מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לגבי הפלות חוזרות בהריון ראשוןלוני07/12/2015
שלום,
אני מטופלת IVF לילד ראשון, בת 41. ההריונות נקלטו אבל נפלו שלוש פעמים בשבוע 8 בערך. אני בן אדם בריא, מודע, ומשפחתי ללא כל בעיות בריאותיות. עשיתי בדיקות קרישיות והיסטרוסקופיה שיצאו תקינות. כמו כן הופניתי לקריוטיפ ואעשה בהמשך, אם כי הבנתי לגבי העניין שגם אם הקריוטיפ לא תקין הרעיון יהיה "ליפול" על ביצית תקינה, או לכל היותר לבדוק את העוברים לפני ההחזרה.....הצד השני הוא תורם זרע שהנושא הזהה נבדק אצלו.
מה גם שהרופא שלי לא התרגש מההפלה השלישית ואמר שבגיל הזה הפלות קורות כחמישים אחוז בגלל איכות הביציות, כמו כן לגבי סיבות אוטואימיון ואלואימון שנימנות כגורמים להפלות, למשל כשגוף האישה מפתח נוגדנים נגד רקמת העובר וכו הרופא הפרטי שלי, שהוא רופא מצויין ונחשב, אגב, אמר שחלק מהממדדים נבדק כחלק שגרתי בברור הקרישיות ושיתר הדברים נחשבים כיום יותר כספקולציות שאין עליהן הסכמה רחבה. לא הרגשתי מדבריו שהוא ממליץ לעשות בדיקת נוגדנים NK למשל.
כלומר מה שאני מסיקה מהדברים הוא שהפלות חוזרות קורות בגיל הזה למרות שהכל תקין, לפחות הרחם, הקרישיות, הקריוטיפ, ושעלי לנסות ולנסות עד ש"ניפול" על ביצית איכותית שתישא הריון. אני טועה? מהי דעתכם בעניין? אני לא רגועה ורוצה להבין שאני לא מנסה את כל התהליך המיגע הזה כל פעם לשוא ובעצם אולי זה לא איכות הביציות.. אשמח לחוות דעתכם. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגבי הפלות חוזרות בהריון ראשון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2015אני די מסכים עם הרופאהמטפל שלך,יתכן שבדיקת עוברים טרום השרשתית תהיה בעלת ערך מוסף -מבוצעת בבית חולים שערי צדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם יום 14 להחזרת 3 טרייםלירון07/12/2015
בוקר טוב
אתמול עשיתי בדיקות דם אך שכחו להכניס את בדיקת הבטא,
אשמח לדעת בכל זאת מה המדדים אומרים:
אסטרדיול-6830
פרוגסטרון- גדול מ 190
לוקחת אנדומטריוזיס 3 פעמים ביום וזריקת פרוגסטרון כל 5 ימים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין כמובן טעות בהקלדה
לירון07/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנדומטרין כמובן טעות בהקלדה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2015לאור התוצאות בהלט יתכן שגם הביטה תצא חיובית-יש לקוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפאני07/12/2015
הי
עברתי בדיקת פאפ לפני שנה ושמונה חודשים, ואני מטופלת פריון מאז.
לפני שבועיים עברתי היסטורוסקופיה ופיפל.
האם בהנחה שבדיקות אלו תקינות יש צורך גם בפאפ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת פאפ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2015על כל אמור חהחליט הרופא המטפל בהתחשב בגילך ועל סמך הבדיקות הקודמות שלך שיצאו ללא דופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 144 אחרי 3 ימים 318 האם תקין?שיר07/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

בטא 144 אחרי 3 ימים 318 האם תקין? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2015יש לבצע בעוד שבוע אוחטרסאונד לזיהוי שק היריון ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה טיפול באורטיקריהויקי06/12/2015
שלום
אני מטופלת ברמדי הומיאופתי נגד אורטיקריה.
אני אחרי החזרת עוברים בע"ה מהיום
האם אני יכולה להמשיך וליטול את הרמדי? ברור שהוא פועל על הגוף כי יש הטבה. אני לא יודעת איך זה ישפיע על סיכויי השרשה
המרכיב של הרמדי:
Lm3 ferrum sulphuricum ב10 סמ"ק מעורבב 15%אלכוהול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרה טיפול באורטיקריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2015אם מדובר בפרחי באך על כל מרכיבהם איני לא רואה כל בעיה עם הנטילה בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירון06/12/2015
ד"ר שלום
האם ממש בתחילת הריון שבוע 4 ניתן לשיון עם סדין חשמלי או שזה מסוכן להתפתחות העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2015אם לא מסוכן לך לא מסוכן לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת זרעBerto06/12/2015
שלום,
אני בן 29 ונשוי.
קיבלתי תוצאות של בדיקת זרע שממש מלחיצות אותי. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בפענוח והמשך פעולה.
נפח:2.0
צבע:תקין
צמיגות:תקינה
אגלוטינציה: אין
PH:7.7
תנועה: 25 אחוז (13% בינונית, 12% איטית. אני מבין שזה לא תקין, עד כמה לא תקין?)
תאי זרע תקינים: 2% (ראש:64%, multiple: 36%).
מסומנות שתי אבחנות לסיכום: Asthenozoospermia ו- THRATOZOOSPERMIA.
ממש אודה לתשובות דחופות,
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פענוח בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2015מד הריכוזיות אינו מצוין,בכל מקרה הבדיקה לוקה במדד התנועתיות ומבנה המורפולוגי של תאי הזרע-המלצתי לפנות למומחה פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןשחר06/12/2015
אחרי הזרעה על בסיס הורמונלי, הונחיתי להשתמש בקרינון, עד ליום ביצוע בדיקת הדם.
ההזרעה מבוצעת בגלל שזה תהליך של תרומת זרע.
במה מועיל הקרינון?
כואב לי ואני שוקלת להפסיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2015זוהי תמיכה הורמונלית שנחיצותה בהקדר לטיפול שעבר אינה ברורה,הבחירה של הרופא שלך להוסיף לך נתונה לשיקולו-בכל מקרה גם אם התכשיר אינו מועיל הוא אינו מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילמהאני06/12/2015
שלום,
מחזור טיפול שלישי-
יום עשירי למחזור, מזריקה מונופור 112.5,
E2-5729
LH-6
PRO-3
שחלה דיסטאלית משאמל. הזקיקים הגדולים נמצאים בשמאל
בימין יש זקיקים 12,13,10 וקטנים
משמאל יש 22,23
הרופאה אמרה שזה לשיקולי לעשות את ההזרעה כי הסיכוי נמוך
אשמח לשמוע את דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילמה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2015למה נמוך?
לדעתי טוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפל ביום 7אני06/12/2015
שלום רב,
עברתי היסטורוסקופיה ופיפל ביו 7 של המחזור.
מאז, היו מספר פעמים הכתמות.
החודש הזה - ללא החזרה.
האם הטיפול עלול להזיק או אולי להועיל בהחזרה הבאה?
אני אחרי 5 החזרות של עוברים יפים, מתוכן הריון אחד אשר הסתיים בשבוע 5
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל ביום 7 - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2015ביצוע היסטרוסרופיה ופיפל ביחד זוהי ״המצאה״חדשה שלא נכתבה עליה בספרות שום דבר ,ונעשה מתוך אמונתו קל הרופא שאולי זה יעזור, ואם באמת תהיה בהריון אז תחשבי שזה מזה, ואם לא אז לא קרה כלום מלבד התשלום ששלמת.
אלו שכן הרו מיד מפרסמות שזה עזר וככה זה עובד.
בפירסום הראשון עשו פיפל 3 פעמים חודש לפני המחזור הטיפולי וכעת יש כל מיני וריאציות , כי באמת לעשות לך 3 פעמים וגם לקחת תשלום זה טרטור רציני.
אני לא חושב שזה מה שיגרום לך להריון מוצלח יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - המשך שאלה פיפל
אני06/12/2015בקיצור, מבינה שלהערכתך זה לא מה שעושוי לסייע להשתרשות,
אבל האם עלול חליה להזיק? מדוע הדימומים וההכתמות ממשיכים, כמעט שבועיים לאחר ביצוע הפרוצדורות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - המשך שאלה פיפל - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2015גם להיסטרוסקופיה ופיפל ביחד יכולים להיות תופעות לואי ואחד מהם זה דימום.
זה יפסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםהיי06/12/2015
שלום..
רציתי לדעת ה ישמור לא לא עלינו מה זה כריתת רחם??האם אישה שה ישמור כורתים לה את הרחם לא יכולה לקיים יחסי מין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2015אפשר לקיים יחסים.
הרחם הוא רק להריון.
מוציאים רק את רחם האישה בעזרת ניתוח פשוט דרך חתכים קטנים להבדיל מבעבר...
וישמרנו מה שכתבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניבה להריון בהנקהאני06/12/2015
שלום ותודה על הפורום הזה !
בהנחה ואני מצליחה הנקה מלאה (הריון הגיע דרך הפריה) האם אפשר אחרי 4-5 חודשים מהלידה לבצע פעולת החזרה (יש לי מוקפאים)
או שאהיה חייבת לעצור את ההנקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניבה להריון בהנקה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2015לעצור הנקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה06/12/2015
האם עובר מוקפא שהתפתח לבלסטוציסט נחשב עובר טוב??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2015זה שהוא התפתח זה כבר טוב, ואם העובר הוא טוב זה תדעי אם תהרי. ..
אם לא, סימן שלא היה מספיק טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה06/12/2015החזירן לי החזרה כפולה 2 של היום ה3 ואחד בלסטוציסט היום.. אני בת 25 בחודש הבא... ועברתי את כל הבדיקות הדרושות כולל צילום רחם חוץ מבדיקות קרישיות שעברתי לפני כשנתיים עקב דימומים באף וגם אז יצא תקין . לבעלי יש וורקוצלה דו צדדי ומורפולוגיה 1%. מה הסיכויים שלי להצליח? הפרייה ראשונה לפני כחודשיים לא הצליחה לאחר שני עובריים טריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
שירה06/12/2015מתי ניתן לעשות בטא? יום שישי היתה החזרה ראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2015יש לך סיכויים טובים מאוד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה06/12/2015תודה על המענה רופא יקר.. מתי ניתן לעשות בטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..היי06/12/2015
שלום..
רציתי לדעת איך מרגישים ויודעים שחס וחלילה ניקשר לעובר השילייה!!?ואיך מונעים דברים כאלה?!וממה זה ניגרם?!אשמח לקבל מענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2015לא תמיד אפשר לגלות זאת אך בדרך כלל זה בבדיקת אולטרה סאונד.
הקשר הוא דבר לא שכיח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזאת אומרת -הקשר הוא דבר לא שכיח.
היי06/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזאת אומרת -הקשר הוא דבר לא שכיח. - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2015האם התכוונת לקשר בחבל הטבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן כאילו השילייה
היי06/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן כאילו השילייה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן כאילו השילייה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2015מה כוונתך השליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ששיגעתי
היי07/12/2015זה הריון ראשון ואני לא כזה יודעת דברים ופרטים
אבל אני יודעת שיש איזה חוט חבל הטבור שילייה לא יודעת בדיוק פרטים שיכול להיקשר סביב העובר..ורציתי לדעת ממה זה נובע ואיך אפשר לעלות על הבעיה הזאת??
ועוד דבר קטן שאשמח אם תענו לי..יש לי כאבים נוראים כשאני סוגרת רגליים או שאני הולכת ואני הולכת כמו ברווז זה כאבים שבאים והולכים אבל הם הרוב איתי וגם באיבר המין כזה ברחם כואב זה כמו לחץ כזה עם כאב..הייתי אצל רופאת נשים היא בדקה אותי אמרה הכל בסדר ושצריך לקנות חגורה לבטן וכלום לא עוזר אני נורא מפחדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ששיגעתי - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2015הבנתי אותך נכון. זה נקרא קשר של חבל הטבור וזה מצב לא שכיח ואין לך מה לדאוג כל הזמן.זה קורא כאשר חבל הטבור הוא ארוך.
אםשר באולטרה סאונד לבדוק זאת.
לגבי הכאבים כאשר את פותחת רגליים , זה כתוצאה מלחץ ההריון.
אל תפתחי רגליים.
הרופאה שלך צודקת במה שאמרה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר הרחםהילה05/12/2015
ערב טוב,
אני בשבוע 24+5 לפני שנתיים היה לי חשש לסי אן 2 ולכן עברתי ביופסיה מס פעמים על מנת לשלול את זה. האם הפעולה הזאת יכולה לגרום לצוואר הרחם להתקצר? והאם זה טבעי להרגיש התכווציות בבטן תחתונה כמו כאבי מחזור בשבוע הזה? זה קורה לי לפחות פעמיים ביום.
תודה מראש
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה
הילה06/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוואר הרחם - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2015הביופסיות לא צריכות לקצר צוואר.
יכולים להיות צירים או כאבי בטן תחתונה בהריון .יש להיבדק על ידי הרופא שלך כולל בדיקת צוואר הרחם באולטרה סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)