מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצה על גלולות להורדת FSHיעלה11/09/2017
איזה גלולות הכי טובות להורדת ה FSH אני צעירה מגיבה טוב להורמונים מפחדת שהקופה תפסיק לי טיפולים בבקשה המלץ לי חוששת לעשות פרופיל הורמונלי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם את מגיבה טוב לטיפול הורמונאלי אין כל צורך בנטילת גלולות בצעי את הבדיקה כמקובל ביום ה3-5 למחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני עם fsh 14.80 זה תוצאות ההפריה שלי זה טוב?אחרי הפריה11/09/2017
שלום היו לי 3 הפריות הפריה אחת 8 תאים הפריה שנייה 5 תאים הפריה שלישית 3 תאים מה זה אומר ? זה טוב ? יכול להיווצר הריון ? הביציות בסדר? הפריה ראשונה מתרגשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדובר באיכות שונה של עוברים,כאלו מהירים יותר בחלוקתם ,וכאלו איטיים יותר ,בכל מקרה יש בהחלט סיכוי להכנס להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים רותחים על הבטןרעות11/09/2017
שלום רב
נשפכה עלי טיפת מים רותחים כתוצאה מבישול תפוחי אדמה בסיר רותח... הטיפת מים נחתה בדיוק באמצע סמ מעל הטבור ואני בשבוע 22... האם יש איזשהי כלשהי סכנה לעובר? האם יכול להיות שעשיתי לו כוויה? האם עלי להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כל סכנה לעובר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי הזרעה ביתיתנועה11/09/2017
שלום לפרופסור!
בעלי לאחר תאונת דרכים, ואני עומדת לבייץ בימים הקרובים.
אין באפשרותו לקיים משגל כמובן, לכן נאמר לי ע"י הרופא שנוכל לבצע זאת עם מזרק! בהחדרה ביתית !כי הזרע שלו נחשב מעולה. שאלתי היא איזה אורך מזרק צריך להיות כדי להגיע לצוואר הרחם? חשוב כוס סטרילית? ומה עוד חשוב לי להצליח בזה אשמח לעזרתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מזרק של 5 סמ״ק,להשתמש בכוסית פלסטיק,לא חובה סטרילית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי אוביטרל -נעלמו התופעותאנונימית10/09/2017
10 ימים לאחר האוביטרל נעלמו הסימנים(רגישות בחזה) . זה אומר שפגה ההשפעה שלו ולא נקלט הריון?
לא בהכרח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב ביוץ, מתי לדעתכם יהיה ביוץ החודשזוהר10/09/2017
בדיקות דם
תאריך 5.9 :
LH 26
E2 216
progesteron 1.20
תאריך 7.8:
LH : 25.1
PROGESTERON : 1.5
E2 : 283
תאריך 10.9 (היום):
Lh21.5
pro 1.20
E2 449
עוד כמה ימים צפוי ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ניתן לנבא על סמך בדיקות הדם בלבד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר לדעת פחות או יותר אם אני קרובה או רחוקה מהביוץ? כנסו
זוהר12/09/2017מעקב בדיקות דם
תאריך 5.9 :
LH 26
E2 216
progesteron 1.20
תאריך 7.8:
LH : 25.1
PROGESTERON : 1.5
E2 : 283
תאריך 10.9:
LH21.5
pro 1.20
E2 449
היום (12.9) עשיתי בדיקת דם:
LH23.3
E2814
PRO 1.4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדאבוני זהו המצב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון של שאיבה ביציותיולי10/09/2017
שלום,
פרוטוקול קצר צטרוטייד.
ביום שישי לפני יומיים 7 זקיקים בין 13-18 מ"מ.
בדיקות דם: e2-3740, prog-1.2
אתמול בערב הונחתי למנופור וצטרוטייד פעם אחרונה.
היום 7:30 בבוקר אוביטרל ומחר שאיבה ב18:30 בערב.
עד עכשיו ביוצים שהיו לי קרו בזקיקים של 19-20 מ"מ.
האם יש סיבה לפחד שביוץ יקרה כבר היום בלילה כאין כבר השפעה של הצטרוטייד ושאיבה מחר תהיה מאוחרת מדיי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתקבל הרושם שתוזמנת היטב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ivf לאחר הפלהיעל10/09/2017
בשבוע שעבר ביצעתי גרידה. שבוע 9. הריון לא תקין. ההריון מטיפולי ivf.
כמה זמן מומלץ לחכות כדי להתחיל בטיפול ivf נוסף?
הרופא אמר שבמידה שהרחם נקיה, ניתן להתחיל כבר במחזור הקרוב. האם לא כדאי לתת לגוף לנוח על מנת להשיג תוצאות טובות יותר?
האם כמות הביציות משתנה בעקבות ההפלה?
מתי ניתן לראות בוודאות שהרחם נקיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן להתחיל טיפול החל מהמחזור הבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי תחילת טיפול
יעל11/09/2017מה הסטטיסטיקה לגבי הצלחה בטיפולי ivf לאחר הפלה?
האם יש הבדל מבחינת תפקוד השחלות הביציות והרחם לאחר הפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין הבדל,אולם העובדה שהרית הנה סממן חיובי לגבי הפוטנציאל שלך להרות.
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !!!
יעל12/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביצוע us לשלילת ציסטות לאחר הזרעהיעל09/09/2017
שלום רב
התחלתי טיפולים באקיקלומין עם השבחת זרע והזרעה.
אמרו לי לעשות בדיקת אולטראסאונד לשחילת ציסטות ברחם ביום השני למחזור .
האם ניתן לעשות בדיקה זו גם ביום השלישי? או שבעייתי מבחינת תחילת נטילת איקקלומין מחדש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר בהחלט לפני תחילת הטיפול הבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הקפאת עוברים ואיכותםזואי09/09/2017
היי,
אני בת 42, ללא ילדים. בשנתיים וחצי האחרונות עברתי טיפולי פוריות שהסתכמו בארבע הפלות חוזרות, ועוד 3 שאיבות שלא נקלטתי בכלל, בעברי הפלה מהריון ספונטני בגיל 35 שגם נפל בטרימסטר ראשון. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות לגבי הפלות ויצאו תקינות. למעשה השחלות הגיבו נפלא ובכל טיפול נשאבו הרבה ביציות, ומתוכן היו כשבע הפריות שהתחלקו יפה לעוברים טובים. בשניים מהמחזורים התפתחו איפילו בלסטים שלצערי לא נקלטו משום מה, ומעבר להחזרה אחת אחרי כל שאיבה, נאמר לי ששאר העוברים שנשארו לא היו ראויים להקפאה. לכן כל פעם שאבתי מחדש. השאלה הראשונה שלי היא היא מדוע העוברים הרבים שלא הוחזרו באותם מחזורי שאיבה לא היו ראויים להקפאה? האם בגלל שלא היו איכותיים? שהרי התחלקו נהדר ודורגו באיכות טובה ואף טובה מאוד.
שאלה שניה לגבי ההפלות החוזרות....אני מפחדת שאולי פשוט הגוף שלי לא מצליח להחזיק הריון? מה יותר נכון לי? תרומת ביצית או פונדקאות מביציות שלי שאולי כן היו מתפתחות להריון תקין בגוף אחר? אשמח לשמוע את דעתך..תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איכות עוברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2017הגיל מהווה את הגורם המרכזי בקביעת איכות הביציות,איכות העוברים,פוטנציאל ההשתרשות,ושיעור ההפלות הגבוהה-להלן ההסבר:
להלן ההסבר לירידה המתרחשת בפוריות של הנשים עם העלייה בגיל?
בהקשר לכך, קיימות שתי תיאוריות מדעיות.
התיאוריה הראשונה מניחה שההפחתה במספר הזקיקים בשחלה מקטינה את הפרשת הורמון ה-INHIBIN שמקורו בזקיקים (ותפקידו לאזן את הפרשת הורמון ה-FSH) - דבר המביא לעליית הורמון ה-FSH.
התיאוריה השנייה מניחה שעם הגיל נוצרת אי סדירות בהפרשת הורמון ה-GNRH (שמקורו במוח מאבר הקרוי היפותלמוס). זהו הורמון שהפרשתו מצויה בפיקוח המוח; תפקידו של המוח - לגרות את הפרשת הורמון ה-FSH (הממונה, מצדו, על גיוס הזקיקים והבשלתם לקראת הליך ביוץ) - שרמתו עולה ומחישה עוד יותר את הידלדלותם של הזקיקים.
בנוסף לשינויים ההורמונליים, עם השנים מתחוללים בשחלה גם שינויים פיסיולוגים - שהינם מהותיים יותר, מאשר לכל רקמה אחרת בגוף.
שינויים אלה באים לידי ביטוי בירידה כמותית ואיכותית במספר הזקיקים, שבתוכם מצויות הביציות: מכלל 400,000 הזקיקים הראשוניים, המצויים אצל הנערה המתבגרת, רק כ-400 זקיקים מבשילים לזקיקים בוגרים, שמתוכם מבייצת ביצית. שאר הביציות עוברות הליך של אפופטוזיס (מוות תאי) - הליך המתגבר ב-15 השנים הקודמות לגיל המעבר. בגיל 45, מספר הזקיקים הבסיסי יורד מתחת לערך קריטי של כ-1,000 זקיקים. ובמקביל, מתחוללים שינויים במעגל המחזור החודשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הביוץ שאחרי ההפלה או זה שאחריו?אלונה09/09/2017
שלום לכם.
בסוף אוגוסט הפלה עצמונית.דימומים התחילו בתחילת שבוע 8.באמצע שבוע 8 ביטא היה 4,127 בתאריך 24.8 וב31.8 היה 148.מחרתיים(11.9)אחזור על הביטא לווידוי התאפסות.
רופטא הנשים המומחה למעקב הריון קבע באולטרסאונד ב1.9 שהכל תקין ונקי והרחם התרוקנה.במידה ובבדיקת הביטא מחרתיים יתברר שהיא התאפסה-יש צורך בבדיקת אולטרסאונד נוספת לוודא שהכל תקין?
ודבר נוסף.למרות גילי(בסוף חודש הבא 43)ניקלטתי ספונטנית בביוץ שהיה באמצע יולי האחרון.קליטה שכאמור הסתיימה בהפלה.זרעו של בעלי תקין.הרופא שבדק אותי המליץ להמתין לביוץ השני שאחרי ההפלה ולא לביוץ הראשון כדי להיקלט שוב.
החלטתי לשמוע לעצתו ולכן תאורטית יהיה לי ביוץ בעוד חודש וחצי בגיל 43.לאור הקליטה האחרונה,כאשר המטרה שלי כמובן היא להגיע להריון תקין במינימום התערבות רפואית-מה הייתם ממליצים לי?לנסות שוב ספונטנית(ולהסתפק רק במערב זקיקים ובבדיקות דם לזיהוי הביוץ),לעשות הזרעה?לשלב גונדוטרופינים עם הזרעה?(ואז הזריקות יהיו יומיות למשל מהיום ה2 או 3 למחזור ועד לביוץ או רק זריקה בודדת סמוך למועד הביוץ?)או ישר לעבור להפריה חוץ גופית?
הערה-קריוטיפ שלי ושל בעלי נמצא תקין,בלוטת תריס שלי תקינה,צילום רחם(מלפני כמעט שנתיים)תקין ולגבי בדיקת קרישיותיתר לדם-הרופא המליץ לעשות רק חודש לאחר התאפסות הביטא כלומר בערך בעוד חודש מהיום(אם דעתכם שונה מהי?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצתי היא לפנות לטיפול עם הפריה חוץ גופית כאמצעי הטוב ביותר בנסיבות גילך לשפר את סיכוייך להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיון בביוץ הראשון או השני
אלונה10/09/2017תודה על המענה.ומה בדבר הנסיון להיקלט בביוץ הראשון או השני אחרי ההפלה העצמונית שהביטא שתועדה היתה 4,127 וזה היה באמצע שבוע 8 וכיומיים אחרי התחלת ההפרשות/דימומים של ההפלה,האם יש הגיון בדברי הרופא לנסות להיקלט שוב רק בביוץ השני שאחרי ההפלה ולא הראשון למרות גילי?(בעוד חודש וחצי 43)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאמור לפנות לטיפול IVF כבר במחזור הקרוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקורת אחרי התאפסות הביטא
אלונה10/09/2017ושאלה אחרונה שלא נענתה בפנייה המקורית ברשותכם-ב31.8 הביטא היתה 148 וזה כששבוע לפני זה היה 4,127.ב1.9 (יום אחרי ביטא שהיתה 148)הרופא בדק ואמר שהכל נראה תקין והרחם התרוקנה.מחר אוודא התאפסות ביטא.במידה והתאפסה-יש צורך בביקורת נוספת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם הביטה התאפסה לא תידרש ביקורת נוספת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לשגרה לאחר החזרת עובריםלאה09/09/2017
שלום ,
האם ניתן לחזור לשיגרה לאחר החזרת עוברים ?
האם ניתן לחזור לעבודה כבר למחרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובהמשך באותו ענין
לאה09/09/2017האם מותר לאחר יום לנקות או להסתובב מעט בחוץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר החזרה.
פרופ` דוד בידר09/09/2017מותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות עם דימום אחרי הפלהMaya08/09/2017
שלום לכם,
אני 4 שבועות אחרי הפלה עם ציטוטק (הריון ivf)
2-3 שבועות אחרי ההפלה התחלתי לשים לב שלפעמים יש לי הפרשות מהנרתיק עם דימום קל וריח חמוץ כזה! אין את זה ברצף אבל פעם ב..
האם זה מדאיג? וצריך בדיקה?
ביקשו ממני לחזור לבדיקה כשאני מקבלת וסת או 6 שבועות אחרי ההפלה.. ועוד לא קיבלתי וסת ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציטוטק
פרופ` דוד בידר09/09/2017זה לא מדאיג ,ורק הבדיקה אחרי הוסת תאפשר לומר אם הכל בסדר ואין שארית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בחישוב שבוע הריוןקרן08/09/2017
שלום
ב11/8 שאיבה ב 13/8 החזרת עובר .
באיזה שבוע אני?
תודה👍😊* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
6 שבועות היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לטיפולי פוריות בהנקהאורית08/09/2017
שלום רב,
ילדתי לפני 11 חודשים לאחר טיפולי ivf
אני מניקה וטרם קיבלתי מחזור.
האם ניתן להתחיל טיפולים טרם קבלת מחזור טבעי?
יש לציין כי מבחינתי אין בעיה להפסיק להניק אבל אני מעוניינת לחסוך זמן ולהתחיל במהירות האפשרית את הטיפולים.
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים
פרופ` דוד בידר09/09/2017ניתן לחזור לטיפולים.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)