מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריונות כימיים הגורם לכךגל25/08/2018
פרופסור שלום
מה יכולה להיות סיבה ל-3 הריונות כימיים בתחילת שנות ה-? 30 כאשר לאחר בירור מקיף ביותר לא נמצא כלום ולאחר 3 הריונות כימיים הריונות תקינים לא בטיפולי פריון. כל הבדיקות היו תקינות כולל AMH שיצאה מצויינת ובדיקת זרע מצויינת,קריוטיפ,צילום רחם,קרישה ,רירית רחם הכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מריך לבחון הן את ההיבט ההורמונלי של השלב הלוטאלי(לאחר הביוץ),ואת הגורם הרחמי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם וכדורים נגד אלרגיה ייחדשרה25/08/2018
התחלתי כדורים נגד אלרגיה
ונשאר לי עד יום שני הזה וביום ראשון הזה יש לי החזרת מוקפא. האם אני יכולה לחת ביום ראשון ושני את הכדורים נגד האלרגיה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על איזה כדורים מדובר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שרה25/08/2018כדורים בשם:דסלורטדין 5 מ"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין פעילות סותרת בין התרופות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מי שפיר להריון מתרומת ביציתלירון25/08/2018
האם אשה שבהריון מתרומת ביצית ותרומת זרע צריכה לעשות בדיקת מי שפיר?
כשמדובר בביצית וזרע צעירים.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרות שהסיכוי להפרעה גנטית נמוך מאוד,השיקול לבצע בדיקה הוא עניין אינדיווידואלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אסטרופם מתחילים ביום 3 למחזור?נינה25/08/2018
קיבלתי מחזור היום ולקראת החזרת עובר קפוא, השאלה שלי האם מתחילים אסטרופם ביום 3 למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אתחיל ביום 5 למחזור , האם זה משנה?
נינה25/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדיף ביום 3 כדי לשלוט בצורה מבוקרת על הליך בניית הרירית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון בייתית ואמינותרעות25/08/2018
ואם לא לקחתי אוביטרל אלא רק פרונטוגסט אסטרופם אספירין וקלקסן האם בדיקה בייתי אמינה ומתי בהתחשב בזה שההחזרה הייתה ב16
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט,לא לםני ה-28 ליודש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות נגד צרבות בהריוןטלי25/08/2018
שבוע 29 הריון ראשון הכל תקין.
ברקע- אזופגיטיס קלה שטופלה רק במיקרה הצורך ב Nexium
כעת בגלל ההריון החמרה בצרבות.
אני נוטלת תוסף ברזל בגלל המוגלובין 11.8 ורמת ברזל 58.
לפי ייעוץ של רופא גסטרו ניתן לקחת אחת משלושתם-- Nexium..Omepradex....Zantac
מה דעתך ?
איזו מבין שלושת התרופות עדיפה- גם מבחינת חוסר פגיעה בספיגת הברזל וגם מבחינת פחות נזק לעובר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עש לםנות ליחידה הטרטולוגית לקבל מענה מדויק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווח תקין למחזור אחרי זריקת אוביטרלטל25/08/2018
שלום רב,
האם טווח של 10 ימים לתחילת מחזור נחשב כתקין? ( נראה הכתמה דמית ותחילת ווסת) לאחר זריקת אוביטרל? אחרי סבב IVF ללא החזרה. וללא חשד להריון .ממה שהבנתי יש טווח קבוע של 14 ימים לקבלת מחזור לאחר מתן הזריקה.
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הטווח הוא בין12-14 יום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרידה שבוע 9 והמטומהליטל25/08/2018
שלום רב. ביום רביעי עברתי גרידה הפלה נוספת לאחר הפלה ראשונה בחודש מאי. האם מותר להשתמש בטמפונים לצורך כניסה לבריכה?
עדיף להמנע מהריגה לפחות לפרק זמן של שבועיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות עם אנדומטריןדנה25/08/2018
שלום רב,
ביומיים האחרונים יש לי לפעמים הפרשות חומות של האנדומטרין. נוטלת 4 ביום. שבוע 7 פלוס 4 ימים. נצפה שלשום עובר עם דופק.
האם תקין? אם ממשיך, עדיין תקין? כדאי לבדוק עובר אצל רופא שוב? מה זה אומר הפרשות חומות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תפני לביקורת רפואית לברר את מקור ההכתמה הדמית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקה AMH 0.22סיון24/08/2018
שלום,אני בת 44 תוצאות AMH 0.22
2 הריונות ספונטנים בגיל 39 ו 41, מה הסיכוי שלי להרות שוב הריון תקין?
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרבה הצער הסיכוי נמוך ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהחזרת מוקפאים על בסיס הורמונלילילי24/08/2018
בהחזרת מוקפאים על בסיס הורמונלי, כמה זמן בממוצע יש לקחת הורמונים עד להחזרה של עובר קפוא יום 3?
כ-14 יום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה של מוקפאים ובטארעות24/08/2018
שאלה החזרתי ב16.8 2 עוברים יום 3 מתי אתה ממלעץ לעשות בטא .
שאלה שניה אם לא קבלתי אוביטרל מתי בדיקה בייתית יכולה להיות אמינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ב-28 לחודש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור ציטוטק שלא משפיער.24/08/2018
שלום,
ביום רביעי קיבלתי 4 כדורי ציטוטק. הייתי באותו מועד אמורה להיות בשבוע 6+6 אבל העובר לא היה תקין והתאים לגודל 6+3.
למרות כדורי הציטוטק בקושי היה לי דימום.
יש לי ביקורת אצל הרופא ביום ראשון.
האם לבינתיים כדאי ללכת למוקד ולבקש עוד ציטוטק?
האם יש סיכוי שגם ללא הציטוטק העובר יפלט בימים הקרובים?
אני מאוד לא רוצה להגיע למצב של גרידה.
תודה-רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאחר ומדובר בטיפול ותגובה אינדיווידואלית עלייך לפנות בנדון חרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עבר שבוע 21ליאת24/08/2018
פרופסור שלום
היום שבוע 21 ואני מרגישה באיזור הבטן התחתונה בצד שמאל כמו
דיגדוגים מצד לצד מתוך הבטן הא זה הגיוני זה תנועות עובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט מדובר בתנועות עובר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה שבועיים אחרי הזרעהאניאני24/08/2018
שלום. נכנסתי להריון אחרי הזרעה ראשונה (הכוללת אקקלומין, ואוביטרל), ההזרעה הייתה לפני כשבועיים. בעלי ואני קבענו עוד לפני כן טיסה לסוף אוגוסט לאירופה ל10 ימים.(אמרו לנו שהסיכוי שההזרעה תתפוס נמוך מאוד כיוון שהרירית מאוד קטנה) האם יש איזשהי מניעה לטוס בשבל כזה של הריון?
אציין שהרופא המטפל רשם ליקרינון כיוון שרמת הפרוגרסטרון בבדיקת הדם שבועיים אחרי ההזרעה הייתה 65.5 ואחרי יומיים 47.9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני הטיסה בצעי אולטרסאונד כדי לזהות קיומו של שק היריון תוך רחמי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)