מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הוחזר עובר בן 6 ימיםשוש01/02/2019
שלום רב, ב-13.1 הוחזר עובר בן 6ימים.
בטא הכפילה עצמה יפה כל יומיים, ארבע פעמים בדקתי.
ב-28.1 הפעם האחרונה הייתה 1870.
היום 1.2 התחילו דימומים, במיון נראה שק גודל 4מ"מ
ועשו בדיקת בטא שיצאה 4100 ואין לי רופא לשאול!!
לפי הבנתי, זה לא תקין, היא בירידה, נכון?
הבטא אמורה להיות מעל 7000 (אני בשבוע 5+3 לפי הרופאה במיון)
האם אפשר להספיד? זו הפלה נכון?
רוצה ממש תשובה לפני השבת.
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין בשחב זה של היריון-יש חבצע אוחטרסאונד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי הדימום שהיה כעשר שעות?עוד שאלה ברשותך
שוש02/02/2019תודה פרופ' יקר, על המענה. ועוד שאלה ברשותך.
היה דימום, פחות מווסתי, לדברי הרופאה שנמשך מספר שעות מלווה בכאבים מחזור לא קשים.בלי התכווצויות.ונעלם כלא היה !
הרופאה מצאה לנכון לקחת חלק ממה שהיה בוויגינה לבדיקה פאטאלוגית.כתבה" קרישי דם עם ריקמה?( וסימן שאלה?)"כי לא הייתה בטוחה....
יש סיבה לדאגה, נכון?
מה יראו באולטרסאונד שאמרת?
אם נשאר שק?
איך אפשר לדעת אם עברתי הפלה בוודאות?
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין
פרופ` דוד בידר03/02/2019אני חושב שעניתי לך שלדעתי ההריון לא תקין.
בכל אופן אין ברירה אלא ללכת לאולטרה סאונד כדי לראות דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על בדיקות בבקשההסבר01/02/2019
יום 11 למחזור, זקיק 15 ממ. אסטרדיול 343.
למה אסטרדיול עדיין כ"כ נמוך? בפעמים קודמות היה תקין.
להוסיף גונדטרופינים במינון נמוך יכול לעזור?
יהיה ביוץ תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר01/02/2019יש זקיק 15 ובדיקת דם יכולה להתאים. צריך גם בדיקת פרוגסטרון.
תעשי ביום א, אם הזקיק גדל ו האסטרוגן עלה, ו הפרוגסטרון נמוך זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחה והזרעה מה הפרוצדורהרבקה01/02/2019
שלום רב
לאחר שכלל הבדיקות שנעשו לי טובות, הוחלט להתחיל תהליך פוריות.
שאלתי מה הפרוצדורה של השבחה והזרעה.אם אני בקופת חולים לאומית אשדוד.?
מי אמור לעשות את ההזרעה? האם זה נעשה בבית חולים
או בקופה עצמה? האם מעקב זקיקים לצורך הזרעה נעשה אצל הרופא שמבצע זאת או באולטרסאונד זקיקים אצל טכנאית?
(לגבי ההשבחה הבנתי שזה דרך מכון שפרא.)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השבחה
פרופ` דוד בידר01/02/2019ישנו תהליך של הכנת זרע להזרעה תוך רחמית.
ההזרעה נעשית , או במקום שעושים את ההשבחה, כמו בבתי חולים , או אצל רופא המטפל.
בשביל להכין זרע להשבחה צריכה להיות מעבדת זרע שבה יש את כל המכשירים שבעזרתם נעשה התהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ בידר- פרוטוקול ארוך מאודתמר31/01/2019
דיכוי ממושך של 3 חודשים, עם דפו או לוקרין. הרופא הציע כדי לנסות להעלות איכות עוברים אחרי מספר סבבים עם איכות ירודה. אין לי אנדומטריוזיס. וההצעה לטיפול כזה מפחיד אותי.
1. זה באמת יכול לשפר איכות בציות ולכן עוברים?
2. מה היתרונות בטיפול כזה, שכבר לא כ"כ מקובל היום?
3. הדיכוי אחכ יהיה ממושך מאוד?
4. אין לי רזרבה נמוכה אבל גם לא כזו גבוהה.
בבקשה אל תענה לי לשאול את הרופא המטפל..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ` דוד בידר01/02/2019קודם כל לא ציינת את גילך.
1.אני לא חושב שאפשר ל״שפר״ ביציות אך בהחלט היום לא מקובל פרוטוקול ארוך.
2.בטיפול זה יש פחות ביוצים ספונטניים אך גם חסרונות כמו , הזרקה של יותר תרופות והטיפול ארוך יותר.
3. כן, כשלושה חודשים.
4.זה לא קשור ל רזרבה שחלתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קפה פוגע באיכות בצייות?קפה31/01/2019
שותה הרבה קפה ביום, 4-5, זה פוגע באיכות בציות? בטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינו פוגע באופן ישיר על איכות הביציות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובאופן עקיף?
קפה31/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור איכות עוברים כיצדיאוש31/01/2019
מה אפשר לעשות כדי לשפר איכות עוברים? האם משהו נמצא כיעיל? פרופיל הורמונלי תקין. גיל צעיר יחסית..
טסטומקס? Q10? מיון זרע? מינון הורמונים? פרוטקול ארוך או קצר? GH? משהו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור
פרופ` דוד בידר31/01/2019אני לא חושב שאפשר ״ לשפר״ ביציות שאיתן נולדת, כמו שאי אפשר ל״שפר״ לב או תאים אחרים.
כל מה שציינת הם תוספי מזון שניתנים על ידי רופאים שמאמינים שזה יעזור לך, כי הרופאים שלא משתמשים יודעים שזה חא יעזור.
כשאת מגיע למישהוא שנותן לך את כל התוספות הוא ,כביכול , הוסיף משהוא והוא, כעת, נחשב על ידך כרופא שיצליח יותר מאחר.
למעשה צריך לעבור על הפרוטוקולים שלך , ועל התיק הרפואי ואז נדע להציע לך דברים , שאולי יעזרו.
כל החומרים שציינת הם מוכרים אך לא ישפרו שום ביצית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתרונות של פרוטוקול ארוך מאודתמר31/01/2019
הרופא הציע דיכוי עמוק של 3 חודשים עם 3.75 דקא כל חודש, מפחיד אותי מאוד, מה היתרונות בפרוטוקול כזה? משפר איכות בציות? גורם לדיכוי שאחכ אי אפשר להתאושש ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
תמר31/01/2019אין לי אנדומטריוזיס. רק עוברים באיכות נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צריך לשאול את הרופא לאיזה מטרה נבחר הפרוטוקול הייעודי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטרה
תמר31/01/2019טוען כי זה יניב בציות איכותיות יותר, לאור איכות עוברים ירודה. ע"פ ידיעתך זה באמת עוזר? כי זה מאוד קיצוני 3 חודשים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זהו אינו פרוטוקול שגרתי,וחכן חזקה על הרופא שבבחירת הפרוטוקול הספיציפי יש לו שיקול מעשי יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים ואנדומטרין שנפלט החוצהלאה30/01/2019
היי רציתי לדעת במידה ומקיימים יחסים אחרי החזרה טבעית של מוקפא האם כדאי להמנע בימים שקרובים להחזרה ולאחריה?? .
ומה מבחינת אנדומטרין שנפלט החוצה ? כדי לא לפגוע בכמות שנספגת בגוף כדי לקחת אחרי קיום היחסים או לפני...ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
לאה30/01/2019הבנתי שאנדומטרין גורם להרפיית שרירי דופן הבטן האם כדי שלא לבצע במקביל ספורט הכולל כפיפות בטן כי זה נוגד ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר31/01/2019אנדומטרין משקיט שרירי רחם ולא שרירי בטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים
פרופ` דוד בידר31/01/2019אנחנו ממליצים לא לקיים יחסים 3 ימים אחרי החזרה בלבד.
זה שחלק מהאנדומטרין נפלט זה בסדר.
חא צריך תוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת תודה על המענה
לאה31/01/2019אוקיי והאם בשל כך אין בעיה לבצע כבר ביום של ההחזרה המשך של פעילות ספורטיבית כמו כפיפות בטן יכול לפגוע ? ומה לגבי מתי כדאי לקחת את הכדור אנדומטרין אחרי או לפני קיום היחסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר31/01/2019לגבי מאמץ יש חילוקי דעות.
לדעתי אחרי 4-5 ימים אםשר.
אנדומטרין לשים בוקר וערב ללא קשר לקיום יחסים.
אם את מתכוונת שכל פעם שאת מעונינת לקיים יחסים כאשר את שמה נר, אז גם זה לא משנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך שאלה אחרונה
לאה31/01/2019הפשירו לי את העובר והתעכבתי מעט בהחזרה שעה הוא נשאר במבחנה לאחר ההפשרה ועד ההחזרה זה יכול לפגוע בסיכוי קליטה ? ובאיכות העובר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפשרה
פרופ` דוד בידר31/01/2019לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי התקן תוך רחמייעל30/01/2019
שלום , אולי לא בדיוק קשור לפורום אך אם תוכלו לעזור לי -
האם קיימת סיבה רפואית להכנסת התקן תוך רחמי (ללא הורמונים)
שהכוונה לא לצורך מניעת הריון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן
פרופ` דוד בידר31/01/2019התקנת הצקו היא תמיד למניעת הריון.
לפעמים משתמשים בהתקן כאשר חושבים שזה יעזור במצבים שונים לאחר ביצוע היסטרוסקופיה והפרדת הדבקויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 10 לאחר טיפוליםליטל29/01/2019
שלום רב. אני בהריון שבוע 10 לאחר טיפולים. לציין כי עברתי 2 גרידות לפני מספר חודשים בעקבות הפסקת דופק ובבית יש לי עוד 2 ילדים מהריונות קודמים. מרגישה שיצאה לי ממש בטן כמו של חודש 3 או 4 האם הגיוני בשבוע 10 שתצא בטן הריונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשרי במיוחד לאור ההשפעה ההורמונאלית של פרוגסטרון המרפה את שרירי דופן הבטן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה לאחר ביוץרבקה28/01/2019
שלום רב
היום 25 אחרי המחזור החודשי שחל ב4-1 עשיתי בדיקת אולטרסאונד על מנת לצפות במצב הרירית.מנסה להכנס להריון כ7 חודשים.כחודשים אחרי הוצאת פוליפ.
האם לאור התוצאות יש פוטנציאל להריון.אמורה לקבל ביום שבת הקרוב בתקווה שלא.
תודה מראש
האפשרות תמיד ריימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרומניפולציה ובדיקות גנטיות לעוברדנה28/01/2019
שלום רב פרופסורים יקרים,
קראתי שאילות קודמות ותשובות מפותרות של פרופ' אשכנזי שנושא מומים בעוברים אחרי ivf icsi. ויש לי שתי שאילות מאוד חשובות לי, בעלי עם בעיות זרע קיצוניות, מורפולוגיה, כמות ואיכות... אצלי הכל תקין. הוא בן 39, אני בת 31. אין מחלות קרע כולל גנטיות אצל שתינו... כרגע שבוע 9 להריון.
1. אילו בדיקות נוספות (חוץ משקיפויות ומי שפיר) כדאי לבצוע כדי לבדות את התקינות גנטית של העובר מכל הכיוונים כולל מובנה פיזי תקין?
2. היות וכל המחקרים היו הכי מאוחר משנת 2012, האם יש משהו חדש? אולי שיטה השתכללה עם הזמן ואחוזי סיכון ירדו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
11.לבצע את בדיקות הסקר כולל בדיקות גנטיות מורחבות,בדיקת מי שפיר עם ציפ גנטי.2.ניתן לבצע בחירה ייעודית טובה יותר של תאי זרע לצורך הפריה ב-ICSI בשיטת ה-PICSI או שיטת ה-IMSI
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקרומניפולציה ומומים בעובר
דנה29/01/2019תודה על תשובה המהירה,
קראתי גם לסיכון מוגבר גם למומים פיזיולוגיים. כמו מבנה לב לא תקין, ומומים בעיברים פנימיים. אני מניכה שמי שפיר וצ׳יפ גנטי לא נותנים פיתרון במקרה הזה. האם בשקיפויות רואים מספיק בבירוק דברים האלה.
מצטערת ששאולת כל כך הרבה שאילות, כנראה לכל שלב של הריון של פחד משלו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות הסקר של האולטרסאונד כולל האקו לב של העובר נותנים מענה לסטטוס המבני שח האיברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחר בפרוטוקול ארוךמישל28/01/2019
התחלתי דקפפטיל ושני כדורי אסטרופם לפני 8 ימים בפרוטוקול ארוך. היום ה_30 למחזור ועדיין לא קיבלתי וסת. תקין? מתי אמורה לקבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר - שאלת המשך
מישל28/01/2019לפי ההוראות שקיבלתי אני צריכה להפסיק לקחת את הכדורים כשאני מקבלת מחזור. נכון לעכשיו יש לי טפטופים ולא ממש מחזור, האם זה נחשב ואני צריכה להפסיק עם הכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נטילת האסטרופם מונעת הופעת דימום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לפרופ דוד בידרגלית28/01/2019
פרופ בידר שלום
1. הזרקתי קלקסן 40 מניעתי כל ההריון עקב בעיית קרישה , לאחר לידה לא הזרקתי בכלל ועבר חודש מהלידה זה חובה להזריק 6 שבועות או שאם כבר לא הזרקתי זה בסדר? או שאני צריכה להזריק בשבועיים שנותרו?
2. עברתי ניעתוח קיסרי ויש לי בלילה כאבים מהשחלות ווביום אין כאבים . ממה הכאבים? האם קשור לזה שאני לאחר לידה שנעשתה בניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ` דוד בידר29/01/20191.לא צריך עכשיו להזריק.
2.הכאבים קשורים לניתוח ועתידים לחלוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים ובטא יום 5שרית28/01/2019
היי, אני אחרי החזרת 2 מוקפאים יום 5 . בטא ביום 11 204. אחרי יומיים 313 ושוב אחרי יומיים 353. לא טוב.. תמיכה: 3 מדבקות אוורל שאותם אני מחליפה כל יומיים ובנוסף זריקת פרונטוגסט כל יומיים. לפעם הבאה - האם תמיכה טובה?מה ניתן עוד לעשות ? האם יש טעם להמשיך לבדוק בטא או שפשוט לרדת מזה? תודה - שרית
להערכתי התפתחות ההיריון אינה תקינה ולכן עלייך להיוועץ ברופא לגבי ההמשך הטיפול התמיכתי,אם בכלל?
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים ובטא
שרית29/01/2019תודה. הבטא עלתה היום ל 500. הרופא ביקש שנבצע עוד אחת יום חמישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר29/01/2019כפי שפרופסור אשכנזי כתב, ההריון לא תקין וצריך להנשיך לעקוב אחרי הבטא ולראות היכן ההריון אם הבטא ממשיכה לעלות.
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)