מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולי הזרעה בנק הזרעד.כ21/01/2019
היי
האם אפשר לעשות טיפול הזרעה חודש אחרי חודש? או שצריך לעשות חודש הפסקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר21/01/2019ברור שאפשר.
סך הכל ההזרעה זה ״תחליף״ מסויים ליחסי מין ולכן, כמו בניסיונות טבעיים כל חודש הרי שאין מניעה מהזרעות.
כאשר עושים גירוי שחלתי רצוי לדלג על חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי כאבים והתכווצויותרותם20/01/2019
שבוע אחרי הפסיקו כאבים והתכווצויות. מה זה אומר? מתי ניתן לבצע בדיקה ביתית כדי לא להיות במתח מיותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר20/01/2019בעד 4 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר החזרת עוברים מוקפאיםאני20/01/2019
שלום
בטא התחלתית ביום 12 להחזרת שני עוברים מוקפאים יצאה 49
יום 14 יצאה 112
מה הסיכוי להיריון תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים
פרופ` דוד בידר20/01/2019בערכים אלו הסיכויים נמוכים אך קיימים.
בטא נוספת תענה על השאלה יותר בבהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא נוספת
אני23/01/2019בטא שלישית 352 לאחר יומיים מבט שנייה
עד כמהעניין הבטא ההתחלתית שהייתה נמוכה מראה על סיכוי לאי המשך למרות ההכפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להמשיך במעקב עדיין קיים סיכוי סביר להתפתחות היריון תקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אדמת-rubella מופנה לד"ר בידרמיכל20/01/2019
היי בת 32 אי פיריון לא מוסבר עד כה עשיתי 2 החזרות של עוברים איכותיים שלא צלחו. אני לפני החזרה נוספת.
עשיתי לפני 7 חודשים בדיקת נוגדנים לאדמת יצא 18.6 מה זה אומר? האם צריכה להתחסן? או שאפשר פשוט להיזהר?עד כמה חשוב שאתחסן במידה והתוצאה נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמת
פרופ` דוד בידר20/01/2019צריך לעשות חיסון וחודש לא לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אדמת-rubella מופנה לד"ר בידר!!
מיכל20/01/2019חייבת להבין...לרופאים יש גישות שונות לגביי החיסון?
אין גישה שפשוט מחייבת חיסון..כי הרופא שלי לא מוטרד מזה..
מנסה להבין אם הוא אדיש לגביי זה מהסיבה שהסיכויים להידבק קלושים..האמת שבשלב הזה מעדיפה לא להתחסן..אבל עד כמה זה עלול להיות טעות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמת
פרופ` דוד בידר20/01/2019הוראות משרד הבריאות זה לחסן אם רמת החיסון היא מתחת ל 30.
נכון שהסיכוי בימים אלה נמוכים מכדי להידבק ואפשר לקחת סיכון ,רק שזה בניגוד להמלצות למה שהוחלט על ידי רוב הציבור הרפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמת פרופסור בידר
מיכל21/01/2019אוקיי הבנתי...שאלה נוספת ..יש איזשהו סיכוי להידבק דווקא בהיריון??
דברים שקורים בגוף ??? מערכת חיסון חלשה??כל דבר שיכול לגרום להידבקות דווקא בהיריון??
צריכה כבר היום לקבל החלטה לגביי ההחזרה...
ואם אפשר עצות ממה להיזהר במידה ולא התחסנתי..
תודה לך!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמת
פרופ` דוד בידר21/01/2019נדבקים מילדים חולים או ממבוגרים חולים
הסיכויים אפסיים אך קיימים.
אפשר לקחת סיכון מאוד מאוד קטן, ואין כרגע נגיף אדמת בצורה שתשפיע עליך.
יכול להיות גם שהחיסון הנמוך יספיק.
הייתי לוקח סיכון ועושה החזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אדמת-rubella מופנה לד"ר בידר!!
מיכל21/01/2019תודה רבה!!! אתה מדהים חייבת לציין, תמיד תשובות מלאות ומספקות תודה רבה רבה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הערכים תקינים? ואיזה שבוע אני?שוש20/01/2019
שלום רב,
ב13.1 הוחזר לי עובר בלסטוציט בן 6 ימים.
היום, לאחר 7ימים בטא 44.
כמובן אבדוק הכפלה כל יומיים.
האם ערכים אלה תקינים?בדיקות דם מהיום:
אסטרדיול1294(לפני שבועיים היה7778, לוקחת אסטרופם כפול 3 ביום לנרתיק. הוא אמור לרדת ככה?)
LH 0.40
Progesterone 59.3
ואיזה שבוע אני בבקשה?
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר20/01/2019בשלב זה בסדר, התוצאה כעבור יומיים היא חשובה.
השבוע הוא 4.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרדניזון 5מ"ג אחרי אוכלדנה20/01/2019
שלום,
ראשית תודה על העזרה :)
קיבלתי פרדניזון 5מ"ג כטיפול נגד הפלות חוזרות אחרי החזרה.
נאמר לי לשתות אותו בבוקר אחרי אוכל, אך רופא התקשה לענות על כמה אוכל צריך לאכול. אין לי תאבון בכלל וגם התחילו סחרחרות.. האם מספיק שאני אוכלת פרוסה עם גבינה צהובה או שחייבים ארוחה שלמה?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדניזון
פרופ` דוד בידר20/01/2019זוהי לא תרופה להפלות חוזרות.
את יכולה לקחת אחרי ארוחה קלה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרדניזון להפלות חוזרות
דנה20/01/2019תודה על התשובה מהירה.
אחרי 3 הפלות ביצענו בירור הפלות ולא נמצאה שום סיבה. כל הבדיקות היו תקינות מלבד ויטמיד d. המלצה בכל זאת הייתה לשימוש בקליקסן 40 ופדנזון 5 מ.ג.. האם יש לך רעיון אחר או המלצה כלשהי , אשמח באמת לשמוע ולבדוק כי אחרי 4 הפלות רציפות אני כבר לא יודעת לאיזה כיוון ללכת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות
פרופ` דוד בידר20/01/2019אם עדית היסטרוסקופיה והיא הייתה תקינה, הייתי ממליץ רק על קלקסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
דנה20/01/2019תודה על התשובה!
עשיתי הסתקלות לתוך רחם תלת מימדי. נאמר לי שזה נותן אותה תוצאות. ובדיקה יצאה תקינה...
הבעיה שלנו היא באיכות ירודה של זרע, ואני חושדת שכל ההפלות מגיעות משם. אם זה כך, אז רק מזל יעזור לי ;(
תודה על התשובה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות
פרופ` דוד בידר20/01/2019עשיתם בדיקת קריוטיפ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריוטיפ
דנה20/01/2019קריוטיפ תקין אצל שנינו, בדיקות אצל המוטולוג כולל גנטיות בתשלום, רק ויטמין d היה קצת נמוך, אבל עדיין לא חורג מנורמה.
בדיקות למחלות למינהם.
בעלי בן 39 (מנסים 12 שנה, 3 שנים ivf), תמיד היה בעיות עם זרע קצניות. (Motility 33% , 30% Volumr 1.5, conc ).
תמיד כמות גדולה של בציות מעל 20, איכות מעולה, תמיד של השתרשות בכל ניסיון, אבל נופל עד שבוע 8.
כרגע שבוע 7, ויש גושים ורודים שוב.
אם יש עוד משהו שלא בדקנו או ניסינו, אני אשמח לדעת.
תודה שוב על התשובות המהירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות
פרופ` דוד בידר20/01/2019ההפלות הן לא בגלל הזרע.
הייתי משתמש רק בקלקסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית
דנה20/01/2019תודה על הכל ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מספיק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מחזור חצי טבעיאסתי20/01/2019
שלום,
האם יכול להיות יותר מהפריה אחת בטיפול מחזור חצי טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר20/01/2019תלוי בכמה זקיקים יש.
לרוב יש ביצית אחת והפריה אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת סטרס והקשר לסיכוייםנאווה19/01/2019
האם עצבים וסטרס יכולים לפגוע בסיכויי השתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער לאחר החזרת עובריםSharona18/01/2019
היי, לא יודעת אם זו הכתובת הנכונה
אבל האם בשבועיים שלאחר החזרת העוברים ( עד הבדיקות שם) אפשר לצבוע את השיער? האם כדאי לחכות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ישנם חומרי צבע המותרים בהיריון(בעיקר כאלו ללא אמוניה)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יהיו הדבקויות לאחר גרידה?דנה18/01/2019
שלום. אחרי גרידה בשל הריון שלא התפתח כראוי. בדיקת אס שבועיים אחרי תקינה. אני רוצה להמשיך בטיפולי הפוריות. איזה סימנים יהיו אם יש הדבקויות? כמה זה שכיח? האם יש צורך לעשות בדיקה לראות אם יש הדבקויות? קצת מודאגת מהעניין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי קטן אם כי לא אפסי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל מבוגראירית18/01/2019
פרופ שלום
בת 42 לאחר לידה הריון טבעי לא מ-IVF . הריון תקין לא הייתה התקצרות צוואר או צירים מוקדמים ושבוע לידה 40.
יש לי מוקפאים מטיפולי IVF שהפסקתי לפני שנתיים במידה וארצה להחזיר אותם ואחד יקלט האם יש סיכויי שוב למהלך הריון תקין ולסחוב עד הסוף כמו ב-2 הריונות קודמים כלומר יש קשר שאם הריונות קודמים היו תקינים ללא בעיות זה משפר את הסיכויי למרות הגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט סיכוי טוב להיריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים קלים בבטן תחתונהשאלה17/01/2019
שלום מס' ימים אחרי החזרה יש כאבים קלים בבטן תחתונה. קשה להסביר, מן כאב עמום ולפעמים דקירות קלות ולחץ עמום.
לא כל הזמן אלא פעמיים שלוש ביום. ממה זה נובע? יש לי שרירן בפונדוס בגודל 29 מ"מ אחורי האם הכאבים זה בגלל שאולי השרירן גדל? נבדקתי מספר ימים לפני החזרה. האם יש צורך להיבדק שוב והאם זה נחוץ ומותר us וגינלי ימים אחרי החזרה? יש לציין שלוקחת 3 פרוגינובה ואסטרופם וגינלי ופעמיים ביום 2 אוטרגוסטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין צורך להיבדק,קרוב לודאי שהשרירן אחראי להעצמת ההתכווצויות של הרחם והתחושות שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע טבורי או קרע בשרירי הבטן בהיריוןמאי17/01/2019
אני בהיריון 3, שבוע 28.
לאחר הקיסרי הקודם (עברתי כבר 2 קיסריים) פיזיוטרפיסטית רצפת אגן אבחנה לי היפרדות או קרע בשרירי הבטן (כשאני מתרוממת משכיבה נוצר מעין קונוס.)
נתנה לי סדרת תרגילים אך למיטב הבנתי ומה שיכולתי לראות - זה לא השתפר.
כיום בהריון - כשאני מתרוממת משכיבה רואים סוג של קונוס או בטן פירמידה.. (בעיקר באיזור הטבור).
איך יודעים אם זה בקע תבורי או רק ההיפרדות/קרע שהיה?
אם לא מפריע לי למעט הפן האסתטי - יש טעם לטפל לאחר הלידה? מי מאבחן את זה?
אולי שווה בניתוח הקיסרי לפתור את העניין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפנות לכירורג. לאחר הלידה לצורך אבחון וטיפול הולם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה על בסיס מחזור טבעימיכל17/01/2019
היי בת 32 אי פיריון לא מוסבר, אני עושה החזרה על בסיס מחזור טבעי..הייתי רוצה גם לא לקחת את הנרות ( כמובן במידה לא חסר לי פרוגסטרון) ומפעמים שעשיתי בדיקת פרוגסטרון שבוע אחרי ביוץ זכור לי פעם אחת שהיה 70 ועוד פעם שהיה 35
האם יש אפשרות אחרי החזרה לא לקחת תמיכה ולעשות בדיקת דם
שבוע אחרי ביוץ ובמידה ןהפרוגסטרון יהיה נמוך אז רק אקח?
ממש רוצה בלי תרופות..אך האם זה ייפגע לי בסיכויי בדרך הזאת שכתבתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנתונים הטבעיים שלך מצוינים ולכן הם מייתרים נטילת תמיכה נוספת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומות ביצית וסיכויי השתרשותיעל17/01/2019
במידה ומדובר בעוברים מתרומת ביצית, בהנחה שהאישה בריאה ואין בעיות רפואיות ובעיות ברחם, הכל תקין -
האם גיל האישה משפיע על ההשתרשות?
באיזה גיל סיכויי ההשתרשות יורדים?
אישה שזהו הריונה הראשון - האם הסיכויים שלה נמוכים מאישה שהרתה בעברה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגיל הרחם ישנה השפעה מזערית על סיכויי ההשתרשות לעומת גיל האישה,הריונות קודמים הינם אינדיקציה לסיכוי משופר להשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוזי הצלחה
יעל21/01/2019תודה על המענה.
לא כל כך הבנתי את התשובה.
גיל הרחם נקבע לפי גיל האישה?
בטיפולי ivf מציינים אחוזי הצלחה לפי גילאים, גיל 40, גיל 41-42, גיל 43)
האם יש אחוזי הצלחה ליילוד חי גם מתרומת ביצית לפי גיל היולדת?
מאיזה גיל אחוזי ההצלחה יורדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאמור סיכויי ההיריון נקבעים לפי גיל הביציות(גיל האישה התורמת) לגיל הרחם של האישה הנתרמת ישנה משמעות מזערית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)