מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה אחרי תרומת ביציתאני17/09/2017
שלום, היום שבוע 7+2 לאחר תרומת ביצית. נצפו שני עוברים עם דופק. מקבלת 3 אנדומטרין ו-3 אסטרופם לתמיכה. הרופא אמר להפסיק בעוד שבוע. ( יום ראשון הבא לקחת פעם אחרונה)כלומר זה יוצא להפסיק ב8+2. האם הגיוני? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני נוהג לתת תמיכה במקרים של היריון מתרומת ביציות עד לשבוע 12-13
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני18/09/2017תודה על התשובה. האם גם את האסטרוגן קריטי להמשיך, או שבעיקר האנדומטרין?
האם יש טעם לעשות בדיקת דם להורמונים ולפיה להחליט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רצוי גם את האסטטרוגן ,אם כי יש להפחית את המינון בהדרגה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
פרופ` דוד בידר19/09/2017גם אני נוהג כמו הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני19/09/2017תודה רבה לשניכם. מה שמוזר היה לי בהוראות של הרופא זה הפסקה באמצע שבוע (8+2) ולא השלמה של שבוע הריון מלא. נראה לי שאמשיך עוד כמה ימים עד שבוע 9. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שבוע של הריון לאחר החזרהההילה17/09/2017
שלום רב,
ביצעתי החזרה ביום 1.9 של עובר בן 5 ימים. וסת אחרונה ב17/8. ברוך השם גיליתי שאני בהריון. אפשר לדעת באיזה שבוע אני וממתי מחשבים את תאריך הוסת האחרונה?
תודה על המענה.
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע
פרופ` דוד בידר17/09/2017יום השאיבה הוא הביוץ ולוקחים 14 יום אחורה.
עובר יום 5 לוקחים 19 יום אחורה וזה היום הראשון של הוסת האחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדדים לפני החזרת מוקפאיםרונית17/09/2017
שלום,
ביום שישי ביצעתי בדיקות e2 ופרוגסטרון.
e2 יצא 1795
פרוגסטרון 4.6
עובי רירית 9
האם המדדים הללו אידיאלים להחזרת מוקפאים בני 5 ימים (ביום שישי הקרוב צפויה ההחזרה)?
בינתיים לוקחת פרוגינובה 3 פעמים ביום והיום מתחילה נרות אוטרוגסטן 900 ביום.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המדדים תקינים לפני התחלת הטיפול עם תכשיר פרוגסטרון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר החזרה.. שאלה
רונית22/09/2017היום היתה החזרה. עובר בלסטוציטיס. איכות AB3. (האם מספיק טוב?)
התברר לי שבנוסף לפרוגינובה ולאוטרוגסטן הייתי צריכה גם להתחיל עם זריקות prontogesst 100.
2 שאלות:
1. האם עצם העובדה שלא התחלתי לקחת אותן בזמן שהתכוון הרופא עלול לפגוע בסיכויי הקליטה להריון?
2. הזריקות היו בארון (לא תמיד בפחות מ- 25 מעלות) - האם להשתמש בהן או שעדיף לרכוש חדשות ולאחסן במקרר?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
העדיין הכול תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועתיות של זרע בהזרעהמור17/09/2017
שלום לפרופ',
אני מעוניינת לייבא זרע מחו"ל לצורך הזרעות IUI.
בד"כ המנות הם 20 מילון תאים בתנועה ל0.5 מ"ל. לצערי הסוג הזה של המנות אזל מהמלאי לתורם שאותו בחרתי.
האם אני יכולה לקנות שתי מנות של 10 מיליון תאים בתנועה, כל אחת של 0.5 מ"ל, ולקבל אפקט זהה לאלו של ה-20 מיליון ?
זה בעצם להזריע מנה של 1 מ"ל במקום 0.5 מ"ל . האם זה יכול לפגוע במשהו ?
האם זה נותן אפקט זהה למנות שאזלו מהמלאי או שיש עם זה בעיתיות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיף לבצע 2 הזרעות בימים עוקבים לזריקת האוביטרל,כל פעם במנה ייעודית אחת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט
מור17/09/2017תודה על תשובתך המהירה!
תוכל לפרט מעט למה הזרעה אחת של 1 מ"ל שמורכובת משתי מנות פחות אפקטיבית לדעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היות ושימוש בשתי המנות כפי שהן על פני שתי הזרעות עוקבות נותן כיסוי נרחב יותר לטווח של חלון הפוריות שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
מור18/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות ברחם לאחר החזרהאנה16/09/2017
היי דוקטור ,
לפני כחודשיים שאבו לי את הביציות ובשל גירוי יתר לא עברתי החזרה והעוברים הוקפאו , ביום שלישי 12.9 עשו לי החזרה מהמחזור האחרון ועד להחזרה קיבלתי אוטורגוסטן והייתי בסדר עם זה כלומר הרגשתי טוב ,
אך כעת לאחר ההחזרה אני מקבלת תמיכה של נרות אוטרוגסטן ואסטופם , ואני מרגישה ממש אבל ממש לא טוב ... התכווצויות ברחם , חולשה מטורפת , וחום שעולה ויורד כל הזמן מה זה יכול להיות ??
האם יכול להיות גירוי יתר גם מתמיכה בלבד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין מדובר בגירוי יתר אלא תגובה לטיפול התומך,עלייך לפנות בנדון לרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצויות לאחר החזרה
אנה17/09/2017הבוקר , אני עדיין לא מרגישה טוב , החום ירד
אבל יש לי תופעות של חולשה והתכווצויות
עשיתי בדיקת דם בבוקר - לבדוק את רמת הפרוגסטרון
אם עלתה בגלל התמיכה והערכים יצאו כדלקמן
LH-6.1
E-565
PROGESTRON - 22.7
מה אומרים הערכים ? האם תקינים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בגבול התקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ?
אנה17/09/20175 ימים אחרי החזרת מוקפאים ,
מקבלת תמיכה אוטורגוסטן ואסטופם
LH - 6.1
E- 565
פרוגסטרון - 22.7
האם הערכים יכולים לאשר הצלחת ההשרשה והריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא בהכרח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכלתי בטעות נמלים בהריוןאממ16/09/2017
סליחה אם השאלה קצת טיפשית, אולם זה מטריד אותי...
שתיתי מים ופתאום קלטתי שבכוס יש מלא נמלים, האם זה מסוכן לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן,מיצי הקיבה שלך המיסו אותן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי ivf שאלה חשובהצחי16/09/2017
שלום ,
אני נשא ורציתי לשאול האם בטיפולי ivf האם והעובר ידבקו או שאין סיכון לכך.
אודה לתשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר16/09/2017יש סיכויים להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה חוזרת בנרתיק בהריוןליאת15/09/2017
היי
שבוע 30
כל שבוע בערך מתחילה לי פטרייה בנרתיק שמלווה בגרד שריפה ואי נוחות.
אני מורחת אגיסטן 2% ואגינלי למשך יום שלם עד שנרגע ואז מפסיקה...
השאלה אם שימוש תדיר במשחה לא יכול לגרום לבעיה כלשהיא בהריון?
או שיש משהו יעיל יותר שזה לא יחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי ברזל - שבוע 22Gal15/09/2017
שלום, אני בצניחה מתמדת של המוגלובין, והחלפתי תוספים כבר פעמיים. בהתחלה התחלתי עם 2 פוליפרין ביום, עברתי לפוליפרין אחד וברזל קומפורט של אלטמן אחד וצנח לי ההמוגלובין ל9.2.
עכשיו אני רוצה לעבור לפריפול וספאטון אחד מכל אחד. מה בעתכם על כל אחד מהתוספים? והאם בסדר לצרוך אותם סמוך זה לזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש אחרי היסטרו + לפרוסקופיה וההפרשות לא נפסקותנעמה15/09/2017
שלום רב,
אני בדיוק חודש לאחר ניתוח היסטרו ולפרוסקופיה. בניתוח נצרבה נישה בצלקת קיסרי והוצא פוליפ קטן שהיה ליד אחת החצוצרות. מאז הניתוח כבר קיבלתי מחזור אחד שהגיע בזמן, אך ההפרשות החומות שבין המחזורים לא נפסקות ואחרי המחזור האחרון נראה שהן אף מתגברות, יותר ממה שהיה לפני הניתוח. לפמעים זה חום כהה ולפעמים בהיר. שמתי לב שבימים האחרונים (אני קרובה לביוץ לא יודעת אם יש קשר) ההפרשות יותר נוזליות והכמות שלהם יותר גדולה כך שאני צריכה להחליף תחתונית במהלך היום.
מעבר לזה אין לי כאבים או תחושה כלשהי. הייתי גם בבדיקת ביקורת אצל רופא הנשים שלי שאמר שאין כל כך מה לעשות עם ההפרשות האלה ואין מניעה מלנסות להיכנס להיריון טבעי החודש.
זה תקין שההפרשות נמשכות ככה ואף מתגברות? כמה זמן זה עוד יהיה ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם אכן מדובר בהפרשות חומות יתכן והצלקת לא נרפאה למרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר הצריבה לא הצליחה?
נעמה16/09/2017אני שנה ו-9 חודשים לאחר הניתוח הקיסרי וההפרשות החומות בין המחזורים התחילו רק לפני 3 וחצי חודשים בערך כשהתחלתי בטיפולי פוריות.
השאלה האם ההפרשות החומות האלה שיש עכשיו הן קשורות לפרוצדורה שנעשתה בניתוח או שזה פשוט מהנישה בצלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כנראה מהצטברות הפרשות בנישה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתי מחשבים את ההריון?שני14/09/2017
שלום.
שתי שאלות ברשותך:
1. ממתי מחשבים את ההריון - 14 יום מההחזרה או מהשאיבה?
2. באיזה שבועות יש לבצע שקיפות עורפית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחישוב גיל ההיריון יש להוסיף למועד השאיבה עו שבועיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. ובהמשך לשאלתי....
שני14/09/2017באילו שבועות מבצעים שקיפות עורפית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שבוע11-12
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות סקר שליש ראשוןטל14/09/2017
שלום,
בת 42.8 הריון IVF. אודה לעזרתכם מה זה אומר?
PAPP-A- ריכוז: 1365.4 mUL
mom 0.65
HCG FREE- ריכוז 41.0 mUL
mom- 1.37
NT - ריכוז mm1.2
mom- 0.95
סיכון תסמונת דאון לפי גיל 1:55
הסיכון הסטטיסטי לפי הגיל בשילוב תוצאות שקיפות עורפית (NT) והבדיקות הביוכימיות 1:310
הסיכון טריזומיה 18-
הסיכון הסטטיסטי לפי הגיל בשילוב בדיקת השקיפות העורפית 1:10000
סיכום : סיכון מוגבר ללידת תינוק עם תסמונת דאון (סיכון משולב חריג)
עלייך לפנות למרפאה לייעוץ גנטי בתיאום עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מפאת גילך הנך בסיכון מוגבר לתסמונת דאון,המלצתי לשקול ביצוע בדיקת מי שפיר עפ ציפ גנטי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרופרורסטרון OH17 בפרופיל הורמונלייפעה14/09/2017
שלום
בבדיקת פרופיל הורמונלי נמצא שיש לי הידרופרוגרסטרון OH17 גבוה ערך של 20.52 . נשלחתי עי גנטיקאית לבדיקת CAH A ונמצא שאני נשאית לגן cyp21a2. אני מעוניינת להרות מתרומת זרע ידוע לי שעלי להרות מתורם שאינו נשא. השאלה האם עי סטרואידים ניתן להוריד את הערך הגבוה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט הסטרואידים עשויים להוריד את רמת ההורמון הגבוהה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציות לא תקינה באיכילוברונית14/09/2017
בעקבות שאיבת ביציות טראומטית באיכילוב, אני מבקשת לדעת האם שאיבת ביציות לא תקינה עלולה להזיק לזקיק ולפוע בתוכנו עד כדי התרוקנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיוריגון ואוביטרל לפני הזרעהשי לי14/09/2017
היי,
אני מטופלת פיוריגון ובשבוע שעבר לאחר זקיק בגודל 17 נטלתי אוביטרל ואז ביצענו הזרעה.
יש לי שתי שאלות:
1) האם בהכרח היה ביוץ? אני בדרך כלל מרגישה דקירות בעת ביוץ, בסבב הזה לא הרגשתי כלום.
2) האם יש בדיקה שאני יכולה לבצע כדי להבין אם התרחש ביוץ או לא?
תודה מראש
סביר להניח שהיה ביוץ ,בצעי בדיקה לפרוגסטרון שבוע לאחר הזרקת האוביטרל,ערך הפרוגסטרון יצביע על העובדה שהיה ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)