מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה מאוד!!אורטל05/08/2008
עשיתי ניתוח אף לפני 4 חוד'שיים בערך והלכתי אתמול לים ונשרפתי קצת בפנים באותו רגע לא קרה לי כלום אבל יום למחרת כול עין שמואל התנפחה לי האם זה קשור לניתוח או שזה זה סתם?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
ד''ר יוסף טמאן07/08/2008בסבירות גבוהה ביותר- לא קשור לניתוח אף שעברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזה והנקה - דחוף לפני לידהרויטל04/08/2008
האם הנקה/שאיבה יכולים לגרום ל"נזק" במראה של החזה לאחר ניתוח הרמת חזה שבוצע לפני כשנתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל
ד``ר רן טליסמן05/08/2008המילה נזק היא חזקה, הייתי מעדיף להשתמש במילה שינוי - כן הנקה בדרך כלל משנה את צורת החזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העבת שפתייםשרית04/08/2008
שלום יש לי שפתים דקות אז רציתי לישאול איזה דרכים יש להבעות אותם לתמיד או לזמן ארוך? חוץ מסיליקון, והאם שפתון עם גלוקוגן עוזר במשהו כי כתוב שהוא מגדיל את נפח השפתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתון
ד''ר יוסף טמאן07/08/2008צר לי אין לי נסיון בשפתונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהתמרי03/08/2008
אני מעונינת לעבור ניתוח הקטנה האם מישהו שמע על ד"ר ברנע אודה להתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי בת 15
ד''ר יוסף טמאן29/03/2009מאד רצוי להמתין לפחות עד גיל 18, למעט מקרים מאד חריגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברצוני לעבור פילינג כימי עמוקלירז03/08/2008
"פנול" ליפני חצי שנה עברתי הזרקות של סיליקון נוזלי בלחיים...האם יש בעיה עם הפילינג..? או שזה יגרום לסיליקון לנדוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ד``ר רן טליסמן03/08/2008הפנול לא גורם ל"נדידה" בדרך כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכונים בהגדלת חזהחן03/08/2008
שלום. האם ידוע על הסיכונים לאחר ניתוח הגדלה לאחר 10 שנים ויותר עם השתלים החדשים? האם יתכן שיופיעו בעיות פרקים, פגיעה בזכרון לטווח קצר ונשירת שיער? או שהנושא לא נחקר מספיק ואין נתונים על כך? למה עליי להתכונן בטווח הרחוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
ד``ר רן טליסמן03/08/2008הנושא דוקא נחקר ארוכות וחומר רב נמצא ברשת ובקצרה אין כל עדות שיש מחלות כלשהן שקשורות ישירות להגדלת חזה למעט בעיות מקומיות שהשתלים יכולים לגרום.
ראי גם
www.surgery.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףף הכי דחוף שיש!!!!!!someone01/08/2008
היי, עברתי ניתוח אף לפני שבועיים עוד פחות מחודש אני אמורה ללכת לרופא שלי שיוריד לי את התפרים הפנימיים. היום בבוקר שמתי לב שתפר(חוט קצר שכזה)יוצא לי קצת מהנחיר..(בולט..!!) אני לא יודעת מה לעשותתת הרופא שלי לא עובד היום ואני לא יודעת איך להשיג אותו זה מחרפן אותי כי אנחנו עכשיו בסופשבוע ואני מפחדת ואני לא יודעת איך להשיג את הרופא שלי לא נעים לי להתקשר אליו לפלאפון. האם זה כזה קריטי???למה התפר פיתאום בולט,יוצא מן הנחיר?מה אפשר לעשות?אפשר לחכות עם זה עד יום ראשון? ובבקשה אל תגיד לי"מה את ברוגז עם הרופא שלך...??" תודה על סבלנותך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסירי דאגה מליבך
ע01/08/2008גם לי זה היה שהתפר בלט החוצה ונלחצתי קצת גם . זה לא אומר שהאף מושפע מזה ולא יקרה כלום הירגעי לך . אבל באמת את צריכה להרגיש חופשי -זה הרופא שלך ולהיפך את צריכה להתקשר מתי שמפריע לך משהו-זה אפילו חשוב ! (: בהצלחה בתהליך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםע01/08/2008
שלום לכם. רציתי לדעת למה מנתחים לא כוללים בטופס הסכמה את כל הפעולות כפי שמסוכם ורק חלק ? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ע
ד``ר רן טליסמן03/08/2008טופס הסכמה מודעת אמור לכלול את כל מה שמתוכנן להעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףחוה31/07/2008
היי אני בת 19 ובשנה הבאה אני מתכוונת כנראה להתחתן .. הבעיה היא שאף שלי קצת ארוך עקום ויש גם עצם .. תוך כדי הרצון לנתח תאף גיליתי שיש לי בעיה במחיצה וסביר להניח שינתחו אותי כנראה ברמבם או לאן שהרופא יחליט לשלוח אותי , אז אם כבר אני מתנקנת את המחיצה אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולעשות גם ניתוח אסתטי הבעיה שאני לא בוטחת ברופא שעובד ברמבם (אולמן ) ולא יודעת לאיזו החלטה להגיע .. האם יש מספר מנתחים פלסטים ברמבם ? האם בכלל כדי לסמוך על בתי חולים ולא ללכת באופן פרטי..? האם גם אתם מנתחים פלסטית ואיך אפשר להגיע אליכם להתרשמות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוה
ד``ר רן טליסמן03/08/2008תאתרי לך שלושה מנתחים פלסטים מומחים העוסקים בניתוחים אסתטיים בררי ברשת על הרקע שלהם והתאמתם לניתוח הספציפי - בקרי אצלם התרשמי ותחליטי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה בזמן מחזורחסוי30/07/2008
האם ניתן לעשות הנתוח בזמן מחזור הוא שזה מפריע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
ד''ר יוסף טמאן30/07/2008לא קיימת הוראת נגד לניתוח הגדלה בזמן מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיים ניתוח להקטנת שפתיים?איילה30/07/2008
(הכוונה לשפתיים של הפה,לגרום להן להיות יותר דקות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת שפתיים
ד''ר יוסף טמאן30/07/2008הניתוח אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב זרועותסולי29/07/2008
אני מעוניית לעבור ניתוח להצרת זרועות. השאלה שלי היא האים הניתוח מסוכן. ומה ההשלכות. ואים אפשר לקבל תמונות לפני ואחרי הניתוח אשמח מאוד ותודה מראש סולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצוב זרועות
ד''ר יוסף טמאן09/08/2008במידה ומדובר בזרועות ללא עודפי עור (עור תלוי), בלא מעט מקרים באמצעות שאיבת שומן קלה,
ניתן לעצבן.
במידה ויש עודפי עור משמעותיים, זה מחייב כריתת עודפים, חיתוך העור המותיר צלקת יחסית ארוכה בחלק הפנימי של הזרוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"רללא שם28/07/2008
שלום , אני בן 18 ,ובגיל 14 עברתי ניתוח פלסטי להקטנת חזה עקב חזה מוגדל מהרגיל... למה הפטמות נשארו עדיין גדולות מהרגיל?( בגודל של קצת יותר מבייגלה טבעות) הרי בניתוח לא היו אמורים להקטין גם את הפיטמות? השאלה שלי היא האם הפטמות יקטנו מעצמן או האם הם יקטנו אם אני יפתח שרירים באיזור ויוריד במשקל (אני שוקל 94) שזה נחשב משקל קצת גובהה .. או האם צריך ניתוח נוסף כדי להקטין את הפטמות ?והאם זה כולל הרדמה כללית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמות עטרות ובייגלה
ד''ר יוסף טמאן28/07/2008לא ברור לי באם אתה מתכוון לפיטמה או לעטרה.
יש לי הרושם שמדובר על עטרות ואענה בהתאם..
העטרות לא יקטנו מעצמן ולכן במידה והן רחבות יתר על המידה יש אפשרות להצר אותן.
יכול להתבצע גם בהרדמה מקומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחריות על שתלעלמה28/07/2008
הי אני מועמדת לניתוח הגדלת חזה שאלותי האם כיום צריך להחליף את השתלים לאחר כ - 15 שנה ? או שהשתלים לאור הטכנולוגיה לכל החיים ? שאלה נוספת מהי חב' השתלים הטובה ביותר ? תודה רבה זה ממש דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלים לכל החיים
ד''ר יוסף טמאן28/07/2008זהו מושג מוטעה בהתחשב שאני מאחל לך תוחלת חיים ארוכה.
כל גוף זר יש לו בלאי טבעי ולגבי השתלים היום, אמנם יש מקום להחליפם אחרי תקופה של 15-20 שנה.
איזה שתלים טובים?
תשאלי את הרופא שמנתח אותך באיזה שתל ישתמש ואענה לך על השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניים בולטותחסוי28/07/2008
אני עוברת מחר ניתוח להצמדת אוזניים ורציתי לדעת כמה דברים: זריקת ההרדמה כואבת? יהיה לי אינפוזיה שאני יקום? אני בת 14 בבקשה תענוו זה דחוףף!! תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני צריכה תשובה מחר הניתוח!!!
חסוי28/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחר אני עוברת ניתוח!
ד''ר יוסף טמאן28/07/2008צריך לדבר עוד הערב שוב עם הרופא שיענה לך על השאלות ששאלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)