מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת שומן ומתיחת בטןאלה29/05/2008
שלום, אני בת 20 ושוקלת לעבור שאיבת שומן, משיחת יעוץ שערכתי במרפאה של פרופורציה נאמר לי כי ניתן לשלב באותו הטיפול גם מתיחת בטן, האם זה רצוי? כמו כן, האם 20 זהו גיל מוקדם מדי לניתוח מסוג זה וכמה זמן לוקחת ההתאוששות וההחלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן ומתיחת בטן
ד''ר יוסף טמאן01/06/2008השאלה מבחינתי צריכה להיות, האם יש גם צורך במתיחת בטן אצלך. באם כן שילוב של שאיבה ומתיחה יתן את התוצאות הטובות יותר במידה ונעשה במיומנות ובזהירות הנדרשת. זה מקובל מאד.
גיל 20 זה בסדר באם יש לך התאמה.
לגבי החלמה- הכל תלוי בהיקף הניתוח והיות ולא בדקתיך יש לדבר על כך עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןשני29/05/2008
בתאריך 23/5 התפרסמה בערוץ 2 כתבה "קשי הרזון" בעניין שאיבות. הציגו את המכשיר החדש "אולטרה שייפ" . יש אפשרות לקבל יותר פרטים על השיטה: כמה זמן בשוק, למי מיועד,היכן עושים זאת, מהם הסיבוכים; מהם אחוזי הצלחה/כשלון. והם אתם ממליצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראשייפ
ד''ר יוסף טמאן01/06/2008מטפלי האולטראשייפ הם דר שפלן בתל אביב ודר פינרמן בירושליים.
תתקשרי אליהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרה שייפ לא עבד עלי ועל עוד חברה
אורית14/06/2008ניסיתי. מבחינתי לא עובד ולכן הם ממליצים על שימוש במכשיר נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקורת אחרי ניתוח אףיצחק28/05/2008
עברתי לפני קצת יותר מחצי שנה ניתוח אף שמטרתו הייתה בעיקר עידון קצה האף.
צילמתי את עצמי מספר תמונות לפני הניתוח וגם מספר תמונות במהלך החודשים האחרונים לשם השוואה.
אני לא רואה כמעט שום שינוי בקצה האף ועדיין הוא לא עדין כמו שציפיתי .
הרופא המנתח מתנער מאחריות ואומר בפסקנות שהעור שלי עבה ולא ניתן לעשות דבר !!!
ידוע לי מהשיחה איתו אחרי הניתוח הוא לא שם לי סחוס ואולי זאת הסיבה ?!
קראתי בפורום שלך וגם בפורומים אחרים שמקובל להשתיל סחוס על מנת לעצב את
קצה האף .
נראה שאין לרופא מה להוסיף והוא טוען שהכול בסדר מבחינתו ומתגאה שהאף שלי טבעי ולא נראה כמו אף "אחרי ניתוח".
לא רק שהוצאתי סכום גבוה ,גם סבלתי במשך יותר משבוע להיות עם טמפונים וכלוא בבית ואחר כך לשמור על האף מפגיעות ועכשיו אני כל כך מאוכזב.
אני לא אדם צעיר שיש לו שאיפות להיות אלן דילון ,אבל גם אנשים אחרים אומרים בעדינות שהאף לא נראה טוב .
מה עלי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יצחק
ד''ר יוסף טמאן01/06/2008אני מקוה שהרופא שניתח אותך הסביר לך טרם הניתוח את כל הסיכונים והסיכויים בניתוח אף בשרני.
מאד קשה ואם בכלל לעצב אף בשרני לפי הזמנה היות והרקמה עבה ואיננה מתכווצת היטב על השלד הגרמי-סחוסי החדש.
לגבי השתלת סחוס- אין קשר לענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףערן28/05/2008
האם יש מצבים בהם יש צורך להשאיר את הסד על האף מעבר ל-7 ימים ?אם כן באלו מקרים?
אני אמור לעבור ניתוח אף בשבועות הקרובים ושאלתי , איך ניתן להמנע ככול האפשר מנפיחות וסימנים כחולים מסביב לאף והעיניים אחרי הניתוח?
האם מומלץ להפסיק נטילת אומגה 3 ו-כונדרואיטין לפני הניתוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
ד''ר יוסף טמאן01/06/2008לרוב שבוע ימים מספיק ואין מנוס מ"פנסים" ברמה זו או אחרת.
לגבי התרופות ששאלת דבר עם הרופא המנתח - זו החלטתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףערן28/05/2008
האם ישנה טכניקה בניתוח אף להצר נחיריים ללא חתך בהם ?
האם ניתן לעצב או לעדן את חוטם האף ( אף תפוחי ) גם לבעלי אף עם עור עבה ?
אם כן , איך עושים זאת ?
במידה וצריך להשתיל סחוס באף ,מהיכן לוקחים אותו והאם ניתן להשתמש גם בסחוס סינטתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערן
ד``ר רן טליסמן01/06/2008יש טכניקה מאוד מוגבלת לעידון הנחיר ללא חתך חיצוני
ניתן לעדן את הקצה גם לבעלי עור עבה אם כי היכולת מוגבלת
אין סחוס סינטטי לקצה יש סחוס מוקרן - פחות מומלץ עדיף סחוס מהמחיצה או מהאוזן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אף קוסמטי פעם שלישית!אורן27/05/2008
שלום רב ד"ר יקר
אני רוצה לשתף אותך כמומחה עם ניסיון של שנים רבות בניתוחים קוסמטיים.
עברתי שני ניתוחי אף קוסמטיים כאשר התוצאה רחוקה מלהשביע רצון.
גם רופאים פלסטיקאים מומחים שבדקו את אפי הצדיקו אותי וטענו כמוני שלחוטם
שלי "אין הגדרה" כלשונם - קראו לזה באנגלית TID DEFENITION .
כמו כן אין פרופורציה בין רוחב האף (אף רחב יחסית) לרוחב השפתיים -יחס של בערך 1.3
במקום יחס 1.6 שרצוי וזאת למרות שבניתוח הראשון בוצע הצרת נחיריים.
המומחים טענו כי לדעתם חייבים להשתיל סחוס בחלק התחתון של האף ורק
כך יקבל צורה ואילו הרופא (שהוא רופא א.א.ג ומרדים- ר.ס ) סבור שסחוס לא "יקלט"
ולכן אין כל טעם לבצע זאת.
הוא כן מוכן לנסות שוב ,בדרכו שלו ללא שימוש בסחוס ואני מאוד ספקן באשר לתוצאות .
(זאת זכותי לאחר שני ניתוחים מאוד לא מוצלחים)............ גם שהוא כבר אמר לי במפורש שזאת
כמו כן נוצר חור בחלק התחתון של המחיצה וגם כאן טען הרופא להגנתו שזהיכול לקרות כי הגישה לפנים האף היא דרך המחיצה ובנוסף גרס שזה מצב בעייתי מכייון שאין שם מספיק "בשר" על מנת שזה יחזיק.
הפעם השלישית והאחרונה שהוא מנתח אותי.
נראה שבחלק התחתון של אפי אין כמעט סחוס והוא גמיש ביותר ואני יכול למעוך אותו
בלחץ מיזערי ביותר. זה דומה לאוהל שהכיסוי שלו יושב כמעט באוויר ולכן אין לו צורה.
סיפרתי לו שהייתי אצל שני מומחים בעלי שם ,אחד מהם ד"ר רוני.מ והם סברו שצריך לשים שתל\סחוס
והוא לא השתכנע וסירב ואפילו זרק הערה טפשית כמו : אז תלך אליהם.
ללכת אליהם אחרי שהוצאתי אלפי שקלים ועוגמת נפש שלא לדבר על ימי מחלה
רבים ואובדן ימי עבודה.
ד.א
הניתוח הראשון היה במרפאות אריאל לשעבר ,שנה בערך לפני שהם נסגרו.
אין לי כבר סחוס עודף מהמחיצה שכנראה הוסר בניתוחים הקודמים.
האם יש מצב כזה שסחוס לא יקלט ? האם יש אינטרס כזה לרופא ?
אני לא יכול להרשות לעצמי ללכת לרופא אחר לניתוח מתקן שעלותו בין 10-20 אלף ש"ח.
מה גם שזה עיניין עקרוני שהרופא אחראי על עבודתו.
מה היית עושה במקומי? אני חושש שגם אחרי פעם שלישית לא יבוא השינוי לו אני מייחל ואני מאוד מציאותי בקשר לציפיות .
מהדואג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף פעם שלישית
אורן27/05/2008ברשותך אני מתקן את חוסר הסינכרון במספר שורות שכתבתי באמצע:
הוא כן מוכן לנסות שוב ,בדרכו שלו ללא שימוש בסחוס ואני מאוד ספקן באשר לתוצאות .
(זאת זכותי לאחר שני ניתוחים מאוד לא מוצלחים)............
כמו כן נוצר חור בחלק התחתון של המחיצה וגם כאן טען הרופא להגנתו שזהיכול לקרות כי הגישה לפנים האף היא דרך המחיצה ובנוסף גרס שזה מצב בעייתי מכייון שאין שם מספיק "בשר" על מנת שזה יחזיק ולכן הסיכוי להצלחה קטן ביותר ואפילו ניסה לשכנע אותי לוותר.
מה גם שהוא כבר דאג להגיד לי מפורשות שזאת
הפעם השלישית והאחרונה שהוא מנתח אותי !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורן
ד``ר רן טליסמן27/05/2008ממליץ לך לפרוש את דאגותיך בפני מי שעומד לנתח אותך, רצוי בדרכי נועם ונסה לשכנע אותו לבצע שיחת ועידה עם אותם מנתחים שהיית אצלם או אחרים מעמיתיו של המנתח שלך ותאמר שזו פעם שלישית ואתה מעוניין שתדונו בעוד דעות לפני התחלת ביצוע. כמו כן, אני מסכים שבניית קצה אף עם סחוס זה המקובל בעולם למרות שלעיתים רחוקות הוא לא נקלט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרן טליסמן..מיכל26/05/2008
שמעתי שאתה מומחה גם בענייני לסתות ורציתי לדעת כמה דברים.. עד כמה שאפשר בפורום..
אז ככה, אני בת 21 והלסת שלי מאוד צרה(יש לציין שהיא לא ארוכה) אבל המבנה בתוך הפה מאוד צר.
הייתי רוצה לעצב את החלק התחתון של הלסת אם זה אפשרי בכלל..להפוך אותה מלסת צרה ללסת מרובעת..
ובכלל רציתי לדעת עד כמה התחום הזה של עיצוב לסתות מתקדם בארץ לעומת חו"ל?כי שם אני יודעת בודאות שיש תחום כזה עיצוב ושינוי צורת לסת.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות - לד"ר רן טליסמן..
מיכל26/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ד``ר רן טליסמן26/05/2008נושא הלסתות הוא גם פונקציונלי (איך אנחנו לועסים) וגם אסתטי (איך נראים) ועל מנת באמת לתת למישהו תשובה אין תחליף אלה לבדיקה מקיפה ולעיתים בלי צילומים צפלומטריים גם תשובה לא ניתן לתת.
התחום האסתטי מפותח מאוד כולל בישראל, אבל אי אפשר להתעלם מהתחום הפונקציונלי
בעיקון יש דרכים לעצב את הלסת התחתונה
שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- [email protected]מרים25/05/2008
אני מתעניינת לגבי ניתוח הגדלת חזה. הייתי אצל דר' ריסין דר' מרקוס הראל ודר' בורשטיין. במי לבחור??? שלושתם עשו עלי רושם טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במי לבחור?
ד''ר יוסף טמאן26/05/2008כולם מנתחים פלסטיים בכירים והפןרום הזה אינו בא להעדיף או לפסול שום מנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רון...שמעתי שאתה עושה שיוף ...לירז25/05/2008
סנטר ולסת,!
אני טרנסקסואלית....ורוצה לבצא שיוף סנטר ולסת תחתונה.... אומנם הם לא ממש בולטות... אבל רוצה לעדן אותם...
רציתי לדעת , איזה בדיקות מצריכות ניתוח כזה... וכמה זמן החלמה זה....ומה המחיר בערך...
תודה, אני מקווה להגיע אלייך בקרוב...כי שמעתי שאתה היחידי בארץ שמבצע סוג כזה של ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירז
ד``ר רן טליסמן27/05/2008כל תכנון של שינויים בלסת התחתונה או העליונה (כמובן תלוי איזה) מצריכים בדיקה מקיפה כולל צילומים צפלומטריים (לרוב, למעט אם זה שינוי קטן ופשוט)
עלויות הן תמיד פועל יוצא של מורכבות הניתוח ואי אפשר להעריך אותן ללא הבנה מלאה של מה עומד להתרחש
שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת הגדל חזהרינת25/05/2008
לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח להגדלת חזה עם הזמן התפרים אכן נפלו מעצמם וישנה כמובן צלקת רציתי לדעת אם יש מישחה שאפשר להשתמש בה בכדי שהתפרים יתאחו הכי טוב שאפשר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת
ד``ר רן טליסמן26/05/2008בדרך כלל לא צריך כל משחה הכי טוב תשתפי את הרופא שלך בהתלבטויות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין שתלים לשומן עצמי?מיכל23/05/2008
אני מעוניינת למלא את אזור הלחיים אבל לא הבנתי מה ההבדל בין שתלים בלחיים לבין מילוי של שומן עצמי.אודה לך אם תוכל להסביר לי על ההבדלים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל בין שתלים לשומן עצמי?
ד''ר יוסף טמאן23/05/2008נתחיל מזה ששומן עצמי הוא חומר אורגני, שלך, שהגוף מכיר אותו והשתלתו ניתנת בכל מקום בו הוא בחסר.
שתלים בנויים הם עשויים מחומרים סינטטים אדיששים אשר הגוף איננו דוחה אותם לרוב והם נזקקים לתמיכה של עצם מתחת דוגמא עצמות לחיים וסנטר.
כל חומר יש לו את החסרונות והיתרונות שלו. הנושא הוא רחב ותמתצאי מספר מאמרים על כך באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיעה ואודם בידייםאור23/05/2008
שלום ד"ר,
אני חייל בן 21 סובל זה שנים ארוכות מהזעת יתר.
בשנת 2000 עברתי ניתוח כנגד הזעת יתר בכפות ידיים באמצעות ניתוק העצבוב האחראי על כך בבית החזה דרך שני חתכים בבית השחי.
לאחר הניתוח הזיעה המפצה הייתה מאוד מרובה והיא כך עד היום. אני נורא סובל מכך וכל הזיעה שלא הייתה פעם במקומות מסוימים עברה לשם וממררת את חיי עד היום. הזיעה עברה לגב, חזה, בטן רגליים ישבן כפות רגליים, בית שחי, ובעצם לכל הגוף וברמה גבוהה מאוד שלא הייתה קיימת קודם לניתוח! הכוונה שאני תמיד מזיע לפני כולם ותמיד חם לי ואני כל הזמן מנסה להתגבר באמצעות טריקים מסוימים שלמדתי בחיים אך גם ללא הצלחה ובבישנות מרובה.
השאלה שלי היא האם יש משהו לעשות עם העניין הזה? או שזהו נגזר דיני וכך אצטרך להמשיך לחיות עד סוף חיי?
שאלה נוספת-
סובל מזה שנים רבות מבעייה אסטית שמאוד משפיעה על איכות חיי.
היידים שלי, בלי קשר לחום וקור, אדומות כל הזמן אך זה בעיקר בגוון אדום בוהק וחזק!
זה נראה כאילו אני לובש כפפות אדומות בשתי הידיים.
נבדקתי ע"י רופאי עור והגעתי למרפאת עור שברחובות המתמחה בנושאי אלרגיה שם חשבו אולי זו אלרגיה אך לא נמצאתי אלרגי לשום דבר.
לקחו לי גם ביופסיה ועדיין לא קיבלתי תשובות אך אני בטוח שהבעיה לא קשורה לדבר שהוא על פני העור.
אני דיי בטוח שהבעיה היא בזרימת דם.
במרפאה גם טענו שמשהו משפיע על כלי הדם להתרחב כל הזמן ולכן הידיים אדומות.
גיליתי לאחרונה בניסוי עצמי שלי שאם אני מרים את האמות כך שכפות היידים יהיו כלפי מעלה, האדימות יורדת אך עדיין נשארת קצת. כאשר החזרתי למטה היידים שוב חזרו להיות אדומות.
הגוון משתנה אך בדרך כלל הוא אדום חזק.
בעבר כמו שציינתי בבעיה הראשונה עברתי ניתוח לניתוק עצב הזיעה בכפות ידיים.. הידיים שלי יבשות מאוד אך האודם לא נגרם דווקא מהיובש כי גם כשאני מקפיד על קרם לחות הדבר לא משתנה.
מה דעתך? אני בטוח שזו בעייה בכלי דם שהם כל הזמן רחבים שם-גם זה ממש כמו כפפה רואים מטיפה מעבר שורש כף היד מעיין קו המפריד בין האודם לגוון העור הרגיל.
אשמח לשמוע את דעתך והאם אתה חושב שיש פיתרון.
תודה רבה על התשובות ואשמח לכל פיתרון יצירתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "הזעה מפצה"
ד''ר יוסף טמאן23/05/2008צר לי אך זוהי מתנה לכל החיים.
במקרים קשים כמו שלך טיפול תרופתי יכול לסייע, אך יש לו מספר תופעות לואי. שוחח עם רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןלא משנה22/05/2008
שלום !
יש לי שאלה : העם אפשר לעשות שאיבת שומן אפילו שאתה בנאדם העומד על השמנת יתר קיצונית כמו 120-115 ועם כן כמה אפשר לשאוב ועם מותר לעשות זאת בנער בן 15-16 תודה השמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף משקל ושאיבת שומן
ד''ר יוסף טמאן23/05/2008במידה וקיים השמנת יתר כללית שאיבת שומן איננה מומלצת כלל .
יש לנקוט בדרכים אחרות על מנת לנסות לרדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיעראסתר22/05/2008
האם יש אפשרות לאישה לעשות הסרת שיער מהחזה עקב גילוח ללא ידיעה בגיל קטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה ממש לא ברורה
ד''ר יוסף טמאן23/05/2008נסי לנסחה בשנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצמות לחיים-יש אפשרות ללא שתלים?מרים21/05/2008
האם יש טיפול המגביה/מבליט את עצם הלחי ללא צורך בהכנסת שתלים?אם כן,מהו?וכמה זמן הוא מחזיק?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצמות לחיים-יש אפשרות ללא שתלים?
ד''ר יוסף טמאן23/05/2008השתלת שומן עצמי יכולה להיות פתרון יעיל ויפה- במספר טיפולים ולצמיתות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)