מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לרופאים היקרים שבוע 20שירה14/03/2017
היי לכם, שאלה לי אליכם... אני בשבוע 20, אין לי יציאות כל יום בדרך כלל כל שלושה ימים... בשבת הייתה לי יציאה רכה עם דם בתוך הצואה וגם בניגוב, היום פעמיים צואה רכה השנייה קצת הייתה עם כאב בטן שחלף תוך מספר שניות , גם עם דימום בשניהם . נבדקתי לפני יומיים ויש דופק והכל תקין יש לציין כי אני לוקחת קלקסן 40 ואספירין 75 עקב שני הפלות חוזרות בעבר שהיו בשבוע 7 ללא עובר רק שק הריון... ממה זה נובע??? הייתי אצל הרופא משפחה היום והמליצה לקחת שמן פרפין ואם ימשיך להפנות אותי לרופא שמתעסק עם זה לפרוקטלוג... מה זה יכול להיות מה אתה ממליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 20.
פרופ` דוד בידר14/03/2017מדובר בטחורים. הטחורים הם כלי דם שמתנפחים בהריון , עקב התרחבות כלי דם ולחצי הבטן שמשתנים הטחורים שכיחים ועושים את מה שאת מספרת ולא צריך לדאוג מהעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי עושים בדיקת אולטרסאונדמירב14/03/2017
שבוע 7 לאחר מחזור ,שבוע 5 לאחר החזרת עובר 1
,גודל שק הריון ממוצע 6 ממ מתאים לשבוע 5,
שק חלמון לא הודגם
,הד עוברי לא הודגם.
האם ההריון תקין? האם יש סיכוי לצפות דופק בהמשך? מתי לחזור על אולטרסאונד?
בבקשה אם אפשר תשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרה סאונד
פרופ` דוד בידר14/03/2017על פניו ההריון לא תקין.
יש לחזור על הבדיקה בעוד שבוע ואם אין דופק אז לא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מירב14/03/2017כמה אחוזי סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיכוי נמוך ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי
מירב15/03/2017תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה בהמשך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים לפני טיפול הזרעהאורית14/03/2017
שלום אני רק ביום ה 10 למחזור יש זקיקים קטנים מרובים ופעם ראשונה שרשום בתוצאה שיש הד קו אמצע. מזה אומר? הרירית 4.8
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערב זקיקים
פרופ` דוד בידר14/03/2017זה אומר שתהליכי הביוץ לא הולכים בסדר וצריך לבצע במקביל גם בדיקות
דם לאסטרוגן ופרוגסטרון כדי לראות מה קורה ואיך להמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקות דם
אורית14/03/2017e2- 188
lh- 6.3
progestron - 3.3
אשמח לדעת מזה הד קו אמצע ומה היחס לדם? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ` דוד בידר15/03/2017בשלב זה אין תהליכי ביוץ
תכשי בדיקות ביום א ונראה עם מתקדם משהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לא תקינה -הפסקת הריוןמיקי14/03/2017
שבוע לאחר שנקלטתי עם החזרת עוברים מוקפאים התגלה כי ההריון לא מתפתח באופן תקין (בטא לא מכפילה את עצמה) כתמיכה קיבלתי אסטרופם ואנדומטרין. הרופא הורה לי להפסיק עם הכדורים והנרות מאחר והוא סבור כי העובר יפלט באופן טבעי ובמידה ולא יתנו לי כדורים. מה הוא זמן סביר שעלי להמתין לפליטת העובר באופן טבעי?
שאלה נוספת- האם יש צורך בתקופת המתנה להתחלת טיפול נוסף (שאיבה+החזרה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לא תקין
פרופ` דוד בידר14/03/2017לא צריך לחכות שהעובר יפלט לבד אלא לנסות לקבל כדורים להפלה.
לאחר מכן, כשבדיקת הדם להריון הופכת לשלילית אפשר להתחיל שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חמות נוזלית מאוד עם הפרשות האנדומטריןעמל14/03/2017
שלום רב וסליחה על התיאור
בהריון אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים על בסיס הרמונלי
שבוע 5+3 ימים
אתמול אולטרסאונד הדגים 3 שקי הריון בתוך הרחם !!!
2 שקי הריון עם חלמון שמתאמים לשבוע ההריון
השק השלישי קטן יותר ומתאים לשבוע 4 ללא חלמון .
כמובן שישי לי ביקורת נוספת שבוע הבא
עכשו נכנסתי לשרותים במקום ההפרשות של האנדומטרין יצא לי מין הפרשות חמות נוזליות ..
מה לעשות ???
האם מסוכן בשלב זה ??
מה יכול להיות ?
אני על 3 אסטרופם
3 אנדומטרין
וזריקת פרנטוגיסט כל יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדובר בהפרשה נוזלית נוספת מהתפרקות והתמוססות של האנדומטרין,אין מקום לדאגה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון שאיבה - גודל זקיקים?אילנית14/03/2017
שלום,
מה מומלץ לעשות כאשר זקיק מובל "פרץ" קדימה וצמח לגודל 19 מ"מ כבר ביום ה-9, כאשר במקביל יתר הזקיקים (בערך עשרה נוספים) עדיין בגדלים של 10-15 מ"מ?
האם עדיף להמתין ולתת להם גדול או לשאוב מיידית כדי שהמוביל לא ילך לאיבוד?
כמה ימים ניתן למשוך עם זקיק שכבר הגיע לגודל 19?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם רמות הפרוגסטרון עדיין נמוכות,ותוך שימוש במדכא ביוץ,יהיה ניתן להמשיך את הטיפול עוד יום יומיים ולהביא להבשלת יתר הזקיקים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל במצב כזה אנחנו מגיעים לשבת...?
אילנית14/03/2017לא ניתן לבצע שאיבות בשבת, זה יכול להיות או שישי או ראשון...(כלומר להמתין יום אחד או שלושה ימים)
היו לי כבר כמה סבבים ואף פעם לא קרה שזקיק הבשיל כל-כך מוקדם. תמיד השאיבה הייתה אחרי 14-17....
האם ניתן לחכות 3 ימים? (ולשאוב ביום 14)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות גנטיות אחרי 3 שניםאחת14/03/2017
עשיתי לפני 3 שנים בדיקות גנטיות לפני הריון.... טרם נכנסתי להריון... האם עלי לפנות לרופא הנשים ולקבל הפנייה חוזרת לבדיקות גנטיות?( כדאי לעשות בדיקות חדשות שנוספו במהלך ה3 שנים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבדיקות הגנטיות אינן משתנות ברבות השנים,בכל מקרה יש לברר אם בינתיים לא נוספו בדיקות נוספות שמומלצוצ לביצוע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם סכרת פוגעת באיכות הזרע?ענת14/03/2017
דר שלום
בעלי בן 35, לפני שנתיים גילו לו סכרת. כשגילו לו הערך של הסוכר היה 300. מאז הוא מאוזן (לא מזריק לנטוס כבר שנה אלא רק כדורי גלוקומין) הוא עבר בדיקת זרע לפני חודש ונמצאה בעיית זרע קשה. לטענתו עבר בדיקה בגיל 18 והבדיקה יצאה תקינה. האם יכול להיות שהסוכר פגע באיכות הזרע???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תיתכן פגיעה עקיפה חאורך השנים בעקבות שינויים בכלי הדם,והשפעות נילוות על המערך ההורמונאלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופק האם המועד תקיןליאת13/03/2017
שלום
החזרה ראשונה ב27/2 והשנייה 3 ימים אחרי
בדיקת דם 10/3 - 133 -11 יום מההחזרה
בטא שניה 12/3- 290
הגיוני שהזמינו אותי לדופק עוד שבועיים זה לא מוקדם?
זה אפילו לא שבוע 6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ניתן לעשות כדי שההיריון ימשיך?נעמה13/03/2017
שלום,
הייתי בהיריון עם בטא 13 עם תמיכה של נרות פרוגרסטרון וזה לא עזר וגם קיבלתי זריקות בהתחלה פרנגניל,אחרי תקופה של שבועיים ההיריון לא צלח,מה אפשר לעשות שבפעם הבא זה ילך?
אני מיואשת פעם שלישית במשך 5 חודשים אני מפילה ברצף
מחכה לעדכון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון-מחכה לתשובה
נעמה13/03/2017בטא 130
כשבהתחלה היה 80* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר13/03/2017אין אפשרות ל״ עשות משהוא״ כאשר ההריון לא תקין.
איך לעדות ברור למה יש הפלות חוזרות ולטפל בבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון אחרי החזרת מוקפאיםנירית13/03/2017
החזרת עוברים ב 2/3. עשיתי היום בבוקר בדיקת דם. התוצאה בטא קטנה מחמש. יש טעם לעשות שוב בדיקה ביום רביעי? או שלילי מוחלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגיקה
פרופ` דוד בידר13/03/2017זה שלילי. אם היה הריון היה כבר צריך להיות ערך חיובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביטא 10 ימים אחרי החזרת עוברמור13/03/2017
שלום. עשיתי בדיקת דם 10 ימים אחרי החזרה של עובר רמה 1.( במהלך ה10 ימים האלה הלכתי וחזרתי מבתי חולים בגלל גירוי יתר שחלתי. ). יצא ביטא 3- מה זה אומר? שעוד יומיים שאחזור על הבדיקה (12 יום אחרי החזרה) הצפי הוא לראות ביטא שעולה או דווקא יורדת? (שאריות של האוביטרל אולי? אוביטרל נלקח בבוקר של ההחזרה). אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר13/03/2017בדיקת ההריון שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור חשוב בקשר להזרעהאלונה12/03/2017
שלום:
האם אפשר לבקש מהרופא לעשות הזרעה בלי שהזרע יכנס למעבדה כאילו אותו תהליך אבל להכניס הזרע מיד למזרק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר13/03/2017זרע ללא טיפול במעבדה אפשרי וזאת לאחר שבדיקות בן הזוג לצהבת ואיידס תקינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר להזרעה
אלונה15/03/2017סליחה לא הבנתי טוב !!
ז"א אפשר תהליך ההזרעה לבצע בלי בדיקתו במעבדה ???
הערה: אני דתייה וזאת הסיבה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לפי אולטרה סאונד אך עדיף עם בדיקות מעבדה.
פרופ` דוד בידר15/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חוזרת אחרי 13 יוםליאת12/03/2017
שלום
11 יום אחרי החזרה כפולה בטא 133
בטא היום 13 יום אחרי החזרה 295
הבטא היא לפי ההחזרה של העובר הראשון שהוחזר ביום 3 והשני הוחזר ביום 6...
האם יש צורך בבטא עוד יומיים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי הבטה תקינים,אין צורך בבדיקות בטה נוספות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לא תקינה- יש סיכוי?מירי12/03/2017
שישי ה-3.3. - בטא 60
ראשון 5.3.- בטא - 240
רביעי 8.3- ראשון 12.3 (היום )- בטא 1,094
האם יש עוד סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר12/03/2017בינתיים העליה טובה ומתאימה להריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה טעות בהודעה
הבהרה12/03/2017טעות בהודעה.
3.3 בטא 60
5.3 בטא 240
8.3 בטא 640
12.3 (היום) בטא 1094
תקיןן??? יש סיכוי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר13/03/2017זה גבולי
בכל מקרה תעשי אולטרה סאונד כי זה מה שקובע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא לא תקינה
בטא לא תקינה15/03/2017בהמשך להמלצה שלך עשיתי אולרסאונד ביום ראשון ולא נמצא שק הריון. היום עשיתי אולטרסאונד פעם נוספת ונמצא שק הריון אך עדיין אין דופק. יכול להמשיך תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק
פרופ` דוד בידר15/03/2017יכול להיות.
תחזרי על אולטרה סאונד בעוד שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בטא
מירי16/03/2017בהמשך לתשובה שלך,
בדיקת בטא ביום שני(13.3.2017)- 1250
בדיקת בטא היום (16.3.2017) -1979
יש עוד סיכוי או יש לעשות הפסקת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)