מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לתשובה..אורי11/06/2008
מהו ההליך הכירורגי של הקטנת עטרת פיטמה והאם יש דרישה להרדמה מלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העטרה של אוריה
ד''ר יוסף טמאן11/06/2008הניתוח המקובלובהרדמה מקומית זה הוצאה של "בייגלה" של חלק מהעטרה ותפירה.
תהיה צלקת היקפית , אך לרוב היא לא ממש בולטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הוצאת הסדרמי11/06/2008
מיד אחרי שהרופא הוציא לי את הסד והבטתי במראה
הופתעתי לטובה מצורת האף ,הוא נראה צר כמו שחשבתי
,הזוית שלו הייתה טובה והוא נתן מראה טוב יותר לפנים.
אחרי שהלכתי לישון וקמתי בבוקר ,הופתעתי שהאף נפוח
מאוד ,הנחיריים דיי בולטות ,קצה האף שאתמול נראה עדין,עכשיו נראה
מאוד תפוחי.
להזכירך ,זה היה ניתוח מתקן,ניתוח קטן שארך בערך 10-15 דקות
והתיקון היה רק בקצה האך ובחלק התחתון.
האם הלחץ של הסד באף במשך השבוע הוא זה שנתן את האף היפה
לשעה שעתיים בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי
ד``ר רן טליסמן11/06/2008קשה מאוד לענות - רק הזמן יתן תשובה, מייד עם רדת הנפיחות יתחיל להסתמן מה קורה אם כי תשובה סופית לוקחת את הזמן שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח אףאשה09/06/2008
האם התפרים שתופרים בתוך האף במהלך ניתוח אף קוסמטי מומסים לבד
או צריך להסיר אותם כעבור שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשה
ד``ר רן טליסמן10/06/2008בדך כלל הם נמסים - זה לוקח בין 4 ל 6 שבועות לתהליך בממוצע תלוי בסוג התפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאודמימי09/06/2008
שלום רב!
אני עברתי ניתוח פלסטי באף ולאחר שהנפיחות ירדה כתוצאה מהניתוח
הופיע לי שקע ענקי בצד האף והופיע לי גם כתם כהה על השקע שנראה והורס את
המראה של האף(זה נראה כמו צל כהה תמידי) )_:
השאלה שלי היא - איך ייתכן שמופיע כתם לאחר ניתוח ?
וכיצד ניתן לטפל בזה?
ובכלל למה כל כך קשה למנתחים פלסטיים לשפר שקע ?
למה הם לא רוצים להתעסק עם זה ?
זה עצוב מאוד כי זה הרי הכרחי לאחר שקע שנוצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיני
ד``ר רן טליסמן10/06/2008נתחיל מהשקע, בדרך כלל כן ניתן לטפל במרבית סוגי השקעים שנוצרו אחרי ניתוח בשיטות שונות.
לגבי הכתם, בהנחה שלא היה שם קודם לכן (בדרך כלל הוא כן היה ופשוט האף הגדול יחסית הרחיב ומתח בצורה כלשהי את העור ולכן הפיגמנט כביכול היה יותר מפוזר והיה יותר בהיר ועם הקטנת האף יש תהליך כיווץ מסויים שמאדיר פיגמנט קיים) בדרך כלל על רקע של שקיעת שטף דם ובדרך כלל עובר עצמונית עם הזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישנו טיפול לכך
מימי10/06/2008אז קודם כל אני יודעת שיש שיטות כגון הזרקה כדי למלא את השקע,
אך אני התכוונתי מבחינה של ניתוח שלא ממש רוצים להתעסק עם זה המנתחים,
דבר שני הסיבות שרשמת הלוואי שאלה היו הסיבות אך קודם כל
אני עברתי ניתוח שלא הוביל להצלחה בכלל ומבחינת גודל האף כפי שציינת
הוא לא השתנה ואני גם מניחה שאם זה היה שטף דם זה היה זמני
אך עברו כבר שנתיים כך שזה לא העניין.
האם יש משחה לזה או איזה טיפול כלשהו לאותו כתם ?
זה כל כך פוגע לי במראה הנחמד שלי ..
תודה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיני
ד``ר רן טליסמן11/06/2008ראשית, יש מנתחים שמש נהנים מתיקון שקעים אז כנראה שלא שאלת את הנכונים
לגבי הכתם, הבדקי אצל רופא עור מומחהו נסי בבוא הסתו משחת הבהרה ותראי איזה שינוי זה נותן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו רופאים ?
מימי11/06/2008הלכתי כבר להרבה.
וישנם כאלה שאומרים שהם יכולים אבל כשעברתי את הניתוח באותו יום
אמר שבסוף אין אפשרות .
משחת הבהרה?
אפשר להשיג בבית מרקחת או אצל רופא עור ?
תודה רבה על תשובותיך!
-מי הם אותם רופאים מיוחדים אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיני
ד``ר רן טליסמן12/06/2008רופאי עור יכולים להנפיק מרשם למשחת הבהרה אמיתית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..ניר09/06/2008
שלום.
אני לא יודע אם הגעתי לפורום הנכון אז בגלל זה בכל זאת אשאל.
רציתי לשול בקשר לפנים שלי,יש לי אקנה או בעצם היה,טופלתי ברואקוטן חצי שנה והמינון של החודשים האחרונים השיא היה 60 מ"ג.עכשיו אני בהספקה ובקורת עוד כמה חודשים אצל הרופא עור.
בינתיים לא נוספים לי פצעים חדשים אבל יש עדין צלקות מההם,והרופא דיבר על אולי איזה פילינג שאפשר יהיה לעשות.רציתי לדעת מהו הפילינג איזה דרגה ואיזה תוצאות ניתן להשיג.האם זה נעשה במרפאת הקופת חולים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניר
ד``ר רן טליסמן11/06/2008בדרך כלל מדובר בפילינג עמוק והוא לא מבוצע במסגרת סל הבריאות נכון להיום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהאביטל08/06/2008
אני מנסה לדלות מידע לגבי עדייפות סוג השתל- אנטומי או עגול וככל שאני קוראת יותר ויותר אני מבינה כמה המידע מוטה שיקולי קידום חברות כאלו או אחרות.
הייתי רוצה לשאול אתכם, למרות שגם כאן זה בטח שלא אובייקטיבי, לגבי עמידות ובלייה של כל אחד מהשתלים.
בתודה מראש,
אביטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטומי או לא
ד''ר יוסף טמאן09/06/2008רוב המנתחים הפלסטיים לא מוצאים יתרונות גדולים בשתלים הקרויים "אנטומיים".
לגבי איכות- היא זהה לעגולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.. רציתי לשאול אם קיים ניתוחלירז08/06/2008
להצרת עצמות בית החזה, במידה והם בולטות...?!
כדי ליצור טליה נשית יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה שלי היא..
לירז08/06/2008לא לאיזור העליון של בית החזה, אלה לאיזור הצלעות העותפות את הריאות, במידה והמיבנה שלהם בולט אפשרי בניתוח להציר אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
ד``ר רן טליסמן08/06/2008יש כזה ניתוח מאוד לא שכיח שמשתמשים בו למעט מקרים קיצוניים שמתאפשרים מבחינה אנטומית פיזיולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבארץ מבצעים אותו?
לירז08/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
ד``ר רן טליסמן11/06/2008כמו שאמתי במשורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי,...אתה מבצע ניתוח כזה?
לירז16/06/2008..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
ד``ר רן טליסמן22/06/2008הוצאתי הרבה מקטעי צלע לפצייאנטים אבל אף פעם לא מסיבה אסתטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
jule19/06/2008שמעתי על ניתוח פלסטי לכף הרגל שאפשר לשנות צורת האצבע והאורך ברגל
אני מנסה למצוא רופא באזור חיפה או המרכז ולא מצליחה
מבקשת שתעזרו לי למי לפנות, איך לחפש ואם יש מרפאה או רופא שאתם מכירים ויכולים להמליץ לי.... בבקשה אני לא מצליחה למצוא לבד
מודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח אףרמי08/06/2008
עברתי לפני שבוע ניתוח אף ויש לי באף קרישי דם מוצקים.
אחרי כמה זמן ואיך מנקים אותם?
אני מפחד ליגוע בהם כי הבנתי שהרופא ביצע תפרים פנימיים.
מחרתיים אני אמור להוריד את הסד.
חג שבועות שמח לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמי
ד``ר רן טליסמן08/06/2008לכל מנתח יש גישה שונה בקשר להוצאת הקרישים מהנחיר (אגב, במילא בסוף יפלו לבד)
שאל את המנתח שלך מה דעתו
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףמיכל07/06/2008
היי,
אני בת 22 ועברתי ניתוח אף לפני ארבע שנים.
התוצאה יצאה לא ממש טובה..כלומר ברור שיש שיפור במראה הכללי אבל יש הרבה פאקים באף שבלעדיהם זה היה יכול להיות אף יותר יפה.
הבעיה הכי גדולה זה שהמראה של האף יצא ממש מנותח, אין אחד שלא שואל אותי אם עשיתי ניתוח וזה ממש מציק כבר.
האם קיימת פרוצדורה שיכולה לתקן את האף ממראה מנותח ליותר טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
שולי07/06/2008אני רוצתה גם לעבור ניתוח אף, החלטתי ללכת לאחר לבטים רבים, אני אמורה לעבור את הניתוח עוד שבועיים. איך הניתוח? הוא כואב? האם הדיל שהציעו לי שווה או שיש מקומות שעדיף לעשות בהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רותי
מיכל07/06/2008תראי, אני עשיתי בפרופוציה ויצא לי סביר..למרות שזה נורא יחסי כי אחד יכול להגיד שיצא לך אף מהמם והשני יכול להגיד שיצא לך לא משהו..
אני רוצה להגיד לך לפני הכל שאת חייבת לקחת בחשבון שלא בטוח שהאף ייצא בדיוק כמו שאת רוצה ואת צריכה לראות את התמונה הכוללת של הפנים ולא לראות את האף באפון ספציפי.
אני יכולה להגיד לך שבגדול האף שלי לא כל כך יפה אבל השינוי שהוא עשה לי לפנים הוא שינוי אדיר.
הדיל שהציעו לך לא ממש אומר הרבה כי לכל מרפאה יש את הדילים שלה אבל מה שכן אני יכולה להגיד לך זה שתבדקי טוב טוב מי המנתח ומי המרדים - אלה שני הדברים הכי מכריעים בניתוח.
בת כמה את? ומי המנתח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ד``ר רן טליסמן08/06/2008יש פעולות שונות שיכולות להפוך מראה של אף מנותוח לכזה של אף טבעי רובן ניתוחיות אם כי במקרים מסויימים ניתן על ידי הזרקות מקומיות לעמעם את המראה המנותח
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
מיכל10/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי לשאולנחמיאס בן 4005/06/2008
איך ומתי אני יכול לנקות מהאף את קרישי הדם המוצקים ?
אני מודה לכם מאוד.
בברכה
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 12
ד``ר רן טליסמן05/06/2008שאל את המנתח - למנתחים שונים דעה שונה בעינין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מתקןנחמיאס בן 4005/06/2008
בהמשך לשאלתי מלפני שבוע בעיניין ניתוח מתקן והאם מקובל שרופא דורש
כסף מהלקוח על שימוש בחדר ניתוח .
האם 900 ש"ח הוא סכום הגיוני ?
מדובר בניתוח מתקן עם טישטוש בלבד ושחרור הבייתה שעה עד שעה וחצי מתום הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מתקן
ד``ר רן טליסמן05/06/2008נשמע הוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת סד -אףנחמיאס בן 4005/06/2008
האם מותר -4- 3 ימים אחרי ניתוח אף להסיר את הסד ע"מ להציץ על צורת האף ולהחזירו ?
אני אדם עדין ,בעבר חובש קרבי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונתן
ד``ר רן טליסמן05/06/2008לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףנחמיאס בן 4005/06/2008
עברתי ניתוח קוסמטי מינורי באף בפעם השנייה -ניתוח מתקן.
קראתי בפורום שיש הגבלות בקשר למספר דברים................
מתי אפשר להתגלח , לחפוף את הראש ומתי אפשר לקצוץ שערות באף
( נעשו תפרים בפנים האף).
האם ניתן להסיר לבד את הסד בעצמי לאחר שבוע ?
ד.א
האם התפרים שנעשים בתוך האף הם תפרים שמומסים לבד או שצריך להסיר אותם כעבור שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהרון
ד``ר רן טליסמן05/06/2008עברת ניתוח פעם שניה, מה שאתה שואל זה פרטים טכניים ספציפיים - שוחח עם המנתח שלך, למנתחים שונים גישות ורציונל שונה לעינין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אצבע , האם קיים כזה דבר?אלי05/06/2008
כאשר הייתי קטן בגיל 3 נחתכתי באצבע ביד ימין (האצבע השנייה אחרי האגודל) , אפשר להגיד שחצי ס"מ של בשר נחתך וגם מהציפורן , בניתוח כירורגי הצליחו להציל את האצבע וגם את הציפורן אבל היא עקומה ולא יפה למראית עין. כאשר משווים אותה לאצבע המקבילה ביד שמאל חסר לה חצי ס"מ גובה.
האם קיים ניתוח פלסטי שמאפשר השתלת חתיכת בשר והשלמת הציפורן , ובקיצור להפוך אותה לאצבע רגילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ד``ר רן טליסמן05/06/2008כן בדרך כלל אפשר לשפר/לשחזר מראה האצבע רצוי להתייעץ עם מנתח פלסטי מומחה עם אוריינטציה לכף יד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר טמאןמאיה...05/06/2008
שמעתי שיוצא ממש בימים אלו מבית המומחים של
"הדסה אופטימל" -חידוש עולמי לטיפול בצלקות
הטיפול מעלים את צלקות האקנה,פציעה, או כתוצאה מניתוח כירוגי.
מדובר במכשיר לייזר מתקדם,המעניק פתרון מושלם וייחודי לטיפול בצלקות,לא פולשני,וללא הרדמה.
אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא
והאם אתה ככירוג פלסטי שמעת על זה
תודה רבה ,ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדר טמאן
ד''ר יוסף טמאן05/06/2008מצטער
אין לי כל ידע בנידון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)