מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזהמ06/10/2007
שלום. שאלה: בשתלי מי מלח, כשהם דולפים האם הם דולפים בבת אחת ומתכווצים מיד? האם עלי לצפות שבאמצע יום עבודה השד שלי ישתנה בפתאומיות ויקטן בעוד כולם מסתכלים המומים, או שהתהליך לוקח זמן? אני כמובן מדברת על דליפה רגילה, ולא נקב רציני בשתל ע"י גוף חד שחודר לחזה שלי או משהו- פשוט הדליפה הרגילה שמדברים עליה במשתלי מי מלח.
והאם גם כששמים את משתלי מי המלח מתחת לשריר- האם גם אז אפשר להרגיש אותם? האם גם אז ישנה סכנה לתופעת הRIPPLING?
האם מיקום המשתלים (סיליקון או מי מלח, לא משנה) מתחת לשריר שומר טוב יותר על זקיפות השדיים לאורך זמן? ז"א האם הם יפלו פחות כשהשתלים מתחת לשריר? או שמיקום זה הוא גרוע יותר נגד צניחת שדיים שכן הוא גורם ל- DOUBLE BUBBLE?
סליחה על ריבוי השאלות ותודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיה -תשובות
ד''ר יוסף טמאן06/10/2007שאלות מענינות המראות בקיאות לא קטנה בנושא.
א.שתלי מי מלח באם דולפים הרי זה לא פתאומי משל, כאילו נפתח ברז, אלא באיטיות היות וסביב השתל יש קפסולה שהגוף ייצר מעין קרום צלקתי אשר בולם את הנוזל במנחגם מעל וגם מתחת לשריר.
תופעת הריפלינג לרוב בהרבה פחותה כאשר השתלים מתחת לשריר בגלל הריפוד הנוסף, אך אפשרית במידה ויש רקמה מדולדלת.
השדיים תמיד יפלו לאורך השנים ואין זה משנה היכן מונח השתל, אבל במידה והשתל "תקוע"
מתחת לשריר הרי הוא ישאר שם והשד ילך לדרכו מטה= DOUBLE BUBBLE .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקשה לניתוח אףיואב06/10/2007
שלום שמי יואב ואני בן 16.
מבנה האף שלי רחב, שומני וגדול.
הייתי רוצה לדעת אם בניתוח אף ניתן להצר את האף, לטפל בשמנוניות ולהקנות צורה קטנה ויפה.
ועוד דבר קטן בקשה, אני ילד בריא לגמרי בלי עבר של ניתוחים כלל ואני מוכן כולי נפשית ופיזית לניתוח. מתי אתה ממליץ לנתח ולאיזה מומחה כדאי לי לפנות לטיפול, המחיר לא משנה.
תודה רבה לך,
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנה האף שלי רחב, שומני וגדול.
ד''ר יוסף טמאן06/10/2007ניתוח אף מבובב על העיקרון של עיצוב סחוסים ועצמות ועל הבסיס החדש הרקמה הרכה
(הבשר), מתכןןץ.
לכן על פי תאור שתארת בו את אפך, אין לצפות לשנוי דרמטי במידה והאף מאש בשרני.
פנה ליעוץ לכירורג פלסטי מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת עתרותיסמין05/10/2007
היי..
יש לי עטרה יחסית גדולה לשד עצמו( הפיטמה נורמלית).
רציתי לדעת האם יש אפשרות לעשות ניתוח רק להקטנת העטרה.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת עטרות
ד''ר יוסף טמאן05/10/2007האפשרות קיימת אך עליך לדעת שסביב העטרה תוותר צלקת מסויימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתה לי בעיה זהה...
דנית11/10/2007היי שירלי. מה שלומך?. רציתי לספר לך שלי היתה בעיה דומה לשלך. היתה לי ממש דיספרופורציה בין העטרות לפטמות ושנים התביישתי בזה עד שהחלטתי לעשות מעשה. פניתי לייעוץ למספר מקומות לייעוץ ובסוף, בגלל התוצאות של נשים אחרות שראיתי עם בעיה דומה, פניתי למנתח ספציפי. חששתי מה"עיגול" הזה שנוצר מהתפירה המחודשת אחרי הניתוח, אך בשל שיטה מיוחדת שהוא עושה, כנרא, בתפירה, זה נראה טבעי לחלוטין אחרי 4 חודשים, כאילו נולדתי ככה...
בכל מקרה, תלכי, תתייעצי! זה לא שאין מה לעשות!
המון בהצלחה!
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזהסבטלנה03/10/2007
עברתי ניתוח הרמת והגדלת חזה. צריכה לעבור ניתוח חוזר:
* השטל מי צעד שמואל ירד
* גודל לא מה שסיכמנו( 300 במקום 240-260)
רציתי לדעת מה הזחוית שלי? האם אני צריכה לשלם על הניתוח חוזר? האם מגיע לי פיצוי?
תודה. סבתלנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שדיים מאכזב
ד''ר יוסף טמאן04/10/2007מה שמקובל במקרים אלו בו נוצר סיבוך/בעיה/חוסר שביעות מוצדק של המטופל זה לבקש
כי יתבצע ניתוח מתקן.
במידה ויש לך יחסי אמון טובים עם המנתח שלך להערכתי הוא יתקן ללא תשלום, למעט דמי שימוש
של חדר ניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אף ללא ניתוחמיכל03/10/2007
הייתי רוצה לשנות את אפי בצורה מזערית ככל היותר.
מה האפשרויות שלי ?
האם יש ניתוח של קצה האף בלבד ? אני רוצה שינוי מזערי אשר לא יורגש ע"י אנשים.
האם יש דרך לשנות זאת ע"י חוט (שמועה)?
האם יש אפשרות להחדיר חומר מילוי במקום מסויים כדיי שהצורה בכללית תראה ישרה יותר ? או שמשתמשים בחומרי מילוי רק למקרים של גומות ומשקעים ?
האם יש מתמחים לניתוחים קטנים וזעירים ? (עדיין לא ראיתי מישהו שאהבתי את ניתוח האף שלו)
אסתפק בשינוי קטנטן גם אם מדובר במדבקה שקופה על העור (בטח אין דבר כזה)
אבל זה ממש קריטי ומצד שני רוצה שינוי ממש קטן כי מפחדת משבירת עצמות וכו.
האם יש מנתחים שיכולים לנתח רק את הסחוס?
האם יש מנתחים שמתמשים בשיטת חומר מילוי?
האם יש מנתחים שמשתמשים בשיטת החוט?
האם יש בארה"ב מדבקות שקופות? (כי פעם ראיתי בערוץ קניות כלשהו מדבקות בלי נראות שמותחות עור, אומנם לא היו מיועדות לאף) וזה נשמע מגוחך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף ללא ניתוח
ד''ר יוסף טמאן04/10/2007קראתי בעיון את השאלות הרבות אך לצערי לא השכלתי להבין מה מפריע לך עם האף?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטמות שלא עומדותמימי01/10/2007
הפיטמות שלי בד"כ לא עומדות (אלא אם כן מעמידים אותן בכח ואז זה מחזיק לעמה שניות). רופא הנשים שלי אמר שזה פשוט כי הן קטנות מדי (הפיטמות עצמן) ושזוהי לא בעיה רפואית. האם ניתן לשנות זאת? ואם כן, האם אפשר אח"כ להניק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמות
ד''ר יוסף טמאן04/10/2007ניתן ליצב פטמות באמצעות ניתוח אך סיכויי ההנקה בהמשך קטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםראיה01/10/2007
דר טמאן שלום
אני סובלת מהסמקה מוגזמת
הבנתי שניתוח שאיבת בלוטות לא עוזר במצבי
אבל ניתוח סימפטוקטומי כן
הבנתי שישנה הזעה מפצה בגב בטן רגליים בסיכוי 50%כתוצאה מהניתח ויש סיכוי גם להזעה בפנים אם פוגעים במהלך הניתוח בטעות במקום לא נכון.
מה ידוע לך על זה!
ולפי מה אני צריכה לבחור את המנתח שלי לפי זה שיש לו מכון פרטי או לפי כמות הניתוחים שהוא עושה בשנה אפילו שזה רק במסגרת בית חולים.
אשמח אם תענה לי
תודה וחג שמח
ראיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסמקה בפנים וסימפטקטומי
ד''ר יוסף טמאן04/10/2007כל מה שכתבת אמת ויציב.
ניתוח סימפטקטומי יכול להועיל במצבי הסמקה קשה בפנים אך יש לשקול היטב את מידת ההפרעה
על מנת להחליט על ניתוח.
כי מעבר ל"הזעה מפצה" קיימים עוד סיבוכים לניתוח ולהלן הרשימה החלקית
ירידה בסיבולת הגוף
ירידה בזרימת הדם בגוף
תנגודת נמוכה למצבי "סטרס"
רגישות מוגזמת לקולות צלילים ואור
קור בכפות ידיים ורגליים
ירידה בליבידו
עליה במשקל
תסמונת הורנר
התקפי קוצר נשימה
עייפות כרונית דכאון
וזוהע רשימה חלקית
על מי להמליץ? שאלה קשה
אני אישית מכיר ומוקיר את דר REISFELD מבבברלי הילס שעשה מספרים עצומים
של ניתוחי סימפטקטומי עם אחוז סיבוכים נמוך באופן משמעותי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל מקסימליכריסטינה29/09/2007
רציתי לדעת מתי החזה מגיע לגודלו המקסימלי, בכדי שאדע אם לעשות סיליקון או לא..
כלומר, באיזה גיל..
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל מקסימלי
ד''ר יוסף טמאן04/10/2007בדרך כלל מגיל 18 שנה ומעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אף כושלעינב29/09/2007
עשיתי ניתוח אף כושל פעמים אצל ד,ר סנטר אני צריכה תיקון השתלת סחוס איזה רופאים בארץ מבצעים תיקונים מאין אלה אפילו בחול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניוח אף כושל
ד''ר יוסף טמאן29/09/2007אינני יודע מי הרופאים שטיפלו בך ב"מכון".
יתכן ואינם מומחים.
בעקרון מנתח פלסטי מומחה אמור לדעת לנתח אפים וגם לתקן עוותים.
יש רשימה של כל המנתחים הפלסטיים באתר הרשמי של האיגוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר כתוצאה מהסרת שיער בלייזר ?אבי27/09/2007
שלום שמי אבי ואני בן 24.
לפני כשנה התחלתי לבצע הסרת שיער בלייזר באיזור גב עליון ועורף , ומאז כל שלושה חודשים לערך אני חוזר על אותו טיפול .
כמו כן אנני יודע לומר במדויק ואם זה קשור אחד לשני , אך התחלתי לסבול מהזעת יתר קיצונית בבית השחי אשר אינה מלווה בריח רע . אף פעם לא הייתה לי בעיה של הזעה .
השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב בו כתוצאה מהלייזר התרחש איזשהו תהליך אשר גורם לי להזיע יתר על המידה ? ואם כן איך זה שלא יודעים על זה ?
אשמח אם אקבל תשובה אני אובד עצות
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר כתוצאה מהסרת שיער בלייזר ?
ד''ר יוסף טמאן29/09/2007נעשה זאת בקיצור נמרץ.
אין קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהמוטרדת27/09/2007
שלום. ברצוני לעבור ניתוח הגדלת חזה אבל אני מוטרדת מהצלקות. ראיתי בנות שעברו את הניתוח, יש להן צלקות די בולטות גם אחרי שנתיים- שלוש. אני יודעת שאני לא מסתובבת עם השדיים מורמים כדי שיסתכלו לי מתחת לשד, אבל אני מוטרדת מלשכב במיטה כשהחבר מביט מלמטה על שתי צלקות לאורך השדיים, וגם מלהשתזף. שאלתי: האם ניתן להעלים את הצלקות ע"י לייזר?? ומה אתן אומרות בנות מנוסות- מה מצב הצלקות לפי נסיונכן? האם הן באמת נעלמות באיזשהו שלב? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
כריסטינה27/09/2007תשמעי, יש לי כמה חברות שעשו סיליקון בחזה ואמרו לי שאין להן צלקות, שהן כביכול "נבלעות" עם העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להגדלת סנטרזהבה26/09/2007
אני מתכוונת למילוי הסנטר בתוך הפה
איפה אני יכולה לעבור את זה
וכמה יעלה לי ניתוח כזה?
האם זה עשוי לגרום לאיבוד תחושת השפתים לזמן ממושך?
ומכיוון ואני חיילת אני יכולה לעשות את זה?
תודה מראש על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר להגדלת סנטר
ד''ר יוסף טמאן27/09/2007ניתוח זה מתבצע אצל מנתח פלסטי על פי בחירתך.
באופן עקרוני יש צורך באישור מקרפ פעילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר המלצה לגביי המכון שבו עדיף
זהבה27/09/2007לעשות את הפורצדורה הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון?
ד''ר יוסף טמאן29/09/2007רצוי להתרחק ממכונים למניהם ולפנות למנתח פלסטי על פי המלצה באופן אישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה..בת 1725/09/2007
לקחתי המון שנים סטרואידים...
הבנתי שיכול מאוד להיות שהם הסיבה לסימנים..
בכל אופן, יש לי סימנים על הבטן התחתונה ובצידיה, האם ניתוח קוסמטי יכול להעלימם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה..
ד''ר יוסף טמאן26/09/2007נכון הדבר.
אצל נערה בגיל רך כמו שלך, שימוש רב בסטורואידים יכול לגרום לתופעה מטרידה מסוג זה.
יש צורך גם לבדוק באם לא פיתחת את מחלת קושינג, זה אצל רופא המשפחה
לגבי העלמת הסימנים, זו משימה כמעט בלתי אפשרית, למעט באם יש עודפי עור בבטן התחתונה אשר מסולקים בניתוח מתיחת בטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזהנטאשה25/09/2007
שלום אני חולת אסטמה רציתי לדעת אם מותר לעשות הרדמה מלאה עם אני לוקחת פרידינזון???
בשביל הגדלת חזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה
ד''ר יוסף טמאן26/09/2007מותר, במידה ותפקודי ריאות תקינים ונבדקת על ידי מרדים אשר מאשר את ההרדמה.
בבתי חולים, דוגמת אסותא, קיימת לצורך זה מרפאה טרום- ניתוחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף עקוםמיכל25/09/2007
שלום,
יש לי אף דיי עקום..הוא כיאלו ארוך ועם עצם שבולטת(אף גרגמל..)צוחקים לי על האף הרבה ואני מאוד רוצה לעבור ניתוח אך אני מודעת לכך שבגילי הצעיר האף עוד לא הספיק לגדול ובלה בלה בלה..בקיצור אני ירצה לעשות ניתוח לאחר גיל 18 אך אני מפחדת מהתוצאות..עד עכשיו לא ראיתי מטופלים שעברו ניתוח והאף ממש לא נראה טבעי..!!אז לשאלתי העם האף אף פעם לא יראה טבעי לאחר ניתוח?והאם אתה יכול להמליץ לי על רופא טוב?אהה וגם רציתי לדעת עם בגיל 14 ניתן לעשות את הניתוח או שחובה לחכות לגיל 18?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת 14
ד''ר יוסף טמאן26/09/2007חכי עוד שנתיים ואז תפני ליעוץ אצל מנתח פלסטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)