מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי החזרת עובריםלוני13/12/2015
שלום,
הבנתי שבהחזרת עוברים כל שק מתפתח בנפרד. מה קורה כשעובר אחד לא תקין ומפסיק להתפתח והאחר או האחרים שלצידו תקינים? האם הוא "מפיל" אותם איתו? ואם לא אז האם צריך להוציא אותו מהרחם כדי שהשאר יתפתחו באופן תקין? סליחה על הבורות אבל לא מצאתי לכך תשובה בנט. אני יודעת שקורה שאחד "נספג", אבל אם למשל מחזירים 4 עוברים ושניים מהם מפסיקים להתפתח... מה עושים? האם השניים התקינים יכולים להמשיך להתפתח ולהצליח להריון בריא? לא מוציאים את השניים האחרים? אשמח להבין את העניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2015עוברים שלא יועדו להשתרש עוברים תהליך ספיגה הקרוי אפופטוזיס שבו התאים מתים ונספגים ,גם אם העובר השתרש וחלה התפתחות ראשונית בדרך כלל אם הוא אינו ממשיך להתפתח תאיו נספגים לעיתים הדבר גורם לדמם קל, אולם אם הליך ההתפתחות של העובר נפסק בשלב מאוחר יכולה להיווצר המטומה ודמם המאיימים גם על העובר/עוברים המתפתים באופן תקין ולגרום להפלה של ההיריון בכללותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- N דחוף דחוףשירה13/12/2015
שלום אני בת 24 אחרי שבוע החזרה מוקפאים מדורגת של עוברים.. 2 של היום השלישי ואחד בלסטוציסט . אתמול יום שישי היו לי כאבים חזקים יותר חזקים מווסת.. ובערב הכתמה דמית קטנה נוטה לצבע חום ... והיום בבוקר של שבת קצת בניגוב... יש ממה לחשוש??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה
שירה13/12/2015תגיבו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שירה13/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2015אין ברירה אלא להמתין בסבלנות לבדיקת הדם להיריון,עד אז לא ניתן לבצע ספקולציות לגבי הצלחת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2015כל דמם אפילו הכתמה עשויים להשפיע על התוצאה הסופית, כל עוד שלא דיממת ממש יש עדיין סיכוי לתוצאה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
שירה14/12/2015לא היה דמם רק ממש קצת הכתמה שאפילו חומה וגם ממש טיפה... מאז הפסיק.. יש לציין כי זה מעולם לא קרה לי... הווסת שלי סדירה ואין לי כתמים כאלו לפני ווסת.. מה זה יכול ליהיות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולא הבנתי
שירה14/12/2015ומה זה אומר כל דמם או הכתמה עשויים להשפיע על התוצאה הסופית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ולא הבנתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/12/2015כאמור אם מופיע דמם או הכתמה דמית בתקופת ההמתנה לבדיקת ההיריון הרי שהסיכוי להרות פוחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה15/12/2015זה לא היה אבל הכתמה דמית זה היה יותר נוטה לצבע חום...אין סיכוי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך 2
שירה15/12/2015הכתמה חומה ממש טיפה פחות מגודל של חצי שקל לא יכולה להעיד אולי על השתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
שירה15/12/2015זה גם לא המשיך אין לי מאותו יום יותר כתם חום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
שירה15/12/2015האם אני יכולה לעשןת בטא כבר מחר?? החזרה ראשונה הייתה ב4.12 והשנייה ב6.12
האם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2015אז נקווה לטוב -יש לבצע את בדיקת הביטה 12 יום מההחזרה הראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התאפקתי
שירה16/12/2015בדקתי בטא היום 10 ימים לפני החזרה ראשונה בטא 51 האם תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שירה16/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2015תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שירה16/12/2015אתה ממש מקסים שאתה עונה כל כך מהר! תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוגדנים לזרעלירון12/12/2015
שלום לפרופ' אשכנזי.
אני נמצאת כרגע בבירור על רקע אי פוריות מזה כשנתיים.
לא נמצאה שום סיבה המסבירה או אי הפריון. האם יש מצב בו יש לי נוגדנים לזרע? אם כן איך יודעים זאת והאם הפריה חוץ גופית תעזור פה. אני רוצה לציין שכבר נקלטתי אך היפלתי
אודה לך על תשובתך בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוגדנים לזרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2015בהחלט ישנה אפשרות של היווצרות נוגדנים נגד הזרע,וניתן לבצע בדיקת דם לאיתור נוגדנים כאלו, נוגדנים עצמיים אצל הגבר לזרע שלו יכולים להיגרם בעקבות טראומה ,ניתוח ,דלקת באשך או באברי המין, בדיקת הזרע מתאפיינת בצמתה של תאי הזרע ראש לראש או זנב לזנב, בכל מקרה שטיפות הזרע בהשבחה והזרקה ישירה לרחם עשויות לעקוף את הבעיה ובאותה מידה גם הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהלירון12/12/2015
ד"ר שלום
הזרעה ב-29.11 עוד לא עשיתי בדיקת הריון אבל מרגישה לא טוב עם בחילות קשות האם זה יכול גם להיות מהאוביטרל או הפיוריגון ובכלל ניתן לעשות בדיקת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2015אם לא תקבלי עד מחר בצעי בדיקה להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מרובה עוברים בטרימסטר ראשוןלוני12/12/2015
שלום,
הבנתי שבהחזרת עוברים כל שק מתפתח בנפרד. מה קורה כשעובר אחד לא תקין ומפסיק להתפתח והאחר או האחרים שלצידו תקינים? האם הוא "מפיל" אותם איתו? ואם לא אז האם צריך להוציא אותו מהרחם כדי שהשאר יתפתחו באופן תקין? סליחה על הבורות אבל לא מצאתי לכך תשובה בנט. אני יודעת שקורה שאחד "נספג", אבל אם למשל מחזירים 4 עוברים ושניים מהם מפסיקים להתפתח... מה עושים? האם השניים התקינים יכולים להמשיך להתפתח ולהצליח להריון בריא? לא מוציאים את השניים האחרים? אשמח להבין את העניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון מרובה עוברים בטרימסטר ראשון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2015עוברים שלא יועדו להשתרש עוברים תהליך ספיגה הקרוי אפופטוזיס שבו התאים מתים ונספגים ,גם אם העובר השתרש וחלה התפתחות ראשונית בדרך כלל אם הוא אינו ממשיך להתפתח תאיו נספגים לעיתים הדבר גורם לדמם קל, אולם אם הליך ההתפתחות של העובר נפסק בשלב מאוחר יכולה להיווצר המטומה ודמם המאיימים גם על העובר/עוברים המתפתים באופן תקין ולגרום להפלה של ההיריון בכללותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
לוני13/12/2015ההמטומה שאתה מדבר עליה אופיינית לשבועות שמהם נצפה דופק והלך? או שגם למשל משבוע שש עד שנים עשר הם עלולים להיספג בלי המטומה שתפיל את שאר העוברים התקינים? ומה יותר שכיח במקרה של הריון מרובה עוברים, שעוברים נספגים או שיש המטומות והם מפילים את שאר העוברים התקינים איתם?
המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2015שיעור ההפלות בהיריון תאומים מתקרב ל-30% וכל השאר מתפתחים בהתאם לציפיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לפוריותיולי12/12/2015
שלום, כרגע בטיפולי פוריות, תוך כמה זמן מרגע שמפסיקים תרופה שפוגמת ביצור הזרע, הזרע מתחדש? כמה זמן זה יכול לקחת? כאשר נאמר כי בד"כ ההשפעה הפיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בקשר לפוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2015לפחות שלושה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקולאור11/12/2015
קיבלתי פרוטוקול חדש לivf שלא קיבלתי מעולם לפני
מהיום השני למחזור 5 מ"מ לטרוזול וביום החמישי 400 מנופור ואז ביום השישי בדיקות us ודם.
אשמח לשמוע דעתכם מה ההגיון מאחורי הפרטוקול הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אור12/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2015השימוש בלטרזול להשראת ביוץ מבוצע ע"י מספר רופאים ויחידות להפריה חוץ גופית,אם כי בגלל שאלות הנוגעות לבטיחות התרופה הטיפול התכשיר אינו הפוץ ביותר.
השימוש בתכשיר במקרים של שיחלה פוליציסטית הינו נפוץ יותר במיוחד לאור העובדה המחקרים הצביעו על היתרון של הלטרזול לעומת האיקכלומין בהשראת הביוץ במקרים אלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה11/12/2015
אני נמצאת במעקב זקיקים בלי תרופות. יום חמישי 10.12.15 נצפה זקיק 12.5 , השאלה שלי היא כזו בגלל שיש לי קצת גרד למטה רופא הנשים רשם לי טיפול עם אגיסטן נרות לשלושה ימים ומיד אחרי זידובל ג'ל לחמישה ימים. האם טיפול זה יכול לפגוע ברירית הרחם? או פוגע ביכולת הזרעים לעבור לכיוון הביצית? אציין שאני אמורה לסיים עם הג'ל ביום שני הקרוב.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/12/2015לא יפגע בשום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופי דימום ויסתיאורנה11/12/2015
בוקר טוב,
רקע: מתוך 5 טיפולי ivf "זכיתי" ל- 4 הריונות שהסתיימו בטרם עת.
בספטמבר 2014 - גרידה בשבוע 8.
מאז עוד 4 ivf כולל 4 החזרות מוקפאים - שלילי.
מאז הגרידה אופי הדימום הוסתי השתנה. הדם כהה יותר וסמיך יותר.
לאור תלונתי זו עברתי היסטרוסקופיה בדצמבר 2014 - תקינה.
במרץ 2015 - לפרוסקופיה להסרת חצוצרה "מנוזלת".
באפריל 2015 - שוב היסטרוסקופיה - תקינה.
בספטמבר 2015 - החזרת מוקפא בפרוטוקול דיכוי מלא ולאחריו עיבוי רירית באסטרופם. הטיפול נכשל.
באוקטובר 2015 - סטימולציה לקראת שאיבה שהומרה להזרעה בשל מיעוט זקיקים. הטיפול נכשל וקיבלתי דימום בצבע שחור, ממש כך - שלושה ימים של דימום שחור ובהמשכו דם כהה למשך 8 ימים נוספים.
לקחתי חודש חופש, אתמול קיבלתי שוב מחזור והדימום שוב משחתי, כהה מאוד (חום).
מה יכולה להיות הסיבה לדימום כהה עד שחור?
מציינת, מדובר בדימום ולא הכתמות.
לא היה אירוע פולשני לרחם בחודשיים האחרונים מלבד פיפל.
רירית הרחם לפני הגרידה היתה מתעבה מאוד 16-17 מ"מ.
לאחר הגרידה מגיעה עד 12 מ"מ.
אובדת עצות. לא יודעת מה עוד אפשר לבדוק (?). מה יכולה להיות הסיבה לשינוי הדרמטי בדימום בחודשיים האחרונים?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אופי דימום ויסתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2015בנסיבות המקרה,הייתי שוקל חבצע בירור טרומבופיליה (קרישיות יתר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אורנה11/12/2015תודה על תגובתך המהירה.
אני עם אפלה מוכחת. מקבלת קלקסן בטיפולים. לוקחת תמידית קרטיה 100.
השאלה היתה על אופי הדימום ולא על ההפלות החוזרות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2015אופי הדימום מותנה בשלושה גורמים:
1.תגובת רירית הרחם להורמונים
2.העדר פגמים ברירית הרחם-צלקות,אדנומיוזיס,פוליפים,תגובה היפרפלסטית
3.הליך הורמונלי תקין ללא הפרעה הורמונלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה ראשאני123410/12/2015
שלום
הריון אחרי ivf.
בשבוע 37 בהערכת משקל נאמר לי שלעובר bpd קטן ב 3 שבועות
Hc תואם שבוע
נאמר לי שזה נקרא ראש דוליכוצפלי
לא שלחו לבירורים נוספים.
האם יש משמעות רפואית לראש כזה?
יש לי כמות מי שפיר די גבולית (נעה בין 7 ל 11)
האם מבנה הראש יכול לנבוע מהלחץ בגלל הכמות מים היחסית נמוכה? או בגלל שהראש נמוך באגן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבנה ראש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2015בד״כ אין עם זה בעיה,יחד עם זאת עם התופעה מאובחנת בשלבים מוקדמים של ההיריון יש לשלול מצבים כמו תסמונת מרפן אוcraniofacial dysostosis.
בגלל מיעוט מי השפיר כדאי להיות עם אצבע על הדופק לגבי הסטטוס של העובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשדייםשוש10/12/2015
שלום רב, אני כבר חודשיים, כמעט , עם שדיים כואבות, רגישות, (כמו לפני מחזור),
הכאבים ללא קשר לביוץ או מחזור, הם פשוט נמשכים ותמידיים.
לא כאב חד ולא נורא, אך קיים.
אני לפני החזרת קפואים, שנה שעברה עשיתי ממוגרפיה וכבר חודשים ללא הורמונים.(רק השבוע התחלתי לקחת אסטרופם פעמיים ביום).
למה הרגישות הזו לא עוברת במשך כלכך הרבה זמן?כדאי בכל זאת לעשות אולטרסאונד?
יש לציין מחזור וביוץ סדירים.
תודה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בשדיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015בצעי בדיקת שד אצל כירורג ולפי הצורך אולטרסאונד של השדיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הלך לי הטיפולדגנית10/12/2015
אני בפרוטוקול ארוך מזריקה דקפפטיל 0.1 היום הוסיפו לי מונופור 225.
וקופת החולים סגורה כלומר אין לי איך להזריק היום?
האם זה אומר שהלך כל הטיפול עד כה?
או שאתחיל מחר מונופור 225?
תודה מראש למי שיגיב ויעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם הלך לי הטיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015תתחילי ממחר לא יקרה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף אמפולה אחת של גסטוןאירן10/12/2015
זקוקה דחוף לאמפולה אחת של גסטון תמורת תשלום כמובן עד מחר שבית המרקחת יפתח. באזור באר שבע דימונה וירוחם. בבקשה עזרה אם יש למישהי דחוף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף אמפולה אחת של גסטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015בבקשה הירתמו למאמץ לאתר אמפולה בודדת אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור אשכנזי
אירן10/12/2015במידה ולא אמצא גסטון יש אופציה להחליף בקרינון ואם כן כמה קרינון עליי לקחת על מנת לא לפספס את היום?
תודה רבה. ובכל מקרה מקווה בכל זאת למצוא גסטון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, פרופסור אשכנזי.
אירן10/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי
אירן10/12/2015האם אפשר להחליף בקרינון??? וכמה לקחת?
דוקטור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015קרינון גל מנה יומית מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אירן10/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דימום שלא נפסקיולי10/12/2015
שלום וחג שמח, אני דואגת, אני בחודשיים האחרונים בהפסקה מהטיפולים. בת 33 מעבר מהזרעות להפריות IVF בבית חולים פרטי. בזמן הזה לא לקחתי הורמונים כלל. היה לי מחזור שהסתיים לפני שבוע וחצי ומאז כמה ימים התחיל לי שוב מחזור כבד. השאלה האם זה מצב מדאיג? מה יכולה להיות הסיבה לכך? מציינת שוב ששני המחזורים האילו היו טבעים לחלוטין. ולא היה לי מקרה דומה לזה כלל בעבר. אשמח לתשובה. תודה!!
שאלה דימום שלא נפסק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015שווה ביקורת למרות שסביר להניח שהתרחש איזשהו שיבוש הורמונלי,אם כי רצוי לשלול ממצא אורגני שאחראי לדימום
אדווה10/12/2015לוקחת
חת לוריוון להרגעה בגלל סטרס רב. האם יכול להשפיע על חוסר איזון הורמונלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015בדרל כלל לא אמור להשפיע
יולי12/12/2015היכן עלי ללכת לבדוק האם אצל גניקולוג רגיל או אצל רופא הפוריות שלי?
המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2015רופא הפוריות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשת דמם בהירה בשבוע 4לירון10/12/2015
בהריון לאחר החזרה, נצפה היום שק ברחם לאחר כאבי בטן, כמו מחזור.
כשחזרתי הביתה היתה הפרשה דמית בהירה פעם אחת,
האם לדעתכם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשת דמם בהירה בשבוע 4 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015סביר להניח שהכול תקין בשלב זה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)