מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאהלא ברורה של AMHטלי18/04/2017
אני בת 45 רווקה ללא יחדים... בריאה נוטלת רק חומצה פולית 400....וברזל בגלל מחסני ברזל נמוכים....בתוצאה של AMH התקבל 5.9....עשיתי בדיקה זו לפני כשנה והתוצאה היתה 3.0...
איך לפרש את התוצאה ? האם זאת טעות מעבדה וכדאי לחזור על הבדיקה....או מה יכולה להיות הסיבה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AMH
פרופ` דוד בידר18/04/2017אין מה לפרש.
אין שום ערך לבדיקת AMH בגילך.
זה לא משמש לשום התויה.
אם ישנה מחשבה שזה תקין אז יש לך רזרבה כלשהיא בשחלה אז זה לא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים ופעילות גופניתמוריה18/04/2017
שלום לכם
אני יום לאחר החזרת עוברים ומידי פעם מתעטשת
והבטן מתכווצת, שואל האם זה יכול להזיק?
בנוסף הםן יכולה לעשות ספורט ,יוגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא יזיק,אין בעיה עם יוגה במצבך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפוס בטא לאחר הפלהמיר18/04/2017
שבועיים לאחר הפלה עם ציטוטק.
פעמיים נדבקתי באולטרסאונד ונאמר לי שהרחם נקי.
בדיקת בטא מהיום - 12.
האם תקין?
מתי אמור להתאפס לחלוטין?
מתי אמור להגיע ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין ,בפועל זה מצב זל איפוס,האיפוס המלא לאחר קבלת המחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה......
מיר18/04/2017האם יכול להתרחש ביוץ עם בטא 12?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה...
מיר19/04/2017אם האיפוס המלא הוא רק לאחר המחזור, זה אומר שאין ביוץ מההפלה עד קבלת מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחלט יתכן ביוץ בחודש שלאחר ההפלה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי הזרעה וקיום יחסי מיןשירלי18/04/2017
הי
הווסת האחרון שלי היה ב 27/3 עשיתי הזרעה ב 7/4 לקחתי במשך שבוע גונל 75 ואוביטרל לפני ההזרעה . צריכה חקבח מחזור בעוד שבוע
אתמול אחרי קיום יחסים דיממתי , בערב הפסיק והיום קמתי שוב עם דימומים ששונים מהמחזור וכאבי בטן בלתי נסבלים
הרופא אמר לשתות מים משככי כאבים ומחר לעשות בדיקת דם בטא
האם יש עוד תקווה להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוד לא אפסה התקווה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקת זרעטל18/04/2017
שלום רב,
בעלי ביצע בדיקת זרע ולהלן התוצאות:
PH - 8
נפח - 1.9 מ"ל
ריכוז - 53 כפול 10 בחזקת 6 למ"ל
תנועה 49%
פרוגרסיבית 30%
מורפולוגיה 3%
שני רופאים שונים בתחום הפוריות שראו את תוצאות הבדיקה אמרו שהיא סבירה וניתן להיכנס עם כאלה נתונים להיריון טבעי. אני כרגע מטופלת באיקקלומין ללא הזרעה. לדברי הרופא המטפל בי כרגע אין צורך בהזרעה. מה דעתכם לעניין התוצאות והסיכוי להיכנס באופן טבעי ולבינתיים לוותר על הזרעה? אני ממש לא מעוניין "למרוח" את הטיפול. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר פרטים נוספים
טל18/04/2017אנחנו בני 28, אני פוליציסטית, עברתי סבב אחד של איקק' במינוך נמוך חצי כדור ליום למשך 5 ימים, היה ביוץ אבל לא היריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
פרופ` דוד בידר18/04/2017בדיקת הזרע תקינה לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
טל18/04/2017תודה רבה על המענה. מרגיע לשמוע את זה.
שאלה מתוך סקרנות - איך הגיוני לומר שהבדיקה תקינה לחלוטין למרות שהמורפולוגיה יחסית נמוכה? שאר הערכים "מפצים" על כך? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אכן בדיקת המורפולוגיה הנה גבולית ביותר,אולם שאר הערכים יחסית מפצים על הליקוי כך שסה"כ הזרע עשוי להפיק היריון גם בתנאים אלו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורפולוגיה
פרופ` דוד בידר18/04/2017לכל בדיקות הזרע נותנים את המספרים הנמוכים האלו.
הזרע שנבדק תקין לחלוטין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי בדיקת דופקסיגל18/04/2017
שלום רב, ב-20.03 הוחזרו לי עוברים מוקפאים בני 3 ימים, ב-12.04 עשיתי בדיקת אולטרסאונד ראשונה וראו שק הריון+חלמון. האם מחר, 19.04, אפשר לעשות כבר בדיקת דופק או שזה גבולי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
פרופ` דוד בידר18/04/2017מחר צריך לראות דופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עדכון ושאלות נוספות בבקשה :-)
סיגל18/04/2017הלכתי לבדיקה היום כי כבר לא יכולתי לעמוד בזה. נצפה דופק, תודה לאל ולרופא, וגיל העובר מתאים ל 6 שבועות 3 ימים. האם זה תקין? לפי החישוב שלי אמור להיות 6 שבועות ו 4 ימים?
ושאלה נוספת, האם לעובדה שההריון התחיל מבטא נמוכה יכולות להיות השלכות על ההמשך שלו? 14 יום אחרי החזרת עוברי יום 3 הייתה בטא 75, אחרי 48 שעות עלתה ל 200, אחכ לא בדקתי יותר הכפלות ופשוט עשיתי us. האם אחרי שנצפה עובר עם דופק עדיין יש משמעות לבטא הנמוכה ממנה הכל התחיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק
פרופ` דוד בידר18/04/2017זה תקין.
הבדיקות בשבועות אלו הן פלוס מינוס 3 ימים לכאן ולכאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! והאם יש משמעות לכך שההריון התחיל מבטא נמוכה?
סיגל18/04/2017סליחה שאני חופרת שוב ושוב, פשוט זו החזרה שנקלטה בנסיבות הכי לא צפויות, חודש וחצי אחרי הפלה עם ציטוטק, בחודש שבו הייתי חולה מאוד, עם אופטלגינים ואנטיביוטיקה שהתעופפו לכל עבר, כל כך לא ציפיתי שייקלט משהו ועכשיו אני מתה מפחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא נמוכה
פרופ` דוד בידר19/04/2017ההריון נראה בסדר ואין חשיבות לבטא נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה! אתה ופרופ' אשכנזי עושים עבודת קודש בפורום הזה
סיגל19/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על הערכתך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורביטרול הזרעה והפסקת קרינוןנינה18/04/2017
שלום
הזרעה לפני 13 יום
האם אפשר לעשות בדיקה ביתית ? אם כן מתי?
אם התוצאה שלילית עלי להפסיק את הקרינון בכדי לקבל מחזור?
האם המחזור מגיע גם עם קרינון?
בנתיים בניגוד למחזור רגיל אין לי הכתמות ( בדרכ יש למשך שבוע לפני המחזור )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר18/04/2017אפשר לעשות בדיקה.
קרינון לא מונע וסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר החזרת עובריםמעיין17/04/2017
שלום לכם
מתי ניתן לקיים יחסים לאחר החזרת עוברים
ומתי ניתן לעשות בדיקת דם להריון הכי מוקדם
לאחר 9 ימים או 13 יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין
פרופ` דוד בידר18/04/2017מומלץ להימנע בשלושה הימים הראשונים אחרי החזרה.
אם ההחזרה הייתה אחרי 3 ימים ניתן לבצע אחרי 11-12 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר לקיחת פרוגליטוןשני17/04/2017
שלום
נותר לי כדור אחד לסיום פרוגליטון. כעת בערב יש לי דימום קל. האם תקין????
הבנתי שהדימום אמור להגיע רק בסיום נטילת 21 הכדורים.
שאלה נוספת- האם כדור זה גורם לצבירת שומנים/ נוזלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר18/04/2017זה בסדר ואין בעיה אם הדמם.
תסיימי את האחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים- לאחר שאיבהלירון17/04/2017
שלום לכם
החזירו לי הבוקר 2 עוברים מיתוך 5 שהופרו לאחר שאיבה ביום שישי
2 העוברים באיכות מצויינת (בת 44) הרופא הציע שאפשר להחזיר את ארבעתם. בכל אופן הצעתי להקפיא את השאר והוא אמר שלא בטוח שהם ישרדו בתהליך או שכן או שלא..
מה דעתכם על זה? למה שזה לא יצליח?
דבר נוסף האם לאחר ההחזרה קמים ישר?
שמעתי על רופאים שמציעים לא חקום ישר אחרי
מה דעתכם על זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני תומך בהמלצתו של הרופא המטפל שלך בגלל הסיכוי הנמוך של עוברים בגיל זה להשתרש,אין כל בעיה עם התניידות מיידית לאחר ההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת לגמרי אחרי אין ספור שליליאנונימית17/04/2017
מתאריך 30/3/17 אני נוטלת דקפפטיל יומי 0.1 ומי תאריך ה12/4/17 מונופור 300
ברקע רזרבה שחלתית נמוכה ביוצים מוקדמים
בתאריך 14/12/16 ו 13/12/16 עברתי iui כפול גם אחרי דיכוי של אדנומיוזיס ודחיית ביוץ לאחר טבילה זו הפעם היחידה שהיה בטא חיובית
מבולבלת למה ללכת הפעם שאיבה שאז ניתן לדעת שיש חיבור או לגשת שוב לiui כפול
ערכי בדיקת דם מאתמול
16/4/17
e2- 156
lh- 1.50
progesterone- <2
והאם כדאי לבקש מהרופא להפסיק דקפפטיל ולעבור למשהו אחר הרופא אמר שאם הדקפפטיל יש מעקב מבוקר שלא יהיה ביוץ מוקדם
אשמח לדעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצתי שתפעלי לפי הנחיית הרופא המטפל שיש לו ניסיון מצטבר רב עם התגובה שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאי ללכת לשאיבה או שוב לiui כפול?
אנונימית17/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לטעמי יש לשקול בהחלט אפשרות של הפריה חוץ גופית לאחר כשלון שלושת הטיפולים בהם בוצעו הזרעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדוויל יום לאחר שאיבהמוריה16/04/2017
שלום לכם
האם זה בסדר יום אחרי השאיבה שלקחתי אדוויל?
רק כדור אחד. כאבה לי הבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדוויל
פרופ` דוד בידר17/04/2017בסדר.
לא יקרה כלום מלקיחת כדור זה אחרי השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי החזרת בלוציסטטלי16/04/2017
יש לי עובר קפוא ביום השישי, בלוציסט משנת 2010. באותו טיפול ילדתי תאומים שהוחזרו אחרי שלושה ימים.
השאלה שלי מה סיכויי ההחזרה של העובר הקפוא? והאם יש קשר לשנים שיברו מאז ( חשוב לציין שלפני שלוש שנים רציתי להחזיר את העובר ובאותו חודש נקלטתי להריון טבעי...מה שגם לדחיה בהחזרת העובר)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטוציסט
פרופ` דוד בידר17/04/2017אם את לא מצליח להרות ומעוניינת בהריון נוסף אז מחזירים את העובר הקפוא.
אין פה שאלה של סיכויים.
הסיכויים תלויים בגילך, איך נראה העובר ועוד גורמים.
עקב העובדה שהרית מספר פעמים אז הסיכויים בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייעצות
tali and roey l17/04/2017אני לא מעוניינת לנסות להרות באופן טבעי, אלא לתת לעובר הקפוא סיכוי, הדילמה שלי היא רגשית היות וקיים עובר קפוא.
השאלה שלי נובעת מהסיכוי לתהליך טרם הכניסה עליו.
עברתי שלושה הריונות - 2 טבעיים ובאמתע טיפול IVF - תאומים
( הבעיה באיכות הזרע).
יש לי ארבע ילדים מקסימים, שוב הדילמה היא רק מכיוון שקיים העובר הקפוא
המון תודה טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החיכה על העובר הקפוא נותנת בהחלט סיכוי סביר להרות במיוחד שמדובר בעובר שהופק שהיית צעירה יותר,ובמיוחד שהוא שייך לאותה קבוצת עוברים שמהם הופק היריון התאומים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הממצאים באולטראסאונד תואמים לשבוע?ענת16/04/2017
דר שלום רב,
אני בשבוע 6+0
נצפה שק הריון בקוטר 11 מ"מ עם שק חלמון, אך עדיין אין דופק
האם גודל השק תואם לשבוע??
והאם בשלב כזה כבר אמורים לראות דופק??
ובאיזה שבוע אני נחשבת? 6 או 7?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע
פרופ` דוד בידר17/04/2017דופק רואים בשבוע שש פלוס.
שבוע שש פלוס זה שבוע 7.
כאשר שבוע 7 מסתיים, כלומר שש ושבעה ימים זה שבוע שבע מלא, ואז שבע פלוס מתחיל שבוע שמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח בדיקות הורמנוליותסיון16/04/2017
שלום רב
רציתי לדעת אם הבדיקות תקינות
בוצע ביום השלישי של הווסת עקב קושי להיכנס להריון במשך שנה וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` דוד בידר17/04/2017סך הכל הפרופיל תקין למעט הורמון אחד גבוה שיש לו משמעות אם הוסת לא סדיר.
בכל אופן לפי הפרופיל צריך להיות הריון.
רק לפי הפרופיל אין אפשרות להגיד מה הסיבה לאי הצלחה להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)