מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ פעמיים בחודש, הייתכן?גילי16/03/2017
שלום, בת 41.5 עם שני ילדים..פוריה ללא בעיות בכניסה להריון, ביוצים ומחזורים קבועים. החודש ביום 7 כבר היה לי זקיק 24 וגם לפי בדיקות הדם היה קרוב לביוץ. ביום 8 בערב הזרקתי אוביטרל בכדי לנסות לדחות קצת את הביוץ אך כנראה הזרקתי מאוחר מידי כי למחרת.. ביום 9 כבר הזקיק נעלם והערכים בדם השתנו כמו אחרי הביוץ (אסטרדיוןל ירד ממעל 1000 ל359 והפרוגסטרון עלה. עברו חמישה ימים והרגשתי תחושות של ביוץ שוב. הלכתי להבדק ולהפתעתי שוב זקיק גודל 18 באותה שחלה ובבדיקות הדם האסטרודיול שוב טיפס ל1000 וקצת אך הפרוגסטרון גבוה סביב 50 והlh נמוך 3.5
מה קרה לגוף שלי? האם יתכן שני ביוצים בחודש? האם אני יכולה להכנס להריון מהפעם השניה?
אשמח לתשובה..תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר,מדובר במצב לאחר ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ פעמיים בחודש
גילי17/03/2017תודה לך על המענה הזריז..אני עדיין לא מבינה מה קורה כאן. היום הלכתי שוב למעקב..הזקיק גדל מ18 ל21 בבדיקות הדם הe2 עלה כבר ל1700 שזה בהחלט מצב רגיל של ביוץ אצלי.
לעומת זאת הp גבוה מאוד סביב 45 והlh ירד עוד ל1.5
אז אם זה לא יתכן שאני מבייצת פעמיים בחודש..מה זה הזקיק הגדל שוב חמישה ימים מהעלמותו של הזקיק הקודם? למה הe2 עולה ככ כמו בביוץ ומתי אני צריכה לקבל מחזור? 14 יום מהביוץ הראשון או 14 יום מהביוץ הנוכחי? איזה הסבר רפואי יש לדבר כזה?
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מדובר בגופיף צהוב פוסט ביוצי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
גילי17/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגופיף צהוב פוסט ביוצי
גילי20/03/2017שלום שוב,
רק רציתי לדעת האם הציסטה הזו תעלם עם קבלת המחזור או שעלי לעשות משהו מעבר?
תודה רבה לך על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרוגסטרון האם היה ביוץ?זוהר16/03/2017
רציתי לדעת אם לפי הבדיקה היה כבר ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר16/03/2017לפי הבדיקה עוד לא היה ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות שאלה לרופאי הפורוםשש15/03/2017
הפנו אותנו לטיפולי פוריות, אני בת 26 ובעלי בן 31.
הבדיקות שעשינו:
2 בדיקות זרע שיצאו תקינות
אורולוג וצילום אשכים יצא תקין
פרופיל הורמונלי 2 מחזורים יצא תקין ויש ביוץ
צילום רחם תקין
בדיקות סר גנטי תקין
כירוג שד(שבוע הבא הבדיקה)
איזה טיפול לדעתך יתחילו איתנו?
ואם יש עוד בדיקות שצריך לעשות?
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להערכתי יוחל בטיפול להשראת ביוץ+הזרעות תוך רחמיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה
שש16/03/2017מה הכוונה להשראת ביוץ?
בעיקרון לפי בדיקות דם ראו שאני כן מבייצת פרוגסטרון 21 ימים אחרי ביוץ היה יוצא בסביבות 35* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שימוש בתרופות להעצמת הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציות לאחר ivfשירי15/03/2017
שלום,
לפני כחודשיים עברתי טיפול הפריה. בשאיבה שאבו 7 ביציות ומהן הופרו 6.. מתוכן החזירו ביצית אחת לרחם לאחר 3 ימי התפתחות, למזלי ההיריון נקלט. קיבלתי היום מכתב שלא הוקפאו כלל ביציות לאחר הטיפול. האם ייתכן כי אפילו ביצית אחת לא הוקפאה? יכולות להיות עוד סיבות לכך מלבד חוסר התפתחות הביציות?
אשמח להסבר כי אני ממש מאוכזבת שאצטרך בעתיד לעבור את כל התהליך שוב.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות טיפול IVF
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2017מדובר ביתרת העוברים שנוצרו בעקבות הטיפול שלא נמצאו ראויים להקפאה,למרות זאת אחד העוברים הביא את התוצאה המיוחלת והושג היריון ,מה שמרבית הנשים האחרות לא משיגות בטיפול ראשון.לכן התעודדי והסתכלי על חצי הכוס המליאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של תוצאות בדיקת amhנילי15/03/2017
שלום, אני בת 32 עם fsh 10.9
עשיתי בדיקת amh והתוצאה הייתה 0.31
רציתי לדעת מה המשמעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרות גילך הצעיר הנך בעלת רזרבה שחלתית נמוכה,דבר המצריךשיקול דעת בהקשר לכניסה להיריון בטווח זמן קרוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת amh
נילי16/03/2017תודה על תשובתך,
רציתי לדעת למה עדיף לשקול כניסה להריון בטווח הקרוב מאשר להקפיא ביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שימור פוריות/היריון לאלתר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2017בנתונים שלך הסיכוי שלך לאגור כמות מספקת של ביציות בשלושה מחזורי טיפול הנו נמוך ולפיכך ההסתברות להשגת היריון בעתיד יהיה נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לוקחים אנדומטרין ביום ההחזרהאני15/03/2017
אם ההחזרה בשעות אחר הצהריים המאוחרות. אפשר לקחת אנדומטרין בבוקר או רק אחרי ההחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אני15/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
פרופ` דוד בידר16/03/2017זה תלוי ברופא המטפל.
אני אומר לשים רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרופיל הורמונלי לכניסה להריוןשש15/03/2017
אני אשמח לדעת אם התוצאה של הבדיקות טובה לכניסה להריון
זו הבדיקה ביום השני לווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו בדיקה שבוע אחרי בי
שש15/03/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע אחרי ביוץ*
שש15/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגיקה
פרופ` דוד בידר15/03/2017הבדיקה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים לקראת החזרה על ביוץ טבעיסיגל15/03/2017
שלום רב, אני נמצאת במעקב זקיקים לקראת החזרת עוברים על ביוץ טבעי. בבדיקה אתמול היה לי זקיק 18 מ"מ ואסטרדיול 380, היום פתאום הזקיק בגודל 23 מ"מ!!! ואסטרדיול 585, רירית 8.6 מ"מ. קיבלתי הוראה להזריק אוביטרל היום וההחזרה מתוכננת ביום שני.
האם האסטרדיול לא נמוך מדי ביחס לגודל הזקיק? האם הגיוני שזקיק גדל ביום אחד מ-18 ל-23 מ"מ?
אולי חשוב לציין שאני כחודש וחצי אחרי הפלה עם ציטוטק, כמובן שהבטא התאפסה כבר מזמן ואחרי הווסת כל ההורמונים היו תקינים. כמו כן בשבוע האחרון הייתי מאוד מצוננת, עם חום גבוה והרגשה כללית רעה מאוד וכעת לוקחת אנטיביוטיקה. האם יכולה להיות למחלה ו\או לאנטיביוטיקה השפעה על תהליכי הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים
פרופ` דוד בידר15/03/2017חסרה בדיקת פרוגסטרון.
על פניו נראה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון היה נמוך מ-2 לאורך כל המעקב, גם היום
סיגל15/03/2017אז האסטרדיול לא נמוך? ומה עם הקפיצה המוזרה מ-18 ל-23 מ"מ ביום אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר16/03/2017אז זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יתכן כי יש תאומיםליאת15/03/2017
היי,
11 יום מהחזרת מוקפאים בטא 133
13 יום 292
16 יום 1693
הבדיקה האחרונה זה מהיום כי בבוקר היו מעט הפרשות חומות...
לפי המספרים יש מצב שיש תאומים?
הוחזרו 2 מוקפאים 1 יום 3
והעובר השני יום 6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה שאלה נוספת
ליאת15/03/2017העלייה תקינה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אכן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת תורם זרע והצלחת הטיפולדנה14/03/2017
האם נכון הדבר שרצוי לבחור תורם זרע עם אותו סוג דם כמו שלי כי אז הסיכוי להצלחת הטיפול עולה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תואם זרע.
פרופ` דוד בידר14/03/2017זה לא נכון.
הסיכויים אותו הדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים היקרים שבוע 20שירה14/03/2017
היי לכם, שאלה לי אליכם... אני בשבוע 20, אין לי יציאות כל יום בדרך כלל כל שלושה ימים... בשבת הייתה לי יציאה רכה עם דם בתוך הצואה וגם בניגוב, היום פעמיים צואה רכה השנייה קצת הייתה עם כאב בטן שחלף תוך מספר שניות , גם עם דימום בשניהם . נבדקתי לפני יומיים ויש דופק והכל תקין יש לציין כי אני לוקחת קלקסן 40 ואספירין 75 עקב שני הפלות חוזרות בעבר שהיו בשבוע 7 ללא עובר רק שק הריון... ממה זה נובע??? הייתי אצל הרופא משפחה היום והמליצה לקחת שמן פרפין ואם ימשיך להפנות אותי לרופא שמתעסק עם זה לפרוקטלוג... מה זה יכול להיות מה אתה ממליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 20.
פרופ` דוד בידר14/03/2017מדובר בטחורים. הטחורים הם כלי דם שמתנפחים בהריון , עקב התרחבות כלי דם ולחצי הבטן שמשתנים הטחורים שכיחים ועושים את מה שאת מספרת ולא צריך לדאוג מהעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי עושים בדיקת אולטרסאונדמירב14/03/2017
שבוע 7 לאחר מחזור ,שבוע 5 לאחר החזרת עובר 1
,גודל שק הריון ממוצע 6 ממ מתאים לשבוע 5,
שק חלמון לא הודגם
,הד עוברי לא הודגם.
האם ההריון תקין? האם יש סיכוי לצפות דופק בהמשך? מתי לחזור על אולטרסאונד?
בבקשה אם אפשר תשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרה סאונד
פרופ` דוד בידר14/03/2017על פניו ההריון לא תקין.
יש לחזור על הבדיקה בעוד שבוע ואם אין דופק אז לא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מירב14/03/2017כמה אחוזי סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיכוי נמוך ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי
מירב15/03/2017תודה.
בהצלחה בהמשך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים לפני טיפול הזרעהאורית14/03/2017
שלום אני רק ביום ה 10 למחזור יש זקיקים קטנים מרובים ופעם ראשונה שרשום בתוצאה שיש הד קו אמצע. מזה אומר? הרירית 4.8
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערב זקיקים
פרופ` דוד בידר14/03/2017זה אומר שתהליכי הביוץ לא הולכים בסדר וצריך לבצע במקביל גם בדיקות
דם לאסטרוגן ופרוגסטרון כדי לראות מה קורה ואיך להמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקות דם
אורית14/03/2017e2- 188
lh- 6.3
progestron - 3.3
אשמח לדעת מזה הד קו אמצע ומה היחס לדם? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ` דוד בידר15/03/2017בשלב זה אין תהליכי ביוץ
תכשי בדיקות ביום א ונראה עם מתקדם משהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לא תקינה -הפסקת הריוןמיקי14/03/2017
שבוע לאחר שנקלטתי עם החזרת עוברים מוקפאים התגלה כי ההריון לא מתפתח באופן תקין (בטא לא מכפילה את עצמה) כתמיכה קיבלתי אסטרופם ואנדומטרין. הרופא הורה לי להפסיק עם הכדורים והנרות מאחר והוא סבור כי העובר יפלט באופן טבעי ובמידה ולא יתנו לי כדורים. מה הוא זמן סביר שעלי להמתין לפליטת העובר באופן טבעי?
שאלה נוספת- האם יש צורך בתקופת המתנה להתחלת טיפול נוסף (שאיבה+החזרה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לא תקין
פרופ` דוד בידר14/03/2017לא צריך לחכות שהעובר יפלט לבד אלא לנסות לקבל כדורים להפלה.
לאחר מכן, כשבדיקת הדם להריון הופכת לשלילית אפשר להתחיל שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חמות נוזלית מאוד עם הפרשות האנדומטריןעמל14/03/2017
שלום רב וסליחה על התיאור
בהריון אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים על בסיס הרמונלי
שבוע 5+3 ימים
אתמול אולטרסאונד הדגים 3 שקי הריון בתוך הרחם !!!
2 שקי הריון עם חלמון שמתאמים לשבוע ההריון
השק השלישי קטן יותר ומתאים לשבוע 4 ללא חלמון .
כמובן שישי לי ביקורת נוספת שבוע הבא
עכשו נכנסתי לשרותים במקום ההפרשות של האנדומטרין יצא לי מין הפרשות חמות נוזליות ..
מה לעשות ???
האם מסוכן בשלב זה ??
מה יכול להיות ?
אני על 3 אסטרופם
3 אנדומטרין
וזריקת פרנטוגיסט כל יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדובר בהפרשה נוזלית נוספת מהתפרקות והתמוססות של האנדומטרין,אין מקום לדאגה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpeg)
.jpeg)

.jpg)
.jpg)