מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרדניזון 5מ"ג אחרי אוכלדנה20/01/2019
שלום,
ראשית תודה על העזרה :)
קיבלתי פרדניזון 5מ"ג כטיפול נגד הפלות חוזרות אחרי החזרה.
נאמר לי לשתות אותו בבוקר אחרי אוכל, אך רופא התקשה לענות על כמה אוכל צריך לאכול. אין לי תאבון בכלל וגם התחילו סחרחרות.. האם מספיק שאני אוכלת פרוסה עם גבינה צהובה או שחייבים ארוחה שלמה?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדניזון
פרופ` דוד בידר20/01/2019זוהי לא תרופה להפלות חוזרות.
את יכולה לקחת אחרי ארוחה קלה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרדניזון להפלות חוזרות
דנה20/01/2019תודה על התשובה מהירה.
אחרי 3 הפלות ביצענו בירור הפלות ולא נמצאה שום סיבה. כל הבדיקות היו תקינות מלבד ויטמיד d. המלצה בכל זאת הייתה לשימוש בקליקסן 40 ופדנזון 5 מ.ג.. האם יש לך רעיון אחר או המלצה כלשהי , אשמח באמת לשמוע ולבדוק כי אחרי 4 הפלות רציפות אני כבר לא יודעת לאיזה כיוון ללכת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות
פרופ` דוד בידר20/01/2019אם עדית היסטרוסקופיה והיא הייתה תקינה, הייתי ממליץ רק על קלקסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
דנה20/01/2019תודה על התשובה!
עשיתי הסתקלות לתוך רחם תלת מימדי. נאמר לי שזה נותן אותה תוצאות. ובדיקה יצאה תקינה...
הבעיה שלנו היא באיכות ירודה של זרע, ואני חושדת שכל ההפלות מגיעות משם. אם זה כך, אז רק מזל יעזור לי ;(
תודה על התשובה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות
פרופ` דוד בידר20/01/2019עשיתם בדיקת קריוטיפ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריוטיפ
דנה20/01/2019קריוטיפ תקין אצל שנינו, בדיקות אצל המוטולוג כולל גנטיות בתשלום, רק ויטמין d היה קצת נמוך, אבל עדיין לא חורג מנורמה.
בדיקות למחלות למינהם.
בעלי בן 39 (מנסים 12 שנה, 3 שנים ivf), תמיד היה בעיות עם זרע קצניות. (Motility 33% , 30% Volumr 1.5, conc ).
תמיד כמות גדולה של בציות מעל 20, איכות מעולה, תמיד של השתרשות בכל ניסיון, אבל נופל עד שבוע 8.
כרגע שבוע 7, ויש גושים ורודים שוב.
אם יש עוד משהו שלא בדקנו או ניסינו, אני אשמח לדעת.
תודה שוב על התשובות המהירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות
פרופ` דוד בידר20/01/2019ההפלות הן לא בגלל הזרע.
הייתי משתמש רק בקלקסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית
דנה20/01/2019תודה על הכל ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מספיק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מחזור חצי טבעיאסתי20/01/2019
שלום,
האם יכול להיות יותר מהפריה אחת בטיפול מחזור חצי טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר20/01/2019תלוי בכמה זקיקים יש.
לרוב יש ביצית אחת והפריה אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת סטרס והקשר לסיכוייםנאווה19/01/2019
האם עצבים וסטרס יכולים לפגוע בסיכויי השתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער לאחר החזרת עובריםSharona18/01/2019
היי, לא יודעת אם זו הכתובת הנכונה
אבל האם בשבועיים שלאחר החזרת העוברים ( עד הבדיקות שם) אפשר לצבוע את השיער? האם כדאי לחכות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ישנם חומרי צבע המותרים בהיריון(בעיקר כאלו ללא אמוניה)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יהיו הדבקויות לאחר גרידה?דנה18/01/2019
שלום. אחרי גרידה בשל הריון שלא התפתח כראוי. בדיקת אס שבועיים אחרי תקינה. אני רוצה להמשיך בטיפולי הפוריות. איזה סימנים יהיו אם יש הדבקויות? כמה זה שכיח? האם יש צורך לעשות בדיקה לראות אם יש הדבקויות? קצת מודאגת מהעניין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי קטן אם כי לא אפסי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל מבוגראירית18/01/2019
פרופ שלום
בת 42 לאחר לידה הריון טבעי לא מ-IVF . הריון תקין לא הייתה התקצרות צוואר או צירים מוקדמים ושבוע לידה 40.
יש לי מוקפאים מטיפולי IVF שהפסקתי לפני שנתיים במידה וארצה להחזיר אותם ואחד יקלט האם יש סיכויי שוב למהלך הריון תקין ולסחוב עד הסוף כמו ב-2 הריונות קודמים כלומר יש קשר שאם הריונות קודמים היו תקינים ללא בעיות זה משפר את הסיכויי למרות הגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט סיכוי טוב להיריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים קלים בבטן תחתונהשאלה17/01/2019
שלום מס' ימים אחרי החזרה יש כאבים קלים בבטן תחתונה. קשה להסביר, מן כאב עמום ולפעמים דקירות קלות ולחץ עמום.
לא כל הזמן אלא פעמיים שלוש ביום. ממה זה נובע? יש לי שרירן בפונדוס בגודל 29 מ"מ אחורי האם הכאבים זה בגלל שאולי השרירן גדל? נבדקתי מספר ימים לפני החזרה. האם יש צורך להיבדק שוב והאם זה נחוץ ומותר us וגינלי ימים אחרי החזרה? יש לציין שלוקחת 3 פרוגינובה ואסטרופם וגינלי ופעמיים ביום 2 אוטרגוסטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין צורך להיבדק,קרוב לודאי שהשרירן אחראי להעצמת ההתכווצויות של הרחם והתחושות שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע טבורי או קרע בשרירי הבטן בהיריוןמאי17/01/2019
אני בהיריון 3, שבוע 28.
לאחר הקיסרי הקודם (עברתי כבר 2 קיסריים) פיזיוטרפיסטית רצפת אגן אבחנה לי היפרדות או קרע בשרירי הבטן (כשאני מתרוממת משכיבה נוצר מעין קונוס.)
נתנה לי סדרת תרגילים אך למיטב הבנתי ומה שיכולתי לראות - זה לא השתפר.
כיום בהריון - כשאני מתרוממת משכיבה רואים סוג של קונוס או בטן פירמידה.. (בעיקר באיזור הטבור).
איך יודעים אם זה בקע תבורי או רק ההיפרדות/קרע שהיה?
אם לא מפריע לי למעט הפן האסתטי - יש טעם לטפל לאחר הלידה? מי מאבחן את זה?
אולי שווה בניתוח הקיסרי לפתור את העניין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפנות לכירורג. לאחר הלידה לצורך אבחון וטיפול הולם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה על בסיס מחזור טבעימיכל17/01/2019
היי בת 32 אי פיריון לא מוסבר, אני עושה החזרה על בסיס מחזור טבעי..הייתי רוצה גם לא לקחת את הנרות ( כמובן במידה לא חסר לי פרוגסטרון) ומפעמים שעשיתי בדיקת פרוגסטרון שבוע אחרי ביוץ זכור לי פעם אחת שהיה 70 ועוד פעם שהיה 35
האם יש אפשרות אחרי החזרה לא לקחת תמיכה ולעשות בדיקת דם
שבוע אחרי ביוץ ובמידה ןהפרוגסטרון יהיה נמוך אז רק אקח?
ממש רוצה בלי תרופות..אך האם זה ייפגע לי בסיכויי בדרך הזאת שכתבתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנתונים הטבעיים שלך מצוינים ולכן הם מייתרים נטילת תמיכה נוספת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומות ביצית וסיכויי השתרשותיעל17/01/2019
במידה ומדובר בעוברים מתרומת ביצית, בהנחה שהאישה בריאה ואין בעיות רפואיות ובעיות ברחם, הכל תקין -
האם גיל האישה משפיע על ההשתרשות?
באיזה גיל סיכויי ההשתרשות יורדים?
אישה שזהו הריונה הראשון - האם הסיכויים שלה נמוכים מאישה שהרתה בעברה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגיל הרחם ישנה השפעה מזערית על סיכויי ההשתרשות לעומת גיל האישה,הריונות קודמים הינם אינדיקציה לסיכוי משופר להשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוזי הצלחה
יעל21/01/2019תודה על המענה.
לא כל כך הבנתי את התשובה.
גיל הרחם נקבע לפי גיל האישה?
בטיפולי ivf מציינים אחוזי הצלחה לפי גילאים, גיל 40, גיל 41-42, גיל 43)
האם יש אחוזי הצלחה ליילוד חי גם מתרומת ביצית לפי גיל היולדת?
מאיזה גיל אחוזי ההצלחה יורדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאמור סיכויי ההיריון נקבעים לפי גיל הביציות(גיל האישה התורמת) לגיל הרחם של האישה הנתרמת ישנה משמעות מזערית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד מבצעים החזרהשרה17/01/2019
שלום, האם ניתן לבצע החזרה בלי לשתות הרבה ובלי לחץ בשלפוחית? האם זה אפשרי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר17/01/2019אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות העוברים בעת ההחזרהרלי17/01/2019
אני עומדת מול הפריה ראשונה שתתרחש בחודש הבא . האם ההחלטה על מספר העוברים שיוחזרו היא שלי במידה ? אם אני מעוניינת בהריון מרובה עוברים ומוכנה לחתום על שאני מוכנה לשאת בסיכונים הקיימים .. מעוניינת להחזיר לפחות 2. של מי ההחלטה הסופית ? תודה 🙏
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר17/01/2019אם גילך צעיר , והעוברים בסדר ,אזי התקנות אומרות להחזיר אחד.
הריון ראשון שהוא תאומים יכול לגרום ללידה מוקדמת ולשני ילדים לא בריאים בבית, ב 20 % מהמקרים.
רוב הרופאים לא יסכימו להחזיר 2 במקרה ואת מתאימה לנתונים שכתבתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה חוזרת לתשובה שנשלחה
רלי אזיקרי22/01/2019גילי הוא 36 . לאחר 7 הזרעות ללא הצלחה . בדיקות תקינות . אי פריון לא מוסבר. נראה בהמשך אם העוברים בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
פרופ` דוד בידר22/01/2019אם העוברים טובים מאוד להחזיר רק אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שהסתיים בתחילתו אחרי החזרת 4 עובריםמיכל16/01/2019
שלום. אחרי החזרת 4 עוברים. בטא עלתה בקצב לא טוב. הפסקתי תמיכה וקיבלתי מחזור אך הבטא לא התאפסה. אחרי שעלתה וירדה ועלתה, בבדיקה היה ממצא אקוגני תוך רחמי וגם של 9 ממ בחצוצרה שלא היה ברור אם זה אקטופי או תגובה להריון. בוצעה גרדה. הבטא ירדה. שבועיים וחצי אחרי התאפסה. בחצוצרה יש משהו קטן של 4 ממ. הרופא אמר שאם זה היה אקטופי לוקח לזה זמן להיספג. כמה זמן? אם זו היתה תגובה להריון האם הגיוני שאחרי שבועיים וחצי זה עוד שם? אמנם קטן בחצי אך לא נעלם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר17/01/2019אם הבטא יורד והופך לשלילי אין משמעות לממצא בחצוצרה.
אם בדיקת הרקמה שהוצאה בגרידה היא של הריון אז גם במקרה הזה אין משמעות למה שרואים בחצוצרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הרקמה בגרדה ללא סיסי הריון
מיכל17/01/2019בבדיקת הרקמה שהוצאה בגרידה לא נמצאו סיסי הריון (או שיליה), יחד עם זאת יום לאחר הגרדה הבטא ירדה בחצי, יומיים לאחר מכן שוב ירדה בחצי עד שהתאפסה לחלוטין.
איו חשיבות לממצא בחצוצרה? זה אמור להיספג מעצמו? כמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר17/01/2019אין חשיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון טבעי עם שיליה נמוכהלאה16/01/2019
חברה שלי בהריון טבעי עם שיליה נמוכה לא אמרו לה כמה סמ
שבוע 14 כעת
האם מותר לה לטוס בעוד חודשיים במידה והשיליה תשאר נמוכה או שיש בזה סיכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה
פרופ` דוד בידר16/01/2019אין פרטים על המקרה.
שהחברה שלך תשאל את הרופא מה הכוונה שליה נמוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה אשמח למענה
לאה17/01/2019הרופא לא ציין כמה סמ ציין שנמוכה שיכולה לעלות בהמשך ולא אמר אזהרות מיוחדות.. לכן שאלתי לגבי טיסה אם יש סיכון כלשהוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במצב זה לא מסתמנת הוראת נגד לטיסה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומה שבוע 7 ויש דופקליטל16/01/2019
שלום רב. אני בהריון לאחר ivf בשבוע 7. היום נצפה דופק אך הרופא ראה המטומה. לפני 3 חודשים לערך עברתח גרידה בשבוע 8 לאחר שנצפה דופק ואז הפסיק וגם הייתה המטומה. הייתי שמחה לדעת האם הריונות כאלה יכולים להיות תקינים או שככל הנראה אעבור שוב גרידה? שאלה נוספת ממה יש המטומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומה
פרופ` דוד בידר16/01/2019לרוב זה מסתיים בסדר.
לדעתי ההמטומה לא תשפיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)