מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולי פוריותלאה14/12/2015
אני ובן זוגי מנסים להכנס להריון. שנינו בני 40.
בדיקות הורמונליות ובדיקת זרע יצאו תקינות. למעט מורפולוגיה שיצאה 3%.
האם יש צורך בטיפולי פוריות?
איזה טיפולים?
יש המלצה לרופא באזור המרכז, כללית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/12/2015בהתחשב בגילך ובנתוני הזרע רצוי בהחלט לפנות לייעוץ של מומחה פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם אחרי החזרהעדי14/12/2015
שלום,
ביצעתי בדיקת דם ביום ה 12 להחזרה (יום שישי 11.12), לצערי התשובה יצאה בטא קטן מ 3, פעם אחרונה שלקחתי תמיכת הריון היתה ערב לפני הבדיקה.היום כעבור 4 ימים עדין לא הגיעה הוסת, מתי בדרך כלל אמורים לקבל?
תודה מראש על תשובתך,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דם אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/12/2015אם לא תקבלי עוד יום בצעי בדיקת ביטה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהאני14/12/2015
שלום ברצוני לברר מה הסיכויים להכנס להיריון ביום חמישי עשיתי מעקב זקיקים והיו לי שני זקיקים בגודל 19(אחרי אקוקלומין) הרופא הנחה אותי להזריק אוביטרל בשבת. הזרקתי בשש בערב במוצש. את ההזרעה עשינו ביום ראשון (אתמול) ב10 בבוקר. לפני ההזרעה עשיתי מעקב זקיקים ונראו שלושה זקיקים בגודל 25. להבנתי כשעשינו את ההזרעה הביוץ עוד לא התרחש... האם הזרקתי את האובטרל מאוחר? ומה הסיכויים להרות אם ההזרעה בוצעה יום לפני ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/12/2015תיזמון ההזרעות מצוין בהחלט קיים סיכוי טוב שתהרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתראני14/12/2015
האם אמורה לקחת גם קלקסן וגם אספירין ביחד? שמתי לב עכשיו דרשום שאספירין זה בעיתי בשליש ראשון ודלישי של הריון או האם ה 100 זה בסדר? כאשר מתחילה קלקסן להפסיק אספירין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרישיות יתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2015את הנחיות השימוש בתכשירים לדילול הדם את צריכה לקבל מהרופא המטפל שלך בהתאם לממצאים שנמצאו בבדיקות הדם שלך,בכל מקרה קיימת בהחלט אפשרות ליטול את שני התכשירים ביחד,כולל הטרימסטר הראשון של ההיריון,אולם ההחלטה נתונה לרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרופירין בהריוןמיכל14/12/2015
שלום. אני בשבוע 19+, בת 42, הריון ראשון בIVF תקין לחלוטין.
היום הרופא רשם לי מיקרופירין 75, האינדיקציה שלו היא בגלל הגיל כדי למנוע בסוף ההריון יתר לחץ דם או סתימות קטנות בשיליה.
חוץ מהגיל אין אינדיקציה נוספת למתן התרופה.
אינני אוהבת לקחת תרופות ומתלבטת מאוד.
האם כדאי לקחת או שאפשר גם בלי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיקרופירין בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2015שיקוליו של הרופא המטפל שלך בהחלט סבירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת קפואים והחשש הגדולשוש13/12/2015
אחרי 3 הפלות טבעיות, שבוע 5, 6 ,
שתיים מהם מתורמת צעירה, לאחר כל הבירורים, קריוטיפ לבעלי, צילום רחם, קרישיות יתר- הכל תקין.
מפחדת מאוד לקראת החזרה הפעם, אין הסבר להפלות ואני מותשת.
האם יש מצב, כי יש בעייה גנטית בביציות התורמת הצעירה?
או האם זה פשוט קורה, עד שזה מצליח? חשבתי שכשאעבור לתרומה יילך מהר, ולא כך קרה...
על פניו אין סיבה...
יש עוד בדיקות שאולי אפשר לעשות?
תודה על המענה ודעתכם המלומדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
שוש13/12/2015האם זה נכון שאחרי צילום רחם יש סיכויי גדול יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרת קפואים והחשש הגדול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2015בכל מקרה אם בדיקת ההיסטרוסקופיה שלך תקינה ורירית הרחם הינה בעלת מאפיינים תקינים של עובי ומורפולוגיה הרי שסיכוייך להיריון תקין עולים על סיכוייך להפלה במיוחד ששאר הפרמטרים הינם תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן ואמן.תודה רבה פרופסור יקר
שוש14/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ופיפלליאת13/12/2015
שלום רב. עברתי היסטורוסקופיה לפני שלושה שבועות , במהלכה הוצא פוליפ מצוואר הרחם ובוצע פיפל. לאחר מכן היו הכתמות וקצת דימומים. מחזור הקדים בשבוע , הגיע לאחר שלושה שבועות כאשר בדרך כלל מגיע בדיוק כל 4 שבועות. הערב, יום שישי של המחזור עדין יש דימום, זאת למרות שאני מזריקה כבר 3 ימים פיוריגון 50. כמו כן בדרך כלל הדימום נפסק לאחר 4 או 5 ימים. מה קורה ?מההסיבה להימשכות הדימום והאם יש מה לעשות. בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה ומוסיפה - אנא תשובתכם
אני14/12/2015הי
היום בבדיקה או"ס, יום 7 למחזור, ולאחר הזרקה של 4 ימים פיריגון 50, הרירית רק 3.9!
בד"כ בשלב זה הרירית כבר מגרדת את ה 7.
היום עדיין היה דימום.
מה קורה?
האם יש סיכוי שהרירית "תתאושש"?
אני בהלם ומאד מפחדת.
אנא תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום ופיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2015יתכן והדמם שהיה לא היה מחזור אלא קדם מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני14/12/2015הי,
בדיקות הדם הראו ערכים של מחזור.
מה זה קדם מחזור?
מה המשמעות לגבי הרירית? האם נפוץ כי הרירית לאחר היסטו+פיפל_ הוצאת פוליפ היא דקה כל כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2015קדם מחזור -הכתמה דמית לפני קבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה
אני14/12/2015הי,
הערכים היו ערכי מחזור בבדיקת הדם.
לכן אני כל כך בלחץ.
כאמור, הרירית רק 3.9 לאחר 4 ימי פיוריגון 50.
מעולם לא היתה לי בעיית רירית, בשלב זה היא מגיעה לפחות ל 7, וכבר סדירה.
אני מאד מיואשת.
למה זה? מה קרה? האם חלילה וחס, הפיפל פגע ברירית?
אנא תשובתך פרופסור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה ערכים אנא תשובתכם
אני14/12/2015מוסיפה ערכי הדיקת דם
E2 280
Pro 4.5
Lh 19
מה קורה לי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה, אודה לתשובתכם
אני15/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה, אודה לתשובתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2015יש להתאזר בסבלנות להמשיך בטיפול ולראות מה יהיו התוצאות בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אולטרסאונד אשכיםאני13/12/2015
היי רציתי בבקשה שתפענחו לי את התוצאות שקיבלנו אני ובעלי
אשך ימין: בגודל תקין. צורתו שמורה ומרקמו הונוגני. הספקת דם רגילה בדופלר צבע- האיפיפידימיס כולל ראש תקין. ללא ווריקולציה ללא נוסל מסביב לאשך. הדרוצלה- בכמות זעירה
אשך שמאל- בגודל תקין. צורתו שמורה ומרקמו הומוגני. הספקת דם רגילה בדופלר צבע- האיפיפידימיס כולל ראש תקין. ללא היפוך ללא נוזל מסביב לאשך הדרוצלה בכמות גדולה יותר בהשוואה לצד ימין.
ברצוני לציין שאנחנו לקראת תהליך של ivf כתוצאה של שנתיים וחצי נישואין ללא ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות אולטרסאונד אשכים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2015על פניו התוצאה נראית תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהלירון13/12/2015
ד"ר שלום
בתאריך 29/11 עשיתי הזרעה ללא אוביטרל לפני אלא רק אחריי קיבלתי אוביטרל במשך 3 ימים כלומר זריקה אחרונה ב-2.12 .
היום עשיתי בדיקה ויצא בטא 6 הרופא חושב שיש מצב שעשיתי מוקדם מידי את הבדיקה כי למעשה הביוץ היה ככל הנראה ב-1.12 ויש לחזור עליה
בינתיים אין מחזור האם לדעתך מדובר בהריון כימי או שזה שלילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2015ספק גדול שמדובר בהיריון כימי,בכל מקרה בצעי בדיקה חוזרת עוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאלירון13/12/2015
ד"ר שלום
בדיקת בטא יצא 6
פרוגסטרון 9.4
אסטרודיאול 282
אני מבינה כמובן שזה שלילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
לירון13/12/2015פרופ' שלום
האם מדובר בהריון כימי? כי מתחת ל-5 נחשב שלילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאנינה13/12/2015
אני 11 יום אחרי החזרת מוקפאים אחרי ביוץ טבעי (ללא אוביטרל). הבטא יצאה 24.8 פרוגסטרון 70.
יש סיכוי שזה בכיוון הנכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2015בדיקה ראשונה במחזור כמו שלך לא קובע כלום ויש להסתמך על הבדיקה החוזרת.
מה שברור יש הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! מקווה לטוב...
נינה13/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת שאיבה שאלהלוני13/12/2015
שלום,
אני ביום ה 11 למחזור עם זקיקים בגודל 17,19, 15, ובשמאלית 21,16,18,12
רירית מעל 10 וערכי דם פרוגסטרון 3.1 ואסטרדיול גבוה 10016 . אתמול קיבלתי מנה ראשונה של מנופור אחרי מספר ימים של גונל, F והיום אקבל הנחיות להמשך.
אני רוצה לשאול אם ערכי הדם מעידים שהיה ביוץ עצמוני? למה האסטרדיול כל כך גבוה והאם לדעתך השאיבה תתבצע או שהטיפול יופסק בגלל שהתרחש ביוץ או משהו לא צפוי אני ממש חוששת עם נסיונות די מרים בעניין הזה. אשמח לתשובה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון השאלה
לוני13/12/2015לפי המדדים שציינתי, במיוחד לאור האסטרדיול הגבוה והחשש מגירוי יתר האם יתכן שיתבטל לי הטיפול, או שזה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקראת שאיבה שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2015האסטרוגן גבוה כי רמת ההורמונים שקיבלת גרמו לכך.
לעניין השאיבה והימנעות מגירוי יתר,זה תלוי בפרוטוקול שקיבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הפרוטוקול המשך שאלה
לוני13/12/2015קיבלתי פרוטוקול ארוך שכלל שבועיים סינרל טרם תחילת לקיחת הגונל אפ, ואז שישה ימים של גונל אפ 300 ביום הרביעי למחזור, ואחריו, שזה אתמול- 300 מנופור, עם המשך של סינרל בכל נחיר בוקר וערב. הבוקר במעקב , כאמור, האסטרדיול זינק ל10000 והפרוגסטרון ל3.1 . אני צריכה לקבל בערב הוראות לקראת שאיבה שמתקרבת, ואני חסרת סבלנות, לחוצה וחוששת, האם תוצאות הדם מרמזות לדעתך שנצטרך להפסיק את הטיפול מחשש לגירוי יתר של השחלות או משהו כזה? גודל הזקיקים אגב, נע בין 12-21 אם זה רלוונטי...פרטתי בשאלה הראשונית של השרשור. אם אינך יכול לענות כי אין מספיק מידע כתוב לי ,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הפרוטוקול המשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/12/2015בפרוטוקול ארוך אי אפשר להימנע מגירוי יתר.
את מתאימה לפרוטוקול קצר.
בשלב זה את צריכה ללכת לפי יעוץ הרופא המטפל ויסביר לך משמעות השאיבה בערכים כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסטיםשירה13/12/2015
שלום רב,
הקפיאו לי 3 בלסטוציסטים ובדו"ח המעבדה מאסותא כתוב כך:
בלסטוציסט ראשון AA
בלסטוציסט שני BA
בלסטציסט שלישי BB
מה זה אומר על האיכות שלהם?
החודש יחזירו לי שניים (בתקווה שישרדו הפשרה).
מה הסיכויים של שני בלסטוציסטים להשתרש?
אני בת 25* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטוציסטים - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2015האיכות של שלושת הבלסטוציסטים די דומה ותלוי מה יצא בהפשרה.
סיכויי מוקפאים תמיד פחותים מטריים אך ,שוב, תלוי מאוד איך יראו הבלסטוציסטים אחרי הפשרתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטוציסטים המשך
שירה13/12/2015מנקודת הנחה שהם לא יפגעו בהפשרה,
האיכות שלהם טובה או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירן או מיומה ברחםאני13/12/2015
שלום רב,
מנסה להרות מזה כשנה וחצי, חמש החזרות של עוברם טובים, הריון אחד שנפל בשבוע 5.
בתחילת הטיפולים עשו לי או"ס תלת מימד והיסטורוסקופיה ונמצא רחם חד קרני. עברתי שוב היסט' בשל חשד למיומה, בבדיקה נמצא חלל רחם נקי ותקין הוצא פוליפ מצואר הרחם.
הרופא שאל אותי אם היה לי בעבר שרירן. נזכרתי כי לפני כשבע שנים סבלתי מספר חודשים מדימומים מאד מאד ממושכים, 10-11 יום בכל פעם. לא זכור לי שהרופא דאז עשה בירור בנושא.. שנתיים אח"כ הוצא פוליפ מצוואר הרחם.
1. האם הדברים הללו רלוונטיים?
2. האם יש צורך לעדכן את הרופא המטפל בהם?
3. איזה בדיקות מומלצות לצורך אבחון הרחם?
תודה, אשמח לכל רעיון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירן או מיומה ברחם - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2015תמיד כדאי למסור לרופא המטפל.
צריך להחזיר עובר אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת שני בלצסטוציטיםמור13/12/2015
שלום. שואלת לגבי החזרת שני עוברים ביום החמישי מתי ניתן לבצע בדיקת הריון.האם אני אמורה להרגיש משהו קורה בגוף? סימני הריון? תודה
החזרת שני בלצסטוציטים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2015ממליץ לבצע לפחות 10 ימים מיום ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)