מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 8 יום מהחזרת בלסטו בן 5 ימיםש01/08/2018
הי אני 8 ימים אחרי החזרת בלסטו עשיתי בדיקת ביתית יצא שלילי. אני בלי אוביטרל רק אסטרופם אנדומטרין וזריקות פרוגסטרון
יש לי רגישות בחזה ונעלמו הכאבי בטן וגב
האם מעיד על כשלון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חהמתין עוד שלושה ימים ולבצע בדיקה נוספת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לאחר טיפולי כימוטרפיהאלה01/08/2018
ד״ר שלום,
לפני כשנתיים עברתי טיפולי כימוטרפיה והקפאתי ביציות לפני
כרגע אני רוצה להיכנס להריון
בבדיקות שערכתי נמצא כי fsh 33 שהבנתי שזה גבוה והרופא נשים אמר שלהיכנס להריון זה בגדר נס ועדיף ישר לעשות הפרייה מהביציות שהקפאתי ואפילו לא לנסות ליצור ביציות חדשות
חשוב לציין שאחרי הכימו חזר לי המחזור באופן מסודר כל חודש כשנה ורק לאחרונה בחודשים האחרונים יש מחזור לא סדיר אבל עדיין קיים בנוסף אני מרגישה שאני מבייצת וגם לפי האולטרסאונד שעשיתי מס פעמים נראה שיש זקיקים קטנים
האם יכול להיות מצב שיש ביוץ אך בפועל אין ביצית? איך יכול להיות מחזור ללא ביצית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרבה המער אני מסכים עם הרופא המטפל שלך,הייתי ממליץ להשתמש ברזרבה שהכנת מבעוד מועד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ללא ביצית לאחר טיפולי כימואלה01/08/2018
ד״ר שלום,
לפני כשנתיים עברתי טיפולי כימוטרפיה והקפאתי ביציות לפני
כרגע אני רוצה להיכנס להריון
בבדיקות שערכתי נמצא כי fsh 33 שהבנתי שזה גבוה והרופא נשים אמר שלהיכנס להריון זה בגדר נס ועדיף ישר לעשות הפרייה מהביציות שהקפאתי ואפילו לא לנסות ליצור ביציות חדשות
חשוב לציין שאחרי הכימו חזר לי המחזור באופן מסודר כל חודש כשנה ורק לאחרונה בחודשים האחרונים יש מחזור לא סדיר אבל עדיין קיים בנוסף אני מרגישה שאני מבייצת וגם לפי האולטרסאונד שעשיתי מס פעמים נראה שיש זקיקים קטנים
האם יכול להיות מצב שיש ביוץ אך בפועל אין ביצית? איך יכול להיות מחזור ללא ביצית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תפעלי לפי עמדתו של הרופא המטפל שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה חמישית תזמון אוביטרולמיכל01/08/2018
שלום פרופ׳,
הבוקר עברתי הזרעה חמישית לאחר שאתמול אחה״צ קיבלתי אוביטרל.
1. האם ההזרעה תוזמנה מוקדם מידי? (לא עברו 24 שעות מהאוביטרל)
2. הרופא אמר לי לחזור מחר על הבדיקות, האם מותר לעשות אולטרסאונד וגינלי יום אחרי הזרעה? זה לא יפגע בסיכויי הקליטה? או שכדאי לחכות ליום ראשון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התיזמון מצוין,ניתן לקיים יחסים או הזרעה נוספת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה......
מיכל01/08/2018תודה על המענה המהיר פרופ׳!
מה לגבי שאלתי השנייה?
האם מותר לעשות אולטרסאונד וגינלי יום אחרי הזרעה? זה לא יפגע בסיכויי הקליטה? או שכדאי לחכות ליום ראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פיפל - במה מדובר?sara01/08/2018
אשמח לדעת מה זה כי אני קוראת על זה פה מידי פעם ואף פעם ל עשיתי ... רוצה להבין על מה מדובר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקרים של כישלון חוזר או הפרעה ברירית הרחם נעשים ערוגות ברירית הרחם במחזור הטרום טיפולי על מנת לשפר את סיכויי ההשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין דימום לאחר גלולותלמה01/08/2018
נטלתי גלולות שבועיים בתחילת סבב. הפסקתי ואין דימום, רק הפרשה חומה ממש ממש מועטה. תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות לאחר החזרת עוברמורן01/08/2018
רציתי לדעת האם זה בסדר לאונן ולהגיע לאורגזמה בימים שלאחר החזרת עוברים? נניח שבוע לאחר מכן?
או שההתכווצות של הרחם עלולה להיות מסוכנת לתהליך?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה בשלב זה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוהה בהריון תאומיםדורית01/08/2018
רציתי לשאול האם בהיריון מרובה עוברים מצפים לבטא גבוהה יותר?
מה בערך הערכים שיכולים להחשיד להריון שכזה ביום 14 לאחר ההחזרה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן,ערכים מעל 600 בשלב זה יכולים לרמז על אפשרות כזו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לחו"ל בתחילתו של הריוןדנה01/08/2018
שלום רב.
בדיקת בטא ראשונה היום יצאה חיובית. אני טסה עוד יומיים לשבועיים לאיטליה. 4 שעות טיסה כל כיוון.
האם יש סיכון בעצם הטיסה? אני לוקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום. אציין כי בהריון של הילדה הראשונה שלי לא היה דימום בתחילתו ובהריון של בני היה דימום, הגברתי תמיכה והדימום הפסיק. האם יש סיכון להפלה מאיימת חוזרת בגלל הטיסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצם הטיסה אינו בעייתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא לאחר החזרהדנה01/08/2018
שלום,
עשיתי בראשון שעבר (22.7) החזרה של עובר קפוא יום 6. היום בבוקר (1.8) עשיתי בדיקת בטא והתוצאה היתה 61. האם זה מספיק גבוה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לשלול שלא מדובר בשרידי ההשפעה של האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא לאחר החזרה
דנה01/08/2018תודה רבה. לא נלקחה זריקת אוביטרל... אז זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לפיענוח בדיקת דם הורמונליתלי01/08/2018
מדובר בבדיקת תפקודי כליות וספירה כללית ולא בבדיקה הורמונאלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שם גם בדיקות לפרופיל הורמונלי השאר זה בדיקות רגילות
לי01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מצאתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות עוברים ניתנים להחזרהסימה01/08/2018
היי
רציתי לדעת האם כשמחזירים 2 עוברים יחד זה מעלה פי 2 את הסיכוי להריון? או שדווקא מבזבז ניסיון כי אולי הגוף לא במצב שייקלט היריון?
כלומר השאלה אם נניח מאוד לחוצים להיריון - למה לא להחזיר תמיד 2 או 3 עוברים? גם ככה קשה להיקלאט אז הסיכוי שיהיה הריון מרובה עוברים קטן.. לא?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי להיריון גובר עם החזרת 2 עוברים אולם לא פי 2,בכל מקרה ההימנעות הנה מחשש להיריון רב עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטטיסטיקה של טיפולי IVFדפי01/08/2018
1. כשאומרים סטטיסטיקות של טיפולי IVF מדובר כולל הריונות כימיים שלא מתפתחים כבר שבועיים וחצי לאחר ההחזרה, או על הריונות שצולחים?
2. מה הגורמים שבגללם הריון כן נשלט או לא נקלט? אם כל התנאים אופטימליים... (תלוי ברופא / בגוף / מזל וגורל / בהתנהגות בימים שאחרי / תזונה ועוד...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסטטיסטיקה כוללת את סה״כ ההריונות הקלניים שבהם נצפה דופק עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים של פרוגסטרון שבוע אחרי ביוץאורי01/08/2018
בוקר טוב
אשמח לדעת אילו ערכים של פרוגסטרון שבוע אחרי ביוץ ןבהנחה שהיתה הפריה נחשבים טובים להחזקת הריון? ומה המשמעות של ביוץ חלש? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר01/08/2018הבדיקה נעשית ביום 21 והיא סביב 15.
אין דבר כזה ביוץ חלש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אחוז ההריונות גבוה יותר בנשים שמקיימות יחסי מין או/ו עשו פיפל?קרן01/08/2018
שלום פרופ'
שמעתי הרצאה על מחקרים בתחום ההשרשה ושם נאמר שנוזל הזרע מעורר את הרירית לקליטת עובר וגם פיפל, האם אפשר להסיק מכך 1.שנשים יחידניות צריכות לעשות פיפל כדי לשפר את פוטנציאל ההשרשה?
2. האם נשים שקיימו יחסי מין לאחר החזרה אחוז ההשרשות וההריונות גבוה יותר? , מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלחה
פרופ` דוד בידר01/08/2018אין קשר בין קיום יחסים או פיפל להצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)