מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אופן השגת הריון אנדומטריוזיסשירה17/05/2018
היי,
אני בת 38, סובלת מאנדומטריוזיס ומעוניינת להכנס להריון מתרומת זרע. כרגע לוקחת גלולות ברצף ומרגישה טוב.
במרפאות אנדומטריוזיס ראו בכל שחלה 13 זקיקים וגם שרירנים קטנים ברחם (שלא אמורים להפריע להריון).
שאלתי היא האם במצב המתואר נהוג לבצע ivf או הזרעה בלבד השלב ראשון? אני מאוד חוששת מטיפולים הורמונליים שעלולים לגרות את המילה ולגרום לכאבים קשים.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תגובה :)
שירה20/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטריוזיס
פרופ` דוד בידר21/05/2018המצב גורם , לרוב לעקרות על רקע מכאני, כלומר לחוסר עבירות בחצוצרות.
היות וצריכה תרומת זרע יש לבצע צילום רחם ואם יש מעבר בחצוצרות אפשר להתחיל הזרעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות אחרי החזרת עובריםיעל17/05/2018
כמה זמן אחרי החזרת עוברים מותר לקיים יחסים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות
פרופ` דוד בידר17/05/2018אחרי 3 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימפטומים לאחר החזרת עוברטמירה17/05/2018
שלום רב, ביום שלישי 8/5 ביצעתי החזרת עובר יום 3. שישי לאחר מכן הזרקתי אוביטרל ובשבת דקפפטיל. צורכת כל יום 2 טבליות בוקר ו-2 טבליות ערב של אנדומטרין ופעמיים בשבוע זריקת פרונטוגסט. ביום שני בטא. אין שום תחושה מוזרה. לא כאבי מחזור לא כאבי חזה (לא משהו דרסטי בכל אופן) לא בחילות . פשוט כלום! האם זה מעיד על בטא שלילית או לא בהכרח מרגישים משהו לפני הבטא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימפטומים
פרופ` דוד בידר17/05/2018לא חייבים להיות סימנים.
גם שיש סימנים כלשהם זה לא בטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא ושבוע הריוןטלי17/05/2018
שלום קודם כול תודה רבה על המענה המהיר
5.4 ווסת אחרונה
היום בטא 56291.07 לאיזה שבוע זה מתאים?
(יש לי תור לשבוע הבא לאולטרסאונד)
הריון ראשון האם אפשר להיות רגועה לפחות שערכים כאלה לא מצביעים על הריון מחוץ לרחם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 6
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר התפתחות תקינה של עובר וסיכוייםשרית17/05/2018
פרופ בידר שלום רב
ברצוני לשאול אותך שאלה:
קוראים מצבים שבטא מוכפלת בהתחלה ואז מפסיקה וקוראים מצבים שיש שק הריון בשבוע 5 ואז יש הפלה עקב אי התפתחות תקינה של העובר
מה קורה כאשר נצפה שק הריון ודופק של העובר האם הסכנה של אי התפתחות תקינה של העובר יורדת משמעותית וגם הסיכויי להפלה פוחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
פרופ` דוד בידר17/05/2018כאשר רואים דופק הסיכויים להפיל נמוכים מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי החזרת מוקפאים בני 3 ימים ב27/4 . איזה שבוע אני היום?מה השבוע שלי17/05/2018
עברתי החזרת מוקפאים בני 3 ימים ב27/4 .
איזה שבוע אני היום?,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוב
פרופ` דוד בידר17/05/2018לפי החזרת העוברים היום הראשון של הוסת האחרון הוא 10.4
ולפי זה תעשי את החישוב.
כל שבוע שעובר מאז הוא שבוע הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא היה לי ביוץ.
S17/05/2018זה היה על בסיס של הרירית. על יגי אסטרופם..
לכן אני שאלתי. ואין לי מושג עדין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאשרביוץ
פרופ` דוד בידר17/05/2018כאשר מחזירים עוברים על ידי אסטרופם הרי שמתן הפרוגסטרון הוא יום הביוץ !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר רירית נמוכהלירז17/05/2018
פרופ בידר שלום
לפני חודש וחצי היה לי ביוץ אם זקיק 14 מ"מ ורירית ממש דקה 5.8 מ"מ לאחר 72 שעות הזקיק נעלם והרירית ירדה ל-4.8 מ"מ
לא קיבלתי ווסת ונצפה דופק השבוע .
האם הזקיק ב-72 שעות גדל מספיק כדי שיהיה הריון תקין ועובר תקין ? והאם הרירית כל כך נמוכה מסכן את ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר17/05/2018הרירית מבנית על ידי הורמון האסטרוגן המופרש מהזקיק.
אם הזקיק קטן גם הרירית תהיה בהתאם.
ביוץ על זקיקה14 לא מניב הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר זקיק ורירית
לירז17/05/2018פרופ בידר שלום
ברשותך יש לי 2 שאלות:
1. אם כך הזקיק גדל והיה יותר מ-14 ? כי יש הריון .
2. אני בשבוע 7 האם הרירית הכל כך נמוכה מסכנת את ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ` דוד בידר17/05/2018אז הביוץ לא היה על זקיק 14 אלא יותר גדול.
הביוץ ,כנראה ,לא היה מתי שאת אומרת.
בכל אופן אם יש הריון אז לא צריך להתייחס לרירית.
לא בגלל הרירית תהיה בעיה.
העובר משתרש באיזור שמתאים לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Deha 75 למסירה - בקבוק 1 סגורגלית17/05/2018
בנות יקרות
יש לי קופסה חדשה סגורה שנקנתה ממש לא מזמן וזה מאוד יקר 350 שקל אשמח לתת זאת חינם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אשמח ל dhea
דנה17/05/2018מאיפה את בארץ?
איך אפשר ליצור קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDeha 75 למסירה - בקבוק 1 סגור
גלית17/05/2018דנה שלום אני מראשון לציון במידה ותרצי תשאירי טלפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לאסוף מראשון לציון
דנה17/05/2018נוכל לעבור להתכתב במייל?
איך אפשר להתכתב איתך?
אני לא רוצה לפרסם את הנייד שלי באתר (לא בגללך כמובן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום כתבי לי את המייל שלך
גלית17/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רצוי שהפורום ישמש כפלטפורמה לשאלות ובעיות רפואיות ולא כאמצעי למכירת רפואות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה אחרי ivf ראשוןחיפה17/05/2018
שלום רב
בת 30 אחרי ivf ראשון החזרת עובר 1 , נקלט .. בשבוע 4 פלוס 3 ימים עשו לי אולטראסונד ראו שק בלי שום הימטומה ליד השק, יומיים אחרי התחילו הפרשות קטנות חומות נגשתי לרופאה שלי עשתה לי עוד פעם אולטראגונד וגינלי .. ראתה הפרדות ודימום ליד שק ההריון , 5 דקות אחרי הבדיקה דימום אדום וקרישי דם חזקים .. התברר כהפלה מלאה שלמה .
כמה שאלות ברשותך
האם הבדיקות הוגינליות גרמו לזה או זרזרו את ההפלה ?
הביטא האחרונה באותו יום של הפלה הייתה מוכפלת פלוס 4600 הורמונים תקינים ..
שאלה נוספת , מתי מקבלת מחזור ?
ההפריות שלי היום בשיטת האיקסי ( בעיית זרע )
האם בסוג ההפרייה הזו בוחרים את הזרע בתקין או באקראיות מחדיריל לביצית ?
אשמח אם אקבל תשובות בהקדם תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
פרופ` דוד בידר17/05/20181.הבדיקות לא זרז זו ההפלה.
2.כאשר בדיקת ההריון תגיע ל 0 אזי יתחילו תהליכי ביוץ והוסת תגיע בהתאם.
3.מחדירים זרע שנראה תקין במיקרוסקופ.
בהריון ספונטני יש 10% הפלות.
גם בטיפולי הפריה יש הפלות, ויש פשוט להמשיך הלאה
הסיבה העיקרית להפלות היא , התפתחות לא תקינה של העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך פרופ'
חיפה17/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה שלי
חיפה29/05/2018היום שבועיים אחרי הפלה .. ביטא ירד ל 26
יחד עם זאת
פרוגסטרון עלה ל 4
אסטרדיול 1100
lh 14
ערכי ההורמונים אומרים שאני בתהליך ביוץ ( יש לי הפרשות ביוץ )
היה דימום אחרי הפלה שנמשך כ 10 ימים והפסיק .
מה אתה מגדיר את הביטא הזאת ? ומה עלי לעשות ?
אשמח לחוות דעתך פרופ .
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה שלי
חיפה29/05/2018ועוד שאלה ברשותך
האם אפשר לקיים יחסים טרם התאפסות הבטא ?
אין דימום אין כאבים .. ואין סיכוי להריון ספונטני .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא מתי לעשות?לילי17/05/2018
הוחזרו עוברים בני יומיים, מתי אוכל לבצע בטא הכי מוקדם? ובדיקת הריון ביתית מתי תהיה אמינה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר17/05/201811 יום אחרי חזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש כואב בהזרקת קלקסןרוני16/05/2018
שלום,
אני סובלת מהפלות חוזרות ואני מקבלת קלקסן מהביוץ, ללא טיפול הורמונלי.
אני מזריקה כבר חודשיים מהביוץ עד המחזור. אבל אתמול הזרקתי קלקסן והרגשתי שנוצר גוש כואב באזור, גוש כמו כדור קטן. היום נהיה שטח דם גדול שם ועדיין מרגישה את הגוש והוא כואב כשנוגעים.
האם זאת תופעה נפוצה או שזה חריג ??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן
פרופ` דוד בידר17/05/2018בהזרקה הזו נפגע כלי דם ולכן נוצר שטף דם. זה יספג מעצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין מעכב מחזור? אם כן בכמה ימים?לולו16/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אנדומטרין
פרופ` דוד בידר17/05/2018לא מעכב מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף לזריקת פרוגסטרון
ענבל30/05/2018לי זה עיכב עד שבוע מרגע שהפסקתי אנדומטרין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקה
פרופ` דוד בידר30/05/2018זריקה יכולה לעכב מעט יחד עם ברנדו מטרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומים ומחלות בעובר ובהמשךדנה16/05/2018
שלום רב,
אני בת 41. בעלי בן 44. יש לנו ילד בן 7. אחרי כמה וכמה טיפולים, החלטנו לנסות להביא ילד מפונדקאות. אנחנו מאוד רוצים עוד ילד. כרגע אין לי עוברים מוקפאים. בנוסף, לאחרונה אני קוראת המון מאמרים על שלל בעיות שעלולות להיגרם לעובר, לתינוק ולילד כשיגדל בהמשך כתוצאה מגילינו המבוגר ומעצם הבאת תינוק בתהליך של הפריה ומיקרומניפולציה בפרט שזה מה שאנחנו חייבים לעשות. מדובר על מומים בעובר, עלייה בסיכון בתמותה, אוטיזם, סרטן ומה לא?? פשוט לא זוכרת הכל. ברצוני לדעת אם בידיכם מידע מה רמת הסיכון במקרה שלנו לאור כל מה שציינתי לעיל. אני שוקלת עכשיו הכל מחדש אם בכלל כדאי לנו להכנס ל״הרפתקה״ הזאת בידיעה שיש סיכוי סביר שנסבול בהמשך. זה כאילו משהו שהרופאים לא מדברים עליו ולא מציינים זאת כשרוצים לעשות טיפולים.ואינני מבינה למה.זה מאוד מפחיד! אגב, אם הייתי יודעת שהצ׳יפ הגנטי יכול לשלול את כל מה שציינתי לעיל, הייתי רגועה, אבל אני יודעת שלא ולכן זה מאוד מטריד. האם כדאי לוותר כי הרי כבר יש לנו ילד אחד..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומים בהפריה חוץ גופית
ד``ר אליעזר גירש16/05/2018שלום דנה,
בהריונות ספונטניים הסטטיסטיקה עומדת על 0.9% מומים בטבע. בטיפולי IVF יש יותר מומים, 3%~. לא הוכח שזה בגלל הטכנולוגיות של IVF. קיימת גירסה כי עליה ב-% המומים ב-IVF נובעת מעצם אי -פריון של הזוג. אם כך, עדיין אנו מדברים על כ-97% סיכוי שיוולד ילד בריא.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלות נוספות בבקשה
דנה17/05/20181. האם בתשובתך התייחסת גם למחקר שהילד עלול לחלות בהמשך במחלת הסרטן?
2. מה לגבי הגיל שלנו ואוטיזם? אנחנו מבוגרים. עדיין נמצאים ב-3 אחוז?
3. האם העובדה שנבצע פונדקאות ומן הסתם הרחם תקין וצעיר- מגדילה את הסיכוי להריון עם ביצית מבוגרת לעומת רחם ״מבוגר״ או שלא רלוונטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של תוצאת ANA חריגהאני16/05/2018
שלום,
לאחר בדיקות שונות שנבעו מכישלונות קליטה חוזרים עם בלסטוציסטים באיכות טובה, רק בדיקה אחת יצאה חריגה:
ANA 1:1280 homogeneous pattern
כמובן שאפנה לרופא אך בינתיים אודה לעזרתכם במה יכול להיות מדובר, ואם אכן יש השפעה על החזרת עוברים מה ניתן לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבדיקה מעידה על הפרעה אאוטואמיונולוגית שעלולה להפריע להליך ההשתרשות ומחייבת בירור וטיפול בהתאם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהANA
פרופ` דוד בידר16/05/2018הבדיקה חיובית במצבים רבים כמו מחלות האוטאימוניות, מחלות פרקים , מעיים ועוד.
כמו כן יכולה להיות חיובית באנשים בריאים ב 10% מהמקרים ,כך שממליץ לחזור על הבדיקה בעוד 3 שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנושא
אני17/05/2018מודה מאוד לשניכם על התגובה.
תהיתי - האם יכול להיות קשר בין ANA גבוה לאנדומטריוזיס? (יש לי גוש לא קטן כבר מספר שנים במעי שפוספס בלפרוסקפיה כיוון שממוקם גבוהה)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר
פרופ` דוד בידר17/05/2018אין קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה גנטית למציאת מומיםסיוון15/05/2018
איפה עושים את הבדיקה הגנטית NITP
בגלל שהבדיקה יקרה-האם יש מקום מומלץ ואמין לבדיקה כדי לקבל את התוצאות המדוייקות ביותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר16/05/2018מתקשרים עם החברה והבדיקה תמיד נעשית במקום אחד.
יש גם השתתפות של הקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת הבדיקה הזאת?
דנה16/05/2018מה היא בודקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)