מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימוםלאחר הזרעהענת10/12/2015
היום עשיתי הזרעה ואחרי שש שעות ראיתי דימום בניגוב יש לזה משמעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימוםלאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015תופעה שכיחה בגלל מעבר הקטטר שרך צואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורמלקסלילי 197810/12/2015
שלום רב,
לאחרונה הבנתי שנורמלקס הינו תכשיר שניתן להשתמש בו בזמן ההריון.
אני סובלת מעצירות כרונית ומשתמשת בסופרלס ( עד שגיליתי שאני בהריון).
האם ניתן לעבור לנורמלקס למשך כל תקופת ההריון? ( אני כרגע בשבוע 5).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מקפיצה13/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2015המלצתי היא להשתמש בתכשירים על בסיס טבעי בהיריון, ובכל מקרה אם נדרש הצורך בשימוש בתכשיר להיוועץ ברופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםאני10/12/2015
לרופאים שלום...מזריקה פוריגון 100 ולוקחת כדורים דקסטמזון
הבוקר ביצעתי בדיקת דם והלו התוצאות:
E2- 246
פרוגסטרון 1.1
זקיק 1 בגודל 17
רירים 7.6
מה הסיבה ש E2 נמוך ???
ולמה הרירית שלי דקה רוב הפעמיים היא הייתה 10+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2015הרירית לא דקה.
לפי איזה יחידות עשו את בדיקת ב E2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לפרופסור בידר
אני10/12/2015כןן לפי E2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אני10/12/2015סליחה אני לא יודעת למה הכוונה זה מה שרשום לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/12/2015תשלחי את דף התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופותרננה10/12/2015
שלום,
איני זכאית יותר למימון הקופה ומתקשה לרכוש במחיר מלא תרופות פריון.
מתחילה טיפול בעוד יומיים ולכן מבקשת סיוע בגונל וצטרוטייד.
מוכנה לרכוש בעלות של הקופה.
תבוא על הברכה כל מי שתוכל לסייע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרופות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015התגייסות לעזור מבורכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היסטרוקופיה ועיכוב מחזורפרופ` דוד בידר10/12/2015
שלום
לפני שבועיים הופסק לי טיפול עכב
חוסר תגובה קיבלתי גונאל אף ודקאפפטיל קצר
הטיפול הופסק לא הייתי אמורה לקבל כבר את המחזור
מחזור אחרון היה עם גלולות 14.11
נשלחתי לבצע היסטרוקופיה ממתינה למחזור
וכלום בינתיים ?
הבנתי שהיסטרוקופיה עושים לאחר המחזור
ועם לא אקבל גם אפשר לבצע את הבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עיכוב מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015הערכתי היא שאת יכולה לבצע את הבדיקה לאלתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה פרופ אשכנזי לא הבנתי
חסוי10/12/2015האם זה אומר אפילו ללא מחזור ?
ולקיים את הבדיקה בתאריך שקבעתי 17.12 ?
תודה מקרב לב חייבת לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה פרופ אשכנזי לא הבנתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015אם לא תקבלי עד אז ,הרי שניתן לבצע זאת בתאריך הייעודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ אשכנזי
חסוי10/12/2015תודה רבה
על המענה המקצועי עבודת קודש
עזרת לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2015בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בפרגנילליאת10/12/2015
שלום,
לאחר הפרייה, שבוע 8 בעברי היסטורייה של הפלות.
מעבר לתמיכה מקבלת פעמיים שבעו זריקת פרגניל.
עד איזה שבוע מקבלים זריקת פרגניל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שימוש בפרגניל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015אפשר להפסיק כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחהענת09/12/2015
היום עברתי הזרעה נתוני השבחה מדאיגים אותי 6 מיליןן זרעונים שאר הנתונים בטווח תנועתייות 40 אחוז כמה זרעונים טובים צריך להיות לפחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השבחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015בשלב זה אין מה לדאוג מאחר וישנם מעל 4 מיליון תאי זרע בתנועה בשדה לאחר ההשבחה שהם תנאי הסף להצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתראני09/12/2015
הומלץ בעבר על קלקסן לאחר צפית שק ברחם בגלל APLA גבולית ו 2 הפלות ספונטניות סביב שבוע 6-8 (לפי מחזור).
לפני מספר שנים הריון ולידה במועד. כל 3 הריונות (מתוכם 2 ההפלות אחד אחרי השני לפני כשנה) היו ספונטנים לא הושג הריון נוסףעל אף שהיו כמה איחורים בוסת כאשר אני בדר"כ מאוד סדירה.
במידה ומתחילה טיפולי פוריות האם צריכה לקחת אספירין או קלקסן קודם? או גם להתחיל את שתיהם רק לאחר צפית שק ברחם? לפי המטולוג זה לא חד משמעי ועקרונית הטיפול אמור להיות כאשר נוצרת השיליה ורואים שהשק ברחם ולא במקום אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה -קרישיות יתר
לירון09/12/2015שלום לך
גם אצלי היה בדיוק אותו סיפור והפרופ' המטפל אמר לי כאשר מנסים להרות לבד ספונטני ברגע שמגלים הריון מתחילים להזריק אך כאשר מזריקים הורמונים ומתחילים טיפולים מזריקים קלקסן לפני שבכלל מגלים את דבר ההריון
לכן חשוב להתייעץ עם הרופא המטפל ספציפי כאשר מתחילים סבב טיפולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה -קרישיות יתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015המלצתי היא לשקול טיפול עם קליקסן כבר מתחילת הטיפול הפריוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים עם גונלורד09/12/2015
לרופאים שלום
הנני בת 39, אם לבת שנה וחצי. מנסה להרות בשנית מתרומת זרע, אחרי 3 הזרעות עם ביוץ טבעי, החודש לראשונה התחלתי גונל f במינון 75, ביום השלישי למחזור (מזריקה בערב).
היום בבוקר אחרי 5 ימי הזרקות ביצעתי מעקב זקיקים:
רירית סדירה 6.8 מ"מ
זקיקים: שחלה ימנית - 16,12 שחלה שמאלית: 9,10,12
E2 - 1622 pmol/l
Progesterone - 1.6 nmol/l
LH - 1.7 IU/L
האם זוהי תגובה טובה?
האם זקיקים בגודל 12 גם נחשבים למובילים? האם זקיק הגדול עלול לבייץ לפני שהאחרים יהיו מוכנים לביוץ?
תודה לכם
תודה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים עם גונל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015התגובה טובה ,אם כי יש להמשיך בטיפול עוד יום או יומיים עד להבשלת הזקיקים האופטימלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הנחיה שקיבלתי מתאימה?
ורד10/12/2015פרופ' אשכנזי היקר
עם התוצאות שציינתי הונחתי לקחת מנה נוספת של גונל 75 (רביעי בערב), לקחת אוביטרל בחמישי בערב ובשישי בבוקר הזרעה באסף הרופא. זה לא מוקדם מידי לעשות את ההזרעה? לא עדיף לעשות בשבת? מה דעתך?
תודה רבה לך על המענה, הפורום הזה כל כך עוזר!
את ההריון הקודם שלי השגתי בזכות תגובה שלך, עשיתי מעקב זקיקים שהיה נראה לי אופטימלי והרופאה שלי לא היתה זמינה באותו היום, ענית לי שהתוצאות מתאימות לאוביטרל והזרעה ונכנסתי להריון :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם הנחיה שקיבלתי מתאימה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015יתכן שהרופא בחר באפשרות הזו בגלל השבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםהיי09/12/2015
רציתי לדעת מה זה יכול להיות..
יש לי כאבים נוראים אני לא יודעת אם זה ברחם או באיזור אבל אני יגיד איפה זה נימצא..זה נימצא מעל האיז\ור המין לבין הבטן למעלה כאילו באיזור של הבטן התחתונה וגם כואב באיזור המין בתחילתת השפתיים כזה וזה כאבים בלתי נסבלים קשה לי לקום מהכיסא קשה לי לסגור רגליים קשה לי לקום מהמיטה קשה לי ללכת גם לנהוג קצת אני מתקשה ולקום לפיפי בלילה ובכללי לקום מהמיטה זה כאבים ממש נוראים ובילתי ניסבלים ותמיד יש את הכאבים אני לא יודעת מה לעשות עוד שזה התחיל ובקטנה לא ככה שזה התגבר הייתי אצל הרופאה בתחילת הכאבים והרופאה בדקה אותי ראתה שהכל בבסדר ואמרה לי להשיים חגורת הריון..אבל עכשיו הכאבים הם יותר חזקים ומלווים אותי לאורך כל היום אין שנייה שזה לא עוזב אותי ופירטתי במה גם אני מתקשה ואני לא יודעת מה לעשות ומה זה יכול להיות??בבקשה תעזרו לי אני גם בשבוע תכף 32* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015הרופא שלך צודקת מדובר בתופעה הקשורה להתרופפות עצמו האגן במיוחד באזטר הבושת, הטיפול הינו חגורת(מחוך)היריון ומנוחה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירון09/12/2015
ד"ר שלום
11 יום לאחר הזרעה במידה ויש הריון מרגישים תסמיני הריון בשלב מאוחר יותר?
אין שום סימני הריון אבל גם אין שום כאבי מחזור שבדרך כלל מופיעים 10 ימים לפני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015לא חייב להופיע תסמין כלשהו גם אם אכן את בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל ואוגמנטיןמיטל09/12/2015
אני מזריקה דקפפטיל פעם ביום.
לצערי, יש לי סינוסיטיס והרופא נתן לי אנטיביוטיקה
אוגמנטין פעמיים ביום ל 10 ימים.
האם זה בסדר לקחת את האנטיביוטיקה בתקופה
שבה אני מזריקה? (אמורות להצטרף עוד שתי זריקות - גונל ומונפיור בעוד יומיים).
ומה לגבי פרוביוטיקה ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקפפטיל ואוגמנטין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015אין כל בעיה בנטילת האנטיביוטיקה תוך כדי טיפול להשראת הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יודעים שהכל תקין?תמר09/12/2015
רופאים יקרים שלום רב.
אני בשבוע 11 לאחר הפריה.זהו הריון שהגיע לאחר שנים רבות והינו יקר מאד.
בשבוע 9 עשיתי אולטרסאונט ונצפה דופק.
הבעיה שאני לא מרגישה בכלל תחושות של הריון למעט קצת עיפות.
הבדיקה הבאה-סקירת מערכות רק עוד כמה שבועות.
איך אני יכולה לדעת שהכל מתפתח תקין?
הסיבה לחרדות שלי היא שלאחרונה כמה מחברותי עברו הפלה.
האם יש סיבה לדאגה?
האם יש בדיקות שאוכל לבצע לבנתים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה פליז תשובה
תמר09/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יודעים שהכל תקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר09/12/2015נראה שהכל בסדר ואת לא צריכה להיות בפחד תמידי.
יש נוהלים של מעקב הריון ועד כה הכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב תודה על ההרגעה.....
תמר09/12/2015יש כזה מצב שאין דימומים או כאבים חזקים ובכל זאת מתרחשת הפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ נפשי גרוע מכל דבר אחר
ויקי09/12/2015אם עד עכשיו הכל בסדר אני מאמינה כי יהיה בסדר.
תאמיני גם את. תהני מההריון שציפית לו כל כך. אל תעבירי את הימים בחרדות ובפחדים. תאמיני לי יהיה לך מספיק מאלה שהוא/היא/הם יוולד/תוולד/יוולדו.
הלחץ יכול כן להזיק. אז תרגעי. ואם את לא מצליחה, לכי לעשות אולטרסאונד. אני בטוחה שיבינו אותך.
מקווה שזה ירגיע אותך.
מאחלת לך 9 חודשי הריון גדושי שמחה וכייף. ושתצאי בידיים מלאות אמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נשמה על המילים החמות
תמר09/12/2015מקווה שאצליח להרפות קצת ולא לחשוב כל הזמן מחשבות שליליות.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנשמי עמוק ותשמחי.
ורד09/12/2015לא כולן חוות בחילות. יש הריון ויש דופק! נהדר! חיכית לזה הרבה זמן, עכשיו מגיע לך להנות אז תהני ותשמחי ותחשבי רק חיובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטורוסקופיה ומחזוראני09/12/2015
שלום רב,
עברתי לפני כשבועיים היסטו + פיפל ביום השביעי של המחזור.
יש לי מחזור סדיר של 28 יום.
לאחר ההיסטו' היו דימומים קלים מדי יום.
מאתמול, עם דימום רציני שנראה הבוקר כמו מחזור..
1. האם יתכן שבשל הבדיקה המחזור הוקדם בשבוע שלם?
2.0 האם ניתן להתחיל בטיפול לקראת החזרת עוברים החודש?
בתודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטורוסקופיה ומחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2015אם אכן מדובר במחזור הרי שאין בעיה להתחיל במחזור הטיפולי-כדאי שתאמתי את העובדה שמדובר במחזור עם הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אני09/12/2015הי
אכן מחזור.
הרירית נורא דקה 3.4ולא סדירה
בדכ ביום השני של המחזור אצלי הרירית סביב 5.
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2015יכול להתאים לשלב של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות אנדומטריןויקי09/12/2015
שלום
שמתי נרות אנדומטרין כחלק מהטיפול בבוקר שלפני החזרת עוברים טריים ביום א' וגם ביום שלישי לפני החזרת בלסטוציסט.
לא אמרו לי לא חשים לפני ההחזרה.
רקבזמן אמת אמרו שלא הייתי צריכה לשים.
השאלה שלי למה לא הייתי צריכה לשים? זה פוגע בתהליך הזרקת עובר אל תוך הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נרות אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2015לא יפגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. תבורך
ויקי09/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)