מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור לאחר גרידה בשבוע 7ליטל19/05/2018
שלום רב. אציתי לשאול, לפני כשבוע וחצי עברתי גרידה ובאותו יום היה מעט דימום עם כאבים וזה נפסק. 4 ימים אחרי התחילו דימומים וכאבי מחזור חזקים. רציתי לדעת האם זה באמת מחזור מה שהיה לי? הדימום והכאבים היו 4 , 5 ימים ממש כמו מחזור רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר20/05/2018צריך לבדוק רמות הורמון ההריון היות ו דימום הוא ערב ירידת ההורמון.
כאשר ההורמון יגיע לשלילי אז זה היום של המחזור ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרדניזון לפני החזרת מוקפאיםגלי18/05/2018
האם יש לפרדניזון השפעה כלשהי על עיבוי רירית הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדניזטן.
פרופ` דוד בידר18/05/2018אין השפעה על הרירית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לחו"ל בסוף שבוע 6מיכל18/05/2018
שלום לכם.
האם טיסה לנופשון של 4 ימים לאירופה מסוף שבוע 6(בהנחה שניקלט הריון)עד אמצע שבוענ7 יכולה לפגוע בהריון?הערה-אם ניקלטתי וכתוצאה מהפלות חוזרות בשנים האחרונות אזדקק למעקב צמוד ולתמיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה
פרופ` דוד בידר18/05/2018עצם הטיסה לא פוגעת בהריון.
היות ויכולות להיות הפלות עד שבוע 12 אז תצטרכי לטפל טיפול כלשהוא, אם תצטרכי, בלוז״ל אך הסיכויים קטנים אם נצפה דופק.
לגבי טיפול להפלות , אפשר לתת תמיכה מתאימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
מיכל18/05/2018כתבת בתשובתך טיפול כלשהוא,אם תצטרכי,בלוז"ל.
מה זה לוז"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
פרופ` דוד בידר19/05/2018בחו״ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשורה התחתוה
מיכל19/05/2018אז בשורה התחתונה אם אני רומה לזמין את הנסיעה הזאת באמצע שבוע 4(בהנחה שניקלט הריון)זה"בסדר"?או שהיית מחכה עם זה לסוף שבוע 4/תחילת 5 שאז אפשר לוודא האם ניקלט?או אפילו מחכה לאמצע שבוע 5 כי אז אחרי 2 בדיקות בטא כבר אפשר להעריך האם זה תקין?
הערה-ככל שאתעכב יותר עם"סגירת"הנסיעה הזאת-כך הסיכויים לכך שזה עדיין יהיה רלוונטי יורדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיעה
פרופ` דוד בידר19/05/2018כל העניין של לשהות בחו״ל בתחילת הריון דומה לשהייה בארץ.
הטיסה לא מהווה בעיה אלא תמיד יש סיכויים של הריון שלא מתפתח באופן תקין.
הסיכויים הם סביב 10% ואם את מוכנה לזה אז את יכולה לטוס.
גם לא בכל מקרה צריך לפנות לעזרה אחא אם מופיע דמם משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר תופעות שנעלמורונית18/05/2018
פרופ בידר שלום
לפני שבוע הפסיק תופעות של כאבים בשד והתחילו בחילות חזקות ונצפה דופק השבוע .
הכאבים בשד נעלמו וגם הבחילות וההקאות עברו אני רק בשבוע 7 .
האם זה מראה שמשהו לא בסדר? כי כתוב באינטרנט שזה לא סימו טוב שתופעות נעלמות כל כך מהר ולא מרגישים יותר כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות
פרופ` דוד בידר18/05/2018כל עוד בדיקת האולטרה סאונד תקינה אין משמעות לתופעות ההריון.
התופעות יכולות להשתנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי כל התופעות התחילו והסתיימו בשבוע 7 :-)
סיגל20/05/2018מלבד צרבת, שמיררה לי את החיים עד הלידה... והיום תודה לאל יש לי ילדון מקסים. זה באמת לא אומר כלום, אם יש או אין תסמיני הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפא ביום החמישיר.18/05/2018
שלום,
אני אמורה לעבור החזרת מוקפא שהוקפא ביום החמישי. היום זה היום ה7 למחזור ומהיום השני אני מזריקה פיוריגון 100.
היום בבדיקות דם e2 -768 ופרוגסטרון 2.
בא.ס. זקיק בגודל 18 ורירית 6.9.
ההוראות שקיבלתי הן להמשיך להזריק היום פיוריגון 100.
מחר להזריק אוביטרל ובמקביל לקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום ואסטרופם בבליעה 3 פעמים ביום.
מיום שלישי מיקרופרין ופרדניזון.
ההחזרה אמורה להיות ביום חמישי.
לא מסתדרים לי 3 דברים:
1. באותו יום שאני מזריקה את האוביטרל אני אמורה ליטול אנדומטרין ואסטרופם.האם זה הגיוני או שאולי היתה טעות בקבלת ההנחיות?
2. ההחזרה תהיה ביום חמישי כשאת האוביטרל אני מזריקה ביום שבת (אזכיר שמדובר בעובר שהוקפא ביום החמישי). לוחות הזמנים לא כ"כ מסתדרים לי.
3. האם לא צריך לוודא שהתרחש ביוץ לפני שמחזירים את העובר.
האם אני סתם חוששת או שאכן יש בעיה עם ההנחיות?
תודה רבה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר18/05/20181.לא נהוג לתת פרוגסטרון ביום הזרקת האוביטרל.
האוביטרל עושה ביוץ אחרי 36 שעות ואת התרופות יש לקחת יום אחרי הביוץ.
2.לא צריך לבדוק ביוץ כי הוא יהיה בטוח אחרי אוביטרל.
3.את העובר יש להחזיר 7 ימים אחרי אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 10 ימים לאחר החזרהורד18/05/2018
10 ימים לאחר החזרה של עובר 3 ימים. שבוע מהאוביטרל. לא התאפקתי ועשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית. מה יותר סביר? שרידי אוביטרל או הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 10 ימים
פרופ` דוד בידר18/05/2018האוביטרל לא נימצא בדם אחרי 4 ימים, כל שזה הריון אם כך מראה הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריון וקיבלתי תמיכת קרינוןיסמין18/05/2018
דוקטור שלום
תחילת הריון וקיבלתי תמיכת קרינון .
מדוע כל פעם שאני שמה את הקרינון זה אחר כך יוצא בגושים בצבע חום? למרות שזה כתוב בהוראות .
האם זה קשור לזה שזה בא במגע עם כלי דם בצוואר הרחם? זה מלחיץ אבל זה כתוב בעלון שעכול להיות מצב כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
פרופ` דוד בידר18/05/2018יש, לפעמים, הפרשות כאלה עקב נטילת קרינון לנרתיק.
זאת עקב רגישות צוואר הרחם בהריון והפרשות מצוואר הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לפרופ דוד בידר - חוות דעת מקצועיתשני18/05/2018
פרופ בידר שלום, ברשותך יש לי 4 שאלות אודה לך מאוד אם תיתן לי חוות דעת מקצועית:
הריון ראשון שלי החל בדימום חזק כמו ווסת בשבוע 5 אם כאבים חזקים כמו ווסת שהמשיך גם לאחר שראו דופק לא מצאו את הסיבה לדימום . הפרוגסטרון היה תקין 130 קיבלתי קרינון ופרוגינובה והדימום פסק מידי עד שבוע 20 , בשבוע 19 עברתי מי שפיר ובשבוע 20 החל דימום שוב ובבדיקה מצאו שיליית פתח מדממת וסינוסים ורידיים מדממים באופן מוגבר נתנו לי פרסולט במינון גבוה עד שבוע 36 לעצור כל פעילות רחמית כי זה היה מביא כל פעם לדימום . הצלחתי להחזיק עד שבוע 37 אך ילדתי בניותוח קיסרי חירום תוך 30 דקות בהרד'מה מלאה עקב דימום רב ביותר . ילדתי תינוקת בריאה במשקל נמוך 2180.
עכשיו הריון שני למרות פרוגסטרון תקין נתנו לי ישר דופסטון וזריקות פרוגסטרון עקב כאב דומה למה שהיה אז.
1. מה הסיכויי ששליית פתח תחזור על עצמה בשבוע 20 והאם העובר יכול להתמקם בצלקת של הקיסרי?
2.האם מה שקרה בהריון הקודם בהתחלה כאשר היה דימום זה לא קשור כלל למה שקרה בשבוע 20 כאשר הייתה שליית פתח מדממת?
3. האם קלקסן זה מה שגרם לדימום בהריון הראשון בהתחלה?
4. האם במקרה שלי אתה ממליץ כי עקב פעילות רחמית היו לי סינוסים ורידיים מדממים להמשיך עם מדופסטון וזריקות פרוגסטרון מעל שבוע 10 או להתחיל פרסולט משבוע 20 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ` דוד בידר18/05/20181.הסיכויים לשליית פתח חוזרת הם נמוכים.
השליה, במידה והיא קדמית יכולה להשתרש בצלקת, ולא העובר נמצא בצלקת.
אם זה יהיה ככה צריך לבדוק באולטרה סאונד מידת החדירות ולהחליט מה לעשות.
2.סיכוי רב שהפעם לא יהיו דימום אלא אם שוב יהיה מצב דומה כמו בהריון הקודם, אך הסיכויים נמוכים.
3.קלקסן לא גורם לדימומים בהריון.
4.לא הייתי נותן דופסטון אך כן זריקות פרוגסטרון עד שיתבהר מצב השליה .
פרז ולא ניתן כנגד צירים. אם לא יהיו צירים , או כאבים דומים לא צריך פרזולט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ דוד בידר - שאלות
שני21/05/2018פרופ בידר שלום
תודה רבה על התייחסותך לשאלותיי ברשותך יש לי 2 שאלות:
1.ציינת שהיית נותן פרוגסטרון בזריקות עד שיתבהר מצב השלייה באיזה שבוע יודעים את מצב השלייה?
2. מה קטרה כאשר שלייה יושבת בצלקת של ניתוח קייסרי ומה הסיכויי בדרך כלל שזה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאלות
פרופ` דוד בידר21/05/20181.סביב שבוע 18. אם חלפו הכאבים הייתי גם מחכה.
3.אם השליה קידמית זה יכול להיות אך הסיכויים קטנים.
בעזרת בדיקת אולטרה סאונד אפשר לדעת האם יש בעיה או לא עם השתרשות השליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להצלחהחסרת תקווה18/05/2018
אם כל סבב הסיכוי להצלחה הוא 10-20% פחות או יותר, והסיכוי הולך ויורד מסבב לסבב, זה הופך את ההצלחה למשימה בלתי אפשרית. סיכוי הרבה יותר גבוה שלא יצליח לעולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלחה
פרופ` דוד בידר18/05/2018זה לא בדיוק ככה.
מה שכתבת זה הצלחות , בגדול, לכלל האוכלוסיה ולכלל הגילים.
ההצלחה תלויה בגיל ובבעיות הפוריות.
למשל, בגילים מתחת ל35 כאשר העקרות על רקע זכרי או לא ברור יש הצלחות טובות של סביב 40% למחזור טיפול.
הסיכויים בכל מחזור דומים.
הסיכויים להרות בשלושת המחזורים הראשונים גדול.
הסיכויים משתנים מעל גיל 35 ומעל גיל 40.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תבחין משולש או מרובעטל17/05/2018
בת 46 הריון ראשון מתרומת ביצית. גיל התורמת הינו 30.
אני בשבוע 15 שקיפות עורפית תקינה. טרם קיבלתי תוצאות בדיקת PAPPA.
בעוד מספר ימים מבצעת סקירת מערכות מוקדמת.
בקרוב אצטרך לעשות בדיקת דם לסקר לטרימסטר שני .
האם מומלץ לעבור תבחין משולש או מרובע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבחין
פרופ` דוד בידר18/05/2018התבחין שאת צריכה לעשות הוא בדיקת חלבון עוברי.
בתבחין זה נבדקע=ים שלושה חלבונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום בהריון תאומים אחרי ivfסארה17/05/2018
שלום,
הריון תאומים אחרי ivf שבוע 15. מחר מתחיל אצלנו חודש הצום. אני רוצה לשאול אם מותר לצום?? אנחנו מתחילים את הצום בשעה 6 עד שעה 7 וחצי בערב?? האם הצום משפיע על התפתחות העוברים?? כי לפי מה שקראתי בשבועות האלו העובר מתפתח.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום
פרופ` דוד בידר18/05/2018ממליץ לשתות לפחות.
צום אפשרי אך שתיה ,ביחוד בימים אלו, הכרחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגרסטרון לאחר ביוץרותם17/05/2018
היי אני ובעלי מנסים כמעט שנה להיכנס להריון נשלחתי לבצע פרופיל הורמונאלי והכל תקין לאחר מכן נשלחתי למעקב זקיקים ותקין. עשיתי בדיקת דם לפרוגרסטרון שבוע לאחר הביוץ והתוצאה היא 40.7nmol מה זה אומר בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר17/05/2018הבדיקה אומרת שהיה ביוץ.
אם יש לך וסת סדיר אז בדיקת פרוגסטרון מיותרת ולא מקדמת אותך למטרה.
שנה לא להרות זה זמן רב.
תפני לברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת קור עז מאז הביוץשיראל17/05/2018
דוקטור שלום
לפני חודש קצת הייתי אמורה לקבל ווסת והרגשתי קור יוצא דופן ולפני ווסת תמיד אני מרגישה חום עז לכן עשיתי בדיקת הריון בגלל הרגשת קור חריג והיא יצאה חיובית.
אני בתחילת הריון ומאז לאחר ביוץ אני מרגישה ממש קור עז וחריג .
האם זה תקין וקשור להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קור
פרופ` דוד בידר17/05/2018בהריון יש כל מיני תגובות ולכל אישה יש סימנים אישיים.
התגובה שלך לא שכיחה אך היא תקינה למהלך הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא וערכי הורמונים בשבוע 3דנה17/05/2018
שלום,
וסת אחרונה 22.4.
ביום השלישי לוסת התחלתי גונאל אף 75 יח' למשך 8 ימים.
בתאריך 2.5 חצי אוביטרל
הזרעה 4.5
6.5 חצי אוביטרל כתמיכה
הבדיקות שנעשו יומיים לפני ההזרעה הינן כדלקמן:
זקיקים בגודל : 15,10,15, 18, 14, 17.
e2 = 2489
פרוגסטרון קטן מ 0.8
היום 17.5 ביצעתי בדיקת הורמונים ובטא ולהלן התוצאות:
בטא 119
e2 =2403 p/mol
פרוגסטרון גבוה מ 190 n/mol
האם הערכים נראים תקינים לשבוע 3 להריון? הבטא לא נמוכה מדי? האם זה שה e2 יותר נמוך במקצת מערך לפני הביוץ זה לא בעייתי? האם ניתן להעריך על סמך התוצאות אם זה הריון מרובה עוברים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר17/05/2018בשלב זה נראה התחלת הריון תקינה המתאים לעובר אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול קצר יוצאים מלא זקיקים קטנים ורק 2 בשליםמאיה17/05/2018
האם נכון לעבור לפרוטוקול ארוך ? זהו פרוטוקול שבו ילדתי את בני הרופא אומר שיש רזרבה נמוכה לכן לא כדאי מצד שני בפרוטוקול קצר אני מצליחה להגיע רק ל 2 זקיקים בשלים בלבד אשמח להבין בבקשה להיעזר בכם פרופסורים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ` דוד בידר17/05/2018לפי התיאור שלך יתאים לך פרוטוקול קצר.
לא נתת הרבה פרטים אך בהחלט אפשר לתת פרוטוקול מתאים.
ללא ידע על הפרופיל שלך ואופן התגובה , קשה לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)