מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בחזה אחד לאחר ניתוחסנדי27/07/2008
ד"ר רן ,אמרת שכאבים חזקים אחרי שבוע הגדלת חזה הם סבירים , אך האם סביר שהכאב לא חולף גם אחרי שבועייים מיום הניתוח ושום משכך כאבים לא עוזר? יכול להיות שהשתל יושב על עצם ובגלל זה יש כאבים עזים גם בחזה אחד וגם בגב? מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנדי
ד``ר רן טליסמן28/07/2008כאב שלא משתנה ולא פוחת גם שבועיים לאחר הניתוח מחייב שיתוף המנתח שלך בסוגייה
כאב הוא פועל יוצא של גירוי עצבי בכל מצב של שתל מתחת לשריר הוא יושב קרוב לעצם החזה והכאב לגב זה הקרנת כאב - ממליץ דווחי למנתח שלך ותבדקי על ידו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה ושאיבת שומןדיקלה27/07/2008
שלום רב! שמעתי שמפתחים שיטה בארץ של שאיבת שומן מאיזור אחד בגוף והעברתו לחזה (במקום ניתוח סיליקון), האם זה נכון? האם כדאי לחכות שהדבר יתפוס יותר תאוצה ולוותר על הסיליקון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקלה
ד``ר רן טליסמן28/07/2008לא מפתחים שיטה שכזו - היא קיימת כבר כשלושים שנה לערך וקרוב לודאי יותר זה מנסיוני והניסיון שנצבר בעולם (כן כבר מזמן אני משתמש בשיטה זו) זה מתאים להגדלות קטנות של כ - 100 עד 150 סמק או לתיקון עיוותים מקומיים. ההגדלה הממוצעת בישראל הנה יותר מכפול מזה כך שכל עוד זה רצון הבנות השתלת שומן לא תחליף את הסיליקון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלה
שולי29/07/2008היום ההגדלות הן עם סיליקון... אני לא יודעת ממי שמעת בהווה על הקטע עם השאיבת שומן והשתלתו. אני עכשיו אחרי ניתוח הגדלת חזה , וזה סיליקון כמו בכל מקום אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לעירית
מורן29/07/2008היי עירית,
אני לפני ניתוח הגדלת חזה , אצל איזה רופא עשית את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה השאלה מופנת לכרמל
מורן29/07/2008אצל איזה רופא עשית את ניתוח החזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי זה כבר לא קיים
שירה29/07/2008לדעתי השיטה הזו כבר לא קיימת... אני שמעתי עליה בעבר המאוד רחוק, אבל כיום בפרופורציה עושים בעיקר השתלות סיליקון. הבת שלי עברה שם השתלה כזו, ובתקופת הניתוח שלה ביררנו את כל הפרטים לגיב ניתוחים כגון אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת בפנים של ילדה בת 3.5יעל26/07/2008
בתי נשרטה לפני כעשרה חודשים בלחי ונשאר סימן. מה הסיכויים להחלמה ותוך כמה זמן זה אמור לעבור? תודה, יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד``ר רן טליסמן28/07/2008בודקים אחרי שנה שנה וחצי ואז ניתן לדעת לגבי סימן עתידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הורדת הגבס..מיכל26/07/2008
שלום רב, אני יומיים אחרי הורדת הגבס וכרגע עם פלסטר ברצוני לשאול 2 שאלות: 1. האם הפלסטר (למרות שלא נוגעים בו כמובן) יכול ליפול ? 2. כרגע הנחיריים מורמות מאוד למעלה ..האם צורת האף תשתנה והנחיריים יירדו חזרה למצב נורמאלי? תודה רבה, מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ד``ר רן טליסמן28/07/2008האף משתנה בקצב מהיר יחסית בחודש הראשון לניתוח ולכן אל דאגה הוא עוד יפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרא שייפשרון26/07/2008
שלום. אני מעוניינת לעשות לעשות ההמסת שומן. האם באמת עדייף לעשות את האוטרא שייפ? האם זה עדיף משאיבת שומן(ניתוח)? והאם התוצאות דומות לשאיבת שומן(ניתוח)? איך אני יכולה לדעת איזה רופאים משתמשים אם המכשיר הנ''ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראשייפ
ד''ר יוסף טמאן26/07/2008מכשיר זה מיועד לעיצובים מינימליים של הגוף בצורה שאיננה פולשני.
איננו מהוה חלופה לניתוח שאיבת שומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- smartlipoדן25/07/2008
שלום רב ברצוני לקבל חוות דעת על הסמרטליפו שימוש ותוצאות והאם הוא בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמרטליפו
ד''ר יוסף טמאן26/07/2008מכשיר קטן לפעולות קטנות.
די בטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן/המסת שומןהוד25/07/2008
שלום לאחרונה התעניינתי בנושא המסת שומן, כשהגעת לקליניקה הבנתי שמדובר בשאיבת שומן, קראתי על מכשיר ה SMARTLIPO מכשיר חדש להמסת שומן בלייזר. האם המכשיר מוכר לכם, מה הייתם ממליצים המסה בלייזר או שאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב סמרטליפו
ד''ר יוסף טמאן26/07/2008מכשיר סמרטליפו איננו חלופה לשאיבת שומן.
זהו מכשיר קטן להעלמה מינימלית ביותר של עודפי שומן.
כפעולה שאיננה פולשנית ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSMARTLIPO
רבקה03/08/2008הוד שלום אני עשיתי טיפול במכשיר אצל דר' רונן גלזינגר לפני 6 שבועות . הטיפול אצלי היה באזור המתניים וירדתי בהיקפים כבר 4.5 ס"מ (מדידה מלפני שבועיים) אני ממליצה מאד . זה גם ממש לא כאב והטיפול נעשה אצל הרופא בקליניקה. מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות לאחר ניתוח אף..someone25/07/2008
אני שבוע וחצי לאחר ניתוח אף הורידו לי את הגבס לפני 3 ימים.כמו שכולם כבר יודעים שזו לא הצורה הסופית של האף אבל עד כמה זה נכון???הוא ממש נפוח!!!מתי זה ירד?מתי חלק מהנפיחות תרד?כי עברו שלושה ימים והיא עדיין לא יורדת. שאלה שניה יכול להיות מצב שכאשר הנפיחות תרד אני פיתאום אראה גבנון ??או עצם עליו?כי כרגע אני לא רואה כלום (ברוך ה')אבל שמעתי שזה אפשרי.מה עצם יכול לצמוח פיתאום?או שזו הנפיחות שגורמת לה לא להראות. שאלה נוספת ואחרונה נתתי לעצמי מכה באף באמצע הלילה זה מסוכן? תודה על הסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האף שלי
ד''ר יוסף טמאן26/07/2008תקופת החלמה מלווה בכל התופעות שהנך מציין-ת.
אך תרשה לי לשאול.
אתה ברוגז עם הרופא שלך?
כדאי לפנות אליו ולשאול את כל השאלות כשמדובר בימים ספורים לאחר ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שיני בינהטל25/07/2008
שלום, שמעתי שהרבה דוגמניות עוקרות את שיניי הבינה שלהן כיוון שזה מבליט את עצמות הלסת..האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיני בינה
ד''ר יוסף טמאן26/07/2008בתאוריה זה אפשרי, מעשית אינני מכיר אף דוגמנית שתעשה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לשקיות מתחת לעיניים .ליאת24/07/2008
שלום ד"ר אני בת 45 וסובלת כ 5 שנים משקיות נפוחות מתחת לעיניים שמעתי כי היום נעשה ניתוח לתיקון הבעיה דרך החלק הפנימי של העפעף התחתון. והייתי רוצה לדעת עד כמה ניתוח כזה משפיע על הסימטריה ועל המבנה הכללי החיצוני של העיניים ? האם מכרי יבחינו בשינוי במבנה העינים שלי ( חוץ מהביטול של השקיות שמתחת ) תודה ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ד``ר רן טליסמן24/07/2008הוצאת השומן (השקיות) ללא חתך חיצוני לא משפיעה על מבנה העין הבסיסי, לגבי הסימטרייה נשארת כפי שהייתה פלוס מינוס מלפני הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה ומתיחת בטן דרך קופ"ח?בסטי24/07/2008
שלום רב. אני בת 32 אחרי הריון 1 . סובלת מכאבי גב עקב פריצת דיסק. תמיד היה לי חזה גדול, אך מאז הלידה, ההנקה והשמנה- הוא כבד מאוד ונפול..כמו כן- הבטן מאוד נפולה וגדולה ואף שהורדתי במשקל בצורה ניכרת- כאילו שום דבר לא עוזר, ושתי בעיות אלו פשוט מחריפים מאוד את כאבי הגב שלי. שאלתי היא כזו- האם דרך המלצת אורטופד או כירורג של קופה"ח ניתן להוציא ניתוחים אלו כרפואיים, ולקבל השתתפות קופ"ח? האם ניתוחים אלו יכולים להקל על מצבי מבחינת כאב? אשמח לתשובתכם המהירה. תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטסי
ד``ר רן טליסמן24/07/2008האורתופד הנו גורם המפתח: אם יש עקמת או כאבי גב שלדעתו תיהיה הקלה עם הקטנת חזה אזי הניתוח הופך "לרפואי"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלמת צלקת כתוצאה מעקיצת שושנת יריחהשואל23/07/2008
בילדותי נעקצתי באף משושנת יריחו ונשארה צלקת מכוערת האם יש דרך לטפל ולהעלים צלקות? או לפחות למזער נזק? התייעצתי עם רופא שאמר לי שעדיף להשאיר את זה ככה, זה היה לפני שלוש שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השואל
ד``ר רן טליסמן24/07/2008ניתן רק למזער נזק וגם זה לרוב באופן מוגבל - פנה לאחד המומחים לטיפולי לייזר כגון פרופ' אורנשטיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי23/07/2008
שלום, לפני שנה וחצי בערך שברתי את האף ומאז יש לי עף עקום. בעיה נוספת היא שמאז ששברתי את האף כל פשם שלוחצים לי עליו הוא כואב. אין דרך לטפל בזה ללא ניתוח? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד``ר רן טליסמן24/07/2008אם אתה מתכוון לטיפול בכאב אז כן ניתן ללא ניתוח, אם הכוונה ליישר את האף העקום ללא ניתוח - זה בלתי אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהסנדי23/07/2008
עברתי לפני כשבוע ניתוח להגדלת חזה עד היום יש לי כאב מקומי חזק ובלתי נסבל בחזה אחד שנימשך לכאבים חזקים בגב.אני לוקחת כדורי משככי כאבים ולא ממש עוזר , הרופא אומר שהכל תקין וצריך לעשות פיזוטרפיה ומתיחות של היד באיזור החזה הכואב. האם זה פתרון לכאבים הבלתי נסבלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנדי
ד``ר רן טליסמן24/07/2008כאבים אחרי שבוע זה לא דבר נדיר, וכן הפעלה בדרך כלל מורידה את הכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי תיקון ותפירת כיסים............מעיין23/07/2008
שלום רב, כבר כתבתי בעבר על הניתוח שעברתי לפני 4 שנים להגדלת חזה. לפני יומיים עברתי שוב ניתוח המנתח תפר ותיקן לי את הכיסים (תפרים פנימיים) והכניס במקום השתלים שהיו לי שתלים יותר קטנים בכדי שלא יפתחו התפרים . הניתוח הבא מתוכנן לעוד חודשיים כשהמקום ירפא,אני מתכוונת להחליף את השתלים לשתלים בגודל 420 cc ,הגובה שלי 1.70 משקלי 61 קילו מבנה הכתפיים שלי רחב אני בעלת גוף אתלטי. האם הגודל הנ"ל 420 יתאים למבנה גופי או שכדאי להכניס שתלים יותר גדולים פשוט אני רוצה שהניתוח הבא יהיה הניתוח האחרון,סבלתי מספיק 5 ניתוחים והיתיאשתי אני לא רוצה לנתח ואז להיתחרט פשוט אני רוצה לדעת איזה גודל שתל לדעתכם כדי לי להכניס כדי שלא יבלע לי בגוף? הניתוח שעברתי לתפירת הכיסים הוא מאוד מאוד כואב,עוד כמה זמן ימשיכו הכאבים לדעתכם? המון המון תודה על ההיתייחסות והעזרה, מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיקונים של מעיין
ד''ר יוסף טמאן23/07/2008קראתי מאד בעיון את הכתוב, אבל אינני מצליח להבין מדוע עברת כל כך הרבה ניתוחים מתקנים.
האם היתה לך סינמסטיה? - השדיים התחברו?איזה גודל של שתל היה עד כה?
כעת השתילו לך תותבות קטנות יותר. באיזה גודל?
מדוע יש להגדגיל שוב בהמשך.
הסיפור מאד מאד לא ברור.
אשמח ליעץ לך יותר אך עליך לשלוח לי את כל דוחות הניתוחים שלך בפקס + מכתבים רפואיים
המפרטים את כל השתלשלות האירועים 036444531
לגבי הכאבים- זה טבעי עדיין אך אל לך לסבול. קחי משככי כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)