מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קבלת מחזור אחרי שליליש06/08/2018
שלום. לצרי קבלתי תשובה שלילית אחרי החזרת בלבטו מוקפא יום 5
לקחתי אסטרופם אנדמוטרין וזריקות פרגוסטרון
מתי אני אמורה לקבל משאני מפסיקה
ודבר שני האם יש סיבה לאי הצלחה למרות שהיה עובר טוב?
עובר בן 3 מוקפא כן נקלט אך נפל בשבוע 5
איזה בדיקה אתם ממליצים לעשות
תודה על ההקשבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר06/08/2018הוסת יבוא בין 3 ל 7 ימים לאחר הפסקת התרופות.
הסיכויים להרות הם לא מאה אחוז ותלויים בתקינות העובר.
עובר לא תקין לא יקלט.
את צריכה לקבל הסבר מרופא המטפל מה קורה כי לא מכיר את התיק הרפואי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד השתרשות ומדד הבטאמיקה05/08/2018
האם תוצאת הבטא מושפעת ממועד ההשתרשות?
כלומר אם בודקים אחרי 12 יום, ואצל מישהי היתה השתרשות ביום 2 ואצל אחרת ביום 8, אז יש לצפוץ להבדל דרמטי במספר הבטא שיתקבל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר אליעזר גירש05/08/2018השרשה בד"כ מתרחשת בין ימים 6-9 לאחר הביוץ. הערכים של בטא תלויים בהתפתחות השליה ובמספר העוברים שהשתרשו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון ובדיקת דופקלנה05/08/2018
היי
מאיזו בטא ניתן לראות שק הריון ומאיזו בטא מצפים לראות דופק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר אליעזר גירש05/08/2018שלום לנה,
משבוע 5 של הריון ניתן לצפות בשק הריון ובשבוע 6 ניתן לצפות בדופק עוברי.
ערכי בטא תלויים בתהליך ההשרשה ובהתפתחות השליה אשר מפרישה את הורמון ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגלי תזונה בהריון טרינוי05/08/2018
מאיזה שלב של ההריון צריך לאכול קצת יותר כדי לספק לעובר את כל מה שהוא צריך?
(הבנתי שמגדילים בכ300 קלוריות...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה
פרופ` דוד בידר06/08/2018לא צריך לאכול יותר העובר יקח ממך מה שצריך.
רצוי לא לעלות הרבה במשקל.
ממליץ לך לא לעלות יותר מ5-7 קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוחה בימים שאחרי ההחזרהיונה05/08/2018
שלום,
אני אחרי החזרה מתרומת ביצית, שאלתי קצת כללית, אך כיוון שעברתי רופא אינני יודעת האם כדאי לנוח בימים שאחרי ההחזרה או לבצע פעילות גופנית. קיבלתי תשובות שונות משני רופאים ורציתי לבדוק גם איתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת
פרופ` דוד בידר06/08/2018יש להימנע מיחסים 3ימים.
יש להימנע צלסיוס יותר מ 3 ק״ג עד בדיקת הדם.
יש להתנהג רגיל .
פעילות גופנית לא מאומצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך אך אינני מבינה מה הכוונה יש להימנע צלסיוס..
יונה06/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכוונה להמנע מיחסי מין בטווח של 3-5 ימים לאחר ההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
פרופ` דוד בידר06/08/2018להימנע מלסחוב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על ארגניןארגינין05/08/2018
עוד שטות בלתי מוכחת או באמת מסייע במשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארגנין
פרופ` דוד בידר06/08/2018זוהי חומצת אמינו ידועה בגוף ולה תפקידים שונים.
אין המלצות לשימוש בה בפוריות והריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות פרוגסטרון בחוץ לארץנגה05/08/2018
היי
מה אני יכולה לעשות אם אני טסה וצריכה לקבל 3 זריקות פרוגסטרון במהלך שהותי בחו"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות
פרופ` דוד בידר05/08/2018יכולה לותר עליהם ולהשתמש בפרוגסטרון נרתיקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפר על בסיס אסטרופם.05/08/2018
רציתי לשאול בלסטו בן 5 יום
בדרכלל שמחזירים על בסיס הרירית
כמב הרירית צריכה להיות בערך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסיס
פרופ` דוד בידר05/08/2018הרירית צריכה להיות 7מ״מ ומעלה ורצוי גם בדיקת דם לפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטא 965 ביום 13מאי05/08/2018
לאחר החזרת 2 עוברים...
אני רועדת מהתרגשות ושמחה...
זה מעיד על תאומים או לא בהכרח?? (אני אחרי 2 קיסריים ושיליה נעוצה... קצת חוששת מהרפתקאות כאלה אבל העוברים היו מוקפאים יחד ולא היתה ברירה להחזיר שניים... גם היו מאיכות B)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה לא לשכוח את השאלה שלי...... (-:
מאי05/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר05/08/2018יכול להיות שנקלטו שניהם אך לא תמיד זה בטוח.
צריך גם לראות מה מתח ואיך וזה יחכה רק כשנראה מה יש באולטרה סאונד.
תאומים זה לא טוב לניתוח קיסרי.
נחכה ונמתין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להבין קצת יותר
מאי06/08/2018מה הסכנה בהיריון תאומים לאחר 2 קיסריים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהבין
פרופ` דוד בידר06/08/2018איזור הצלקת הוא מקום חלש. פעמיים ניתוח מחליש עוד יותר את השריר באיזור.
בהריון תאומים הרחם מתרחב יותר והאיזור של הצלקת יכול להיקרע או להיפתח דבר המסכן אותך ואת העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך אתה ממלית להתמודד עם זה?
מאי06/08/20181. כמובן שלא ארצה לסכן את חיי.. יש לי עוד 2 ילדים ואני חייבת להיות אמא עבורם לעוד הרבה שנים...
האם שווה לעשות דילול או לוותר על ההריון הזה ולהמשיך בטיפולים?
ממש מתסכל...
עד היום עברתי סך הכל 14 החזרות. ה-2 שנקלטו בעבר (שמהם יש לי ילדים מדהימים) היו כשהחזרתי 2 עוברים.
בכל שאר ההחזרות החזרתי 1 ולא נקלט...
הפעם החזרתי 2 (שהיו באותה קשית כי הוקפאו מראש יחד), והבטא מאוד גבוהה.... ככל הנראה מסמל תאומים...
2. האם נתקלת במקרים בהתחילו בבטא מעל 900 (יום 13) והיו הריון יחידני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר06/08/2018אם יש תאומים ואת מעונינת בהם אז פשוט לעשות מעקב.
הבעיה של צלקת זה לקראת הסוף ופשוט לבדוק אותה כל הזמן לראות שהיא בסדר ולגמור הריון בניתוח קיסרי מתי שהכי מוקדם שאפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר חלבון עוברילירז05/08/2018
פרופ שלום
בת 42 ההריון טבעי אני לאחר מי שפיר וציפ גנטי וממתינה לתשובה. אני בשבוע 18
סקירת מערכות יצאה מצויינת
שקר שליש ראשון יצא לפי גיל 1:65
לפי גיל ובדיקה 1:350
קיבלתי תוצאה של חלבון עוברי :
יצא ש-HCG 2.77 אני מבינה שזה הורמון ההריון בשלייה והמקסימום של ערכי הייחוס 2.99 שזה מאוד קרוב.
האם זה נחשב לתקין או שזה גבולי ויכול להעיד על בעייה בשליה ,פיגור בגדילת העובר,לידה מוקדמת?
התוצאה יצאה לפי גיל 1:64
גיל ובדיקה :1:240
מה הסיכויי שמי שפיר וציפ יצא תקין ומה דעתך לגבי HCG?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון
פרופ` דוד בידר05/08/2018תקין.
מה שקובע זה רמתו במי השפיר וזה יבדקו אצלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון בשתן בשבוע 25טלי05/08/2018
הריון ראשון שבוע 25 עובר יחיד
בבדיקת שתן נמצא חלבון בכמות של 10 מג
האם זה תקין? ואם לא מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון
פרופ` דוד בידר05/08/2018זה תקין ,ויש להמשיך מעקב שזה נשאר ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שעתיים אחרי החזרהאסתי05/08/2018
שלום רב,
עברתי החזרה של מוקפאים וכעבור שעתיים מההחזרה הבחנתי בדימום.
האם זה מעיד על כישלון ההחזרה?
אילו סיבות יכולות להיות לדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לעיתים ישנה פציעה מקומית של רירית צוואר הרחם בעקבות ההחזרה,הדבר אינו מונע השתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן ביוץ ובדיקת הריוןזיו05/08/2018
בדיקות דם הראו שבייצתי.(פרוגסטרון 16) .מנסים להכנס להריון לאחר הפלה מאוחרת . עברו 9 שבועות וטרם חזרה הוסת כך שאינינו יודעים מתי היה הביוץ.אבל בבדיקת רופא הנשים היו תנאים מתאימים לכניסה להריון מבחינת זקיק בשל 19 ורירית 10 ב17.7 .בדיקות הדם בוצעו שבוע שעבר ביום רביעי. קוימו יחסים כמעט כל יומיים בתקופה הזאת.אם אני רוצה לבצע בדיקה ביתית להריון מתי כדאי לבצע אותה עמנ שהתשובה תצא מהימנה ובמחשבה שאין לי מושג מתי היה הביוץ האמיתי.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעוד שבוע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כישלונות חוזרים בטיפוולי פריוןמירית05/08/2018
פרופ בידר שלום
אני הייתי מטופלת שנה וחודשיים בטיפוליי פיריון 5 טיפולים כושלים אפילו ל-PGS העוברים לא התאימו הייתי לחוצה לאחר החזרה כל הזמן.
עשיתי פסק זמן מטיפולי הפיריון של שנה כי הרגשתי לא טוב אם הכישלונות והייתי צריכה זמן לחשוב על תרומת בייצית. הבנתי שזה לא בשבילי ושקלתי להפסיק גם IVF כי הרגשתי טוב נפשית והגוף חזר לעצמו וכל הנפיחות ירדה מהורמונים.
החלטתי לנסות בלי להץ ונטולת רגשות טבעי ונקלטתי בנסיון ראשון לתדהמתי נלאחר שהגוף חזר לעצמו.
הא ידוע לכם הרופאים אם יש קשר בין גוף לנפש לההצלחות וכישלונות או שזה פשוט היה מיקרי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט ישנו קשר כזה,חא מן הנמנע שמדובר באירוע אקראי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עשית בשביל להרגיש טוב ולהוריד את הלחץ?
יונה05/08/2018אשמח אם תחזרי אלי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטוגאסטן 200 תמיכה בוקר וערבאורית05/08/2018
שלום פרופסור,
אני לוקחת תמיכה ואגינאלית בשם אוטוגאסטן 200 כדור בבוקר ואחד בערב אבל לפעמים לא כל הזמן זה יוצא כמו מסטיק בניגוב ומשאיר כתמים . האם יש כאן מספיק ספיגה יעילה? אני שמה את זה מצויין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט ישנה ספיגה טובה של התכשיר דרך הנרתיק למרות זליגה של החומר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)