מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נוזלים שקופים אחרי החזרההחזרת עוברים מו01/08/2018
שלום
זו כבר פעם שנייה גם בהחזרה קודמת שאני רואה נוזלים בכמות על הלבנים נוזלים שקופים
החזרה קודמת היתה שלילית
אני חוששת מכך
ביחידה ניסו להבין את פשר הנוזלים ואמרו שזה לא צריך להיות
האם זה קשור לנוזל העובר?):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים
פרופ` דוד בידר01/08/2018אין לעובר נוזלים .
מה שאת כותבת אין לו משמעות לעניין ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר- החזרת עוברים טריים בתרומת ביציתדפנה01/08/2018
שלום פרופ' בידר
הבנתי שאתה עובד עם 2 בתי חולים, מה קורה במידה ויש החזרה של עוברים טריים בשני המקומות (מדיקל ואסותא) לשתי מטופלות, האם הדבר אפשרי מבחינתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבהירה
דפנה01/08/2018
כאשר ההחזרה היא באותו היום לשתי המטופלות בשני מקומות שונים (מדיקל ואסותא)...ושתיהן מטופלות שלך...
2. האם אסותא ומדיקל מאפשרות להעביר עוברים שנשמרו שם כמוקפאים לבית חולים אחר במידה ורוצים, האם בכל מקרה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובאים
פרופ` דוד בידר01/08/2018אין בעיה להעביר עוברים מבית חולים אחד לכל בית חולים אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים
פרופ` דוד בידר01/08/2018ברור שאפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס תאים של העובריםהחזרת עוברים מו01/08/2018
שלום
מה שאני קוראת הפורום 4 5 תאים לא ממש נחשב עובר חזק
לא מבינה איך מתבצעת חלוקת תאים אכ מדוע מחזירים
מדוע לא מחכים שיתחלק עוד...
אם זה בכלל ניתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר
פרופ` דוד בידר01/08/2018תלוי ביום ההחזרה.
אם מגברים על יום 3 אזי עוברים בני 5 עד 8 תאים יפים הם בסדר.
4 תאים ביום 4 זה לא טוב.
אם כל העוברים ביום 3 הם 4,5 זה גם לא טוב.
מחזירים עוברים אילו כי יש סיכויים כלבם להריון וזה עוזר לקבל אישור לטיפול נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים
החזרת עוברים מו01/08/2018מה פירוש זה עוזר לקבל אישור נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של מספר בטאניב31/07/2018
רציתי להבין - אם ההחזרה לא צולחת, העובר לא משתרש ואין הריון, מדוע לפעמים הבטא קטנה מ5 ולעיתים עולה ל18 / 22 / 28 וכו'...
כלומר מה גורם בכלל למספר לעלות אם זה שלילי? (ברור לי שגם תוצאות אלה שליליות אבל למה זה מטפס למעלה ולא נשאר על 0 או קטן מ5)??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר01/08/2018בטן פחות מ5 זה למעשה בטא 0 ואין הורמון הריון בדם.
בטא 22, 28 , כפי שכתבת זה הריון, רק בערכים נמוכים ולא תמיד ברור טיב ההריון.
אין להגיד בטא 22,28 ושזה שלילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכה באותו עניין להבהרה...
מירי01/08/2018יש המון מקרים של ביטא נמוכה מאוד (20-40) שבבדיקה אחרי יומיים יורדת... זה אומר שהיה הריון ונמוג?! לא הבנתי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
פרופ` דוד בידר01/08/2018זה נקרא הריון כימי.
הייתה השרשה אך ההריון לא התקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיבות שגורמות לכך?
מירי01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איכות עובר פגומה,חסך הורמונאלי,גורמים ברירית הרחם,אי ספיקה של הגופיף הצהוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בפטמות שבוע מהחזרה..31/07/2018
שלום וברכה אני כשבוע לאחר החזרת בלוציסטס והתחיל לי רגישות קלה בפטמות
האם זה מעיד על הריון
?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר בן 5 יום
.31/07/2018עובר בן 5 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיד
פרופ` דוד בידר01/08/2018לא בטוח
זה יתכן מהתרופות.
אך במקום לנחש תעשי בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לאכול גלידה בהריון?נטלי31/07/2018
שלום רב!
האם מותר לאכול גלידה בהריון? גלידה מהסופר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר01/08/2018אםשר לאכול גלידה רק למה מהסופר?
יש מקומות נהדרים אחרים לאכול גלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf ראשון לאחר הזרעותירדן3331/07/2018
שלום,
אני פולציסטית. ובהזרעה האחרונה קיבלתי גירוי יתר במינון של 100 פיורגון.
אני מתחילה ivf ראשון וקיבלתי מינון של 150 גונאל אף.
האם המינון הזה יכול לגרום לי בשנית גירוי יתר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Ivf
פרופ` דוד בידר01/08/2018ברור שאם עשית גירוי ב 100 אזי סיכויים גדולים שתעשי גירוי יותר גדול ב 150,וזה לא נכון לעשות את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ירדן3301/08/2018תודה על המענה.
אז מה עליי לעשות. הרופא המטפל אומר שאיו סיכוי לגירוי יתר כי עכשיו אנו בivf. והמינונים האלו מתאימים. הוא הביא לי 5 ימים מינון של 150. ולאחר 5ימים להוסיף גם צטרוטייד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה
פרופ` דוד בידר01/08/2018שהרופא שלך יסביר לך והוא צריך להחליט בשבילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים יום 3 מחזור טבעימרינה31/07/2018
שלום. רציתי לשאול בבקשה אם היום בדיקת דם מראה פיק של ביוץ מתי מחזירים את העוברים? הם בני 3 ימים. ביום שישי? או שבת? האם מחשבים את היום של הביוץ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כעבור 4 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה תפקיד אסטרופם אחרי החזרההחזרת עוברים מו31/07/2018
פעמיים ביום אסטרופם
3 פעמים אטרוגסטן
מה תפקידם אחרי החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר אליעזר גירש31/07/2018אסטרופם מעלה את הרגישות של רירית הרחם לפרוגסטרון, לכן נותנים את שני התכשירים ביחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה תפקיד אסטרופם אחרי החזרה
החזרת עוברים מו31/07/2018תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות- מדיקל/ אסותאמיקה31/07/2018
שלום.
קוראת כאן הרבה על אסותא או מדיקל.
רוצה לדעת האם נעשים שם טיפולים גם מתרומות ביצית (קראתי על אוקריינה אז מניחה שכן?)
במידה ואני רוצה להתחיל - כמה זמן בערך ייקח לי להיות מסוגלת להחזיר עובר?
(כלומר האם משך התהליך ארוך מבחינת תור/פרוצדורה/ניירות או שאפשר להגיע ותוך זמן קצר להיות במצב של החזרה?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים
פרופ` דוד בידר31/07/2018יש טיפולים בבתי החולים
לפרטים תתקשרי ל035281450* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך
פרופ` דוד בידר31/07/2018התהליכים אצלנו מהירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופ' בידר- שאלה על תנועות עוברנעמה31/07/2018
שלום פרופ' בידר,
אני בשבוע 25 להריון ראשון. שיליה קדמית.
עד כה אני כמעט ולא חשה בתנועות עובר.
אני מגיעה לאולטרסאונד לעיתים תכופות ושם כן רואים תנועות ואומרים שהכל בסדר.
השאלה אם זה נראה לך תקין ? ואולי משהו מתפספס ?
מה כדאי לבדוק ?
תודה, נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות
פרופ` דוד בידר31/07/2018בשליה קדמית זה ככה וזה בסדר.
לאחר הלידה תרגישי אותו כל יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח תודה פרופ'!!
נעמה31/07/2018.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לערכי בטא תקינים לאחר טיפול הפרייהאפרת31/07/2018
היי,
אני אחרי IVF, תוצאת בדיקת בטא ראשונה עמדה על 10 יח', לאחר יומיים 38 יח', לאחר שלושה נוספים 100, והיום לאחר עוד ארבעה ימים התוצאה היתה 283.
אני מודאגת מכך שהערכים נמוכים מדי וזה סימן לבעיה כלשהי.
תאריך מחזור אחרון היה 25/6 כך שאני אמורה להיות בתחילת שבוע 5.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר31/07/2018יש לפנות לרופא מטפל לשלול הריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר התייעצותלירז31/07/2018
פרופ בידר שלום
מחר יש לי מי שפיר ואני תחת טיפול אנטיביוטי עקב חיידק בשתן שלא עבר וזה טיפול חוזר.
הערופא בכל זאת החליט לבצע את הבדיקה לא מזמן כתבת לי שגם אתה היית מבצע.
אבל זה לא יכול לגרום לסיכון לזיהום ולסיבוך? למרות שאני מטופלת גרגע באנטיביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר
פרופ` דוד בידר31/07/2018לא יהיה סיבוך עקב השתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי Ivf ללא הורמוניםשרית31/07/2018
שלום, במידה ואני רוצה לעבור תהליך ivf ללא לקיחת הורמונים (בעית זרע אצל הגבר)... האם ניתן לעבור שאיבה של ביצית אחת? ואם כן, היות ומשתמשים ב icsi כמה תאי זרע ניתן להחדיר לאותה ביצית על מנת להפרותה? מה הם אחוזי הפריה במצב כזה?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
פרופ` דוד בידר31/07/2018ניתן.
מחדירים זרע אחד לביצית.
יש יותר הצלחה כאשר עושים טיפול תרופתי וגם נשארים עוברים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר- לגבי אופן פיזור העוברים הטרייםענבר31/07/2018
מתעניינת בתרומת ביצית ואשמח לדעת כאשר אתם מחזירים את העוברים הטריים של מטופלות שחלקן בחרו במדיקל ואחרות באסותא רמת החייל באותו משלוח ומועד כיצד הדבר נעשה, האם הם מועמסים בשני אינקובטורים שונים באוקראינה אחד למדיקל והשני לאסותא או שמגיעים באינקובטור אחד ואז מפזרים בין בתי החולים? לאן מגיעים קודם? או שאולי האינקובטור מגיע למרפאה שלכם ושם מבצעים את החלוקה ומפזרים לבתי החולים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ` דוד בידר31/07/2018לכל בית חולים יש האינקובטור שלו.
הם גם באים בימים שונים לבתי החולים אסותא ומדיקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ,שאלת המשך...
ענבר31/07/2018אחרי שהגיעו ארצה הם מגיעים ישירות לבתי החולים? אם כך לא הבנתי כיצד הם מגיעים בימים שונים? לאיזה בית חולים הם מגיעים קודם, מדיקל או אסותא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
פרופ` דוד בידר31/07/2018מדוע זה ישוב לך?
מה בדיוק מעניין אותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי לדעת איפה העוברים פחות "מסתובבים"...
ענבר31/07/2018אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
פרופ` דוד בידר31/07/2018מה זה חשוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע זה לא חשוב?
ענבר31/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב
פרופ` דוד בידר31/07/2018תסבירי לי את חשיבות העניין מצי אני מביא עוברים לאסותא באחד מימי השבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
ענבר31/07/2018אז אני מבינה שהעוברים שמגיעים לאסותא נשארים יום נוסף באינקובטור שאיתו הם מגיעים לארץ , אינני יודעת איפה (אולי במעבדה שבמרפאתכם?
והשאלה האם זה לא פוגע בעוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים
פרופ` דוד בידר31/07/2018העוברים מגיעים ישר משדה התעופה לאסותא, שם מחכה הביולוגית המקומית ומכניסה את העוברים לאינקובטור גדול.
לנו יש אינקובטור שפיתחנו , והוא קטן, ויש בו 40 מקומות למבחנות.
העוברים מתפתחים במעבדה באסותא עד שהרופא המטפל מחליט האם להחזיר אחרי 3 או5 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נעשה אותו הדבר לגבי המדיקל בהרצליה?
ענבר31/07/2018כלומר מגיעים ישר משדה התעופה למדיקל וכו'...
אז לא הבנתי למה אמרת שהם מגיעים בימים שונים לבתי החולים, שהרי הם מגיעים באותה הטיסה, לא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיקל
פרופ` דוד בידר31/07/2018לא מגיעים באותה טיסה.
לכל בית חולים נעשים עוברים בימים אחרים.
לאחר הנחיתה מחכה ביולוגית תורנית לעוברים ו מאחסנת אותם מיד באינקובטור.
העוברים מתפתחים בארץ ומוחזרים לפי הוראות רופא מטפל.
מניסיון רב שנים זו השיטה הטובה ביותר למטופלות היות ועוברים טריים נותנים יותר סיכויים.
התפתחות העוברים נעשית במעבדה בארץ ונותן שקיפות מירבית לטיבן של העוברים המתפתחים..
זה נותן הרגשה טובה יותר כשנמצאים בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה אחרונה, באיזה יום של העובר מביאים
ענבר31/07/2018אותם לארץ? האם מייד לאחר ההפריה באוקראינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים
פרופ` דוד בידר31/07/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)