מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי מין היילודדפי10/09/2018
עשיתי תהליך של הפרייה לפני 3 שנים והוקפאו עוברים.
לפני חודשיים החזירו לי עובר בלוסציסט ונקלטתי להריון.
רציתי לדעת האם ברגע שהוחזר הבלוסציסט כבר היה לו מין קבוע (זכר או נקבה) או שזה מתרחש לאחר ההשרשה??
(נניח להבין האם הטבלה הבינית רלוונטית לגבי או שזה קבוע מראש? - היא מדברת על גיל התעברות וחודש ההתעברות...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר אליעזר גירש11/09/2018ברגע ההפריה נקבע מין העובר לפי סוג של תא הזרע בו הופרתה הביצית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ אחרי פרוטוקול ארוךתמר10/09/2018
בחודש שעבר פרוטוקול ארוך. כעת עדיין דיכוי. זקיק גדל מאוד לאיטו, הורמונים עולים לאט, יום 15 למחזור אסטרדיול 200. האם במצב כזה יהיה תהליכי ביוץ תקינים כאשר כן יהיה סוף סוף הביוץ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר11/09/2018עניתי לך שאת עדיין ללא תהליכי ביוץ.
את צריכה לחזור על בדיקות של אסטרוגן ופרוגסטרון כדי לראות האם התהליך מתקדם או לא.
אין ביוץ איטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
תמר11/09/2018אמורה להחזיר מוקפא. הכל מתקדם ממש לאט. אסטרדיול עולה אבל ממש מעט כל פעם, זקיק 14. האם עדיף לדחות בעוד חודש לאור העובדה שכלום לא מתקדם וביוץ לא יהיה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעולה
פרופ` דוד בידר12/09/2018בשלב זה צריך לחכות לראות איך מתקדם
תשלחי בדיקה נוספת ונגיד לך מה לעשות.
למה לא מחזירה העובר במחזור טיפולי.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
תמר12/09/2018כי לא ידעתי שיש דיכוי אחרי סינרל ורציתי טבעי. אסטרדיול 580. פרוגסטרון >2, LH 5.8 . זקיק 17. רירית 6. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר12/09/2018תבדקי עוד יומיים שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עתבלין קינמון וציפורן בעוגה האם מזיק?דפנה10/09/2018
בשבוע 7
לקחתי כמה ביסים מעוגת דבש שיש בה תבלין ציפורן וקינמון
האם זה מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזיק
פרופ` דוד בידר10/09/2018לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת מלאות בזמן היריוןסיון10/09/2018
היי
אני בשבוע 11, ויש לי תיאבון רב ותחושת רעב אם אני לא אוכלת כל כמה שעות...
הבעיה היא שכשאני אוכלת טיפה יותר מהכמות המדויקת הנדרשת, מאוד כבד ועמוס לי, וממש נפיחות בבטן וקשה לי לעמוד. (בעיקר בארוחות שישי / חג / משפחתיות).
זה לא קרה לי לפני ההיריון אף פעם..
האם הגיוני ויכול להיות קשור?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה
פרופ` דוד בידר10/09/2018התחושה היא עקב התרחבות שרירי הקיבה.
עקב פעולת הפרוגסטרון הקיבה פחות מתכווצת עקב ריפיון השרירים והתחושה היא נורמלית ולא חייבת להיות בכל הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות פירפור בתוך הבטןשירי10/09/2018
שלום
אתמול בערב החג היו לי תחושות כמו מעין פרפור בתוך הסטן.. כמו דג מקפץ בפנים או משהו כזה.
אני רק בשבוע 10.
האם יכול להיות התחלת הרגשת העובר? או שזה משהו שקשור לאוכל הרב בחג?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרפור
פרופ` דוד בידר10/09/2018זה קשור לדג שאכלת בחג.
לא קשור לתנועות עובר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לפני בדיקת דם להורמוניםאלון10/09/2018
שלום לכם.
כתוצאה משיבוש הורמונלי לאשתי(כמעט גיל 44)וחוסר ביוץ בפעם הראשונה שזה קרה לה,היו דימומים/הכתמות במשך שבועיים ואז הרופא נתן לה דופסטון פעמיים ביום במשך 10 ימים ואמר לבצע בדיקת דם לlh ,פרוגסטרון ואסטרדיול 10 ימים לאחר סיום הנטילה.בדיקת הדם תהיה ב20 לחודש.אחרי 6 ימי נטילה תופעת הדימומים/הכתמות נפסקה.האם בנסיבות המקרה יתכן תאורטית ביוץ גם לפני 20 לחודש יום הבדיקה או שזה לא סביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הדם
אלון10/09/2018טעות ברישום בהודעה המקורית.בדיקת הדם ב-20 לחודש תהיה שבוע לאחר סיום הדופסטון ולא 10 ימים אחריו כמו שנרשם בטעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאורטית
פרופ` דוד בידר10/09/2018תאורטית יש פה בלבול גמור במה שאתה כותב.
צריך לעשות בדיקות דם לאסטרוגן פרוגסטרון ובטא ואז נגיד מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה ,לא מבינה מה ערכי הפרגסטרון צריכים להיותמילנה10/09/2018
אפשר בבקשה הסבר כמה פרוגסטרון צריך להיות בהריון ?
יצא לי בטא 4019
ופרוגסטרון 28
תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר10/09/2018צריך להיות סביב התוצאה שקיבלת.
בכלל לא צריך לבדוק פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסטו נופל על חגיםמירי10/09/2018
חג שמח
יש לי עובר מוקפא בלסטו שאני רוצה להחזיר החודש.
הרופא שלי רוצה ללכת על החזרה על בסיס טבעי.הבעיה שזה יכול ליפול על יום חג. האם החזרה של עובר בן 5 ימים ביום 6 אחרי ביוץ אחרי ביוץ נותן אותם סיכויים להשתרשות כמו ביום 5 אחרי ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ממליץ להתפשר בשאלת התיזמון של ההחזרה הדבר עלול להפחית את סיכוייך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תהליך ביוץ תקיןתמר10/09/2018
אחרי פרוטוקול ארוך, דיכוי. זקיק גדל מאוד לאיטו, הורמונים עולים לאט. האם במצב כזה יהיה תהליכי ביוץ תקינים כאשר כן יהיה סוף סוף הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתקבל הרושם שהפרוטוקול אינו אופטימאלי למצבך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליצסטיות צילום רחםדוש09/09/2018
בבקשה תגידו לי איפה יש בית חולים כללית במרכז בשביל צילום רחם התקשרתי למעיני ישועה ורוצים לתת תור עוד חודשיים אני צריכה החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרבה הצער ישנה בעיה אם התורים מסיבה לא ברורה.
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין איקסי ומומיםטל09/09/2018
התפרסם עכישו מאמר בNATURE שמוצא קשר בין כל מום אפשרי לאיקסי, זה ממש מטריד אותי. מה דעתכם על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המאמר
טל09/09/2018intracytoplasmic sperm injection for male infertility and consequences for offspring
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמר
פרופ` דוד בידר09/09/2018טרם קראתי את המאמר אך זה לא הניסיון שלנו לאורך שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל עשיתם מעקב?
טל10/09/2018ארוך שנים אחרי הילדים שנולדו? סביר להניח שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב
פרופ` דוד בידר10/09/2018אני עוסק בכך שנים רבות והילדים שנולדו אצלנו לא הראו בעיות מאחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של אסטרדיול עולה לאטנועה09/09/2018
יום 14 למחזור ואסטרדיול עולה ממש לאט, 200, עם זקיק 12. מה המשמעות של זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרדיול
פרופ` דוד בידר09/09/2018שהביוץ ,או שהוא לא תקין או הוא מאוחר.
זה תלוי מאוד בגילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי של מוקפאים?לילי09/09/2018
ראיתי בדוח מעבדה כי העוברים ביום 3 היו בדירוג B, כמה שעות לאחר מכן כבר דורגו C, ואז הוקפאו. מה הסיכוי שלהם אם כך? הרי כבר רואים התדרדרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים
פרופ` דוד בידר09/09/2018לרוב אין מקפיאים בדרגה זו, יכול להיות שהרופא המטפל ביקש זאת למען הרגשתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ אשכנזי ופרופ בידר שנה טובה ומבורכתגלית09/09/2018
פרופ בידר ופרופ אשכנזי
שתהיה לכם שנה טובה ומבורכת,שתבורכו על כל המענה שאתם נותנים לנשים בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תודה רבה וברכות לכל הנשים בפורום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמח
פרופ` דוד בידר09/09/2018חג שמח בריאות והרבה פריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת ניתוח קיסרי איזה שבוע?מיטל09/09/2018
פרופ שלום
האם ניתן לקבוע תאריך לניתוח קיסרי בין שבוע 38 לשבוע 39 או שהמקסימום שצריך לילד זה שבוע 38?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)