מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אפשרות לתרומת ביציות בישראלאנונימית31/07/2018
האם יש אפשרות לקבל תרומת ביצית בישראל?
עד היום ניסיתי בצ'כיה ובאוקראינה... זה עולה המון כסף ודורש טיסות וכו'...
יש סידור כזה אולי בארץ? מה עלותו ואיפה ניתן לקבל פרטים אם קיים?
האם מתאפשר גם למי שיש כבר ילדים.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בישראל
פרופ` דוד בידר31/07/2018הדבר נעשה רק בבתי חולים ציבוריים ועלייך לברר שם.
לדעתי בארץ זה יעלה לך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות יום 9 מהחזרהנגה31/07/2018
אני ביום ה9 להחזרת 3 עוברים, וכבר יומיים וחצי בבוקר עם בחילה נוראית כשאני קמה.. עובר אחרי כשעתיים..
מכירים תופעה כזו? מעיד על משהו או אולי מהתרופות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילה
פרופ` דוד בידר31/07/2018זה קשור או למשהוא שאכלת או מתרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאפסות אחרי הריון כימילימור31/07/2018
שלום לכם.
בהמשך לפנייתי מהשבוע שעבר.
25.7 בטא 90-כבר היה ברור שזה לא תקין וביום זה הופסקה התמיכה(אסטרדיול היה 460 ופרוגסטרון 8).זה היה הריון כימי.
27-28.7 התחלתי לדמם.
29.7 בטא 15 וחצי(אסטרדיול 51 ופרוגסטרון 1 וחצי)
אתמול הייתי אצל הרופא ואמרתי לו שבין 4 עד 11 לאוגוסט אהיה בחו"ל ולכן נתן לי לעשות את בדיקת התאפסות הבטא ל12.8.
אני מניחה שסביר שהבטא תתאפס בשבוע שאהיה בחו"ל והביוץ מגיע שבועיים-שלושה אחרי ההתאפסות.
האם לפי הנתונים הנ"ל כבר אפשר לדעת כמה ימים(פלוס-מינוס יומיים לכאן או לכאן)אחרי הבדיקה האחרונה ב29.7 תהיה התאפסות או רק אחרי הבדיקה ב12.8 כשאעלה בפניכם את הנתונים-תוכלו לדעת מתי פחות או יותר התרחשה ההתאפסות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיתוי הביוץ
לימור31/07/2018בעבר קראתי בפורום שביוץ מופיע כשבועיים שלושה אחרי התאפסות ובמאמר מסויים קראתי שבמקרה של הפלה כימית כמו שקרה לי עכשיו מתייחסים לזה כמו למחזור וביוץ יופיע שבועיים אחרי התחלת דימום ההפלה.
2 הדברים האלה סותרים אחד את השני כי לפי הגישה שזה שבועיים שלושה אחרי ההתאפסות אז זה יכול להיות משהו כמו 4 שבועות מהתחלת דימומי ההפלה ולפי הגישה השניה זה שבועיים אחרי התחלת הדימום
תוכלו להאיר את עיניי בסוגיה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקה ריטארד ומי שפירלירז31/07/2018
פרופסור שלום
האם יום לפני מי שפיר ניתן לעשות זריקת ריטארד 500 ולקחת אוטוגאסטן ואגינאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטארד
פרופ` דוד בידר31/07/2018כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר מי שפיר
לירז31/07/2018פרופ בידר שלום
תודה על המענה יש לי 2 שאלות:
1. האם ניתן לעשות זריקת ריטארד בהפרש של 48 שעות?
2. האם ניתן שעה לפני מי שפיר לקחת מוקסיפן ואוטוגסטאן ואגינאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות
פרופ` דוד בידר31/07/2018ניתן את שניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות ומי שפיר
פרופ` דוד בידר31/07/2018אין קשר בין התרופות לעניין מי השפיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל האם והשפעתו על תרומת ביציתמור31/07/2018
היי
רציתי לדעת אם בתרומת ביצית יש השפעה לגיל האישה שמקבלת את התרומה ונושאת את ההריון?
כלומר אם התורמת בת 25, ואני עושה טיפולים - הגיל שלי הוא פקטור למשך הזמן עד שיושג הריון? (בגיל 38 ייקח יותר זמן להיקלט מאשר בגיל 26)?
ועוד שאלה - עד כמה החזרת עובר מוקפא מורידה את הסיכויים לעומת עובר טרי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל האם
פרופ` דוד בידר31/07/2018גיל תורמות בין 22 ל 32 יתן אותם סיכויים להריון.
גיל הרחם גם רובע אל חרוב זה זניח.
עוברים קפואים מורידים סיכויים להריון.
למשל, למשל, לעומת 59% יורד ל30%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליה נעוצה בהריון קודםמירי31/07/2018
היי
בעבר היתה לי שיליה נעוצה בהיריון שהושג בטיפולים.
לאחר ניתוח קיסרי בהרדמה מלאה ואיבוד דם, בסופו של דבר הכל היה בסדר.
נולד לי ילד בריא ואני גם התאוששתי יפה, עברתי היסטרוסקופיה ניתוחים להוצאת שאריות שיליה ואח"כ בדקו שהכל נקי ויפה.
בניתוח הרופא אמר שלא רואה מניעה מללדת שוב.
מנסיונכם - זו אופציה הגיונית?
אני בטיפולים כרגע ורוצה לשמוע חוו"ד נוספת.
כל מי שהתייעצתי איתו עד היום אמר שזה 50-50 ואין מספיק מחקרים לדעת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליה נעוצה
פרופ` דוד בידר31/07/2018ניתן ללדת לידה רגילה אחר ניתוח קיסרי אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבהירה את שאלתי...
מירי31/07/2018הכוונה בשאלה היתה האם יש לשקול לדעתכם בכלל כניסה להיריון נוסף.. אם הסיכוי לשיליה נעוצה חוזרת גדול - אולי רצוי להימנע כדי לא לסכן חיים?!
והאם יש קשר בין החזרת העובר לנעיצות? (המקום אליו הוא מוחדר או משהו כזה...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשליה
פרופ` דוד בידר31/07/2018שליה נעוצה , כנראה, לא תחזור.
גם במקרים בהם חוזר העניין אנחנו יודעים לטפל.
העניין האם להרות או לא הוא שלך ,כאשר הסיכויים שאת מסכנת, עקב השליה, את חייך הם אפסיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריון ביתית חיוביתדפי31/07/2018
רציתי לדעת מאיזו בטא בדיקת היריון ביתית (מקל שעושים עליו שתן) תהיה חיובית?
האם גם בהיריון כימי או חוץ רחמי התוצאה יכולה לצאת חיובית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר31/07/2018בכל סוג של הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקול קיבה - מעיד על בעיה?בתאל31/07/2018
היי
לפני 8 ימיל עבאתי החזרה.
אתמול היה לי קצת לא טוב בבטן והבוקר שלשול מימי..
האם זה מעיד על משהו אי יכול לפגום בתהליך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקול
פרופ` דוד בידר31/07/2018אין תשובה ברורה לקשר שציינת.
בכל אופן אני לא חושב שזה משפיע היות והקליטה הייתה הרבה קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה מוקסיפן בהריוןלירז30/07/2018
פרופסור האם מותר לקחת מוקסיפן בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין הוראת נגד לנטילת מוקסיפן בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה מי שפיר וחיידקלירז30/07/2018
פרופ שלום
אמורה לבצע יום רביעי מי שפיר והתגלה חיידק בשתן ואמורה להתחיל מוקסיפין עכשיו. הרופא החליט למרות זאת לבצע את המי שפיר האם זה תקין כאשר יש חיידק ותוך כדי הבדיקה שאני לוקחת אנטיביוטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה הבהילות ? אפשר לטעמי לחכות עוד שבוע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ אשכנזי מי שפיר
לירז30/07/2018פרופ אשכנזי שלום
1. הרופא בכל זאת החליט לבצע את הבדיקה האם זה תקין?
2. האם נטילת מוקסיפן קצת לפני הבדיקה ובמהלך היום זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההחלטה הנה באחריות הרופא המטפל שלך,להערכתי לא תזיק דחיית הבדיקה לעוד שבוע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה תפקיד אסטרופם אחרי החזרההחזרת עוברים מו30/07/2018
שלום
אבקש לדעת מה תפקיד האסטרופם
והאוטרוגסטן לאחר ההחזרה
לפני החזרה אסטרופם מינון 6 מג כלומר 3 פעמים ביוןם
לאחר החזרה פעמיים ביום
אשמח להבין איך זה עובד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה הורמונאלית ברירית הרחם לקראת ההשתרשות והתהוות היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכון בשימוש בקלקסן 40אנונימית30/07/2018
היי
אני מזריקה קלקסן 40 כל יום מההחזרה.
אמורה לטוס בעוד כשבועיים.
בהנחה וההריון נקלט - האם זה מסוכן? שמעתי על מישהי שחוותה דימום מאוד קשה בחו"ל ובמזל לא קרה משהו חריג...
אני נוטלת את זה למרות שאין שום סיבה קלינית, אלא רק להגדיל את סיכויי ההצלחה...
(עבד לי פעמיים בעבר)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין סכנה לקראת טיסה,אדרבא עשוי למנוע היווצרות תופעה של היווצרות קריש עקב תנוחת הישיבה הארוכה בעת הטיסה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר קלקסן ומי שפירלירז30/07/2018
פרופ בידר שלום
יום רביעי יש לי מי שפיר בשעה 7:00 בבוקר האם אני יכולה יום שלישי מחר להזריק בשעה הזאת קלקסן והבנתי שביום הבדיקה אסור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש להמנע 24 שעות לפני הפעולה מהזרקת קליקסן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים לאחר הפלהאני30/07/2018
בדיקת זקיקים רירית הרחם ב17.7 היתה 10 ממ והיה שקיק בשחלה שמאל בגודל 18.בדיקות דם למחרת ב18.7 הראו אסטרודיול 477 ופרוגסטרון 1.6 . הבנתי שטרם היה ביוץ.לאור הנתונים שציינתי תוך כמה זמן אמור להיות הביוץ? והאם יש סכנה להכנס להריון לאחר שברחם נשארו לפני חודש קרישי דם עקב לידה מוקדמת ( הפעם הוא לא ראה כי רירחת הרחם מעובה) .מה הסכנות אם ישנם ונקלט הריון? בדיקות ביוץ הראו יום חיובי.יום שלילי.ואז שוב חיובי( רביעיהאחרון בדקתי בבדיקה דיגיטלית שמודדת גם אסטרוגן וגם lh ויצא חיובי) והפסקתי לבדוק. קוימו יחסים כל יומיים בתקופה הזאת.אתמול בערב כאב חד בצד שמאל מעל המפשעה שנמשך כמה שעות ונעלם.האם יש סיכוי להריון ? בנוסף-כרגע עשיתי שוב בדיקת ביוץ ביתית.2 פסים חזקים.התשובות חיוביות כל הזמן.מה המשמעות? הייתכן שלא היה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לקוות שתוזמנת היטב,בכל מקרה קיימי יחסים פעם נוספת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אני30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם מהיום
אני31/07/2018בדיקת ביוץ ביתית חיובית חזק מאתמול. כבר שבוע וחצי.
הבוקר ביצעתי בדיקות דם .אסטרודיול 366 .פרוגסטרון 15.9.
מבינה שהיה כבר ביוץ.האם הערכים הנ"ל שוללים הריון? (לא גוצע בטא כי הרופא שלי בחופש והיתה לי הפניה רק אל הבדיקות האלו).ואם היה ביוץ אפשר לדעת טווח של מתי הוא היה ומתי צפויה הוסת להגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היה ביוץ אם לא תקבלי עוד שבוע בצעי בדיקת היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב לאחר 6 ימים של החזרהשרה30/07/2018
שלום וברכה ב24 לחודש ביצעתי החזרה של בלסטוציס
6 ימים אחרי כאבי גב תחצון חזרים וצת כאבי בטן
ורציתי לשאול גם אני עם תמיכה 3 ביום אנדומטרין ו4 ביום אסטרופם
האם האנדומטרין עושה ריח האם תקין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול סביר ותקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)