מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכוי להריון לפי בדיקת הורמוניםמיכל09/09/2018
שלום פרופ׳,
אני 11 ימים אחרי הזרעה, החזה מעט כואב ונפוח, אך בטא מהיום שלילי.
e2-1064
prog-69.8
lh-6.6
מה הסיכוי שבעוד שלושה ימים (כשיהיו 14 ימים אחרי הזרעה), המועד הרשמי לביצוע בדיקת בטא, היא תהיה חיובית??
תודה, שנה טובה ובשורות טובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיים עדיין סיכוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית על הריוןגלית09/09/2018
פרופסור שלום ושנה טובה
לקראת חודש 6 וכל פעם שיש לי כאבים בצדדים בצדדים לאחר מס' דקות פעילות מעיים ואז זה מפסיק.
האם ככל שהרחם גודל זה מפעיל לחץ על המעיים ומקרין לצדדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תופעות רגילות בהיריון בין היתר מפעילות תגובתית של שריר הרחם בעקבות תנועות העובר,פעילות המעיים בעקבות ההיריון,והשפעת תכשירי הברזל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שנה טובה ומבורכת,שנת פריון ואושר לכל הנשים והזוגות הפעילים בפורום-פרופ׳ אשכנזי(ג׳קי)יעקב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להריון טבעיגילה09/09/2018
בגיל 45?יש בכלל מציאות כזו?
האם זה משנה אם זה הריון ראשון או שהאם ולדנית?
אני אוטוטו בת 45, 5 ילדים,האחרונה אוטוטו בת שנתיים עדיין יונקת.
יש לי איזשהו סיכוי או שאני צריכה להפסיק לחלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר09/09/2018הריון טבעי יכול להיות גם בגיל זה אצל נשים במצבך.
הסיכויים אומנם קטנים אך קיימים כל עוד הפרופיל ההורמונלי שלך תקין.
אם היה צורך בטיפולים, אזי מי שזקוקה לטיפול בגילך על מנת להרות לא תצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחת זרע השפעות לטווח רחוקלילך08/09/2018
שלום.
האם קיימת בהשבחת זרע סכנה לעובר בטווח הרחוק? האם הפעולה מספיק ותיקה ונחקרה?
אחרי הכל משתמשים בצנטריפוגות ואלקטרומגנטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השבחה
פרופ` דוד בידר09/09/2018אין שום סכנה לשום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי החומרים
שאלה נוספת11/09/2018המלאכותיים והשימוש בזרם חשמלי? מי באמת יודע מהי ההשפעה על הילוד שנים קדימה?
האם בשיטה זו קיים סיכוי גבוה יותר להולדת זכרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר אליעזר גירש11/09/2018שלום לילך,
קודם כל "השבחה" - מוסג מוטע בלקסיקון הפוריות. אין אנו משביחים זרע!!! בתנאי מעבדה כאשר מכינים זרע להפריה, שוטפים אותו בתמיסות מיוחדות על מנת להיפטר מנוזל הזרע ומבצעים ניקוי מסויים של תאי הזרע החיוניים מתאי הזרע ללא תנועה ותאים אחרים, העלולים להימצא בנוזל הזרע, כך שבסוף התהליך מקבלים מקטע מרוכז בתאי הזרע בתנועה ללא שום ברירה (טבעית) של תאי הזרע. מבחינת צנטריפוגציה: אם חלק מתאי הזרע נפגע מעצם תהליך הצנטריפוגציה אז אותם תאי הזרע אינם יגיעו לביצית במסע אליה ולא ישתתפו בתהליך ההפריה. מבחינת שדה חשמלי ומגנטי: אין פגיעה יותר משמעותית מכל דבר אחר שפוגיע בתאי הזרע וביציות יום יום כגון מכשירים חשמליים ביתיים, קרינה של טלפונים סלולריים שמחזיקים קרוב לגוף, השפעות חיצוניות נוספות שסביבנו.
כן, לחיות זה דבר מסוכן, הסכנות הן סביבנו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חווה סחרחורות וטשטוש ראיהנעה08/09/2018
אני בשבוע 10.
מידי פעם אני חווה סחרחורות של ממש (חייבת לעצור ולאחוז בקיר או משהו).. בעיקר בזמן קימה.
המלחיץ יותר הוא שהיו לי כבר 3 מקרים בהם ראיתי מטושטש והייתי לא מפוקסת לכשעה בערך...
זה יכול להיות מברזל נמוך / תשישות? משהו אחר?
נוטלת פרנטל ומקפידה לשתות.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
פרופ` דוד בידר09/09/2018מיקיצה לקימה יש מערכת הורמונלית שלמה השומרת על לחצי דם תקינים ותגובה לשינויי תנוחה.
צריכה לפנות לאנדוקרינולוג לברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר שגודל ליום 7 מוקפא...08/09/2018
הי יש לי 2 עוברים מוקפאים בני 7
הרבה רופאים לא מעודדים ככ על העוברים האלה.. אין לי מושג איזה איכות הם אבל הבנתי שלא משו..
רציתי לשאול את דעתכם על זה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עובר כזה הנה חסרת ערך,מלכתחילה לא היה מקום להקפיא בשלב מאוחר כזה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקלחת עם זרם קצת חזקלירון08/09/2018
האם יכול להזיק מקלחת עם זרם קצת חזק לכמה שניות?
שבוע 6+4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית הריון שבוע 23גל08/09/2018
פרופ שלום
הריון שבוע 23, השבוע נבדקתי והעל תקין צוואר הרחם 32 מ"מ, שלייה קידמית הייתה נמוכה אך עלתה משמעותית וכבר לא נמוכה.
הבוקר המקלחת הורדתי שיר בבית שחי ובניגוב לאחר מכן ראיתי דם במגבת.
ניגבתי למטה ולא היה שום דימום האם יכול להיות שזה דימום מלמטה או שפצעתי את עצמי בגילוח? לא היה כלום למטה בניגוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח שהסיבה היא פציעה בעת הגילוח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באנטיביוטיקה מסוג פלאג'ילזקוקה להרגעה08/09/2018
יממה לאחר החזרת עובר אושפזתי בבי"ח בשל זיהום שמקורו לא התגלה, טופלתי בין השאר באנטיביוטיקה מסוג פלאג'יל ורוציפין ישירות לווריד, וידעתי מול הרופאים שבטוח לשימוש במידה ויתגלה שיש הריון, אמרו שכן. שבוע וחצי אחרי מגלה שאכן בהריון וקוראת באתר של הכללית שפלאג'יל אסור לשימוש בהריון. מה נכון? דואגת כל כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלגיל
פרופ` דוד בידר08/09/2018לא יקרה כלום בשבועה זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תודה08/09/2018תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוויר במזרק שנכנס עם הזריקהמיכל07/09/2018
שלום. היום בזמן הזרקת הזריקה לבטן נכנס בערך 1cc של אוויר. היה קצת חומר למעלה והרוב למטה מתחת לאוויר ולא רציתי לאבד חומר כך שגם האוויר נכנס. בבקשה תרגיע אותי שהכל בסדר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אויר
פרופ` דוד בידר08/09/2018לא יקרה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים לא תקינים בפרופיל הורמונליאישה07/09/2018
שלום רב, אני בת 35, הפסקתי גלולות לפני ארבעה חודשים אחרי שנים, מעולם לא היה לי מחזור סדיר, מאז הפסקת הגלולות לא קיבלתי מחזור, קיבלתי כדורים לזרוז וזה עבד, הפרופיל ההורמונלי שלי תקין למעט שני פרמטרים fsh 57.4 ו- lh 42.8 בגלל שזה שישי ולפני חג הרפואית נשים לא עובדת, שאלתי את הרופא משפחה שלי ואמר שהכל תקין ושאין משמעות לפרמטרים האלו כל עוד כל השאר תקין, אבל ממה שקראתי זה לא נכון וfsh גבוה במיוחד ולא מאפשר הריון. זה נכון? מקווה שמישהו יענה לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` דוד בידר08/09/2018לפי הבדיקה יש לך גיל מעבר מטדם.
מצב זה אומר שאין ביציות בשחלות.
רופא המשפחה שלך לא מבין כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה למרות ששאר בפרמטרים תקינים?
אישה11/09/2018כלומר הכל תקין למעט fsh וlg הם היחידים שיצאו גבוהים כל השאר בטווח התקין.
ושאלה נוספת האם זה יכול להיות כי היתי עם גלולות והגוף עוד לא חזר לעצמו או שסביר שזה המצב והוא לא ישתנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרמטרים
פרופ` דוד בידר12/09/2018כל הפרמטרים לא תקינים.
בבדיקות כאלה אין ביציות בשחלות אלה אם הייתה טעות כלשהיא בבדיקות.
זה לא קשור לגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אני12/09/2018תודה רבה על התגובות המהירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליצסטיות ואיחור במחזורדוש07/09/2018
אני מטופלת באיקקלמין4חודש ויש לי כאבים דקירות כמו שעומדת לקבל האם זה יכול להיות הריון כי זה סידר לי את המחזור אבל מאחר בשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות
פרופ` דוד בידר08/09/2018תעשי בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש09/09/2018היום הייתי אצל הרופא והוא אמר אי אפשר להתחיל זריקות בלי צילום רחם איפה יש צילום בלי תור של חודשיים במרכז כללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש09/09/2018אני חשבתי לעבור לפרטי הגעתי לרופא הזה בשביל שיביא לי את בדיקות שעשיתי אבל גיליתי שהוא באמת רופא הרופא שלי 6חודש נתן לי אקקלמין ורצה שאני ימשיך כבר רציתי להיות בפרטי אבל היום הכרתי רופא טוב אילן כהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות
פרופ` דוד בידר10/09/2018מצויין שסוף סוף מצאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות
פרופ` דוד בידר10/09/2018לא חושב שאת צריכה צילום רחם
דוש11/09/2018אבל הוא אמר אי אפשר להתחיל זריקות בלי אני חייבת להתחיל טיפול לפחות הוא רוצה להתחיל לא כמו השני 4חודש אקוקלמין עם מעקב וחודשיים בלי מעקב ורצה שאני ימשיך זה כבר 7חודש אסור יותר מ3 חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליציסטיות
פרופ` דוד בידר11/09/2018מה שהוא אמר זה לא נכון.
דוש11/09/2018יש לי עוד שאלה לפני שאני יתחיל זריקות אני הבאתי את הבדיקות זרע למעבדה אני יצטרך לבקש מהם אותה ואיך אדע אם זה אותו בדיקת זרע ולא אחרת
דוש11/09/2018איך איהיה בטוחה שזה אותה בדיקה שהבאתי להם ולא בדיקה של מישהו אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
פרופ` דוד בידר11/09/2018מה זאת אומרת שאת הבאת את הזרע?
תמיד הבן זוג צריך לבוא ולחתום על ניירות.
יש נוהל קבוע איך צריך לטפל בזרע בלי לטעות.
אילו הם נוהלי משרד הבריאות ונוהלי בנק זרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש11/09/2018לא הוא הביא טופס 17 והפנייה ואני לקחתי את הכוס למעבדה
דוש11/09/2018גם היה רשום תעודת זהות שלו וקוד השבחה אבל יכול להיות שאם אני יבוא יתנו לי בדיקת זרע אחרת
פרופ` דוד בידר11/09/2018אין דבר כזה
דוש12/09/2018נפסקו לי בדקירות שלפני המחזור כבר שבוע זה יכול להיות הריון אין לי בחילות או משהו ומאחר ב11 יום או שהאיקקלמין הפסיק פשוט לכבוד
דוש12/09/2018כי הוא סידר לי את המחזור אבל אולי בגלל שלקחתי אותו הרבה זמן כבר הוא לא עובד
פרופ` דוד בידר12/09/2018תעשי בדיקות דם
דוש13/09/2018אבל השאלה יכול להיות שהאיקקלמין הפסיק פשוט לעבוד כי לקחתי אותו הרבה זמן
דוש13/09/2018בהתחלה סידר לי את המחזור בגלל זה אני שואלת
פרופ` דוד בידר13/09/2018האיקכלומין הוא טיפול לא יעיל בטיפולי ביוץ ולא צריך לקלת אותו תקופה כה ארוכה.
בשלב זה צריך להתתקדם לזריקות ואין צורך בצילום רחם אם לא עברת גרידה או דבר דומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש14/09/2018תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות וחולשה בשבוע 6+3לירון07/09/2018
אני בשבוע 6+3 ומרגישה עייפות כבדה וחולשה . האם זה טבעי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה
פרופ` דוד בידר07/09/2018טבעי מאוד וסימן להריון טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מעיין07/09/2018שנה טובה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת משקל כבד יחסיתמיכל07/09/2018
רציתי לדעת מה הסיכון שבהרמת משקל בשבועות ראשונים בהיריון (שבוע 8 כזה)...
מדובר על כמה קניות מהסופר או קלסרים של עבודה... לא עשרות ק"ג...
וגם על ילד בן 3 שלעיתים מחבק אותי ואני מרימה אותו...
זה קורה מידי פעם...
יש הרי בנות שבשלב זה לא יודעות כלל שהן בהיריון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכון אפסי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמנים של נטילת תרופותמילי07/09/2018
1. אני מזריקה כל ערב קלקסן 40.. השעה אינה מדוייקת ויכולות להיות סטיות של בין שעתיים לשלוש... קריטי?!
2. כמו כן - רציתי לדעת מה תאריך ממנו אני צריכה לחשב את יום תחילת ההריון.
עברתי החזרת עובר מוקפא ב23/7 (וסת התחילה ב9/7). העובר היה בן 4 ימים.
האם היום ה-1 לחישוב הוא ה9/7 או ה5/7?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמנים
פרופ` דוד בידר07/09/20181.לא קריטי
2.תורידי 18 יום מההחזרה וזה היום הראשון של הוסת האחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)