מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף הריון פעם ראשונה מהפריה. בטא ראשונה 214 , בטא שניה 644 אחרי יומיים תקין? מה הלאה עושים? המון תודותravid20/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דחוף הריון פעם ראשונה מהפריה. בטא ראשונה 214 , בטא שניה 644 אחרי יומיים תקין? מה הלאה עושים? המון תודות - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2015תקין בהחלט, תתחילי להתכונן ללידה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור בידר !!!!!!!!!!!!
ravid20/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דחוף הריון פעם ראשונה מהפריה. בטא ראשונה 214 , בטא שניה 644 אחרי יומיים תקין? מה הלאה עושים? המון תודות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2015יש לבצע בעוד שבועיים בדיקת אולטרסאונד לזיהוי דופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לפני החזרהאני20/12/2015
שלום רב,
אני אחרי 5 החזרות, מתוכן הריון אחד שהסתיים בשבוע 5. כל ההחזרות, למעט האחרונה היו של עובר אחד טוב. כך גם ההריון שנקלט ונפל. באחרונה הוחזרו 2 בלסטוציסטים באיכות בינונית.
שאלתי - נשארו לי עוד שני עוברים יפים (דרוג 1) בני 48 שעות, ועוד שני עוברים בינוניים (דרוג 2) , גם הם בני 48 שעות.
האם כדאי להחזיר כבר את כל הארבעה כדי להגדיל סיכוי?
באיזה יום (גיל עובר ) מומלץ להחזירם?
תודה לכם כל הפורום הנפלא והעוזר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות לפני החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2015הערתי היא שבנסיבות המקרה לא תהי טעות להחזיר 4 עוברים מוקפאים בשלב שבו הוקפאו יום 2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש צורך בהפסקה אחרי גונל F + אוביטרל?יוליה20/12/2015
שלום, בת 40 מנסה כשנה להרות. לפני שבועיים עשינו נסיון ראשון של זריקות גונל F (75UI)+ אוביטרל + הזרעה. אתמול קיבלתי מחזור, הרופא אמר לעשות הפסקה של מחזור. האם סביר? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש צורך בהפסקה אחרי גונל F + אוביטרל? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2015אם הבדיקה האולטרסונית תקינה ניתן להמשיך את הטיפול לאלתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לרופאים יקריםvika20/12/2015
שלום,
אני אחרי החזרה כפולה. ראשונה ב 6.12.15 הוחזרו 2 עוברים יפים. ושניה ביום שלישי 8.12.15 הוחזר בלסטוציסט.
אני מקבלת תמיכה של נרות פרוגסטרון 3 פעמים ביום. וגם עשיתי 3 פעמים זריקת פרוגסטרון: אחד אחרי החזרה ועוד 2 בקופת חולים. לגבי זריקה רביעית נאמר לי לחכות אם יש הריון להזריק.
עכשיו צלצלו אמרו כי הביטא הינו 732 בע"ה....
השאלות שלי:
1. האם להזריק היום את הזריקה הרביעים? ואחר כך מספיק רק נרות?
2. האם לעשות בדיקת ביטא להכפלה? מהיחידה היום אמרו שאין צורך ולבוא רק יום ראשון הבא... כניראה לבדיקת אולטרסאונד? (ואם כן מה בודקים? רק שק הריון או יש לצפות לדופק?)
3. יום חמישי הקרוב אני אמורה לטוס לחופשה לאילת. האם הטיסה לא מסכנת את ההריון? ולו במעט? אני אחרי הרבה טיפולים על רקע בלתי מוסברים אחרי שלפני שנתיים היתה לי הפלה עקב הריון שלא התפתח. אז אם יש אפילו סיכוי קטן שזה יכול לפגוע אני מעדיפה לדחות את החופשה.
תודה רבה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה לרופאים יקרים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2015פעלי לפי ההמלצות,לכן הזריקי את הזריקה,במקומך הייתי עושה עוד בדיקת ביטה כעבור יומיים מהבדיקה הראשונה,אין בעיה ללכת לופשה כמתוכנן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מדהים כרגיל. רק הספק הזה
vika20/12/2015בגלל שעברתי בעבר הפלה מפחידה אותי הטיסה אפילו שזה טיסה קצרה ביותר לאילת.
אם אין שום סיכון בטיסה גם לא אחוז אחד אני בכייף אטוס.
אם יש אפילו סיכוי של אחוז בגלל הטיסה עצמה (כמו בן לא גורמים אחרים) אני מעדיפה לבטל.
המון תודות שוב פע ומקווה שהכל יילך כמו שצריך.
וכן, אני מתכננת לעשות בדיקה חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב איזה שבוע אני אם החזרות היו
vika20/12/2015ב6.12 ו 8.12 ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה מדהים כרגיל. רק הספק הזה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2015אין כל סכנה בטיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף אמרו לי לא להזקיק כי בדיקת פרו
ויקי20/12/2015היה גבוה 190.8<
אסטרדיול 6,867
וביטא 732
מה דעתך? לא עשיתי את הזריקה הרביעית של פרוגסטרון היום.
מקבלת רק נרות פרוגסטרון 3 פעמים ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בסוף אמרו לי לא להזקיק כי בדיקת פרו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2015לדעתי זה בהחלט מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה ומוסיפה שאלה
vika21/12/2015מזה מעל שבוע יש לי גם כמו כאבי מחזור. לפעמים חזקים לפעמים חלשים יותר. אבל הכאב נוכח במהלך כמעט כל היום
אני זוכרת שבהריון קודם גם היו לי כאבי מחזור אבל לפני בדיקת ביטא. לא זוכרת אם הם המשיכו גם אחרי בדיקה....
האם הכאבים האלה הם נורמאלים לשלב הזה של הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב!!!!!!!!!
תמי21/12/2015הריון תקין וביידים מלאות!!!!!!!!!!!!
איזה כיף לצאת לנופש אחרי כזו בשורה...
גם אני כמוך בדיוק מתלבטת אם לטוס לאילת..אני בחודש שלישי ב"ה...וקצת חוששת אפילו שאני לא יודעת אם יש ממה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקירה. אמן בע"ה שכל ההריוניות
vika21/12/2015ניצא בידיים מלאות.
אני חושבת שחודש שלישי ההריון כבר הרבה יותר מושרש ובטוח.
למרות שהרופא המטפל שלי אמר שטיסה לאילת היא קצרה ביותר ואין כל מניעה גם לא ממש בתחילת ההריון.
העיקר שיעבור בשלום ובעוד 9 חודשים נחזור הביתה עם תינוק/ת בריא/ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה ומוסיפה שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2015התחושות האלו בהחלט סבירות במהלך השבועות הראשונים של ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי תודה. עוד שאלה ברשות
vika22/12/2015היום בצעתי בדיקת דם נוספת כפי שהצעת לי.
בטא 1,820
פרוגסטרון אותו דבר נשאר 190<
אסטרדיול 7,641
האם הערכים תקינים?
באיזה שבוע אני?
וכמה זמן כאבי בטן דמוי מחזור צפויים להמשך?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה למענה בבקשה - תודה
vika23/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור אשכנזי תודה. עוד שאלה ברשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015הערכים בהחלט תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה מוזרה של הגוף להורמוניםבייבי בא20/12/2015
שלום רב.
לקראת החזרה מתרומת ביצית. החזרות בעבר היו על פיריגון 50 ל5-7 ימים, התפתחו 3 זקיקים והרירית הגיעה ל 8.5-9 לפני האוביטרל. בחודשים האחרונים ה e2 בקושי עולה וכמובן שבקושי מתפתחים זקיקים. חודש שעבר הוצע היסטו, פיפל והוצאת פוליפ מצואר הרחם. דוקא אז, בלי הורמונים, ביום 8 הרירית 7.5 ה e2 היה 500..
החודש לאחר 4 ימים ה e2 היה רק 200.. העלינו ל75 ואחכ ל100 והיום, יום 13 יש רק זקיק אחד והרירית רק 6.2 ה e2 קרוב ל500.
מה קורה? והאם יש טעם לנסות להחזיר החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אני20/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מוזרה של הגוף להורמונים - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2015מצב טוב להחזרה זה כאשר מקבלים זריקות ונותנים בסוף אוביטרל ו, ואז אחרי מספר ימים מחזירים.
את הפרוטוקול שלך אני לא מבין או שהוא לא הולך באופן תקין.
לא ברור לי למה לא עשית מחזור תחליפי בכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ והזרעהשחר20/12/2015
שלום, הזרעה על בסיס הורמונלי. גונל.
היום התשיעי למחזור:e2-1540, lh-3.10 פרוגסטרון נמוך מ2.
אולטאסאונד: ימין- 2 זקיקים בגודל 10 ואחד בגודל 14
שמאל- זקיק בגודל 16, אחד בגודל 11 ואחד 12.
מתי להערכתכם תהיה הזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובי רירית
שחר20/12/2015עובי רירית-11.9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עובי רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2015הייתי מבצע בדיקה נוספת בעוד יומיים ואז מחליט את מועד מתן האוביטרל ובהתאם לכך ההזרעה הצפויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהBar20/12/2015
שלום!!
רציתי לדעת לגבי הבדיקה gbs איך עושים אותה במדוייק?!אין מי שיסביר לי הרופאת נשים שלי הסבירה ולא כל כך הבנתי והיא נימצאת בחופשה ארוכה..
ורציתי לדעת ממה ניגרם החיידק?!ואם זה יכול להיות מניגוב לא טוב?או דברים מסוכרים וחטיפים?!או מחיידק בקיבה פוליו הזה משו כזה
ועוד שאלה קטנה..
מה זה פרוביוטיקה?!האם אני יכולה לקחת את זה סתם ככה בהריון בלי שום סיבה ובמידה וחלילה יש חיידק צריך להספיק את הפרוביוטיקה?!ומתי שותים את זה?!אשמח לקבל קצת אסבר מפורט על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה מדלגים עלייי
Bar20/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2015הרופאה שלך יצאה לחופשה ארוכה בגלל החיידק?
בכל אופן החיידק יכול להימצא בצואר הרחם באופן שהוא לו מחולל שום בעיה, אך בלידה העובר יכול להדבק וזה מסוכן לילוד.
לכן לוקחים קרוב ללידה אנטיביוטיקה 5 ימים וזה פותר את הבעיה.
לא צריך פרוביוטיקה- זה תוסף מזון המעודד חיידקים טובים ואת לא צריכה את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות עובריםפאני20/12/2015
שלום רב בתאריך 13.12.15 היתה לי שאיבה והופרו 11 עוברים בתאריך 15.12.15 החזירו 2 עוברים כאשר נאמר לי שעובר אחד הוא עובר טופ והשני עובר טוב יש לציין שהרירית הייתה 11 מ"מ מקבלת תמיכה 1 טבליה אינדומטריו בוקר ו-2 טבליות בערב וזריקת גסטון 50 יום כן יום לא , מה הסיכויים לבטא חיוביות ב-27.12 ??? האם בדיקה בייתית תיהיה אמינה ב-25.12 ? לא מרגישה שום תחושות או רגישות מסויימת על מה זה מצביע.??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות עוברים
פאני20/12/2015??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2015אפשר בדיקת שתן.
סיכויי ההריון תלויים בגיל.
את צריכה לשאול את הרופא המטפל מה הסיכויים להריון בגילך בבית החולים שהחזרת את העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פאני20/12/2015גילי הוא 38 והפרוטוקול היה פרוטוקול ארוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2015החזרת עוברים טובים בגילך יתנו סביב 30% הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעתיקה כי לא נעניתי לגבי הנצהלוני20/12/2015
שלום,
שלושה ימים לאחר שאיבה נקראתי להחזרת עוברים שעברו הנצה וקיבלתי הוראה באותו יום של ההחזרה לקחת פרדניזון ודוקסילין פעמיים ביום. הבנתי היטב למה לוקחים פרדניזון וקראתי שמקובל לקחת אותו כבר מיום השאיבה. האם זה שהתחלתי ליטול אותו רק מיום ההחזרה בעייתי? יש מצב שהוא פספס את ייעודו בגלל האיחור וזה עלול לפגום בהצלחת הקליטה? אני לא רגועה, אשמח לתשובה בהקדם, תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעתיקה כי לא נעניתי לגבי הנצה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2015אני לא חושב שזה יפגע בהשרשה.
כל עניין לקיחת התרופות שכתבת, אומנם ניתנים כפי שציינת, אך לא הם יקבעו את סיכויי ההצלחה להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בהריון דחוףףףיסמין20/12/2015
כתבתי על הדימום בהריון טמחכה לתשובה לחוצה מאוד לא הלכתי לעשות בדיקת בטא כי הדימום המשיך והיו קרישי דם כמו חתיכות כאלה אז הסקתי שהגוף.פולט משהו שהוא לא תקין מה דעתכם וא באמת הגוף פלט והיתה הפלה מתי אוכל שוב לנסות הדם הזה לפרש אותו כמחזור לכל דבר או לחכות לעוד מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום בהריון דחוףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2015הערכתי היא שאינך בהיריון,\בכל מקרה של ספק בצעי בדיקת דם להיריון על מנת לאמת את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי דימום בהריון
יסמין20/12/2015צדקת היום עשיתי בדיקת אולטרסאונד השק כבר לא קיים הגוף פלט את הכל החוצה נאמר לי שהרחם נקי ממץי אוכל שוב בניסיונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור אשכנזי דימום בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2015כעבור חודש ימים, החל מהמחזור הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת ביציות מוקפאותיניב20/12/2015
שלום לכולם,
אני אמורה בקרוב להתחיל תהליך של החזרת ביציות מוקפאות. יש 2.
האם הרופא מחזיר את שנייהן בבת אחת על מנת להגביר את הסיכויים להצלחה או שכל אחד בנפר
מהו הנוהל בעניין זה והאם זה לשיקולו של הרופא או שלי ושל בעלי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת ביציות מוקפאות - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2015אם יש לך 2 ביציות הרי שזה מספר נמוך מאוד
צריך להפשיר את שתי הביציות.
הסיכויים להרות מביציות קפואות נמוך ,וגם הסיכוי שישרדו הפשרה הוא לא גבוה , לכן מפשירים כמה שיותר כדי שיהיו סיכויים כלשהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותשרון20/12/2015
שלום בבקשה רציתי לשאול שילדתי את התינוקת שלי היה לי קרשי דם ושבדקו אותי היה לי בחלל הבטן שני קרשים וירדו זה יפריע לי להיכנס שוב להריון?וקיבלתי מחזור ב14/10 ואחרי זה ב8/11 ואחרי זה 4/12 רציתי לבדוק אם זה נקרא מחזור סדיר? ומתי יהיה לי יום ביוץ לפי המחזור האחרון שלי ולבעלי יש זרע חלש מאוד מאוד ואחרי שלוש טיפולים של ivf נקלטי לבד בלי עזרה תודה לך מכל הלב
התיעצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2015המחזור סדיר הביוץ צפוי לקראת ה14-15 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאאני 12319/12/2015
שלום
אני בת 43 לפני החזרת מוקפא i.v.f מספר 7 היתה הפלה אחרי טיפול 6 עם הפסקת דופק שבוע 9 .
כיום יש מוקפא 1 האם כדאי להחזיר בביוץ טבעי או עם הורמונים?
מה הסיכויים שיקלט יותר סיכוי עם הורמונים או בלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפא - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2015לדעתי ,בגילך, עדיף עם הורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה או ivfאגם19/12/2015
אני בת 39 הריון ראשון iui טיפול ראשון נקלט עם עבר של לידה קיסרית בשבוע 30 לידת פגית 596 גרם ברקע קרישיות בדם רק פעם אחת מתוך 3 בדיקות דם...לשאלתי האים כדאי להתחיל הזרעה או ישר ivf? משהו נוסף ניסיתי לעבור צילום רחם שלא צלח מפחד וכאבים האים חובה לעשות? הרופא אמר לי שיש שיטה באמצעות בלון וזה לא כואב כלל האים זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה או ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2015צריך לפחות לעשות היסטרוסקופיה, ואפשר בהרדמה.
לדעתי אפשר לנסות 3 מחזורי הזרעה לפני הפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לגבי הנצהלוני19/12/2015
שלום,
שלושה ימים לאחר שאיבה נקראתי להחזרת עוברים שעברו הנצה וקיבלתי הוראה באותו יום של ההחזרה לקחת פרדניזון ודוקסילין פעמיים ביום. הבנתי היטב למה לוקחים פרדניזון וקראתי שמקובל לקחת אותו כבר מיום השאיבה. האם זה שהתחלתי ליטול אותו רק מיום ההחזרה בעייתי? יש מצב שהוא פספס את ייעודו בגלל האיחור וזה עלול לפגום בהצלחת הקליטה? אני לא רגועה, אשמח לתשובה בהקדם, תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה חשובה לגבי הנצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2015לא סביר שנגרםכל נזק בעקבות הנטילה המאוחרת
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)