מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרה יום אחרי שאיבהPrule07/09/2018
שלום.
אנחנו לא מוסברים.
ילד אח מטיפול, ועכשיו מנסים שני. כבר שנה שמנסים בדרך 3 הפלות ללא סיבה ( אחרי בדיקות ששלחו אותי).
עכשיו שאיבה נוספת ביום רביעי. בגלל טיסה שיש לי, זה או חהקפיא הכל ולא להחזיר כלום.
או להחזיר ביום חמישי ( יום אחרי שאיבה)..
מה זה אומר מבחינת סיכויים? יום ראשון לעומת נגיד יום שלישי ( אם הייתי מחזירה בראשון)..
בכלל שווה לי?
אציין שניצפו כמות זקיקים סבירה ( לא כולה להגיד בדיוק אבל לפחות 10)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות קיימת,אם כי היא אינה מאפשרת בחירת העוברים האיכותיים ביותר ובכך מפחיתה את סיכויי ההצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להחזרה יוםתאחרי שאיבה
Prule07/09/2018אבל אם אסתכל אחורה, 2 שאיבות פלוס עוד אחת שממנה היה ילד ראשון..כלומר 3
עד היום היו 10 בערך עוברים מכל שאיבה.שהקופאו בזוגות.
ובתכלס כולם הוחזרו. לא היה לי פעם שעובר היה " לא טוב" ולא הוחזר.. מה זה אומר?
האם היית ממליץ במקרה של טיסה להחזיר יום אחרי? או להקפיא הכל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
Prule08/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הייתי שוקל להחזיר למחרת בשעה המאוחרת ביותר האפשרית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר אליעזר גירש08/09/2018עדיף להקפיא את העוברים ולבצע החזרה אחרי שתחזרי מחו"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם בחירת העוברים נעשית על סמך מדד הקרוי Z-score ניתן לבחור עוברים מוקדמים עם פוטנציאל השתרשות שאינו נופל מזה של עוברים בחלוקה,ובוודאי בהקפאה שאת תוצאותיה חא ניתן לצפות מראש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר הריון וריריתגל07/09/2018
פרופ בידר שלום
הריון ראשון שלי היה בהזרעה ראשונה אם רירת 8 מ"מ ההשרשה לא היתה תקינה והרגשתי את את זה כבר 6 ימים לאחר הביוץ שמשהו לא תקין היה לי כאב חזק שהצריך מיון ואז החל דימום כמו ווסת עד שבוע 12 בסוף ילדתי תינוקת בריאה בזמן.
הריון שני אם רירית 4 מ"מ ללא הזרעה ובאוופ ן טבעי לא היה את כל זה.
האם תוכל להסביר לי מדוע השרשת עובר ההיתה פחות תקינה ובעייתית אם רירית 8 מ"מ שהיא יותר אופטימלית לקליטת הריון תקין מ-4 מ"מ? האם זה קשור לכך שהזרעה זה תהליך פחות טבעי ובגלל שלקחתי פיוריגון 50 הגוף הגיב כך לעומת השגת הריון באופן טבעי? משהו לא היה תקין אצלי בעקבות הזרקת הורמונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר07/09/2018כל מה שכתבת הוא לא משהוא שגרתי ולא בטוח שמה שאת כותבת קרה.
כאשר הזקיק גדל הוא מפריש אסטרוגן והרירית גדלה.
אין קשר בין גודל הרירית, כאשר היא מעל 6 מ״מ, ברחם שלא עבר פעולה,
לבין קליטה. בשניהם, אם העובר תקין אזי יקלט ברירית 6 כמו ב 8.
כאשר מקבלים פיוריגון הרירית צריכה להיות מעל 6-7 בזמן מתן האוביטרל.
אם באמת הייתה רירית 4 אזי הסיכויים להיקלט, אם ניתן אוביטרל קלושים.
אם מישהוא בדק רירית , כאשר הגירוי היה טוב, והיה הריון אז הוא או היא טעו בבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר ריריע והריון
גל07/09/2018פרופ בידר תודה על המענה
בהריון הראשון הייתי עם רירית כמעט 8 בהזרעה אך לא נתנו לי אוביטרל בכלל לפני ואחריי ההזרעה רק פיוריגון 50 עד ההזרעה וזהו ואז התחלתי להרגיש לא טוב לאחר 6 ימים מההזרעה כאבים חזקים מאוד עד הבטא והחל דימום כמו ווסת עד שבוע 12 לעומת זאת בהריון השני שנקלטתי ללא טיפול הורמונלי אלא טבעי הרירית הייתה 4 ולא היה את כל הכאב הזה ומה שהיה עד שבוע 12.
אז השאלה שלי האם זה פשוט הייתה תגובה לא טובה לפיוריגון שגרם לגירוי יתר למרות המינון הנמוך מה שהביא לדימום? ובכלל מדוע שיהיה דימום אם רירית 8 שהיא רירית יותר אופטימלית לקליטה טובה לעומת רירית 4 ועוד עברתי פעולה כירורגית ברחם לפני ההריון השני אם רירית 4 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ` דוד בידר08/09/2018כאשר נותנים פוריגון ,גדלים זקיקים נוספים ואחרי ביוץ של מספר זקיקים יכולים להיות כאבים לעומת מצב שבו אין גירוי שחלתי.
דמם בהריון בהתחלה בא מסיבות שונות ואי אפשר לומר מה היה ללא בדיקה.
בהריון השני הביוץ היה טבעי ואם לא בדקת רירית ממש לפני הביוץ אז אין לדעת מה הי גודלה האמיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן בהריון איחור בהזרקהלירז07/09/2018
פרופ שלום
מזריקה קלקסן 40 עקב הריונות כימיים.
כרגע החודש חמישי והיה לי איחור הבוקר בזריקה של 35 דקות האם זה יכול לגרום לבעיית קרישה ולעובר? כי אני מזריקה כל 24 שעות בדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה של שחלות להורמוניםיעל07/09/2018
היי,
אני בת 44.
לפני 3 חודשים התחלתי מחזור של טיפול ivf
450 מנופור
חצי דקפפטיל
4 מנות של הורמון גדילה
לא היתה תגובה אז הפסיקו לי את הטיפול ועברתי למעקב אחרי שבוע ללא הורמונים השחלות התחילו להתעורר והזקיקים התחילו לצמוח. אחרי שבועיים היתה שאיבה והיתה הפריה אך הפסיק להתפחת.
לפני 3 שבועות התחלתי מחזור נוסף 450 מנופור + חצי דקפפטיל.
אציין שאת הטיפול הזה התחלתי ביום הרביעי של הווסת (עקב עניינים בירוקרטיות). ביום הרביעי נצפו מספר זקיקים קטנים. אחר אחרי מספר ימים של נטילת ההורמונים לא נצפה כלום.
שואלת אני האם יש קשר בין כמות האדירה של ההורמונים לבין חוסר התפתחות של הזקיקים.
אציין כי לפני 4 חודשים ללא קשר לטיפול ביצעתי מעקב זקיקים והיתה התפתחות יפה באופן טבעי של זקיק ושל הרירית.
אשמח לתשובתכם. שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המכנה המשותף הנה רזרבה שחלתית ירודה וחוסר תגובה לטיפול,חזקה על הרופא שלך שיציע לך אלטרנטיבה טיפולית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יעל07/09/2018תודה פרופ' אשכנזי.
אלטרנטיבה טיפולית כגון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קיימים פרוטוקולים ייעודיים למצב זה,בהעדר תגובה חוזרת לשקול תרומת ביציות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליציסטיות
פרופ` דוד בידר08/09/2018הטיפול שאת מקבלת לא מתאים לך. בכלל את צריכה לציין מה הפרופיל ההורמונלי שלך, כדי שנומר לך מה קורה.
כאשר לא הגבת לטיפול הראשון, ולא ברור לי מה זה הורמון גדילה שניתן לך, היה צריך להבין שאת לא מגיבה היות ואין לך כבר רזרבה שחלתית.
לכן, לדעתי את צריכה לפנות לתרומת ביציות.
יש לציין שכל ההמצאות של טיפולים בהורמון הגדילה ו DEHA וכו׳ הם רק ניסיון למשוך טיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין עם אנדומטריןמורן06/09/2018
שלום רב ,
אני לפני החזרת עוברים מוקפאים , ההחזרה היא מחר (שישי) .
אני במשך כל השבוע לוקחת 2 נרות אנדומטרין בוקר וערב , לקחתי בשמונה בבוקר 2 נרות ובשבע בערב קיימתי יחסי מין ( כ 11 שעות אחרי הנטילה הראשונה)
בלילה לקראת חצות אקח את 2 הנרות של הלילה .
מחר בצהריים מתוכננת לי ההחזרת עוברים .
האם זה יכול להזיק שקיימתי יחסים לילה לפני החזרה בזמן טיפול של נרות אנדומטרין
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
פרופ` דוד בידר06/09/2018האנדומטרין לא מופיע.
לא הבנתי למה לוקחת שבוע אנדומטרין לפני החזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיום יחסי מין עם אנדומטרין
מורן06/09/2018התחלתי לקחת ביום ראשון
היום זה היום החמישי
מחר ההחזרה
כשבוע 😊
אז זה לא יכול להזיק להחזרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין
פרופ` דוד בידר06/09/2018אם את מחזירה בלסטוציסט אז זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לאכול מיונז קנוי בהריוןלירון06/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מיונז
פרופ` דוד בידר06/09/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר שבוע הריוןרונית06/09/2018
פרופסור שלום
שבוע 23
מאיזה שבוע עד איזה שבוע ניתן לעשות בדיקת העמסת סוכר 50?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסה
פרופ` דוד בידר06/09/201824-28
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופ' בידר- שאלה כאבים בהריוןכינרת06/09/2018
שלום פרופ' בידר,
אני בשבוע 30 להריון. בשבוע האחרון התחילו כאבים באזור המפשעות. הכאבים מתרחשים בעיקר במעברים ממצב ישיבה או שכיבה למצב הליכה (כמה דקות ראשונות קשה לי ללכת).
ממה זה יכול לנבוע ? מה כדאי לבדוק?
תודה רבה, כינרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ` דוד בידר06/09/2018לא צריך לבדוק כלום.
כאבים אילו מופיעים בהריון עקב השפעת הורמוני הריון על גידים ושרירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול. הכנה להחזרת עובריםשרה05/09/2018
צריכה להחזיר עובר טרי בחודש הבא... אמרו לי להמתין למחזור ואחר כך יעדכנו אותי - ,ומה בדרך כלל לוקחים אחר כך? משתמשת בגלולות אסטרופם קרינון ואוטרוגוסטן...
כמובן שאמתין להוראות הרופא אבל סתם לידיעה כללית ולהתכוננות נפשית ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר06/09/2018אפשר להחזיר על מחזור טבעי או על ידי הכנה על ידי אסטרוגן ופרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות בנטילת תרופה בהריוןלירון05/09/2018
פרופ שלום
הריון שבוע 22 לוקחת קרטייה 1 ביום (אספירין)בטעות לקחתי לאחר שעתיים עוד כדור האם זה מסוכן לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפית-מודאגת מאודדנה05/09/2018
שלום
אני בשבוע 12+4
אני בת 37
הרופא ציין בדף שעובי השקיפות 2.6
יחס סבירות 3.43
הסיכון ל-ds תסמונת דאון עפי הגיל בלבד 1:89
משוקלל עפי הגיל ותוצאות הבדיקה 1.55
האם זה סיכון מוגבר????
מחכה לעדכון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט סיכון מוגבר ,יש לשקול ביצוע מי שפיר עם ציפ גנטי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששות עם סיום טיפולמור05/09/2018
בהמשך למה שסיון כתבה, גם לי הומלץ להפסיק תמיכה בסוף שבוע 7..
הפסקתי ביום 8+0, (אתמול), ואני קצת חוששת שלא יגיע דימום או משהו.. זה עלול לקרות??
שווה לקחת עוד שבועיים-שלושה כדי להיות רגועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעבר להמלצתי תפעלי לפי הוראות הרופא שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להורמונים אחרי דופסטוןאלון05/09/2018
בוקר טוב.
נא לא להתייחס להתכתבות של אתמול.אני התבלבלתי במספר פרטים.
אתאר את המצב ואבקש התייחסותכם
אחרי הפלה מוקדמת בעקבות הפריה חוץ גופית(28.7-3.8 דימום הפלה)הופיעו דימומים/הפרשות/הכתמות בעוצמות משתנות החל מ19.8.ב30.8 אשתי עשתה בדיקה:בטא שלילי,פרוגסטרון 0.85 ואסטרדיול 281.
ב3.9 כ-15 יום אחרי התחלת התופעה הרופא אמר שהיא סובלת משיבוש הורמונלי בגלל חוסר ביוץ ונתן לה כדורי דופסטון.
בהתחלה אמר לה לקחת 10 ימים ושבוע לאחר סיום הנטילה לעשות בדיקת דם ל-LH,פרוגסטרון ואסטרדיול וכשהיא הביעה בפניו את החשש שאולי 10 ימים זה לא מספיק אז הוא אמר:"אז תיקחי 20"
כבר עברו יומיים מהתחלת הנטילה ויש היחלשות משמעותית בתופעה.
בגלל שהרופא בחופש 21.9 עד 7.10 ורוצים לפגוש אותו לפני החופש אז מעדיפים להיצמד לדבר הראשון שהוא אמר-לקחת 10 ימים ושבוע אחרי זה לעשות את הבדיקה הנ"ל ואז לבוא אליו לביקור
גיל אשתי 44(בעוד חודש וחצי)
האם בנסיבות המקרה זה סביר להיצמד לדבר הראשון שהוא אמר לפני שאשתי הביעה בפניו את החשש שאולי 10 יום לא יספיק ושהיא תיטול את הכדורים בסופו של דבר רק 10 ימים ושבוע אחרי זה בדיקת דם כאמור לLH,פרוגסטרון ואסטרדיול ואז לבוא אליו לביקור כאמור לפני יציאתו לחופש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין משמעות לנטילה מעבר ל-10 ימים,האפקט על ההליך ההורמונאלי עשוי להיות זהה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה רגילה לאחר קיסרילינוי05/09/2018
ילדתי את הבן שלי לפני 3 וחצי שנים בניתוח קיסרי בגלל דימום מסיבי וניטור חשוד,והתפתחות איטית של לידה
כרגע שבוע תכף 32 מעוניינת בלהתחיל לידה רגילה,הבנתי שאסור לעשות זירוז דרך הוריד מחשש קרע ברחם,
האם מותר בלון??
ועד כמה זה מסכן?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תאורטית סיכוייך לחידה רגילה אינם נופלים משיעור של 50%,הייתי משאיר את השיקול לאופן הפעלת הלידה לצוות הרפואי הייעודי שישקול את מכלול הנסיבות של המקרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכה ועוד שאלותסיון04/09/2018
שלום.
1. הפסקתי אתמול תמיכה בעקבות המלצת רופא בשבוע 8+2.. זה תקין?
2. אני מזריקה קלקסן ויש לי סימנים כחולים ואף גולה בבטן מההזרקות... זה תקין?
3. רציתי לדעת האם חישוב היום ה1 של הוסת במחשבון הריון זהה בהחזרת עוברים, או שצריך לקחת 4 ימים אחורה??? (עובר בן 4)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.תקין 2.תקין 3.חישוב גיל ההיריון ממועד השאיבה+ שבועיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)