מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נר נוזל מהנרתיק בזמן טיפול לתמיכה בהיריוןנעמה08/03/2017
שלום
כשאני שמה נר בנרתיק ,זה נוזל לי ,זה אומר שאני לא שמה טוב,האם משהו נספג? אני בשבוע רביעי
מה עליי לעשות
מודאגת
מחכה לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכ לתשובה
נעמה08/03/2017תענו לי בבקשה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה בסדר ,השתמשי בפד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה-בבקשה תשובה
נעמה08/03/2017זה יוצא באופן מאסיבי,ממש הרבה,יכול להיות שאני לא שמה טוב?אני שמה בוקר וערב,השאלה עם זה נספג או שאני צריכה ללכת להיבדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל זה אמור להיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל זה צריך להיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית קפה בטיפולי פוריותענת08/03/2017
דר שלום רב,
התחלתי עכשיו טיפול ivf, התחלתי להזריק מנופור
האם שתיית 2 כוסות נס קפה ביום יכולה להזיק לטיפול באיזה שהיא דרך??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא יזיקו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת בלסטוציסט וסיכויי השרשהא07/03/2017
שלום
בת 44. במחזור טיפול IVF לפני חודש הוקפאו שני עוברים בלסטוציסט.
1. כמה תאים יש בבלסטוציסט?
2. האם יש סיכויים אמיתיים לעוברים אלה או שאני משלה עצמי בתקוות שווא?
3. מה סיכויי השרשה בגיל הזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכויי ההשרשה של בחסטוציסטים בגילך הנם כ-3-5%
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע החזרה לא צלחהאני07/03/2017
שלום וברכה
אחרי טיפול ivf ראשון עם פרוטוקול ארוך, נשאבו הרבה ביציות והופרו עוברים טובים ו יש מוקפאים.
אני בת 24 עם אנדמוטריוזיס ו אין בעית זרע, עברתי גם לפרסקופיה לפני שנתיים להסרת הידבקויות שכנראה לא עזרה.
מנסים להכנס להיריון כבר ארבע שנים
מבחינה הורמונלית הכל תקין...
החזירו לי עובר אחד שהתפתח מצוין לפי דברי הרופא
אולם לצערי הטיפול לא צלח.
מה יכולה להיות הסיבה ומה הסיכויים בכלל שאצליח להרות בפעם הבאה?
כמו כן האם צריך לנוח ולעשות הפסקה בגלל כל ההורמונים או שכדאי לעשות טיפול כבר במחזור זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהתחשב בגילך ונתוני התגובה שלך סיכוייך מצוינים להיריון בטווח זמן קצר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
אני08/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות אדומות אחרי בטא חיוביתמירי07/03/2017
בשישי יום 13 להחזרה בטא 60. בראשון בטא 214. מאתמול בערב ועד עכשיו הרבה הפרשות אדומות (לא דימום). מה עושים? האם יש סיכוי שההריון נפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשלב זה יש להעלות את התמיכה ולבחון את המשך עליית הבטה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליית בטא - עדכון
עליית בטא08/03/2017בדיקת בטא היום 630. פרוגסטרון 44 . תקין?
הוצע לי להחליף תמיכה מפרוגסטרון ל- לPRONTOGEST. מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדיין תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
עוד שאלה08/03/2017כל עוד יש עלייה בבטא והפרוגסטרון טוב אין סיבה לחשוש מהדימומים?
הדימומים בהחלט מדאיגים,בגלל ההשפעה השלילית שעלולה להיות להם על ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
עוד שאלה09/03/2017ניתן לעשות משהו נוסף חוץ מהגברת התמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
ועוד משהו09/03/2017מעולם לא היו לי דימום בין וסתיים רק לאחר שהתחלתי טיפולי פוריות. זה קרה לי פעמיים במהלך טיפולי הפוריות (מתוך 4 החזרות) ורק שהחזירו לי עוברים מוקפאים. יש סיכוי שהאסטרופם שלקחתי אז בשתי החזרות וגם עכשיו גורם לדימומים?
בשלב זה יש להמתין ולצפות להתפתחות חיובית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים מתי ביוץ?גלית07/03/2017
פרופ' שלום
בבדיקת מעקב זקיקים: זקיק 18 מ"מ
בדיקות דם:
E2- 631
PROGESTERONE-4.6
LH-27.1
מתי אמור להיות ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למחרת הבדיקה הנוכחית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל חופשי בדוגלס ביום 4 למחזורסיגל07/03/2017
לרופאים שלום רב,
אתמול עשיתי US וגינלי ביום 4 למחזור, מדובר במחזור הראשון שקיבלתי אחרי הפלה שעברתי עם ציטוטק לפני כ-5.5 שבועות, אציין שהמחזור היה כבד במיוחד, ממש "שטפון" ב-3 הימים הראשונים.
ב-US הרירית דקה 3 מ"מ והכל נראה נקי ללא שאריות של ההריון, אך נצפה מעט נוזל עכור חופשי בדוגלס. האם זה מעיד על בעיה? האם יכול להיות קשור להפלה שעברתי, או לדימום הוסתי הכבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה שמדובר בדם שנדד מהרחם לחצוצרות ומשם לאגן בעקבות הדמם המוגבר-אל דאגה יספג בהמשך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
סיגל07/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים על בסיס ביוץאביה07/03/2017
מנסה להבין מה קורה איתי...
אני לפני סבב נוסף של החזרת מוקפאים. הפעם הנסיון הוא לגרום לביוץ.
בתאריך 23.2
e2 243 pr<2 lh 21.4 רירית 9
חמישה ימים שני כדורים כל יום של איקוקלמין פלוס דקסמטזון.
בתאריך 2.3
e2 1010 pr<2 lh 35.2 רירית 3
בתאריך 6.3
e2 265 pr<2 lh 27.7 רירית 3.
מה הולך כאן?! לא מצליחה להבין.
הרופא ממליץ להמשיך חמישה ימים שלושה כדורי איקוקלמין כל יום. אשמח לשמוע את דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים על בסיס ביוץ
אביה07/03/2017רק מוסיפה שהזקיקים היו קטנים בכל הבדיקות לא עברו את גודל 10
בעיני השראת הביוץ עם כלומיד להחזרת מוקפאים אינה משיגה את יעדה ביחס לרירית הרחם הדקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת מוקפאים על בסיס ביוץ
אביה07/03/2017תודה על התשובה. יש הסבר מדוע האסטרדיול עלה וירד בכזאת צורה?
תגובה שחלתית לא הולמת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 13 יום אחרי החזרת 2 מוקפאיםעמל06/03/2017
13 יום אחרי החזרת מוקפאים על בסיס הרמונלי
בטא 1280
האם יתכן הריון תאומים??
אני לא רוצה לעשות בדיקות אולטרהסונד מיותרות
הנחזרה היתה ב 20 לחודש
היום 14 יום אחרי ההחזרה ..
מתי אני יכולה לעשות אולטרסונד לבדיקת דופק ודאי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת הרמונייט אחרי IVFמירב06/03/2017
לאחר IVF ראשון שלא הניב תוצאה.קיבלתי גלולות הרמונייט (למניעת הריון)בתחילת המחזור ל15 ימים.ולאחר מכן נדרשת לעשות בדיקת זקיקים רציתי להבין למה נועד ההרמונייט בטיפולי פוריות
הבנתי שההרמונייט יכול לגרום לרירית דקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מטרת הטיפול הינה לאפס את השחלה לקראת טיפול ומעקב בהשראת הביוץ הייעודית להפריה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבה- איכות זרעשלומית06/03/2017
שלום לכל המכובדים !
יום רביעי מתוכננת שאיבה .
אני טובלת במקווה וביום רביעי זה היום שאני אמורה לטבול משמע שעוד לא קיימנו יחסים, השאלה היא האם מבחינת זרע איכות הזרע נפגעת ? הזרע לא יהיה פחות איכותי כי הוא זרע "ישן" ??
אשמח לתשובה בהקדם .
תודה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התנזרות ממושכת עלולה לפגום במידה מסוימת באיכות הזרע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה בעייתי?
שלומית07/03/2017למעשה כשבועיים התנזרות ..
במידה מסויימת,אם כי לא אבסולוטית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כמו מחזור לאחר שאיבהאני06/03/2017
שלום, עברתי שאיבה לפני 6 ימים (לתרומה), ונאמר לי שאני אמורה לקבל מחזור בעוד שבועיים. אתמול, פחות משבוע אחרי השאיבה התחיל דימום בהפתעה ובזרם של ממש. כמו מחזור. האחות בטלפון אמרה שזה כנראה מחזור ולא קשור לשאיבה אבל אני יכולה ללכת לבדוק את זה. היום הלכתי למיון ולפי הבדיקה הרופא אמר שאין נוזלים בבטן, אבל הרירית שלי לא בגודל של מחזור ושהדימום כנראה תוצאה מאוחרת מהשאיבה. הכמויות הן גדולות.. איך להתייחס לעניין הזה? קיוויתי שזה מחזור אבל מה פתאום כמויות כאלה של דם מהשאיבה? תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה מדובר על רקע אחר לדימום-הבעיה מחייבת בירור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,
אני06/03/2017איזה רקע אפשרי יכול להיות? ומה הכוונה בבירור - ללכת שוב למיון?.. תודה
ללכת לרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר החזרת עוברים מוקפאיםליאת06/03/2017
היי,
החזרה כפולה של מוקפאים הראשונה ב27/2/2017
השנייה ב2/3/2017
היום 7 ימים אחרי החזרה ראשונה בדיקה ביתית 2 פסים אחד ממש בהיר..
האם זה הגיוני שבשלב כזה כבר רואים הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם לא קיבלת אוביטרל בטווח של שבוע ויותר,יתכן שמדובר בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה שאלה נוספת
ליאת06/03/2017זה בסדר לעשות בדיקת דם 11 יום אחרי הנחזרה הראשונה ולא 12?
כי 12 זה שבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשרי,אם כי הייתי מעדיף בדיקה ביום 13 על פני בדיקה ביום 11
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת מאוד....
ליאת07/03/2017היי,
עשיתי היום את אותה בדיקה הריון כמו אתמול הפס היום יותר חלש מאתמול אני 8 ימים אחרי החזרה...
יכול להיות שהיה הריון והוא מתחיל ליפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בצעי בדיקת דם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברו רק 8 ימים מההחזרה של העובר הראשון
ליאת07/03/2017השאלה אם יש משמעות להבדלים בחוזק של הפס של הבדיקה הביתית בשלב זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון אישי - ממש לא, וחבל להלחיץ את עצמך
סיגל07/03/2017מניסיון אישי - קיבלתי פס חזק מאוד בבדיקה הראשונה, כשהבטא בדם הייתה 380, ופס חלש הרבה יותר בבדיקה חוזרת כשהבטא בדם הייתה מעל 1,000. בדיקות השתן הביתיות אינן כמותיות ועוצמת הפס לא בהכרח מעידה על שום דבר. תעשי בדיקת דם במועד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיי תודה ממש הרגעת אותי
ליאת07/03/2017תודה רבה לך..
לפעמים מילה קטנה משנה הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין משמעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל הריון? בדיקת דופק? סיכוי לתאומים?תמי06/03/2017
החזרה של 3 עוברים מוקפאים (יום 3) ביום 20.2. ביום 3.3. בטא 60. יום 5.3. בטא 214. נאמר לי לעשות בדיקת דם נוספת רק בעוד שבוע. האם זה בסדר?
מה גיל ההריון?
האם יש סיכוי לתאומים?
מתי בודקים דופק?
אודה על מענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא
פרופ` דוד בידר06/03/2017אין תאומים, הבדיקה הראשונה נמוכה להריון מרובה עוברים.
בזמן בדיקת הדם את 4 שבועות הריון .
דופק בעוד 10 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות בייציות ירודה ופרוטוקולים כושליםגלית06/03/2017
פרופ שלום
בגיל 33 בנסיון ראשון להרות נקלטתי אך היו 4 הריונות כימיים רצופים לאחר בירור מקיף של כל הבדיקות האפשריות כולל זרע נמצא שהכל תקין חוץ מפקטור 5 ליידן שהתגלה.
בנסיון 5 להרות בגיל 36 נקלטתי שוב מיד והזרקתי קלקסן והעובר שרד. ילדתי בחודש 9 .
עכשיו בגיל 40.5 הריון כימי ב-IVF בפרוטוקול מס' 2 רוב העוברים מופרים מתחלקים ל-9 תאים ללא שברים דרגה A וביום ה-4 האיכות שלהם יורדת משמעותית בכל 4 פרוטוקולים אותה תוצאה שעד היום ה-3 הם מצויינים.
הרופא המטפל חושב שההריונות הכימיים סה"כ במספר 6 שהיו גם בגיל 33 הם כתוצאה מאיכות ביציות למרות ש-FSH היה תמיד מצויין אך חושב שעדיין יש מצב שיש במאגר עדיין ביציות טובות לאור העובדה שהצלחתי פעם אחת להרות .
הרופא אמר שזה לא עובדה רק השארה וצריך להמשיך לנסות.
מה יכולה להיות הסיבה לרמת ביציות נמוכה בגיל 33 שזה עדיין גיל לא מבוגר? האם נולדים כך?
והאם זה קשור לפרוטוקולים כושלים ? והאם יש לי עדיין סיכויי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות ביציות
פרופ` דוד בידר06/03/2017האם עשית בדיקת קריוטיפ- של הכרומוזומים שלך.?
בכל אופן היות והגיל לא לטובתך יש לעבור על דפי המעבדה ועל הטיפולים שעשית ואז להחליט מה הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר איכות ביציות
גלית06/03/2017פרופ' בידר שלום
ברשותך עוד 2 שאלות
כן הקריוטיפ שלי ושל בעלי תקין וכל בדיקות הגנטיות שעשינו תקינות. כל הבדיקות ההאפשריות לבירור הפלות חוזרות נעשו הכל תקין מלבד פקטור 5 ליידן
לפי דפי המעבדה יש עוברים מצויינים ביום ה-3 שרובם מתחלקים ל-9 ו-8 תאים ללא שברים אך לא מניבים הריון ולא כולם שרדו את היום ה-5 ואלה ששרדו עשו הריון כימי.
שאלה 1:
האם זה קשור גם לפרוטוקול שבדרך כלל גונאל 300במשך 6 ימים ואז 300 ומונופר יומיים ו-375 מונופר יומיים. משך זריקות 10 ימים עקב תגובה מהירה.
האם אתה חושב שצריך לשנות פרוטוקול? במעקב זקיקים תמיד נאמר לי שהזקיקים שלי מצויינים.
שאלה 2:
אז מה הסיבה שיכולה להיות שאיכות ביציות בגיל 33 לא טובה כאשר כל הבדיקות ההורמונליות תקינות ? והמעניין שכאשר הזרקתי קלקסן בסוף היה הריון תקין מייד בתקופה הזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)