/11/2019תקחי את הסנדויץ מבית הקפה ותאכלי בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המצב 15-16 ימים אחרי האוביטרלאלון14/11/2019
שלום לכם.
עדכון-הבוקר 14.11 זה 16 יממות מאז דגימת הדם של אשתי שבה היה lh של 22 וחצי,פרוגסטרון 1.1 ואסטרדיול 1,345
ו-15 וחצי יממות מאז הביקור אצל הרופא שצפה בזקיק 21 וב-3 פסים באולטרסאונד ואמר שיש טעם להזריק אוביטרל והוזרק באותו הערב.כמוכן הוא אמר באותו ביקור שלהערכתו הביוץ יהיה ביממה הקרובה.
אז נכון להבוקר אין ווסת
האם יש סיכוי שניקלט הריון?או גם יכול להיות שתמיכת הדופסטון 2 כדורים ביום שכבר 12 ימים נילקחת-היא זו שמעכבת את המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המצב
פרופ` דוד בידר14/11/2019הדופסטון לא מעכב וסת.
פשוט תעשו בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר-דופסטון ווסת
אלון14/11/2019שלום לך.
לא שאני מפקפק בדעתך.ממש לא.
רק רציתי שתסביר את קביעתך מקודם שדופסטון לא מעכב ווסת כי לפי מה שקראתי אם יש תמיכת דופסטון החל מהיום השלישי שאחרי הביוץ והלאה(למשל עד בדיקת ההריון)ויש איחור במחזור,הסיבה לאיחור היא לא בהכרח הריון ויכול גם להיות שהדופסטון מעכב את המחזור.
אולי מה שקראתי לא מספיק מקצועי,אבל בכל מיקרה זה מה שקראתי ולכן רציתי שתסביר אם אפשר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופסטון
פרופ` דוד בידר14/11/2019במחזור שיש ביוץ הפרוגסטרון שנלקח מבחוץ לא מונע דימום היות ויש קולטנים שנתפשו על ידי הפרוגסטרון שנוצר בתאי הזקיק ואם אין הריון אז
יהיה דימום פרוגסטרון חיצוני לא ימנע אותו.
במחזורים ללא ביוץ עצמו אז הפרוגסטרון עובד.
ובמקום לדון סתם תעשו בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי, בדיקת תוצאותחני14/11/2019
היי, פרופיל הורמונלי יום 3 למחזור פוגסטרון 44
Fsh 3.6
E2- 436
כל שאר ההורמנים יצאו בטווח האמצע פרולקטין וכו... מה אומרות התוצאות של הפרופיל ההורמנלי שכתבתי למעלה?
בת 30* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` דוד בידר14/11/2019זה לא נלקח בזמן הנכון וכמו כן חסרות עוד בדיקות הורמונליות.
הפרוגסטרון גבוה וזה מצב לאחר ביוץ.
כמו כן רמת האסטרוגן גבוהה גם.
בכל אופן את צעירה ואם הפרוגסטרון באמת כה גבוה אז כנראה שהכל בסדר.
תבדקי שוב האם פרוגסטרון 44.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור עם תמיכה של אנדומטריןאסתי13/11/2019
אני בתהליך pgd אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים, בפרוטוקול של ביוץ טבעי ואני מקבלת תמיכה של 2 אנדומטרין ביום, יום ראשון אני צריכה לבצע בטא אך היום היו לי כאבים כמו של מחזור ויש לי דימום קל מאוד
האם זה אומר שכנראה אני לא בהריון או שעוד יש סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיין לא אבוד לגמרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ראשונה והורמונים - ערכים תקיניםSharona13/11/2019
היי,
היום בטא ראשונה , 14 יום מהשאיבה ( 12 יום מה החזרה)
בטא - 67
E2- 597
פרוגרסטרון- 75
האם הערכים האלה תקינים ? או שהבטא קצת נמוכה ?
בנוסף יש לי ביומיים האחרונים מדי פעם מעין הכתמות חום בהיר- ורוד . לוקחת אנדרומטין.
האם ההכתמות האלה יכולות להצביע על משהו לא תקין ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התשובה גבולית בכל מקרה להגביר את התמיכה ומה שיקבע את הפרוגנוזה הבדיקה העוקבת בעוד יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ... מה ייחשב לערכים תקינים עוד יומיים
Sharona14/11/2019גם מבחינת בטא וגם מבחינת הורמונים?
בנוסף אין באזור מגוריי מקום שעושה בדיקות דם בימי שישי
ואמרו לי שאני יכולה לעשות בטא שנייה ביום ראשון , ארבעה ימים אחרי הראשונה
מה ייחשב ערכים תקינים אז ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בגבולות 300 יחידות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIעוד משהו .... לגבי התמיכה
Sharona14/11/2019לכמה להגביר את התמיכה ? כיום לוקחת אנדומטרין פעמיים ביום ....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, אשמח לתשובה בנוגע להגברת התמיכה
Sharona14/11/2019כיום לוקחת נר אחד פעמים ביום
האם כדאי להגדיל את מספר הפעמים ביום או להגדיל את מספר הנרות בכל פעם? האם הגדלת תמיכה יכולה להשפיע לכיוון השלישי?
בנוסף בבטא שנייה לאחר 4 ימים מה ייחשב ערכים תקינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפחות עוד נר אחת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושבת שלום 🌸
Sharona15/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לרסק פרנטל?רוני12/11/2019
שלום לפרופסורים,
אני מאוד מתקשה בבליעת כדורים.
האם מותר לרסק את הפרנטל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר13/11/2019כן,
בתנאי שאחר כך לוקחים אותו דרך הפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשעשע כתמיד (:
רוני13/11/2019תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד האם ההיריון תקיןלולה12/11/2019
אני בשבוע 6 +5 ימים, ובUS ראו דופק, והגודל מתאים ל 6+1. כמה זה משמעותי? האם זה מעיד על הריון לא תקין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרה סאונד
פרופ` דוד בידר12/11/2019לא משמעותי.
זה בטווחים הנורמליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוקחת רק חומצה פולית בהיריוןמעיין12/11/2019
שלום האם הגיוני שאני שבוע 11+4 ואני לוקחת רק חומצה פולית?, מלחיץ אותי שאני רואה נשים שלוקחות מלא תוספים...מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיוני
פרופ` דוד בידר12/11/2019לא צריך להילחץ מכל התוספות האלה.
כעת צריך לעבור ל פרנטל ולא צריך חומצה פולית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות עורפית???????
מעיין12/11/2019האם בשבוע 12 אפשר לבקש מהרופא לבצע שקיפות עורפית בטנית למרות שהרופא מראש אומר שהוא עושה וגינלי.? אני בחורה רזה ובכל הus שעשיתי בטני ראו מצויין. פוחדת שהרופא יתעקש איתי מראש. ( לא מדברת על מצב שלא רואים טוב מהבטן ואז אין ברירה)
יש לך טיפ בשבילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב של דימום לפני בטאSharona12/11/2019
היי,
לאחר החזרה של מספר עוברים, האם יכול להיות מצב שהדימום יום לפני הבטא הוא בגלל העוברים שלא נקלטו ולא מחזור ... ועדיין יש סיכוי שעובר אחד נקלט ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב
פרופ` דוד בידר12/11/2019תלוי סוג הטיפול שקיבלת.
אם זה אחרי שאיבה אז לרוב זה הוסת.
הדימום מגיע 11-14 יום משאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)