מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעה דחוףאבגד09/01/2016
תוצאות בדיקת דם לצורך הזרעה מאתמול יום שישי (מחזור טבעי ללא הורמונים) - אסטרידול= 1635, פרוגסטרון = 3.3 , LH- 29.זקיק 21 מ"מ.
אתמול יום שישי הזרקתי בשעה 19:00 בערב דקפפטיל 0.1 בטעות במקום אוביטרל (בגלל שהוצאתי את התרופות מהאריזה ואחסנתי במקרר חלה טעות).הרופא נסע לחו"ל ביום חמישי.לא יודעת מה לעשות.
מקריאה באינטרנט הבנתי שגם דקפפטיל גורם לביוץ.
1. תוך כמה זמן אחרי הזרקת דקפפטיל אמור להתחרש ביוץ?
2. יש טעם לעשות הזרעה ביום ראשון בבוקר(זרע תורם) או שפיספסתי הפעם? תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2016במקומך הייתי מזריק היום אוביטרל ועודה הזרעה ביום א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים בזמן מחלהירדן09/01/2016
שלום,
לפני שלושה ימים הוחזרו לי שני עוברים. התלבטתי אם להחזיר אותם כי אני חולה. אין לי חום, אך יש לי התקפי שיעול חזקים, נזלת, כאבי גרון ואזניים. מבחינת הרופא שלי המחלה לא אמורה להשפיע ולכן לבסוף החזרתי את העוברים.
נכון, אז הרופא אמר שזה לא אמור להשפיע, ואני שואלת הכיצד? יש לי התקפים כל כך חזקים, יש לי מה שנקרא "שיעול כלב" שמאוד מכאיב בגרון. בכל פעם שאני משתעלת כל הגוף שלי, בעיקר אזור הבטן התחתונה, מכווץ לגמרי. לא ישנתי כל הלילה בגלל השיעול. אני מרגישה עיקצוצים בגרון, תחושת חנק, ולא מפסיקה להשתעל ולהיות מכווצת.
מבחינתי כבר הספדתי את הסבב בגלל זה ואני מלאת צער שהחזרתי את העוברים כשהגוף כולו מכווץ ובסטרס.
האם בכל זאת יש לי סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים בזמן מחלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2016גם בנסיבות המקרה בהחלט תיתכן השתרשות וכניסה להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוחה אחרי הזרעהאור08/01/2016
האם זה נחוץ לנוח אחרי ההזרעה? היום בוצעה הזרעה ויום שישי יש נקיונות וכו׳ לוותר הפעם או שאין חשש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנוחה אחרי הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2016אין צורך בשום מנוחה לאחר הזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל והזרעהאור08/01/2016
שלום וברכה ברצוני לברר במידה והזרקתי אוביטרל ביום רביעי בשש בערב, ואני ובעלי עשינו הזרעה ביום חמישי אתמול בעשר בבוקר (סמוך להזרעה עצמה עשיתי מעקב זקיקים ונראו זקיקים שעוד לא בייצו בגודל 25, 18 , 15 ) ובנוסף להזרעה של יום חמישי ביצענו גם היום הזרעה בסביבות 11. האם התזמון של ההזרעה היה טוב?
ובנוסף אשמח לדעת במשך כמה זמן מרגע הביוץ הבייצית מחכה לזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל והזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/01/201636 אחרי הזריקה יהיה הביוץ , כך שעדיף היה לעשות הזרעה ביום ו.
הביצית מחכה כיממה והזרע נמצא לפחות יומיים במערכת.
כך שאם הייתה הזרעה ביום ה, יש גם סיכויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסןלירון08/01/2016
ד"ר שלום
מזריקה קלקסן האם ניתן להזריק בעוד איזורים בגוף כמו הצדדים חוץ ממה שכתוב שצריך להזריק בבטן ? כי זאת זריקה שעושה שטף דם ובלתי ניתן להזריק באותו איזור כל יום או שזסה עלול לפגוע ביעילות החומר המוזרק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן - תגובה
פרופ` דוד בידר08/01/2016ניתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהאלה08/01/2016
שלום רב,
אני טופלתי באיקקלומין בימים 5-9 וביום שני האחרון לאחר שראינו ב us כי יש בשחלה אחת 4 זקיקים מעל 16 ממ בגדלים שונים ובשחלה השניה 3 זקיקים מעל 16 ממ בגדלים שונים, קיבלתי זריקת אוביטרל בשעה 16:20 ולמחרת ביום שלישי התקיימה הזרעה בשעה 14:00. הזרע של בעלי היה מצוין- 80 מיליון זרעים עם 95% תנועה לאחר השבחה. כמו כן נאמר לנו לקיים יחסים באותו יום בלילה ויום למחרת בערב.
מאז אין לי הפרשות בכלל. רק ממש מעט רטיבות בנרתיק.
שאלותי הן כאלה:
1. האם יכול להיות שלמרות האוביטרל לא יהיה ביוץ?
2. האם זה הגיוני שאין הפרשות או שזה מעיד על אי קליטה של הריון?
3. לפני כחודש ביצעתי צילום רחם ובו נפתחו 2 חצוצרותי שהיו סתומות בעקבות pid שהיה לי בילדות, האם יכול להיות שהן נסתמו כבר שוב? מתי הן עלולות להיסתם שוב?
תודה רבה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/01/20161.צמיד יהיה ביוץ אחרי אוביטרל.
2. היובש זוהי תופעת לואי של הכדורים.
4.אי אםשר לדעת ,ולכן אם לא יהיה הריון לאחר 3 טיפולים יש לפנות להפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אלה08/01/2016תודה רבה על תגובתך המהירה.
לדעתך אם לא יהיה הריון אז ישר לעבור ל IVF? מבלי לנסות לעשות צילום חוזר?
בצילום רחם הצליחו לפתוח את החצוצרות לגמרי ואין הידבקויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2016לעבור להפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' בידר, תוכל בבקשה לענות לשאלתי הנוגעת להריון ראשון ?שרון08/01/2016
אני בשבוע 7 לפני שבוע עשיתי אולטרא סאונד אצל הרופא היה דופק אמר שנראה תקין. !!
ביקש שאעשה שוב ביום שני הקרוב בדיקה כדי לבדוק שהדופק ממשיךבסדר. ואני מפוחדת
האם קורה בתדירות גבוהה שיש דופק ושבוע לאחר מכן תוצאות אחרות בלי כל סימנים???
ממש אשמח לתשובה. שואלת מתוך דאגה גדולה. מקווה שאני מובנת..תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופ' בידר, תוכל בבקשה לענות לשאלתי הנוגעת להריון ראשון ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2016אם לטענת הרופא הכול תקין הסבירות שהמצב ישתנה לרעה נמוכה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר, תוכל בבקשה לענות לשאלתי הנוגעת להריון ראשון ? - תגובה
פרופ` דוד בידר08/01/2016אם ראה דופק תקין ואת יתר הדברים שרואים בשבוע 7 אז הכל בסדר.
נדיר זה יכול להשתנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מילים להודות לך..ממש הרגעת אותי
שרון08/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בביוץ?בייבי בא07/01/2016
הי. מנסה להרות מתרומת ביצית. 5 החזרות והריון שנפל בשבוע 5 לפני 6:חודשים. המחזור תמיד היה 28 יום מדויק לחלוטין וכך הביוץ. רירית תמיד 9 ביום האוביטרל. ב3 החודשים האחרונים ה e2 לא עולה. קיבלתי תמיד פיריגון 50 (אסטרופם גרם לדימום). כיון שהאסטרדיול לא עולה, לא גדלים זקיקים והרירית לא מתעבה.
הרופא אומר כי מנגנון הביוץ הטבעי של הגוף נפגע ולכן הקושי לגדל רירית. החודש לא קיבלתי וסת, היו רק יומיים של הכתמות קלות . הרופא העביר אותי למנופור וישלב עם אורגלוטרן ודקא למנוע ביוץ מוקדם.
מה קרה לגוף? האם זו תופעה מוכרת? כיצד ניתן לטפל? אשמח להסברים.. מאד מאד מודאגת וחרדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פגיעה בביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2016אם בדיקות הדם המצביעות על רזרבה שחלתית תקינה איני צופה בעיה עם התגובה שלך, באשר לרירית הרחם אם למרות העלייה בהורמונים רירית הרחם לא תתעבה יהיה צורך לבצע היסטרוסקופיה כדי לבדוק אם לא נגרם נזק בעקבות ההפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה ומקפיצה
בייבי בא09/01/2016היסטורוסקופיה בוצעה, חלל רחם נמצא נקי. בוצע גם פיפל והוצא פוליפ מצואר הרחם, הכל חזר תקין.
לגבי רזרבה שחלתית - אכן יש ירידה ולכן תרומת הביצית. לפני כשנה וחצי, בתחילת הטיפולים ה fsh היה 12.
אציין כי מאפייני הרירית, גם בחודש שעבר בו לא התעבתה, היו טובים-תלת שכבתית, סדירה עם הד קו אמצע ברור.
כו כן אוסיף כי אתמול, יום ו, קיבלתי וסת אך הדימום לא חזק...
אודה מאד להמלצותיכם לגבי המשך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מוסיפה ומקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2016אם אכן הפרופיל ההורמונאלי שלך משקף את הרזרבה השחלתית שלך,הרי שניתן יהיה לקבוע פרוטוקול מתאים שיגיב אותך.
בכל מקרה אולי חודש מנוחה לצורך התאפסות התגובה שלך חיוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך, ושאלה נוספת
בייבי בא10/01/2016תודה לך פרופ אשכנזי.
שאלה נוספת, בבדיקות היום יום 3 למחזור
E2 214
Pro 2.5
Lh 29
הרירית 3 יש הד קו אמצע, ללא דוגלס. זקיקים קטנים בשתי השחלות.
האם לדעתך עדיין כדאי להמתין חודש ולא להתחיל טיפול (אמורה להתחיל מנופור 100לצורך עיבוי רירית).
ושאלה שניה -האם בנתונים אלו ניתן להרות עקרונית מתרומת ביצית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה לך, ושאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2016במקומך הייתי ממתין חודש,איני רואה כל בעיה בהכנה מתאימה עם טיפול הורמונאלי תחליפי להרות עם תרומת ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך פרופ" אשכנזי על
בייבי בא11/01/2016הסברך המפורט ודבריך המעודדים!
בהחלט רומם את רוחי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לבצע הזרעהאני07/01/2016
יש עיכוב עם קבלת תוצאות בדיקות דם ונכנסים עכשיו לתוך סופ"ש
האם ניתן לבצע הזרעה ומתי? האם מחר (יום שישי) זה מוקדם מדי או האם ראשון או שני זה מאוחר מדי? האם יש טעם לנסות הזרעות עם גודל זקיק קטן?
לא לוקחת הורמונים ופעם קודמת היה ביוץ עם זקיק 15 (אומנם משחלה השניה אם זה משנה).
תוצאות בדיקות מהבוקר יום 12
ESTRADIOL E2 587 PMOL/I
Progesterone 1.1 nmol/I
LH Urgent 9.5 IU/L
זקיק 13
עובי רירית 10.1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לבצע הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/01/2016מוקדם מידי
תחזרי על הבדיקות יום א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר הזרעהלירון07/01/2016
פרופ' שלום
4 ימים לאחר הזרעה יש לי דקירות סשחלה שמאלית והפרשות כמו חול לבנות
מה הסיבה לתופעות ולכאבים האם זה קשור להורמונים שניתנו לפני ההזרעה?
לגבי לגבבי הפרשות כמו חול היה לי זאת לפני 4 שנים וזה היה הריון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2016התופעה קשורה להליך הטיפולי שעברת ,יחד אם זאת על סמך ממצאים אלו מוקדם יהיה להתנבא שהנך בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכ הורמונאלית עושה לי רעשירן07/01/2016
שלום, אני בשבוע 8+3 אחרי IVF מקבלת 2 אסטרופם ביום וארבעה כדורים של 200 מ"ג אוטוגסטן וזה עושה לי ממש רע, מרגישה כל הזמן צמאה (עשיתי בדיקה של גלוקוז ויצא תקין) וכאבי ראש, גם בIVF שלא הצליח היו לי אותן תחושות, עד כמה זה נורא אם אני לא לוקחת את כל הכמות לוקחת את האסטרופם 2 כדורים ורק בערב שמה את האוטוגסטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכ הורמונאלית עושה לי רע - תגובה
פרופ` דוד בידר07/01/2016תפסיקי עם כל התרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות והתכווצויות בשבוע 15מאיה07/01/2016
שלום
בהריון תאומים שבוע 15 (לאחר שנתיים טיפולי IVF)
מתחילת ההריון ועד היום יש לי התכווציות חלשות בבטן התחתונה (כמו כאבי מחזור) וגם דקירות בבטן התחתונה.. לפעמים בצד ימין לפעמים בשמאל וגם לעיתים בנרתיק עצמו
הדקירות לא חזקות אך גם לא חלשות.
אציין שעד לשבוע 11 הייתי עם תמיכה של נרות, זריקת גסטון וכדורי פרוגינובה אבל לא מרגישה שחל שינוי לאחר הפסקת התמיכה.
בנוסף יש לי מעט הפרשות צהובות מהנרתיק.
מה יכולה להיות הסיבה? האם זה נורמלי? תקין?
מודאגת מאוד..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקירות והתכווצויות בשבוע 15 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2016התופעות שאת מתארת מתרחשות גם בהיריון רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזנטצופיה07/01/2016
שלום רב,
אני פוליציסטית חודש וחצי אחרי לידה קיסרית.
הרופא נתן לי סרזנט פעם ביום.
אחרי שבוע התחילו לי כאבי מחזור די חזקים ודימומים שמאוד מפריעים לי עד היום.
זה לא פוסק כבר כמעט שבוע ימים.
מה עליי לעשות?תור לרופא עוד הרבה זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סרזנט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2016אין ברירה את חייבת לראות רופא כדי להציע לך תכשיר אחר לווסת את המצב המלווה בדמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
צופיה07/01/2016אני מניקה,האם ישנו תכשיר אחר שמותר לשימוש ולא מזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דחוף
צופיה07/01/2016אני בהנקה מלאה,עוצמת הדימום ממש כמו מחזור מלווה בכאבי בטן.
האם העדיפות להפסיק גלולות סרזנט אלו או לנסות לעלות מינון לפעמיים ביום ?
אני מאוד מודאגת מהמצב שכן לא מעוניינת להפסיק להניק.
מה עושים במצב שלי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2016אם את מניקה המשיכי עם גלולות הסרזט ,ואם הדמם לא יפסק עלייך לפנות לביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לפרגובריס. אם יש למישהי למסור אשמח ואודה מקרב לב.pat06/01/2016
מאזור ת"א - גוש דן רבתי.
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה. תודה
pat08/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להכנס להריון לאחר גרידהשירה06/01/2016
ד"ר שלום רב,
אני בת 31, מזה כשנה וחצי נוטלת חומצה פולית.
בחודש מרץ 2015 נכנסתי להריון, זאת לאחר כחודשיים של נסיונות.
בשבוע 9 עברתי גרידה מאחר ונראה רק שק הריון ללא תוכן.
לאחר הגרידה עברתי בדיקת אולטרסאונד פנימית, שהיתה תקינה.
המחזור חזר להיות סדיר, כמו תמיד, כל 26-28 ימים.
המתנתי כחודשיים לאחר הגרידה והתחלנו לנסות שוב - ומאז אני פשוט לא מצליחה להקלט.
אני מחשבת את יום הביוץ באופן קבוע, הן על פי החישוב המקובל והן באמצעות ערכות ביוץ (אשר לפעמים מראות תוצאה חיובית ולפעמים לא) - אנחנו שוכבים בד"כ יום כן - יום לא לפני הביוץ, ביום הביוץ ולאחר מכן, אך משום מה אני בכל חודש מיואשת מחדש כשאני מקבלת מחזור.
מה יכולות להיות הסיבות לכך?
אני כבר מרגישה מיואשת...
אודה לתגובתכם,
שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מצליחה להכנס להריון לאחר גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2016מאחר ועברו מעל ל-6 חודשים של נסיונות להרות ללא הצלחה ולאור העובדה שכבר הרית בעבר-המלצתי היא שתפני למומחה פריון על מנת לרדת לשורש הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)