מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נטילת סינופד בתחילת הריוןאילת06/03/2017
לילה טוב
בת 40+ מנסה להרות. ב 1/3 קיום יחסי מין במועד ביוץ. אתמול בגלל נוזלים באוזן וסטיה אקוטית של מחיצה , רופא אא"ג רשם לי סינופד 60מ"ג 3 פעמים ביום ואז בדיקת שמיעה. כששאלתי מה בעניין אולי הריון ענה שאין מה לעשות.. שאלתי, האם זה אפשרי למרות שבדף המידע רשום לא לקחת ומהם הסיכונים??
ממש אובדת עצות.
תודה על כל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינופד
פרופ` דוד בידר06/03/2017אין בעיה לקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
איילת06/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא לאחר 13 ימי ם אחרי ההחזרהאינאס05/03/2017
היי החזירו לי עובר אחרי 6 ימים מהשיאבה ..היום ה 13 מההחזרה עשיתי בדיקת בטא ויצא 1170 ...האם זה תקין ..באחזה שבוע אני אז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר06/03/2017בדיקה טובה. את בשבוע 5.
תחסירי 14 יום מהשאיפה אחורה וזה יהיה יום ראשון של הוסת האחרון ומשם כל שבוע זה שבוע של הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מעקב אחרי עובר מוחזרD05/03/2017
באיזה מקרים יעשו בדיקת דם ביום העשירי? כאשר מוחזר עובר ביום השלישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר06/03/2017לרוב עושים ביום ה12 לאחר החזרה אז הערך אומר משהוא לגבי ההריון שנקלט.
גם ביום 10 לאחר החזרה יופיע ערך נמוך שלא נדע משמעותו בהשוואה ליום 13.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
D06/03/2017עובר המדורג 2 נחשב לתקין?
עליית 3 קומות כל יום לא מסכנת השרשה?
רגישות בחזה יכולה להיות בגלל מחזור שמתקרב? ההחזרה היתה לפני 3 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במקומך לא הייתי בונה על ספקולציה לגבי הצלחה או לא על סמך סמנים קליניים כאלו או אחרים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
D06/03/2017תודה על "העלאת המורל" שאלתי אם זה יכול להעיד על מחזור,
אין לי ספקולציות לגבי הצלחה נהפוכהו, איך הבנת שאני חושבת שישנה הצלחה, ולמה הגישה השלילית? שאלתי שאלות אחרות. באמת תודה. זה מה שאנחנו צריכות הורדת המוטיבציה בנוסף לכל הכיף שאנחנו חוות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צר לי שהבנת אותי לא נכון,כל כוונתי היתה לומר שלא ניתן להסיק לגבי מצבך הנוכחי או קבלת מחזור לפי הממצאים שהעלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למומחה פוריות בצפון?ש05/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

פרופ׳ מרטה דירנפלד,ד״ר איסקוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה להזרקות פרוגסטרון בישבןhodaya05/03/2017
ב"ה התבשרנו שהטיפול הצליח וכרגע צריכה להזריק לעצמי מדי ערב פרוגסטרון בישבן. הזריקה לא נעימה, אבל זה נסבל. הנקודה היא שלאחר כל הזרקה נוצרים גושים במקום ההזרקה(על אף שלאחר הזריקה מעסה את המקום- אולי לא מספיק..) שממש מכאיבים.. ולמחרת שצריכה להזריק, צריכה לחפש ולחפש מקום שאינו חבול וכואב.. האם יש פתרונות הרגעה? ובכלל, כמה הזקרה זו חיונית? יש אפשרות פשוט לוותר על זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחבד עיסוי מקומי,אין אמצעים נוספים להתמודדות,השיקול של המינון,הכמות,התדירות,והאלטרנטיבות הנו באחריות הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לא מגיע ופרוגסטרון שעולה ויורדמיכל05/03/2017
בוקר טוב
אני בת 41 במהלך טיפולי פוריות
החודש אני עושה החזרת עוברים ולא מקבלת הורמונים בכלל
אני כבר ביום ה21! למחזור ועדיין אין ביוץ
במקביל גם בדיקות הדם שלי מאד מוזרות
5.3: אסטרודיל 1953.3 פרוגסטרון 2.6
3.3 אסטרודיל 1351.6 פרוגסטרון 1.9
2.3 אסטרודיל 1108.2 פרוגסטרון 2.8
28.2 אסטרודיל 696.1 פרוגסטרון 2.2
21.2 אסטרודיל 116.3 פרוגסטרון 2.1
19.2 אסטרודיל 260.7 פרוגסטרון 2.3
הזקיק היום 28 מילימטר
אשמח לשמוע חוו"ד
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור משובש על רקע הציסטה השחלתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונה בטיפולי IVFדבי05/03/2017
האם תזונה מסויימת יכולה להשפיע על הצלחת טיפולי IVF?
קראתי שירקות סולניים כמו עגבניה, תפוא, פלפל ירוק וחצילים לא טובים בזמן הטיפולים, זה נכון?
ובכלל מה נכון לאכול ולעשות בזמן ההזרקות, ובזמן החזרת עוברים ואחרי החזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה
פרופ` דוד בידר05/03/2017באופן כללי אין השפעה של התזונה על היכולת להרות.
באופן כללי כדאי לאכול נכון בצד פעילות ספורטיבית וזה משפר את כל המדדים הגופניים ועדיף יותר להריון בריא.
אין המלצות על אוכל מסויים אך תוכנית אכילה מהתזונאיות יכולה לשפר בכל המובנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עייני בגוגל בערך תזונה בהיריון מה אסור של קופ״ח כללית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי עושים בדיקת בטא?ג05/03/2017
באיזו יום עושים בדיקת בטא, אם הוחזרו עוברים של 3 ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר05/03/201712 יום לאחר ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
ג05/03/2017ביקשו שאעשה לאחר 10 ימים, האם יש סבירות שבטא יכולה להופיע לאחר 10 ימים? מדוע התקשרו וביקשו שאפסיק את התמיכה? ייתכן שאחרי יומיים כן היתה יכולה להיות עליה בבטא? ובעצם סתם הפסקתי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר05/03/2017האם החזירו עוברים יום 3?
בכל אופן היה צריך להופיע ערך חיובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.................
ג05/03/2017כן ביום השלישי. מה זאת אומרת שבכל מקרה היה ערך חיובי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערך חיובי
פרופ` דוד בידר06/03/2017גם אחרי 10 ימים מהחזרה, אם יש הריון, צריך לצאת ערך חיובי כלשהוא בבדיקת ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות Progesterone 17 oHש05/03/2017
אני ובעלי מנסים המון זמן להכנס להריון. שלחו אותי לבדיקות דם לפרופיל הורמונאלי ביום השני לווסת.... ויצא לי פרוגסטרון 17OH גבוה 13.1
זה יכול להשפיע על הקליטה להריון?
איזה סוג טיפול נותנים לבעיה כזאת?
אני לפני בירור אצל מומחה פוריות איזה טיפול הוא ימליץ לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 17 פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר05/03/2017זה לא מונע הריון.
מצב זה גורם לעליה בהורמון הטסטוסטרון ואם יש הפרעות בביוץ ניתן לתת פרדיזון במידת הצורך.
כמו כן כדאי לחזור על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה משמשים הורמונים אסטרופרם?דבי05/03/2017
למה משמש האסטרופרם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ` דוד בידר05/03/2017זהו הורמון האסטרוגן המופרש מהזקיק בשחלה בזמן גדילתו.
ההורמון מכין את רירית הרחם לקליטת עוברים.
בנוסף ההורמון משמש כטיפול בנשים בגיל המעבר עקב חוסר הפרשת ההורמונים מזקיקי השחלה.
ניתן לטפל בו על ידי הכנת רחם להחזרת עוברים.
יש הנותנים אותו בטיפולי הפריה חוץ גופית כתמיכה נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
דבי05/03/2017כתוב לא לקחת כשאת בהריון, מדוע נותנים את זה לאחר החזרת עוברים, אם תהיה השרשה והריון זה לא יזיק? כתוב לא לקחת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר05/03/2017לא יזיק.
על רוב התרופות רשום ככה, אל זה לא עושה שום דבר להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנהגות אחרי החזרת עובריםצילי05/03/2017
שלום רב...
האם לאחר החזרת עוברים צריך להתנהג כבהריון? כלומר לא לאכול דגים נאים/ ביצים לא מבושלות/ אלכוהול/ עישון?
אני שלושה ימים אחרי החזרה, שתיתי רבע כוס יין אדום כיוון שלא ידעתי שאסור ועכשיו אני חוששת שזה יפגע בטיפול. האם זה עלול לפגוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים
פרופ` דוד בידר05/03/2017את צריכה להתנהג כרגיל .
היין לא עשה שום נזק, את יכולה לשתות גם היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש ממש תודה!!! הרגעת אותי (:
צילי05/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל f פספסתי יום אחדלירון04/03/2017
הזרקתי 3 ימים גונאל f. 150 ליום
היום הייתי אמורה להזריק יום אחרון ולא שמתי לב שלא נשאר לי..
לפי הפרוטוקול מחר לאחר דם+זקיקים אמורה להתחיל מונופור.. מה עושים? זה קריטי?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל
פרופ` דוד בידר05/03/2017תזריקי מנופור במקום גונל פ, זה יגרום לאותה המשכיות טיפולית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ללא הסבר ברורקרן04/03/2017
שלום
מזה כשנתיים יש לי דימום כשבוע לאחר סיום הווסת. עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית יצאה תקינה. בדיקת צוואר רחם תקין. משטח וגנילי ובדיקת פאפ תקינים. אני ממש מוטרדת ולא זוכה למענה כלשהו מהרופאים (הלכתי לשני רופאים). בנוסף אני מעוניינת להיכנס להריון ודי חוששת. יש איזשהי בדיקה שתסביר את פשר הדימומים? הם זה יכול למנוע קליטת עוברים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים
פרופ` דוד בידר05/03/2017לרוב הדימומים בהמשך הוסת הם על רקע הורמונלי. את יכולה להרות ללא חשש.לא צריכה להיות בעיה של קליטה ,אם תהליכי הביוץ תקינים.
אפשר לבצע מעקב מחזור ולבדוק פעילות הורמונלית בתחילה כדי להבין מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כבר אפשר לעשות בדיקת דםאני04/03/2017
שלום, היום זה היום ה- 11 להחזרה של עובר, (ההחזרה הייתה ב 21.2)
הרופא שלי אמר לי לעשות את הבדיקת דם שבועיים אחרי ההחזרה קרי, יום שלישי.
האם זה בסדר שאעשה את הבדיקה כבר מחר ביום ראשון? זה לא מוקדם מדי?
בנוסף אני מרגישה כאבי מחזור חזקים לסירוגין, כאילו המחזור עוד רגע עומד להגיע, אני לוקחת נרות אבל ימים קודם לכן לא ממש הרגשתי כאבים כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר05/03/2017את יכולה כבר לעשות בדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה
אני05/03/2017תודה לך על תשובתך.
עשיתי את הבדיקה בבוקר ולהלן התוצאות:
Hcg -b3
38.4 Progesteron
858 Estradiol urgent
אני מבינה שהבטא נמוכה וזה מעיד שאין היריון
אולם משיחה עם המזכירה של הרופא היא אמרה שלא טוב שעשיתי היום את הבדיקה ועלי לחכות ליום שלישי יתכן שזה ישתנה ולהמשיך עם התמיכה של הנרות.
אני מרגישה גם כאבי בטן כמו לפני מחזור, נראה לי שזה אבוד,יש עוד סיכוי לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם מדובר ב-63 הרי שהבדיקה חיובית ותקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר05/03/2017ברוב המקרים תוצאה כזו מראה שאין הריון.
המזכירה לא אמרה לך נכון.
היה צריך להיות ערך חיובי.
בכל אופן , למען השקט הנפשי שלך תעשי מחר או מחרתיים, בשני הימים האלה צריך להיות חיובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר05/03/2017מה זה ה b לעד ה 3?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם של הבדיקה
אני05/03/2017הערך של הבטא 3, ה b לא קשור. תודה בכל מקרה..!!! באמת אתם עושים עבודת קודש גם אם זה לא צלח אפשר להשאר קצת שפויים שיש מענה כזה שלא תמיד אפשר לקבל מהרןפא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצלחה בהמשך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאה של 3הנה היריון שלילי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על תהליכים ב-IVF טיפולידבי04/03/2017
שלום
מטופלת IVF
לפני מספר ימים עברתי שאיבת ביציות והחזרה.
לבעלי בעיית זרע חמורה, סוג הליך השאיבה היה OPU
מה זה בעצם ?
ובהחזרה סוג ההליך ET מה זה ההליך הזה?
וגם מה זה EMBRYO NO
מדוע לא כתוב באף אחד מההליכים IVF ומדוע לא נעשה ICSI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF
פרופ` דוד בידר05/03/2017המונח OPU-זה שאיבת ביציות ,באנגלית
המונח ET- הואהיזרת עוברים , באנגלית.
בדף המעבדה כותבים את ה -ICSI.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)