מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון שבוע 8 פלוס 3 לאחר ivfליטל23/01/2019
2019 | 18:14 | מאת: ליטלי
שלום רב. בתאריך 25.11 מחזור אחרון, ביצעתי שאיבה והוחזרו לי 2 עוברים אחד ביום ה3 והשני בלצוסיסט יום 5. בדיקת דופק שניה אצל הרופא לאחר שבאוגוסט עברתי הפלה לאחר שתחילה נצפה דופק ואז פסק והיה המטומה. כעת הרופא רשם עובר עם דופק תואם שבוע 8 פלוס 3 ממצא חשוד להמטומה 19* 13 ממ. אני נורא חוששת ששוב יפסק הדופק. למה יש המטומה מה דעתך בעיניין. לציין כתמיכה מקבלת אסטרופם פעמיים ביום ודופסטון דרך הפה כי הקרינון גרם לי לגרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחבד המעקב הצמוד והטיפול התמיכתי לא נראה שניתן להוסיף דבר מה.
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי צפוי שאקבל וסת?ר.23/01/2019
שלום,
ביום שישי האחרון עשיתי בדיקת בטא 12 יום אחרי החזרת עוברים אשר תוצאותיה היו שליליות. (מדובר בסבב שכלל שאיבה).
הפעם האחרונה בה נטלתי אסטרופם ואנדומטרין היתה ביום חמישי.
עדיין לא קבלתי וסת. האם יכול להיות שיש לי ציסטה בעקבות הטיפול שמעכבת את הוסת?
עד לאיזה יום להמתין ואם לא אקבל לעשות בדיקות דם וא.ס.?
יש לי תור לרופא ביום ראשון. אם לא אקבל וסת עד אז לעשות בבוקר בדיקות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריכה לקבל ווסת לאלתר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מוסברים, האם יש תקוה?סיכוי23/01/2019
בני 35. 8 שאיבות, 8 החזרות. ללא הצלחה. מה הסיכוי שלנו להצליח? אם לא הצליח אחרי 8 זה אומר שכבר אין סיכוי? הסיכויים הולכים ויורדים מסבב לסבב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקומך לא הייתי מאבד תקווה,מצבך כלל אינו חריג ורבות שכמותך כל יום נכנסות להיריון,יתכן שיש מקום לבירור ושינוי גישה טיפולית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לויקוציטים בבדיקת זרע, כדאי לקחת אנטיביוטיקה?טלי23/01/2019
10 מיליון לויקוציטים למ"ל. ומורפולוגיה 0%. כדאי לקחת אנטיביוטיקה? ואם כן איזו? זה יכול להיות הגורם למורפולוגיה 0?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על פניו נראה שמדובר בזיהום המצריך טיפול אנטיביוטי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקום לאחר החזרת עובריםחווי22/01/2019
שלום
עשיתי היום החזרת עוברים (לא פעם ראשונה)
כל פעם אחרי ההחזרה אני מבקשת להמשיך לשכב והאחות והרופא אומרים שאין בעיה לקום
איך זה הגיוני שהעובר לא "נופל" החוצה כשקמים אם הנוזל שהזריקו ביחד איתו כן יוצא אחרי כמה דקות כשעומדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקום
פרופ` דוד בידר23/01/2019שום דבר לא ״נופל״
אין בעיה לקום ישר וללכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד לוקחים פיסית מבחנת דם של תורמת ביצית לבדיקות גנטיות?נגה22/01/2019
מבקשת לקחת דגימת דם של התורמת לבדיקות גנטיות. אמרו לי לבוא לקחת מבחנה.
מה אני צריכה להביא? באיזה כלי מאחסנים את המבחנה עם דם התורמת עד הבאתה למחרת לקופת חולים לבדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם
פרופ` דוד בידר22/01/2019לא צריך להביא כלום
לוקחים את המבחנה
שמים עד הבוקר במקרר עד שלוקחים לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכמה זמן היא יכולה להישאר במקרר? רק יום אחד?
נגה22/01/2019תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרר
פרופ` דוד בידר22/01/2019יכול להיות במקרר כל הזמן עד שלוקחת לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיאורטית , האם המבחנה יכולה להישאר במקרר מספר שנים?
נגה23/01/2019והיא לא "תתקלקל"? האם כך היא נשמרת גם בבנקי הדם?
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
?24/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם
פרופ` דוד בידר24/01/2019באופן כללי כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה מוקדמת ביטני או ואגינאלי? איך קובעים?חווה22/01/2019
1.האם בדיקת סקירה מוקדמת עושים ביטני או ואגינאלי?- במה זה תלוי?
2.לא מעוניינת בואגינאלי- איך אדע מראש איך יעשו לי
נ.ב שקיפות עורפית עשו לי ביטני - האם זה אומר משהו לגבי אופן ביצוע הסקירה המוקדמת?
3. האם הסקירה המוקדמת חשובה או שאפשר לדלג עליה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה
פרופ` דוד בידר22/01/2019אפשר לעשות בטני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק גבוה בזמן מנוחהמאי22/01/2019
שבוע 29.הריון 3
הדופק נע בין 95-106 במנוחה.. בעבר לא היו לי בעיות כאלה.
האם אמור להדאיג אי הגיוני?
כל בדיקות הדם בסדר ואין אנמיה.
בלילה בשכיבה אני מרגישה קצת דפיקות לב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדופק בהיריון עולה,יחד עם זאת ראוי לבדוק את תפקודי בחוטת התריס
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי פרוטוקול? עצה, טיפנטלי21/01/2019
היי..בת 32 לא מוסברים הכל תקין
אחרי 2 החזרות שלא צלחו עובר יום 3 איכותי . נשארן לי 2 עוברים מוקפאים יום 3 ..אני רציתי שהרופא יקפיא אז, ביום 5 הוא סירב בטענה שאנחנו לא מבינות על מה אנחנו מדברות ושהעוברים שלי איכותיים ואין צורך להקפיא ביום 5.
העניין שששתי עוברים יום 3 לא נקלטו..נשארו לי שתיים..מרגישה שחייבת שינוי אולי להפשיר ולגדל ליום 5 ואז להחזיר? זה ממש בוער לי מה דעתך? האם לפי מראה של עובר יום 3 אפשר להסיק אם ישרוד במעבדה ליום 5?
עושה את ההחזרות על בסיס טבעי.
אשמח לשמוע את דעתך..מרגיש לי שעובר יום 3 לא עושה אצלי את העבודה..הוחזר אחד טרי ואחד מוקפא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ` דוד בידר22/01/2019להפשיר יום 3 ולהחזיר באותו היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי פרוטוקול? עצה? טיפ? שןאלת פרופסור בידר
נטלי22/01/2019אבל זה מה שעשיתי בהחזרות הקודמות ולא נקלט ? למה לא להפשיר ליום 5 ואז להחזיר עובר יום 5? שואלת שוב איך שעובר נראה ביום 3 אין אינדקציה אם ישרוד במעבדה ליום 5?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפ
פרופ` דוד בידר22/01/2019המחשבה שלך לא נכונה.
כאשר שואבים הרבה ביציות, חלק קטן יגיע ליום 5 , בין 2-5 עוברים.
עוברים אלה מחזירים.
כאשר מפשירים עוברים הם לא יקלטו יותר אם נגדל מיום 3.יתכן שלא יגדלו במעבדה אך ברחם כן.
המחשבה שעוברים מופשרים יגדלו עוד יומיים ויקלטו יותר אינה נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה על בסיס מחזור טבעייעל21/01/2019
שלום פרופסור בידר.
בת 31 אי פיריון לא מוסבר לאחר 2 החזרות של עוברים איכותיים שלא תפסו..כרגע לקראת החזרה נוספת כל כך רוצה בלי תמיכה של נרות. כשעשיתי בדיקות פרוגסטרון שבוע לאחר ביוץ( עוד שהייתי במעכבי ביוץ טבעיים לפני ivf ) יצא לפעמים 35 לפעמים 70 והייתי רוצה אחרי ההחזרה לא לקחת נרות במידה ונראה שבוע אחרי ההחזרה שרמת הפרוגסטרון אכן תקינה . האם זה יכול לפגוע בסיכויים שלי ? לקחת צאנס בלי פרוגסטרון?
והאם יש אפשרות גם לעשות החזרה ללא אוביטרול..? הרי לפי בדיקות דם וus אפשר לדעת מתי ביוץ? מוכנה לבוא למעקבים תכופים כמה שצריך כדי להימנע מאוביטרול.
אשמח למענה על שתיי השאלות ..
תודה ויום קסום.
בכל התהליך הכי קשה לי החלק התרופתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי
פרופ` דוד בידר21/01/2019אםשר בלי אוביטרל ובלי תמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי הזרעה בנק הזרעד.כ21/01/2019
היי
האם אפשר לעשות טיפול הזרעה חודש אחרי חודש? או שצריך לעשות חודש הפסקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר21/01/2019ברור שאפשר.
סך הכל ההזרעה זה ״תחליף״ מסויים ליחסי מין ולכן, כמו בניסיונות טבעיים כל חודש הרי שאין מניעה מהזרעות.
כאשר עושים גירוי שחלתי רצוי לדלג על חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי כאבים והתכווצויותרותם20/01/2019
שבוע אחרי הפסיקו כאבים והתכווצויות. מה זה אומר? מתי ניתן לבצע בדיקה ביתית כדי לא להיות במתח מיותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר20/01/2019בעד 4 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר החזרת עוברים מוקפאיםאני20/01/2019
שלום
בטא התחלתית ביום 12 להחזרת שני עוברים מוקפאים יצאה 49
יום 14 יצאה 112
מה הסיכוי להיריון תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים
פרופ` דוד בידר20/01/2019בערכים אלו הסיכויים נמוכים אך קיימים.
בטא נוספת תענה על השאלה יותר בבהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא נוספת
אני23/01/2019בטא שלישית 352 לאחר יומיים מבט שנייה
עד כמהעניין הבטא ההתחלתית שהייתה נמוכה מראה על סיכוי לאי המשך למרות ההכפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להמשיך במעקב עדיין קיים סיכוי סביר להתפתחות היריון תקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אדמת-rubella מופנה לד"ר בידרמיכל20/01/2019
היי בת 32 אי פיריון לא מוסבר עד כה עשיתי 2 החזרות של עוברים איכותיים שלא צלחו. אני לפני החזרה נוספת.
עשיתי לפני 7 חודשים בדיקת נוגדנים לאדמת יצא 18.6 מה זה אומר? האם צריכה להתחסן? או שאפשר פשוט להיזהר?עד כמה חשוב שאתחסן במידה והתוצאה נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמת
פרופ` דוד בידר20/01/2019צריך לעשות חיסון וחודש לא לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אדמת-rubella מופנה לד"ר בידר!!
מיכל20/01/2019חייבת להבין...לרופאים יש גישות שונות לגביי החיסון?
אין גישה שפשוט מחייבת חיסון..כי הרופא שלי לא מוטרד מזה..
מנסה להבין אם הוא אדיש לגביי זה מהסיבה שהסיכויים להידבק קלושים..האמת שבשלב הזה מעדיפה לא להתחסן..אבל עד כמה זה עלול להיות טעות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמת
פרופ` דוד בידר20/01/2019הוראות משרד הבריאות זה לחסן אם רמת החיסון היא מתחת ל 30.
נכון שהסיכוי בימים אלה נמוכים מכדי להידבק ואפשר לקחת סיכון ,רק שזה בניגוד להמלצות למה שהוחלט על ידי רוב הציבור הרפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמת פרופסור בידר
מיכל21/01/2019אוקיי הבנתי...שאלה נוספת ..יש איזשהו סיכוי להידבק דווקא בהיריון??
דברים שקורים בגוף ??? מערכת חיסון חלשה??כל דבר שיכול לגרום להידבקות דווקא בהיריון??
צריכה כבר היום לקבל החלטה לגביי ההחזרה...
ואם אפשר עצות ממה להיזהר במידה ולא התחסנתי..
תודה לך!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמת
פרופ` דוד בידר21/01/2019נדבקים מילדים חולים או ממבוגרים חולים
הסיכויים אפסיים אך קיימים.
אפשר לקחת סיכון מאוד מאוד קטן, ואין כרגע נגיף אדמת בצורה שתשפיע עליך.
יכול להיות גם שהחיסון הנמוך יספיק.
הייתי לוקח סיכון ועושה החזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אדמת-rubella מופנה לד"ר בידר!!
מיכל21/01/2019תודה רבה!!! אתה מדהים חייבת לציין, תמיד תשובות מלאות ומספקות תודה רבה רבה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הערכים תקינים? ואיזה שבוע אני?שוש20/01/2019
שלום רב,
ב13.1 הוחזר לי עובר בלסטוציט בן 6 ימים.
היום, לאחר 7ימים בטא 44.
כמובן אבדוק הכפלה כל יומיים.
האם ערכים אלה תקינים?בדיקות דם מהיום:
אסטרדיול1294(לפני שבועיים היה7778, לוקחת אסטרופם כפול 3 ביום לנרתיק. הוא אמור לרדת ככה?)
LH 0.40
Progesterone 59.3
ואיזה שבוע אני בבקשה?
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר20/01/2019בשלב זה בסדר, התוצאה כעבור יומיים היא חשובה.
השבוע הוא 4.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)